Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрия сайт за допълнителни доходи в момента ...

Featured Replies

• Автор

Когато човек няма аргументи започва да обижда или да налита на бой, това показва колко слаби сте всъщност.

Аз ще изчакам да видя колко хора ще продължават с квалификациите и кога ще бъдат взети мерки спрямо тях.

Редактирано от ShoxXx (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ще изчакам да видя колко хора ще продължават с квалификациите и кога ще бъдат взети мерки спрямо тях.

Ооо, не знам. В случая ти го играеш натрапника, който нарушава спокойствието на малкото форумно общество тук. В което всеки си има място - тролове, мрънкачи, хора с логорея, професори, доктори, IT-та, хора в бананови републики... В никое такова общество не се търпят реклами с реферали. В тоя форум имаш 27 мнения, половината от които в тая тема с рефералите си. С нищо не си допринесъл в този форум, никой раздел не си отворил да напишеш нещо. Имаш мнения в раздела за телевизиите, от където да изконсумираш нещо и тук с рефералите си.

Съжалявам, че за такива като теб не ми работи Adblock-а.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тук предпочитаме да си изкарваме парите с труд, а не с измама. Имаме свободно място в затвора в Пазарджик. Там има едни космати зверове, обичат да се гаврят страхотно с фараоните.

Аз работя и изкарвам доходи колкото да ми стигнат за храна , и да си платя сметките .

Не е ли по-добре, да не работиш и да изкарваш колкото за храна и да си платиш сметките? :)

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

Тук предпочитаме да си изкарваме парите с труд, а не с измама. Имаме свободно място в затвора в Пазарджик. Там има едни космати зверове, обичат да се гаврят страхотно с фараоните.

Би ли ми обяснил в случая къде е измамата?! Пари ли искам, на сила ли карам някой ?!

И КТБ фалира ....., но съм сигурен, че имаш сметка в банка, кредитна/дебитна карта. Предполагам, че не си държиш парите под дюшека или в буркани.

То поне малко мисъл и конкретика да имаше в постовете Ви!

Ооо, не знам. В случая ти го играеш натрапника, който нарушава спокойствието на малкото форумно общество тук. В което всеки си има място - тролове, мрънкачи, хора с логорея, професори, доктори, IT-та, хора в бананови републики... В никое такова общество не се търпят реклами с реферали. В тоя форум имаш 27 мнения, половината от които в тая тема с рефералите си. С нищо не си допринесъл в този форум, никой раздел не си отворил да напишеш нещо. Имаш мнения в раздела за телевизиите, от където да изконсумираш нещо и тук с рефералите си.

Съжалявам, че за такива като теб не ми работи Adblock-а.

А ти с какво си полезен в момента с коментарите си? Освен спам, злоба не виждам друго.

Под профила ми пише потребител, какъвто си и ти в този форум! Натрапник може да съм ако дойда във вас без да ме каниш. Ти нали не мислиш, че сме във вас?

Ако някой знае сайт, в който да плащат повече на ден без никаква инвестиция да каже, кой е да му стана реф.

Това е дразнещото. Няма такова място и за това и никой няма да ти покаже. Ти вярваш ли си на написаното? Защото по-вечето от потребителите са минали по този път и за това реагират като при, тръгнал да продава на стар краставичар краставици и продължаваш да обясняваш, колко много пари се изкарват от там. Без инвестиция не става работата, но и твърдението, че трябвало да работиш за да имаш доходи, не съм съгласен. http://prikachi.com/images.php?images/751/8158751A.png

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

Това е дразнещото. Няма такова място и за това и никой няма да ти покаже. Ти вярваш ли си на написаното? Защото по-вечето от потребителите са минали по този път и за това реагират като при, тръгнал да продава на стар краставичар краставици и продължаваш да обясняваш, колко много пари се изкарват от там

Няма защото съм прав, а това, че вие не сте наясно и нямата успех е друг въпрос!

Аз имам над 100 реферала предимно от други държави, които съм привлякъл с реклама в сайтове от този тип. Сега може да сметнеш колко изкарвам като вземем най ниските стойности 100 реф. x 0.10$ = 10$ на ден. Както казах сайта дава платени реклами за над 0.10$ на ден, така че парите са дори повече.

За целта гледам по 10 реклами по 20 сек. на ден и получавам над 300 $ на месец.

В което всеки си има място - тролове, мрънкачи, хора с логорея, професори, доктори, IT-та, хора в бананови републики...

Симка, виждаш ли от къде ще дойде парата за климатика. "Жалко" че Капитана е изтрил линка. Замина парата в небитието.

Тая тема не трябва ли да е в раздела за празни приказки!?

Симка, виждаш ли от къде ще дойде парата за климатика. "Жалко" че Капитана е изтрил линка. Замина парата в небитието.

Тая тема не трябва ли да е в раздела за празни приказки!?

Не, мястото и е другаде. И гледам как се е запътила натам. Не знам за теб ама за тези 300 долара аз няма мишката си да вдигна :)

За целта гледам по 10 реклами по 20 сек. на ден и получавам над 300 $ на месец.

И от какво не си доволен тогава ?

Едно нещо ако работи не се подобрява.

Знам си аз, че нещо съм изпуснал в цялата тая суматоха :D Няма да ударя кьоравото днеска :D

Не знам за теб ама за тези 300 долара аз няма мишката си да вдигна

Не бъди надут. 300долара са си 300долара. Поне в България. ;)

Знам си аз, че нещо съм изпуснал в цялата тая суматоха :D Няма да ударя кьоравото днеска :D

Не бъди надут. 300долара са си 300долара. Поне в България. ;)

Бе така си е, 300 долара, ама да са поне на две седмици, за месец ми е малко дълго :D

..но и твърдението, че трябвало да работиш за да имаш доходи, не съм съгласен. http://prikachi.com/images.php?images/751/8158751A.png

.

Дааа, голям сайт. 10,000EUR на ден. Как ли пък не ти повярвах. Това във фермичката във фейса ли е?

• Автор

Не, мястото и е другаде. И гледам как се е запътила натам. Не знам за теб ама за тези 300 долара аз няма мишката си да вдигна :)

Ако успееш да привлечеш 1000 директни реф. тогава ще теглиш над 100$ на ден, но сигурно пак ще е под нивото ти.

П.П поне се радвам, че темата предизвика такъв интерес в раздела , че като гледам какво мъртвило е било преди това и е нямало, кой да те напсува, а сега си изляха хората мъката...

Редактирано от ShoxXx (преглед на промените)

Гледам снимката, че се продават и оръжия в сайта. Кой може да предположи от какво точно са приходите. Може и дрога да се върти даже.

Ако успееш да привлечеш 1000 директни реф. тогава ще теглиш над 100$ на ден, но сигурно пак ще е под нивото ти.

П.П поне се радвам, че темата предизвика такъв интерес в раздела , че като гледам какво мъртвило е било преди това и е нямало, кой да те напсува, а сега си изляха хората мъката...

Лично аз съм писал в поне над 30 подобни теми на твои съмишленици и дискусиите горе долу са едни и същи. Не знам за какво мъртвило говориш просто. Всички теми от тоя сорт са заминавали в небитието.

Ама ти май си мислиш че си открил топлата вода или бъркам ?

Тука не е мястото за реклами.

Отивай в продавалника и там си пусни обява.Това е IT форум,не пазар за работна ръка.

Отивай в продавалника и там си пусни обява.Това е IT форум,не пазар за работна ръка.

Ша ма извиняваш, ама форума е толкова широко скроен, че има раздел за продажби, готварство, празни приказки и забава.

Ша ма извиняваш, ама форума е толкова широко скроен, че има раздел за продажби, готварство, празни приказки и забава.

Не си извинен, точно раздел за продажби няма!

Да съм се объркал с това? https://www.kaldata.com/forums/classifieds/

А в този списък? https://www.kaldata.com/forums/

Обявите отдавна не са част от този форум. Това че са мапнати като част под форуми не ги прави част от него

• Автор
capnemo , след като си толкова стриктен, защо само аз получих предупреждение? Първо аз бях квалифициран  в отговор на което получих предупреждение, а другите, които след това писаха квалификации към мен без дори да съм се обръщал към тях?! Благодаря ти, че ми изтри и линка в подписа, но гледам, че твоите страници в подписа са ОК. Не разбирам и надменното поведение което имаш в начина си на изразяване тук.

Има теми, в които са цитирани линкове към фирми, нима това не е реклама, че niki292002 ми пише това "Тука не е мястото за реклами." !

Общо взето във всяка тема има нарушение на правилата, но чакахте мен за да си излеете помията. 

Ние всички чакахме жертвеното агне, което без никой нищо да му е поискал, ни донесе като "подарък" някакъв мижитурски сайт на измамници с пирамидална структура.

• Автор

"Страхотна логика!" и ако я следваме форума щеше да е празен!

Нима постовете ти са винаги плод на желанието на някой?! Моля ти се.

Прочете ли как се казва раздела ? Ако не си " Онлайн бизнес, AdSense, Affilate програми "

Темата която пуснах е в тази връзка. Това, че някой прави разграничения....

Сайта си е ОК, не изисква инвестиция (има и такава опция, но никой не те кара),  може да изкарваш пари от него, да рекламираш сайтове безплатно и платено, сайта плаща инстант след, като заявя плащане!

Кажи ми ти колко изкара от AdSense, Affilate програми ..... Там сигурно всичко е сигурно и не е пирамида нали. Знам ги такива като вас, които лъжат хората как се печели от подобни програми за да им вземат парите да им направят сайт, а после да се оправят с намирането на посетители. И печелят точно едно нищо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.