Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анкета: за или против гей парада в София?

65 гласували потребители

1. 1. Подкрепяте ли гей парада в София или не?

• Подкрепям го!
      16%
      11
    • Не го подкрепям!
      70%
      46
    • Нямам мнение по въпроса.
      12%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

ако ти беше пе****ст щеше да мислеш другояче обаче

нали

Факт, но не съм. Съвсем нормален съм като останалите 90% от Българите, и за това желая нормални неща, а не да ми се натрапват "ненормални и неморални" такива. Не преча на никого, и не съм тръгнал да бия или гоня някого, но и не желая да ми се натрапва нещо което се практикува от 5% от населението на дадена държава. Бъди какъвто искаш но без да го навираш в лицето на другите, заради някакви модерни глупости не искам да бъда свидетел на такива сцени, а те ни се натрапват и по телевизия и по интернет, че и даже посланниците реват.......И само да ти кажа, Българите сме много толерантни към такива........не е лошо да видиш в Сърбия какво стана при провеждането на такъв парад.

• Отговори 171
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Факт, но не съм.

В следващия живот може да си.

Споко.

ако ти беше пе****ст щеше да мислеш другояче обаче

нали

Ако от"любовта" на горепосочените можеше да се добие отроче ,тогава нямаше да бъде извращение -ама не би.

Все пак морала изисква разума да взема връх над нагона.Като искат да си се обичат,но не бива да парадират с това .

Добре, да го погледнем от малко по-друга посока. Сега всички, които се хвалят че са демократични и свободни и плюят против "червените чугуни" и всичко свързано с тях, което е било в миналото, в това число и провежданите периодично манифестации, сега са с две ръце за манифестацията на хомосексуалните. Е това ако не е алогизъм, здраве му кажи.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Ако от"любовта" на горепосочените можеше да се добие отроче ,тогава нямаше да бъде извращение -ама не би.

Все пак морала изисква разума да взема връх над нагона.Като искат да си се обичат,но не бива да парадират с това .

сигурна съм че ще са много по-нормални децата им

за разлика от вашите отрочета

Добре, да го погледнем от малко по-друга посока. Сега всички, които се хвалят че са демократични и свободни и плюят против "червените чугуни" и всичко свързано с тях, което е било в миналото, в това число и провежданите периодично манифестации, сега са с две ръце за манифестацията на хомосексуалните. Е това ако не е алогизъм, здраве му кажи.

може би думата манифестация идва от манафестация! :)

Аре сега, кой напада на лично, при това бие и чужди деца. 

сигурна ли си,че ако беше дъщеря на двама манафи щеше да бъдеш по нормална?

Аре сега, кой напада на лично, при това бие и чужди деца. 

а така видя ли - боли

не е хубаво нали

сигурна ли си,че ако беше дъщеря на двама манафи щеше да бъдеш по нормална?

ами ти ако беше син

а така видя ли - боли

не е хубаво нали

ами ти ако беше син

Аз да съм ти засягал роднините нещо? Като съм писал, че нямаш морални задръжки, просто съм описал един факт, който ти доказа сама, не съм те нападал.

Аз да съм ти засягал роднините нещо? Като съм писал, че нямаш морални задръжки, просто съм описал един факт, който ти доказа сама, не съм те нападал.

и кой си ти да ме описваш а

кой си питам

и кой си ти да ме описваш а

кой си питам

Ама защо мислиш ,че е нужно някой да те познава ,за да му станат някои очевадни факти ,които демонстрираш ясни? Това че подкрепяш парадирането с подобно гнусно и неправилно нещо ,си е лично твое извращение. 

Природата е създала някакви правила и баланс ,разбира се има и разни изроди ,които са се поотклонили от правилното ,но това не значи ,че трябва да се подкрепя. Нека си говорим истината ,педе***тите са безкрайно нагли и безсрамни същества ,набутващи в очите на останалите сбърканите си виждания ,и изпитващи удоволствие от това да дразнят. В последно време взехте да забравяте ,че точно липсата на морални ценности съсипват хиляди животи и сеят нещастие. 

Та всичко си има граници ,не може всеки урод да ни се качва на главата! Аз нямам нищо против тях ,родили са се уроди ,да си живеят ,като уроди ,ама да не ми се набиват в очите ,че са ми крайно неприятни. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

не може всеки урод да ни се качва на главата

За съжаление явно може, ако си плаща на който трябва, колкото трябва. Пък и те са  електорални единици и е политически полезно да се прикоткват.

За съжаление явно може, ако си плаща на който трябва, колкото трябва. Пък и те са  електорални единици и е политически полезно да се прикоткват.

Така е ,пък и както споменах по-горе има призиви по дипломатически път ,или с други думи съвсем официални заповеди от вън ,парадът да бъде проведен с подкрепата на местната власт. И най-глупавото е ,че ще бъде проведен въпреки масовото недоволство и огромната опасност от сблъсъци.

Имаш на разположение някакви статистически данни или само ти така си мислиш? Човечеството се е плодило благодарение на секса между мъж и жена и това е естествения ход на нещата.

off: да предположим че яко ме е напънала "голямата нужда ".  Не мога да стискам повече,а се намирам пред народното събрание.Изувам си гащите и се облекчавам...   Дали няма да ме арестуват за хулиганство и уронване престижа на иституцията, макар че моятата нужда е много по-естествена и належаща от педе***тията

Имаш на разположение някакви статистически данни или само ти така си мислиш? Човечеството се е плодило благодарение на секса между мъж и жена и това е естествения ход на нещата.

off: да предположим че яко ме е напънала "голямата нужда ".  Не мога да стискам повече,а се намирам пред народното събрание.Изувам си гащите и се облекчавам...   Дали няма да ме арестуват за хулиганство и уронване престижа на иституцията, макар че моятата нужда е много по-естествена и належаща от педе***тията

Недей, че сега ще те напнат за липса на културно поведение, пък това било различно от извращенията. Щом е извращение може, пък някои извращения били европейски и американски ценности и признак на еврогейско гражданско съзнание, ма не и липса на култура. Пък и ще намесят ХЕИ и общинска служба чистота, въпреки че нито една от двете институции не назначават по бройка служител да мете и мие след всеки пумияр.

Бе нема лошо си правят паради хората, като им е кеф, ама баш па по този начин - като искат и масова оргия да си направят, ма поне да идат някъде из горите, поляните горе на Родопите.

На този свят сме да се размножаваме нали така?Защото това ни крепи живи. Приемам за сатанинско поведение педерастията .Това е отричане от човека от самия себе си.Възхищавам се на жените и за съжаление трябва да призная ,че мъжете се правят на жени много повече от колкото жените на мъже може и да греша но цялата тая история е отвратителна

Всички варианти на хомосексуалност са просто проявни форми на тежки психически отклонения - също както останалите парафилии - копрофилия, зоофилия, педофилия и пр.

По-добре шарен и весел прайд на ясно самоопределили се хора, отколкото всекидневно недоволство от неопределени душевни пе****сти!

Нали народа и държавата са цъфнали и вързали, как да се радват на такива неща. По на запад от нас, където безработицата е по-малка, където нещата са по уредени и заплатите по-нормални спрямо ежедневните им разходи, където услугите от държавата в социално и здравно отношение са с високо качество, хората са се наситили на обичайни събития и за тях може да е забавление да излязат да погледат клоунски изпълнения.

Пе****стите болни хора, трябва да се лекуват, те парад им направили. 

Да не говорим, че вече, за да работиш някои професии, трябва задължително да станеш пе****ст. 

Права за пе****стите, права за циганите, права за малцинствата ... Това, ако не са болни мозъци аз на. Нали има конституция за всички, какво ти липсва, че искаш повече права от на всеки нормален, здрав човек в тази държава? 

Някакви извратени, психично болни пе****сти, травесисти и други подобни уроди, ще шарят по пътищата да ми развращават децата. 

САЩ не ги гледайте, там сега това е мода. Ако не може да успееш по друг начин в живота, ставаш пе****ст и общността ще ти намери място - я ще те порят за пари в някакви оргии, я за нещо друго. Болните мозъци там са налели много пара под масата докато се стигне до оня ден да им признаят психичните отклонения за легален бизнес. пе****стията си е бизнес и нищо друго. 

Холандия - там каквито извращения се сещаш, всичко е законно. Да се друсаш, наркотици, да се плющят роднини, абе каквото ти хрумне. 

Ние тук сме християнска държава с ценности, не ни трябват психично болни, на които единственият им шанс да пробият е пе****стията. Не рядко сме виждали много талантливи хора, които никой не ги забелязва докато не се превърнат в пе****сти. Това трябва да го изкореним в държавата си. 

Пе****стията трябва да се признае за болест и да се лекува в психо диспансери или под домашно наблюдение. Трябва да има затвор за извращение между пе****сти на публично място, както и намеса на силите за сигурност в пе****ския бизнес - травесисти и подобни, както и работни места, запазени само за болни от пе****стия. Специално направените ресторанти и нощни барове за психично болни с обратна резба като Калигула и подобни, трябва да бъдат забранени със закон - та утре някое дете ще влезе от любопитство през деня, после ходи му обяснявай какво е видяло.

Да не говорим пък за мафията на пе****стите, на малцинствата и подобни. Стотици пъти сме гледали, сбиват се двама човека, ще повисят по арестите, свидетели, записи и всичко е точно. Да ама ако те нападне травесист или пе****ст, идва една пасмина за защита направата на човека и ако ще да са те изнасилили ти ще си виновен, защото оня бил различен и ако вземе МВР да го опандизи, ще стане международен скандал. С циганите същата работа. 

Абе с няколко думи, да им с*ра на демокрацията, това си е чиста извратена свободия.

В християнска държава като нашата, трябва да се прояви милосърдие и тези хора най-нормално да се приберат по специализираните болници и да се лекуват. 

16.jpg

Не съм против, веднъж годишно да има шарен и шумен прайд, но не мога да приема демонстрирането на хомосексуалност на публични места през всеки ден от годината.

Пе****стите болни хора, трябва да се лекуват, те парад им направили. 

Да не говорим, че вече, за да работиш някои професии, трябва задължително да станеш пе****ст. 

Права за пе****стите, права за циганите, права за малцинствата ... Това, ако не са болни мозъци аз на. Нали има конституция за всички, какво ти липсва, че искаш повече права от на всеки нормален, здрав човек в тази държава? 

Някакви извратени, психично болни пе****сти, травесисти и други подобни уроди, ще шарят по пътищата да ми развращават децата. 

САЩ не ги гледайте, там сега това е мода. Ако не може да успееш по друг начин в живота, ставаш пе****ст и общността ще ти намери място - я ще те порят за пари в някакви оргии, я за нещо друго. Болните мозъци там са налели много пара под масата докато се стигне до оня ден да им признаят психичните отклонения за легален бизнес. пе****стията си е бизнес и нищо друго. 

Холандия - там каквито извращения се сещаш, всичко е законно. Да се друсаш, наркотици, да се плющят роднини, абе каквото ти хрумне. 

Ние тук сме християнска държава с ценности, не ни трябват психично болни, на които единственият им шанс да пробият е пе****стията. Не рядко сме виждали много талантливи хора, които никой не ги забелязва докато не се превърнат в пе****сти. Това трябва да го изкореним в държавата си. 

Пе****стията трябва да се признае за болест и да се лекува в психо диспансери или под домашно наблюдение. Трябва да има затвор за извращение между пе****сти на публично място, както и намеса на силите за сигурност в пе****ския бизнес - травесисти и подобни, както и работни места, запазени само за болни от пе****стия. Специално направените ресторанти и нощни барове за психично болни с обратна резба като Калигула и подобни, трябва да бъдат забранени със закон - та утре някое дете ще влезе от любопитство през деня, после ходи му обяснявай какво е видяло.

Да не говорим пък за мафията на пе****стите, на малцинствата и подобни. Стотици пъти сме гледали, сбиват се двама човека, ще повисят по арестите, свидетели, записи и всичко е точно. Да ама ако те нападне травесист или пе****ст, идва една пасмина за защита направата на човека и ако ще да са те изнасилили ти ще си виновен, защото оня бил различен и ако вземе МВР да го опандизи, ще стане международен скандал. С циганите същата работа. 

Абе с няколко думи, да им с*ра на демокрацията, това си е чиста извратена свободия.

В християнска държава като нашата, трябва да се прояви милосърдие и тези хора най-нормално да се приберат по специализираните болници и да се лекуват. 

Много добре и точно казано подкрепям с 3 ръце

Интересно ми е, кога ще дойде времето,нормалните,да излязат на парад....че оставаме все по-малко.....

Между другото,това ми харесва:"Всички позьори с бицепс над 45 санта, са тръгнали по потници... Мен да сте ме видели да ходя без гащи...., a?!?"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.