Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Четири 40-годишни приятелки решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото сервитьорите там били млади и с тесни, подчертаващи тялото дрехи.
След 10 години, когато станали по на 50 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там готвели вкусно, имали хубави вина и симпатични сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 60 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там било тихо, имало красива гледка към морето и вежливи сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 70 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото заведението нямало стълби за изкачване, а сервитьорите били винаги готови да помогнат.
След 10 години, когато станали по на 80 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото никога преди не били ходили в този ресторант

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

В центъра на един български град, тръгнало свлачище и се образувала огромна дупка. Маса народ изпопадали в дупката и се понатрошили. Поради сложността на ситуацията кмета събрал общинския съвет да дискутират какви мерки да се вземат, за да решат проблема. Един от най-умните общински съветници казал:
- Трябва да паркираме една линейка да стои постоянно до дупката, така ако някой падне в нея ще можем да го извозим много по-бързо до болницата.
Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефекта бил минимален и маса народ ежедневно продължавали да се трошат. Свикан бил нов общински съвет и друг от най-умните общински съветници предложил по пътя до болницата да се забрани движението с коли, за да може линейката по-бързо да стига до болницата. Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефекта отново бил минимален. Общинския съвет трябвало да вземе някакви ДРАСТИЧНИ МЕРКИ. В крайна сметка стигнали до единодушно решение - да съборят сегашната болница и да построят нова до дупката. Тогава вече кметът не издържал и скочил:
- Ама вие сериозно ли мислите да затворите сегашната болница и да построите нова!? Това ще ни струва абсурдно много пари. Има много по-добро решение - просто можем да запълним дупката и да изкопаем друга точно до болницата.

преди 14 минути, _nib_ написа:

Ако се докаже че алкохолът убива коронавируса, на кръчми по здравната каса ли ще се ходи...

Едно време не е имало такива неща (здравни каси и други глупости):D:

Няма налично описание на снимката.

Какъв въпрос задава човек, когато си купува лекарство от аптеката?
По света:
- Какви странични ефекти има лекарството?
В България:
- Нали ще мога да пия алкохол?

Снощи един... Направи 200 лв сметка в кръчмата, няма пари да си плати... поръча "Бяла роза", поведе хорото до улицата, и избега!

Виетнамци живеещи в България:
- Мамо, искам кученце за Коледа!
- Не може, ще ядеш свинско, както всички останали!

- Къде ще сте по празниците?
- В Дубай, че за Велинград парите не стигат!

Двама приятели в кръчмата:
– Жоре, ще пием ли по една ракия?
– Аз не пия.
– Келнер, донеси му един морков да рупа...

Стои таткото пред родилното, излиза акушерката:
- Иванов, честито. Имате момче.
Радости, всичко както си му се полага...
След малко излиза пак акушерката:
- Стоянов? Честито, имате момче.
При всяко излизане един от татковците напира с надежда да повикат него...
След третото излизане на акушерката, въпросния татко, видимо изнервен тръгва на скандал:
- Как не ви е срам, бе, другарко? Тоя дойде след мен... предреди ме. Ония дойде след мен... и него обслужихте с предимство!
В тоя момент излиза друга акушерка и го вика по име:
- Ганев? Честито, имате момиче.
- Хайде сега пък момиче... Вие за подигравка ли ме вземате? Вие знаете ли кой съм аз? Знаете ли? Не съм случаен аз. Ще ви разхвърлям заведението само с един телефон. За тоя момче, за ония момче, за тия без връзки квото остане... Няма да оставя нещата така...
В този момент излиза пак втората акушерка и казва:
- Ганев, имате момче...
Нашият видимо ошашавен, но все още настръхнал пита:
- Е, как момче? Нали казахте момиче?
- Ами имате две. Момче и момиче.
Нашият видимо доволен от себе си...
- Е, така е в България. Без да вдигнеш скандал и без да имаш връзки нищо не става.

Прибира се един мъж вкъщи и заварва жена си гола, на масата - ракия, бонбони, свещи, мезета...
– К'во става тука, ма?
– Ами, дойде кума на гости!
– Продължавайййй...!!!! - нерви се мъжа.
– Ами, малко ме целуна!
– Продължаваййййй!!!
– По устата...
– Продължавайййй! - мъжът вече го избива пот и търси нещо тежко по масата.
– После по врата... - сега вече и жената я избива пот и се оглежда за вратата.
– Продължаваййййй!!!!
– Малко по гърдите...
– Не спирайййй...
– И по корема... после по колената...
– Не прескачайййй... ш'те бияаа...

Правилник на Шопа
1. Оти да се косим, като че ми мине.
2. И сам да съм у трамвайо, пак че се ръгам.
3. И сам да съм у магазино, пак че се прередим.
4. Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да е зле.
5. Че си запалим къщата, та да изгори на Вуте плевнята.
6. Они не моат ми плати толко малко, колко малко я моем да работим.
7. Они ми плащат колко да не умрем, я па че работим колко да не заспим.
8. Колко и да ме съдат, пак не мое ме осъдат колко я съм крал.
9. Не можат ме осъди толко, колко я можем да лежим.
10. Най-обичам га ям и га спим, а най-мразим га плащам.
11. Одим на работа да си починем, а я у дома, че си го отработим.
12. Как и да се въртиш, г*зо ти се че е отзад.
13. И 5 лв. да стане бензино, я па че карам и 5 ст. да стане, я па че краднем.
14. Га имам спешна работа легам да спим, ако е спешна другите, че я свършат, ако не я свършат значи не е спешна.
15. Я моем две работи: моем да копам, моем и да не копам.
16. Най-мразим да мислим, а като мислим най-мразим.
17. Ако ми се преработи седам и чекам да ми мине.
18. Не се впрегай, оти че теглиш.
19. Сите жени да земат у ООН-то, я мойта па, че я трепам.
20. Правим се на Клавдий, че да оцелеем.
21. Мое да не можем да е*ем, ама че ти лежим да ти тежим.
22. Ако е такова, нема кво да е, и да не е, пак така че е.
23. Оти да ми не миришат краката, като ми почват от г*зо.
24. Мразим да живеем, ама живеем да мразим.
25. Нема начин да нема начин.
26. Не знам как е, ама и така не е.
27. Снощи пием и мислим, мислим и пием и га гледам, само пием.
28. Най-обичам да съм змия, ем да лежим, ем да одим.
29. Кога съм гладен, не ми се работи. Кога се наям, ми се преспи.
30. И сам да съм на острова, я па че се заградим.
31. Я не помним да е имало ден да ми се е работило и да не ми се е пило.

Един циганин, арабин и девойка от България седели в един бар.
Когато циганинът свършил с бирата си, той хвърлил чашата във въздуха, извадил пистолета и стрелял по чашата, разбивайки я на парчета.
Той казал:
- Ние получаваме такива социални помощи, че не трябва да пием втори път от една и съща…
Арабинът, очевидно впечатлен от това, пиел безалкохолна бира (нали е мюсюлманин), хвърлил във въздуха чашата, извадил АК-47, стрелял по нея и я разбил на парчета.
Казал:
- Помощите за бежанците са достатъчно големи, за да си направим дори завод за чаши, затова не е нужно да пием втори път от една и съща.
Българското момиче, свежа като краставичка, вдигнала бирата си, изпила я на една глътка, хвърлила чашата във въздуха, извадила своя 45 калибров и застреляла циганина и арабина. Хванала чашата, поставила я на бара и поискала да я напълнят.
Казала:
- В България имаме толкова много мангали и нелегални чужденци, че не трябва да пием с едни и същи два пъти.

•Животът е прекрасен и изобщо не ме интересува, че не е вярно
•Яне Янев щял да издава книга: "Корупцията в България от А до Ю"
•Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.
•Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха...
•Ах, дано спечеля...от ТоТоТо...Ще си купя депутат. Па, бой,бой!
•В България,начините да изкарваш нормални доходи, са систематизирани и описани в книга наречена "Наказателен кодекс".
•Мислех се за демократ. Костов ме направи социалист. Симеон - антимонархист. Сергей - гербер. Бойко - анархист. И сега имам егати ориентацията!!!

Някога, преди мноооого, много години Господ изчезнал за седем дни.
Когато се върнал, Архангел Гавраил го попитал:
- Къде бяхте?
- Да знаеш само какво направих ей там! - гордо казал Господ и посочил надолу към облаците.
- Какво е това?
- Планета. Нарекох я Земя. Дарих я с живот и направих така, че там да има съвършен баланс.
- Съвършен баланс? Какво означава това? - учудил се Архангела.
- Виж сега, това е Европа - континент, който на север е развит и богат, а на юг е с хубав климат. Това пък е Азия. Там съм заселил жълтите хора, а в Африка черните. А това там са двете Америки - едната богата, другата бедна. Е, сега забелязваш ли баланса?
- Да! - и ентусиазиран, Архангелът посочил едно местенце в югоизточна Европа - а това там какво е?
- Това е България. Има красива природа, плодородни ниви, пълноводни реки и мек климат. Там живее народ работлив, умен и способен...
- Добре де, ама точно тук баланс май няма...
- Чакай да чуеш само кой ги управлява!

- Здрасти Бай Гошо, как е, биваш ли?
- А бе, бивам, ама преди 5 години от всеки джоб вадех презeрвативи и пиех ракия, а сега във всеки джоб намирам носни кърпички и пия чайчета.

Какво нещо е животът:
- Раждаш се, отиваш на градина, после в училище, завършваш университета, жениш се, вариш ракия има няма 30-40 пъти и накрая умираш!

Какво казва булката след първата брачна нощ в различните страни? –
В Германия: Ханс Дитрих, отиди в кухнята и направи кафе или и това не можеш да правиш?!
Във Франция: Жан-Пол, подай ми шампанското, че ми остана неприятен вкус в устата.
В Англия: Сър, надявам се, че въпросът с потомството Ви е уреден и няма да се налага повече да вършим тези неуместни и неприлични движения.
В Холандия: Скъпи, когато вече сме семейство, мога ли да използвам разкошната ти самобръсначка да си оформям мустаците?
В Италия: Джузепе, и ти, и баща ти, и братята ти – всичките сте мръсници!
В Испания: Фернандо, да ти представя семейния ни приятел Луис, както и двете ни деца.
В Полша: Лешек, ако и следващата нощ се повтори същото, лятото отиваме на почивка в България!
В Чехия: Хонзичко, още жив ли си?
В Русия: За 127 път – За Сталину, за Родину – Ставай!!!
В Македония: Ванче, исто као бугарин си бе, умора немаш!
В България: Стоянеее, не в пердето, ше те утрепам…

По 1 ракия всеки ден, и лекарят ще е далеч от мен!

Ако обичаш някой човек, дай му свобода. Ако и той те обича, на връщане ще ти донесе ракия.

Ако живеете в България и се чувствате щастливи, в никакъв случай не сменяйте питието, защото сте го улучили.

Държавата ни се издържа от събраните данъци, а населението от укритите!

На новогодишния банкет на Български пощи, оркестъра дойде с 2 дни закъснение.

Започнах диета, всяка сутрин по 150 мл. ракия на гладно. За сега не отслабвам, но си прекарвам чудесно.

Британски учени открили, че след третата ракия българите използват псуването на май*ка, като запетая!

Пиян звъни на входната врата. От домофона се обажда женски глас:

— Кой е?

Пияният: — Извинете, мъжът ви вкъщи ли е?

Жената: — Не.

Пияният: — А може ли да слезете да видите дали съм аз?

Вуте е в кръчмата, напива се и тръгва да сваля Пена, че му е време да се жени.
- Пено, ай да те изч*кам у каруцата... после ще се оженим.
Пена го оглежда и го пита:
- Ти пиеш ли?
- Да.
- По колко на ден?
- По 3 бутилки.
- Колко струва една бутилка?
- 10 лв.
- От колко време пиеш?
- „От 15 години.”
- Харчиш 10 950 лв. на година… 164 250 лв. за 15 г…, ако беше инвестирал…едно Ферари… как да се оженя за теб… ти още си с каруца?!
- Пено, ти пиеш ли?
- Не!
- У каруцата ли ше се ч*каме… или у твоето Ферари?

Тъжната истина в България:
Седят си в един бар трима инвалиди - сляп американец, глухоням французин и куц българин. Изведнъж пред тях се появил Исус. И казва на американеца:
- За това, че си бил праведен, ще те избавя от мъките!
Докоснал го и американецът прогледнал и започнал да възхвалява божията сила. После Исус казал на французина:
- Ти също си бил примерен, сине мой! Ето ти награда!
Докоснал и французина и в този миг той бил изцерен. Обърнал се Исус към българина, а нашият се развикал:
- Не ме докосвай! Имам си 88,20 лева пенсия по инвалидност!

Със страшен махмурлук съм, спирам, отваря се вратата, гледам - ченге! Изплашен подавам сто лева, той ги взима, вратата се затваря и… разбирам, че се возя в асансьора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.