Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам - за всеки, който иска да подари излишен хардуер на съфорумец.

Featured Replies

/off

Редял павета :D

• Отговори 173
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защото си имал всичко на готово

Често използвам една приказка; Тате носи, а мама меси! Същата работа е с колегата по-горе! Има много хора, които работа не са виждали, но говорят по халата си "както казва баба"

Всъщност аз не съм толкова зле,но не е много лесно да се дадат изведнъж 1200-1300 лева от нашите за компютър,а просто да помогнат.Иначе работих на автомивка и разнасях вестници.Така,след малко ще направя кое при кого ще отиде.

Еее, тук го обърнахте на детска градина!

Сега, к'во ще се фукаме кой къде е работил? Когато бях на 16 год. цепих/товарих/разтоварвах дърва. На 18 год. Барман/сервитьор , а вече на 20 години започнах в една дискотека като охрана. Мисля, че за в бъдеще да се кандидатирам за президент, но все още го обмислям. 

Я, вземете се в ръце. Който ще подарява, да подарява който няма да чете предишните страници и да завижда! 

2 по 512 мегабайта DDR400 PC3200 ще изпратя при TheGamevid тази седмица

Nvidia Geforce FX5500 AGP Admetos ще дойде да си я вземе след месец-два.

Дъното и процесора ще отидат при gogoogo тази седмица най-вероятно.

Останаха : Кутия Jar Computers има място за 4см вентилатор,горно монтиране на захранването със странична перка

Захранването е Jar Computers  на 9 години реални ватове е към 310 на 12 волтовата линия,носило е картата и клокнатия процесор без проблем.И още 2 плочки рам по 256 мегабайта.

Имам дъно и процесор на АМ2 но ако ти беше по-културно отношението можех и случайно да се навия да ти ги подаря.

Извинявам се,дъното и процесора АМ2  подаряват ли се?Ако да може ли да помоля за тях,ако не  е проблем разбира се!Искам да сглобя един компютър на дъщеря ми та за това питам!Благодаря предварително!!

Редактирано от bube760205 (преглед на промените)

Всъщност аз не съм толкова зле,но не е много лесно да се дадат изведнъж 1200-1300 лева от нашите за компютър,а просто да помогнат.Иначе работих на автомивка и разнасях вестници.Така,след малко ще направя кое при кого ще отиде

Похвално е че си се хванал да работиш.

Извинявам се,дъното и процесора АМ2  подаряват ли се?Ако да може ли да помоля за тях,ако не  е проблем разбира се!Искам да сглобя един компютър на дъщеря ми та за това питам!Благодаря предварително!!

Това го казах в движение но още не мога да реша дали да го пусна в обръщение. Очаквайте информация. За сега нищо не обещавам.

Похвално е че си се хванал да работиш.

Това го казах в движение но още не мога да реша дали да го пусна в обръщение. Очаквайте информация. За сега нищо не обещавам.

Добре вие си преценяте,само ще ви помоля ако решите да го подарявате да ми пишете!Но все пак вие ще си прецените,може да имате критерйи по които избирате,макар тук освен по писането да си вадите преценките!Благодаря за отговора и лека вечер ви желая!

• 4 седмици по-късно...

Да освежа малко темата;

Подарявам захранване Delux 400 W , захранването работи, но трябва да му се сложи вентилатор.

Една задна планка от cooler master 212 evo за интел процесори.

Като гледам картинки става за цялата серия хипер и гемини и най-вероятно и на други охладители на марката.

Планката е с крепежните елементи с които се захваща за дъното.

От Стара Загора съм, но може да се изпрати по братовчед ми и да се вземе от студентски град в София. Имам колеги от Раднево, Нова Загора,Казанлък,Ямбол и Сливен ,като също мога да я пратя за да не плащате транспорт.

Надявам се да пишат хора,който наистина имат нужда от нея,за да може темата да върви напред и наистина да бъде полезна!

Абе момчета, само да ви попитам дали някого му се намира am2 процесорче, или някоя ddr2 памет няма значение каква ще е, просто имам едно дъно и искам да направя на брат ми един компютър.

Имам дъно и процесор на АМ2 но ако ти беше по-културно отношението можех и случайно да се навия да ти ги подаря.

Предложението за дъното все още актуално ли е ? И поддържа ли Athlon x2 3800+ ? 

Редактирано от Tomoff1 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Ако някой има излишен АТА хард за лаптоп, независимо какъв размер, да пише, че моя издава багажа :)

Да отбележа - захранването от Нико_ дойде! 10х

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Здравейте! Ако някой има излишен АТА хард за лаптоп, независимо какъв размер, да пише, че моя издава багажа :)

Важно (прочети, преди да пишеш)!

Забранява се просенето под всякаква форма, т.е. "на някой да му се намира еди какъв си процесор, видеокарта, че ми трябва...", и подобни.

Идва си със зарядно и оригиналната кутия. Имам го от август, но само стои и събира прах. Може би съм го ползвал 2 пъти. Дойде безплатен със сим картата за данни на vodafone, така че предполагам е заключен само за vodafone, но wlan трябва да работи навсякъде. Иначе си работи, но е леко бавен и камерите са отвратителни.

24fmvmd.jpg

1zhir9.jpg

3134pdg.jpg

302yoe9.jpg

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

Бах ...........искам го :)

Е айде сега, нека да го вземе човек, който няма възможност да си вземе. 

Аз нямам възможност. И въпреки тва имаше отделна тема за подаръци.

Хахаха леле........ Ши са отрепете за един таблет

Подари го на човек, които се нуждае , а не утре да го видиш в олх да се продава.

Идеята е да го получи някой който се нуждае от него, а не някой който си няма и иска па да го вземе!

Студент или ученик, е някой който трябва да го получи. Възрастни хора с професия или шофьори моля да не пишат.

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.