Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тормоз на работното място

Featured Replies

причината за топенето е,че съм по-кадърна от тях и съм ги обучила и двете.И лошото е ,че едната директорка го знае,но са и по-симпатични.Невзрачни са като нея.Другите двама директори ме харесват,но са безсилни пред наглостта на тази групичка.Какво да ви кажа.Засега нещата са се уталожили. Ще видим по-нататък.

Голям + имаш, че работиш там от 9 години. Там си за да работиш! Знаеш какво се иска от теб и го направи. Ако си си свършила работата както трябва топене пред шефовете е напълно безрезултатно. На много работни места има камери, пишат се работни карти за свършената работа или се правят отчети. Началниците много добре знаят един работник кадърен ли е или не. 

...hlevoust тя няма какво да губи. Топят ли те или те уволняват или "Сериалът продължава" както тя се изрази...

Напротив, има! Ако беше обратното, сега темата нямаше да съществува. 

причината за топенето е,че съм по-кадърна от тях и съм ги обучила и двете.И лошото е ,че едната директорка го знае,но са и по-симпатични.Невзрачни са като нея.Другите двама директори ме харесват,но са безсилни пред наглостта на тази групичка.Какво да ви кажа.Засега нещата са се уталожили. Ще видим по-нататък.

Razumceto, да ти имам директорите, те цяла "Света Троица" били... Ако приема коментара ти за обективен, а не за емоционален, ако и да ми е почти невъзможно да го направя, излиза, че директорката е тая, дето бие тъпана, а мъжката част нехае по темата и гледа сеир.

Ние тук лесно даваме съвети, но ти си знаеш най-добре кое как е. Гледай само дали нещата наистина са се уталожили или тепърва ще се развиват. Мисля, че точно сега трябва да си отваряш очите не на 4, а на 14.

Разбира се, има и друг път, който колегата всякак опитва да ти наложи - скандал и смяна на местоработата, но човек трябва да знае кога и как да си тръгне - ако напуснеш сега, без значение дали тихо или с шумна разправия, и в двата случая ти си губещата страна.

• Автор

Продължава сериалът... Днеска двете нещастници бягат като дявол от тамян от мен.Държат се странно и за съжаление са си избрали друга жертва.Междувременно аз казах на тази жертва да не се оставя,но тя горкичката е толкова наивна,че очаква с добро да се пребори с тях.Чак я съжалихме аз и още три колежки ,от които едната не е била състрадателна никога,а сега и тя(толкова студена жена) се отврати от тях.

Директорката бяга и тя от мен като ме види.Като и обясня какво точно правя във връзка с работата и тя не ми се меси,кима и изчезва- не се занимава да спори с мен и да ме съветва.Имам чувството ,че се е усетила,че я лъжат.

Това е засега.

Хм, ако решите да бягате един от друг и да не си говорите не е добре. Конфуций е казал (лош превод):  "Да не говориш с човек, с когото може да се говори, значи да изгубиш човека; да говориш с човек, с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си. Умният човек не губи нито човека, нито думите си."

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.