Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Като взема ново захранване ще ъпдейтна BIOS-a. Не знам дали е Dual. Мисля, че не е. Давайте съвети за захранването сега. EVGA добре ли е (въпреки, че е малко излишно да е 500W)?

Доста е евтино за екстрите, които предлага. Сякаш по-добрият избор е Seasonic-a.

• Отговори 61
  • Прегледи 5,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не виждам Seasonic да има Under Voltage защита, а понякога крушката в стаята премигва. Мисля, че това е спад на напрежението. Включил съм някаква такава защита на дъното. Сработи преди няколко дни. Пишеше, че при предишното включване на системата и имало някакво прекъсване и защитата се е включила. Някой, ако има други предложения нека да казва.

http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-CHIEFTEC-APS-400SB-400W-Bronze/description.html

Евтино и надеждно захранване при това тихо за разлика от по-скъпите.

• Автор

Айде да ми е честито. Всичко е подменено вече. Сега имам само един страничен въпрос. При покупка от emag важат ли правилата за връщане, които чета че има и нямало проблеми с връщане на стоки?

• 3 години по-късно...
  • Автор

Здравейте, изневиделица се оказа, че направих ъпгрейд на конфигурацията. Дъното не съм сменил, но вече съм с i7 4790 и чакам утре да пристигне GTX 1070 Asus Strix 8GB. Оказа се, че захранването не ми върши работа, защото смених и кутията, и сега е разположено долу, и съответно някои кабели идват къси... Предложете захранване, което да е качествено. Склонен съм да дам около 230лв. Загледах се по Seasonic, защото имам спомен, че май била най-добрата марка. Благодаря ви предварително!

• Автор

Уау! 10 години гаранция. Това е доста по-добре от другото, което харесах аз: Seasonic Gold Конфигурацията не е чак толкова high-end, но 550W като че ли ми се виждат малко? Ако някой друг има предложение нека да сподели. Ако никой друг не се изкаже май ще взема предложеното от dnevniks, а каквото стане. Това е моето в момента: Chieftec Bronze 400W 

Открих в едно описание на видео картата, че се препоръчва захранване 500W, значи предложеното тук би трябвало да стигне. Поръчвам го и дано всичко да е наред! Ще пиша пак като сглобя всичко и го пробвам. Много благодаря и да живее Kaldata! Най-добрият форум!

Вземи си удължители за кабели. Ако ще е ново захранване - качествено 400-500W е наълно достатъчно, като от малко по-достъпните във Варио се отличава Corsair Vengeance 550M.

• Автор

Много благодаря за отговорите! Засилих се за Seasonic, но прочетох че вентилаторите им били малко шумни и оттам стигнах до ето това: https://techmag.bg/power-supply-be-quiet-dark-power-pro-11-bn250-501-600-w-zasbeqobu0077

За техните захранвания чета, че са много качествени и са тихи. Поръчах го и чакам потвърждение. Дано да го имат в наличност! Малко пари отгоре, но би трябвало да си струва. 

Голям овъркил правиш за системата, а и за тези пари има мноого други варианти, но като ще му се радваш, няма какво да променяш 10 пъти поръчката, дерзай.

• Автор

Не се знае какво ще стане в бъдеще. Току виж съм направил друг ъпгрейд. Няма да сменям захранването всеки път. А защо да е овъркил? Как да го разбирам това?

Че е прекалено качествено и скъпо за системата ти. Не че сийсоника не би бил. Но пък като може и искаш да си го позволиш, не е проблем. Все пак захранване наистина не се сменя всеки ден и може да отнесе 3-4 нови конфигурации. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.