Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам - за всеки, който иска да подари излишен хардуер на съфорумец.

Featured Replies

Имам прадложение и нека то не се смята за заяждане!

Защо от тук на сетне,  след направен подарък не обявяваме на кого е направен той! Един наш колега го направи в тази тема и нищо лошо не виждам в това!

Причината за това, а и след контакт с други наши съфорумници се стигна до предположението, а и не само, че след "обещание" или поставянето на етикет "подарено" - не стои нищо!

Хайде да отсеем кухите обещания и и табели "подарено" от реалните такива!

Виждам вече, че нареченото за подаряване е проверено за работоспособност преди да се обяви, което е похвално, но хайде сега да оправим и проблема с "кухите" подаръци, та дори това да направи някого за смях!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 173
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам прадложение и нека то не се смята за заяждане!

Защо от тук на сетне,  след направен подарък не обявяваме на кого е направен той! Един наш колега го направи в тази тема и нищо лошо не виждам в това!

Причината за това, а и след контакт с други наши съфорумници се стигна до предположението, а и не само, че след "обещание" или поставянето на етикет "подарено" - не стои нищо!

Хайде да отсеем кухите обещания и и табели "подарено" от реалните такива!

Виждам вече, че нареченото за подаряване е проверено за работоспособност преди да се обяви, което е похвално, но хайде сега да оправим и проблема с "кухите" подаръци, та дори това да направи някого за смях!

Предложението ти е точно на място и напълно уместно, но пак като че ли има нотка ''заяждане'',А ;) (визирам по-надолу писаното от теб)

Та ако ме визираш и мен с това, че съм написал, че е проверено (проверена в случая) ще ти споделя, че не ми е ''кух'' подаръка, а просто още никой не се е свързал с мен да поиска мишката!Иначе задължително и според мен трябва да се упоменава на кой е подарен.Все пак тук не са "Празните приказки'' и трябва да се се упоменават и тези неща , за да не станем ''за смях''!

Предложението ти е точно ххххххххххххххххххххх

Не, не! Изобщо не визирам теб!

Точно обратно. Пуснал си перфектна обява т.е снимка кратко описание и уверение в работоспособност!

Идеята е когато някой си хареса твоето нещо и ти му го изпратиш, то напиши на каго си пратил. Това се явява като вид гаранция, че е направен истински подарък, а не е сложена просто табела "подарено"

Ето и как е постъпил наш колега - пример:

ASRock K8NF6G-VSTA (заедно с IDE кабел) подарено на TheGamevid

Охлаждане за АМД, сокет 754 - подарено на Admetos, остава още един брой.

Съжалявам за двойния пост.

Този пост е редактиран от Нико_: 23 декември 2014 - 22:41

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Не че и аз се заяждам, но има и друга гледна точка. Може този, на който е подарено нещо да не държи точно на такава реклама(или първо да си даде съгласието - макар че има и такива, които не ги е срам да си просят SSD :))? А и нали при даряването има такъв принцип - да не се хвалиш на кого какво си подарил?

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

Не че и аз се заяждам, но има и друга гледна точка. Може този, на който е подарено нещо да не държи точно на такава реклама(или първо да си даде съгласието - макар че има и такива, които не ги е срам да си просят SSD :))? А и нали при даряването има такъв принцип - да не се хвалиш на кого какво си подарил?

Не напротив.. Много по-хубаво ще е да се изписва името на получателя на подаръка! Защо ли?

Защото така ще се вижда кой най-много подаръци е получил и следващия, който подарява може да реши да подари на друг съответния подарък защото явно този потребител е взел 6-7-8 неща от другите колеги... А такива хора явно мислят после да ги препродават в разните сайтове за обяви защото, ако имаше нужда от тези 6-7-8 неща, повечето от тях щеше да си ги е купил (ако има възможността разбира се), но тук си остава подозрителен който и да е :)

Да повлеча, крак тогава а ако модераторите смятат, че има нарушение на правила , то да изтрият!

Подарени 2 плочки SDRAM - 128mb на TheGamevid

1- н провален подарък тук във форма / сайта, заради недоговорени транспортни разходи  - "Стара настолна машина", която обаче замина така или иначе за  Правец! т.е. подарена.

Ще се включа и аз с нещо :)

имам един стар хард диск (работещ), 8 gb e, quantum 3.5 series, мисля, че има 2 лоши сектора, но работи ! :)

Ако някой е заинтересован да драсне на лично :)

Еее, може ли човек да обяви своето новогодишно желание? ;)

Някой има ли за подаряване RAM DDR1 512mb @ 400

Да, но не знам дали работи. Да не те товаря с излишни разходи дай ми адрес за Бг пощи, ще я изпратя препоръчана.

Днес най накрая успях да изпратя паметта.Утре би трябвало да е при теб, пуснах я с препоръчано писмо за да не се загуби някъде по пътя.

Всички части обявени от мен в темата са изпратени и до 1-2 дни ще са при новите им собственици. Единствено The Gamevid ще почака още малко понеже дъното е в другия ми апартамент, но скоро ще го взема.

Ползвайте си нещата със здраве.

Скоро ще подаря още много неща, някои от тях доста атрактивни.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аре бе, не сте много дашни! :P

Подарявам захранване Codegen 350W. Ще го изпратя началото на февруари. Едно захранване съм обещал и на Comercial. Скоро ще се свържа с него.

Аре бе, не сте много дашни! :P

При мен всичко се изчерпа, но утре ще поровя още малко. :P

Можех да дам още някои неща но след като последния път ме разкритикуваха, който получил получил.

Има хора които само тролстват а нищо не са подарили и си позволиха да ме критикуват.

Иначе 3 диска имат нови собственици в Костинброд, Габрово, Белоградчик.

От Белоградчик- потвърждавам. Доволен. Човека си обясни на кой диск какво му е състоянието. На мен прати Самсунг-а. Всичко стана бързо и без излишни обяснения.

Редактирано от upili (преглед на промените)

Можех да дам още някои неща но след като последния път ме разкритикуваха, който получил получил.

Има хора които само тролстват а нищо не са подарили и си позволиха да ме критикуват.

Иначе 3 диска имат нови собственици в Костинброд, Габрово, Белоградчик.

Габровеца е много доволен от диска :). Благодаря страхотна работа ми върши на старата машинка :)

Габровеца е много доволен от диска :). Благодаря страхотна работа ми върши на старата машинка :)

Дано габровеца не е типичен габровец :Д

В смисъл стиснат хахаха :D

Офтопик ама все пак кажи котката ти има ли опашка ? :D

Това е в кръга на шегата.

Аз имам една Nvidia Geforce FX5500 AGP  128 мегабайта видеопамет ако някой иска за старата машина мога да му я пратя,стига да знам как :D

Рових се из чекмеджетата си за нещо, което така и не открих, но намерих старата си мишка, за която бях забравил.Модела е някакъв CityDesk.Не е нищо особено, но със сигурност няма да я ползвам, та който мисли, че ще му свърши работа да драсне едно ЛС.

Пробвах я-работи си!

7823265L.png

Разрових се из нета-ето този модел е!

Бих искал да я взема. Изпратих ти ЛС.

Редактирано от WonG (преглед на промените)

Бих искал да я взема. Изпратих ти ЛС.

Ок. но ми се ще тук някой от колегите да изкаже мнение дали е редно да се подарява нещо на някой потребител, който току ще се е регистрирал и хоп----в темата ''Подарявам-за всеки....." Щото на мен ми се струва някак си нередно, та дори и леко съмнително.То, че ще има може би мнения (или поне да си мислят) различни, но на мен лично ми се струва, че не е много редно така.

Разбира се не ме бърка на кой ще подаря мишката, но надявам се да ме разбереш правилно.

Ок. но ми се ще тук някой от колегите да изкаже мнение дали е редно да се подарява нещо на някой потребител, който току ще се е регистрирал и хоп----в темата ''Подарявам-за всеки....." 

Не виждам нищо нередно.

Според теб - един човек е некоректен, ако не е натрупал няколко хиляди мнения ли?... Засрами се :angry:

Не виждам нищо нередно.

Според теб - един човек е некоректен, ако не е натрупал няколко хиляди мнения ли?... Засрами се :angry:

Ето и първия хейтър относно мнението ми почна.Ами само ще ти кажа, че няма от какво да ме е срам и  ако се замислиш има за какво да съм писал това ми мнение.То от теб не бих могъл и да очаквам друго мнение по мой адрес, ма....теб си та знам.

Аде лек ти ден и преди да нападаш помисли малко с тази си глава :angry:

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Никого не нападам. Искаше мнение - дадох ти го. Всеки, който напише мнение, различно от твоето, е хейтър, така ли?...

Някой има нещо излишно, друг има нужда от него. Просто е. Как трябва да е според теб - нуждаещият се трябва да доказва по някакъв начин, че е достоен да му се направи подарък?...  :huh:

И поне да беше кой знае какво, а то разни стари непотребни части. 

Никого не нападам. Искаше мнение - дадох ти го. Всеки, който напише мнение, различно от твоето, е хейтър, така ли?...

Някой има нещо излишно, друг има нужда от него. Просто е. Как трябва да е според теб - нуждаещият се трябва да доказва по някакъв начин, че е достоен да му се направи подарък?...  :huh:

И поне да беше кой знае какво, а то разни стари непотребни части. 

Прочети ми пак поста и виж какво съм имал предвид!Аман от празнодумци като теб!

Стига да не е клонинг на някой потребител, който вече е получил подарък/подаръци не виждам нищо нередно. Модераторите най-лесно могат да проверят това.

Горното захранване никой ли не го иска? :P Държало е i3-2120 и HD5750, която не от най-икономичните карти. Гарантирам безпроблемна работа!

...Стига да не е клонинг на някой потребител, който вече е получил подарък/подаръци ...

Именно това имах предвид , ма някои просто пишат колкото да се заяждат и да не заспът без да дадат конкретен аргумент относно питането ми.

Лично на теб-благодаря за мнението.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.