Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

• Автор

Разводнихте темата с всякакви клипове... Айде моля ви за разбиране.

Благодаря предварително.

• Отговори 2k
  • Прегледи 83,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Разстреля ли ги ?

А бе, що за държава е Русия ? Президента им се казва Путин Хуйло, пък първия им дипломат Виталий Чуркин

А аз да ти кажа ли  как те наричам?

Разводнихте темата с всякакви клипове... Айде моля ви за разбиране.

Благодаря предварително.

А, Синдбад като пускаше москалски клипове, и като си разстрелваше опонентите, темата не се разводняваше нали ?

Що сега се сети, като ви затапихме и с клипове ?

А аз да ти кажа ли  как те наричам?

Само не стреляй. Дума дупка не прави.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Автор

Ох...

Молбата е както към него, така и към теб, така и към всички останали. Моля ви, ако не е необходимо за доказване на някаква теза, не пускайте песни, клипове и т.н. В тази тема те не допринасят с никаква нова информация. Айде, един, два, три клипа - добре, за разпускане и разтоварване на напрежението, ама те станаха сигурно 20...

Украйна е във валутна, бюджетна, индустриална, банкова и енергийна криза, която ще превърне страната в държава от третия свят в близко бъдеще, преживявайки на гърба на подаяния от приятелски страни, пише в статия „Франс прес".

Тежката индустрия на Украйна се разпада, производството е спаднало с 20%. Докато чуждестранните инвеститори стоят далеч от този рисков пазар, стойността на украинската гривна се обезцени с 50% от януари. Брутният вътрешен продукт (БВП) на Украйна се сви с 6,8% миналата година и се очаква до края на 2015 година да се свие до 7,5%.

Според Международния валутен фонд държавният дълг на Украйна спрямо БВП се очаква да нарасне до 94% тази година, от 40% през 2013 година.

Експертите очакват освен банкова криза, валутна криза, икономическа криза и енергийна криза през 2015 година.

Миналата година МВФ излезе със спасителен заем за Украйна на стойност 17,5 милиарда долара. От тези пари Киев вече получи 5 милиарда долара. Всички тези суми са част от по-голям пакет от 40 милиарда долара, който трябва да помогне на Украйна да не се разпадне заради руски натиск.

ЕС предложи 2 милиарда долара и по-късно по-голям пакет от 12 милиарда долара помощ.

Не се очаква частни кредитори да стъпят в Украйна, след като рейтинговата агенция Moody's обяви, че близо 100% е вероятността страната да банкрутира.

Някой питал ли се е дали украинците имат изобщо намерение да връщат парите които са получили? Защото четох,че искали да им опростят дълговете

Затапен съм, направо умирам, бай ганьо ме разби Ванка, признавам, вдигам  ръце и се предавам , също като укроп в Иловайск, или Деб*лцево, когато ВСУ побеждаваше безапелационно, направо разбиващо  :whist:  :D

П.С Хубаво нещо е хумора, особено с тъпи парчета да се бъзикаш  а те да викат победих хахахахах

П.П.С А лошата новина е че бирата свърши... еххх ...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Те и негрите бият. И индианците. И долара аха аха ще се срути. Юруш на рублите, докато не е станало късно 

Това не е ли реплика на трол?

Някой питал ли се е дали украинците имат изобщо намерение да връщат парите които са получили? Защото четох,че искали да им опростят дълговете

Лашко беше се изцепил че запада не им било проблем да им дадат 100 милиарда долара, ей така, подарък и да им опростят дълговете :D

Също като правосеците , мечтаещи за 1000 танка Абрамс , за да стигнели до Москва ... мдам... та истина е, но новината е стара, изцепката тоест на Лашкото е стара ...

П.С А иначе кой ще им опрости, МВФ ли, да бе да, това да не е Гърция, нейните заеми са от ЕС а не от МВФ...а укропите има да си чакат да са в ЕС, след може би 20-тина години.. а може би никога... то за 20 години не се знае дали ЕС ще има или не ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Пак си прав, тъпо парче си , какво да очаквам ?

Внимавай. Дадоха карт бланш да се псуваме. Мога 45 минути да псувам без да повтарям, знам че си бягал от часовете по литература като малък и не можеш да ми противостоиш

• Автор

По-умният отстъпвал, беше казал някой.

Не видях никой да ти е давал карт-бланш за псуване, ама щом те влече...

Ако целта е да се затвори темата, казвайте да я затварям още сега.

Внимавай. Дадоха карт бланш да се псуваме. Мога 45 минути да псувам без да повтарям, знам че си бягал от часовете по литература като малък и не можеш да ми противостоиш

Внимава, давах карт бланш, мога да те правя на идиот без да повтарям дори ред, а литературата и думите ми са велики, непротивостоими ... :D

По-умният отстъпвал, беше казал някой.

Ако целта е да се затвори темата, казвайте да я затварям още сега.

Просто почисти, по лесно е...  реших да пробвам как е по реджеповски, оказва се елементарно :D.. сори .... отивам за още бира  :shy11:

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

Америка се нуждае от такъв ред в Украйна, който би прекъснал икономическото сътрудничество между Русия и Европа. Смисълът на американската политика е събитията да се развиват именно така. Сега събитията в Украйна едвам се разгръщат и не може да чакаме омиротворяване – размирна Украйна трябва да стане непреодолима бариера между Русия и Европа. Разберете едно, за да се разкъсат икономическите връзки на Европа с Русия, европейците трябва така да бъдат наплашени с руската опасност, че сами да пожелаят това (скъсването) – трябва коренно да се промени европейското обществено мнение за сътрудничеството с Русия. Трябва по всякакъв начин да се подчертава агресивността и непредсказуемостта на Русия, като тя бъде провокирана към изостряне на конфликта в Украйна. Медиите трябва непрекъснато да говорят за нарастване на напрежението в Украйна, за насилията и жестокостите на руснаците, за да узрее Европа за разрив. Нека европейците изтръпнат от евентуалното руско нахлуване. Цялата дейност на медиите трябва да бъде посветена на създаването на образа на безцеремонния руснак, който е готов на всякаква авантюра, като се започне от провокационни полети над американски военен кораб и се свърши с придвижването на армада от руски танкове към границите на Прибалтика и Украйна. Именно от дейността на медиите зависи умонастроението на европейското население и в крайна сметка успеха на украинската кампания на САЩ.

• Автор

Не мога в този раздел, а и едва ли колегите ще се захванат. Пък и веднага някой ще писне, че му нарушавам гражданските или някакви други права...

Просто почисти, по лесно е...  реших да пробвам как е по реджеповски.

На Синдбад да не би някой да му е давал карт бланш за разстрелване. На тебе да не би някой да ти е давал карт бланш да ме наричаш трол ?

Не мога в този раздел, а и едва ли колегите ще се захванат. Пък и веднага някой ще писне, че му нарушавам гражданските или някакви други права...

От мен имаш карт бланш за каквото решиш... на теб ти се доверявам на 100%   ...

След като не триеш Синдбад, който отново ме разстреля два пъти, много ясно, че ще писна ако изтриеш мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.