Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анкета: за или против гей парада в София?

65 гласували потребители

1. 1. Подкрепяте ли гей парада в София или не?

• Подкрепям го!
      16%
      11
    • Не го подкрепям!
      70%
      46
    • Нямам мнение по въпроса.
      12%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

пе****сти не е имало никога, такъв пол няма, това е психическа болест. Спартанската армия е била задължавана от военните си началници на това извращение, защото на 2-3 години по веднъж са се прибирали по домовете и военните началници са решили, че това е варианта да отпушат парата. Спартанците кой мислиш и по какъв начин ги е раждал? Или твърдиш, че стотици хиляди спартанска армия са подбирани родени пе****сти, ходещи с червило и извити китки, говорещи като олигофрени? 

Приятел аз с теб ще спра да споря, защото явно си решил да се правиш на интересен с твоята толерантност, която може да ни затрие като общество и утре ако порят сина ти като разпран, да се приема за даденост. 

Преди това:

- РИМ - искаш ли да започнем един спор на тема извратени "Цезари"? От какво произхожда това, родили са се такива или от многото блаженства са се побъркали и са се чудили какво извращение да измислят? 

- Египет - тук не искаш ли да ми дадеш пример как трябва да съм толерантен и е съвсем нормално, братя и сестри, майки и синове, бащи и дъщери да се плющят като за последно? 

Това твоето съм 100% сигурен, че не е толерантност, а лицемерие. Просто няма смисъл, но от такова лицемерие обществото ни, християнските ценности и всичко хубаво запазено до сега, може да си отиде и никога да не се върне.  Не 100, а 500 милиарда процента съм сигурен, че това, което пишеш тук, ако имаш потомство никога няма да им дадеш да го прочетат. 

Не е възможно нормален човек да защитава убийството на християнските ценности, дори и мюсюлманските. 

Аз също няма да споря. Не съм лицемер и никога не съм бил както няма и да бъда. Това дали спартанците са задължавани не може да кажеш със сигурност, както и не може да кажеш, че само "цезарите в Рим" са били обратни.

Не говоря за пол "пе****ст", но не може да отречеш, че гей не е имало преди, а се е зародило просто, защото някой е решил. Гейове и обратни има и сред животните. 

Не знам, защо намесваш християнските или мусюлманските ценности в целия спор

• Отговори 171
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кои твърдят че гейовете са нормални. Самите гейове и платените от тях псевдоучени. То в тоя смисъл, има извънземни които си щъкат с летящи чинии безидейно и безпосочно из нашата атмосфера, както и русалки, които си плуват из нашата хидросфера. Зад тези твърдения също има маса народ да стои и "учени" дори са се изказвали. През това време пък ни облъчват с HAARP и с пръчката на Хари Потър.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

...

Замислял ли си се че по никакъв начин не е твоя работа и не те засяга това кой прави секс с кого?

Не съм лицемер и никога не съм бил както няма и да бъда. Това дали спартанците са задължавани не може да кажеш със сигурност, както и не може да кажеш, че само "цезарите в Рим" са били обратни.

Не говоря за пол "пе****ст", но не може да отречеш, че гей не е имало преди, а се е зародило просто, защото някой е решил. Гейове и обратни има и сред животните. 

Нищо друго освен лицемерие е това твоето. Пак те питам, имаш ли непълнолетни деца, съгласен ли си болен от пе****стия да му е учител и да дойде жена му Пешо да се целуват пред детето ти или да се прегръщат. Нищо против ли нямаш внедрен поп, болен от пе****стия да учи на морални ценности в манастира непълнолетния ти син, който между другото си го оставил самичък там на лагер? Нищо ли против нямаш както сега на децата 4ти, 5ти клас им говорят за секс и презервативи, след време да им говорят, че е нормално вместо да гонят по коридорите момичетата и да ги пляскат по задниците, малкия Ваньо да търси чатала на Кольо например? Че това си е биология и го има, защото точно такова извращение на обществото се търси с подобни паради. Капка по капка, вир става. Учителя Киро да черпи учениците си за сватбата си, че закона му позволява и вече болестта му е узаконена като пол - пе****ст.

Това за спартанците го има описано в исторически извори, че са задължавани, може да го прочетеш. Също може да прочетеш за извратения елит на Рим, но за беден римлянин пе****ст писано няма, нито за египтянин. 

Пол пе****ст няма, животни пе****сти няма, а има животни с отклонения. Такива отклонения има и при хората, ама затова се различаваме от животните, че пе****ста човек може да му излекуваш болеста. При животните се наричат аномалии, че дори и те са способни да се излекуват. На комшиите котарака налиташе на котараци, ама израстна без майка, не научено. Като взеха да го бият котараците, на които им се точи, ела да ти покажа сега как пори котките и се бие с котараците за територия както му е по природа, а не ги е*е.

Аз, като заклет (та чак проклет хетеро) съм абсолютно ПРОТИВ всякакви гей, педерастки и т.н. хомо-паради!

Не, че искат толкова права! Това е само предтекст. Те искат да бъдем като тях! Това е лелеяната им мечта. Колкото повече, толкова повече.

Преди няколко дена Страната на Неограничените Извращения (Империята на Злото) разреши и узакони във всички щати педерастките бракове.

Направо вече ме е гнус от този свят!

Замислял ли си се че по никакъв начин не е твоя работа и не те засяга това кой прави секс с кого?

Естествено, но ако мъж с мъж да прави подобно нещо, искам закона да ми позволи да съобщя в съответните институции за това психично заболяване, за да може тези хора да ги излекуват и след това като нормални пълноценни хора да се влеят в обществото. Пе****стията е опасна за обществото и както казах, границата тези болни хора от пе****сти да се превърнат в педофили, не виждам да е голяма. Все си има увреждане на психическа основа, не мога да разчитам на самосъзнанието на подобен индивид.

Естествено, но ако мъж с мъж да прави подобно нещо, искам закона да ми позволи да съобщя в съответните институции за това психично заболяване, за да може тези хора да ги излекуват и след това като нормални пълноценни хора да се влеят в обществото. Пе****стията е опасна за обществото и както казах...

Ку-ку :clown: Щял да съобщи...  :no-no: Такива кат тебе са опасни...

Аз, като заклет (та чак проклет хетеро) съм абсолютно ПРОТИВ всякакви гей, пе****стки и т.н. хомо-паради!

Не, че искат толкова права! Това е само предтекст. Те искат да бъдем като тях! Това е лелеяната им мечта. Колкото повече, толкова повече.

Преди няколко дена Страната на Неограничените Извращения (Империята на Злото) разреши и узакони във всички щати пе****стките бракове.

Направо вече ме е гнус от този свят!

Затова става въпрос, абсолютно. 

Навремето в САЩ още докато пе****стията не е била разпространена, Пе****стите (бракове) са били забранени със закон във всеки един щат! Пе****стите са като част от циганите, имат си пе****стка мафия и организации лесни са за манипулиране. Имат си фондове, които спонсорират пе****стите и организации специално създадени да защитават и интегрират пе****стите... Не виждате ли колко взеха да налагат пе****стите по всякакви филми и сериали.. кога е било такова нещо? За пе****стите трябва да има място в армията, в полицията, в киното и т.н. и ако не му намериш такова място, веднага ставаш расист, съдят те за нетърпимост към различните (било то и психично болни). Не са ли доста много приликите? Вижте сега точно когато се говореше, че Обама няма да бъде преизбран, как дойдоха няколко милиона гласчета на болните от пе****стия или просто извратените мързеливи лентяи, които са решили да пробият по "лесния път" в обществото.  

Защо пе****стите обявяват, че са пе****сти и ходят при пе****сти да ги уреждат на работа? Защо не тръгнат да си търсят работа по нормалния път? Защо има организации, които да им защитават правата? Повече права ли имат от мен, нали имат същите права, защо специално обособени организации ги защитават и спонсорират? Киро на кирия както се казва.. 

И пак да завърша. На няколко болни и на няколко хиляди мързеливи лентяй без скрупули и ценности, парад да им правят?!?! WTF

Ку-ку :clown: Щял да съобщи...  :no-no:

Ами естествено, че трябва да се съобщи. Ти ако имаш комшия с видимо психически отклонения или видиш на улицата такъв, няма ли да съобщиш? Поне да го проверят? Няма ли да се страхуваш за семейството си при подобен индивид или ще им наемеш охрана, после целия останал свят да си наеме охрана, че да си хвъркат на воля .. 

Редактирано от kaldataforumuser (преглед на промените)

Пе****стията е опасна за обществото и както казах, границата тези болни хора от пе****сти да се превърнат в педофили, не виждам да е голяма.

Колкото компотите ще се превърнат в компютри, толкова и “педерастите“ в педофили. Май избиваш някое комплексче?

Не може да се смята за нормално, това което е психично отклонение.

Да ги вкарват в психиатрии и да ги лекуват.

Колев па от тебе не го очаквах да се излагаш да пишеш такива глупости.

Ти между психика и хормони разлика правиш ли - очевадно не.

Айде пак. Какви хормони?! Мен като ме ударят хормоните да не съм тръгнал да опъвам и кучетата из парка? Някой хора само си търсят оправдание. Значи какво, щом ме ударят хормоните и давай......куцо-сакато, бройката е злато. :mad:  :angry:

Колкото компотите ще се превърнат в компютри, толкова и “пе****стите“ в педофили. Май избиваш някое комплексче?

Или ти имаш някаква кирия от педерастите? Може би замисляш да идеш със семейството си на парада и да им обясниш какво представлява?

Който иска психично болните от педерастия да не се лекуват, да ходи в Холандия и САЩ и да ни остави нас останалите 90-99% от населението на България, закърмени с морални християнски или мюсюлмански ценности включително, да си живеем на спокойствие. Същото се отнася и за самите педерасти, достатъчно паради има в Холандия и САЩ, да ходят там.

Извинявай, но не си права да упрекваш Колев за мнението му.

Ако имах син, навярно и аз нямаше да бъда толкова толерантна към хомосексуалистите.

Знам доста случаи, в които богати хомосексуалисти (а те повечето са) са примамили млади момчета, почти деца с подаръци, пари и обещания за блестящо бъдеще и са им "помогнали" да сменят сексуалната си ориентация.

Разбира се не всички постъпват така, но ги има всякакви и те не са толкова малко.

Да ви пречи парада е едно, но да ви пречи интимния, личен живот на някого, което изобщо не е ваша работа и не ви засяга, е нещо съвсем друго.

Може би замисляш да идеш със семейството си на парада и да им обясниш какво представлява?

Няма да ида, просто изхождам от принципа че нямам никакво право да се меся в личните предпочитания на другите.

Малко е тъпо как всички моралисти изпълзяват изпод камъните когато нещо трябва да се мрази и ненавижда, но когато става въпрос за нещо позитивно - никакви ги няма.

Няма да ида, просто изхождам от принципа че нямам никакво право да се меся в личните предпочитания на другите.

Малко е тъпо как всички моралисти изпълзяват изпод камъните когато нещо трябва да се мрази и ненавижда, но когато става въпрос за нещо позитивно - никакви ги няма.

Да, никой няма правото да се меси в личния живот на другите, но когато този личен живот може да засегне членове от нашите семейства, трябва да се замислим поне малко.

Сетих се още нещо.

Прави ли ви впечатление, че Азис коренно промени външния си вид и поведението си, които бяха доста ...?

Убедена съм, че го е направил заради дъщеричката си и одобрявам това.

Какво да правим? Не успяхме да попречим на една сган да ни съсипе икономически, дай сега на една друга сган - псевдо моралисти лицемери, да й позволим да ни съсипе и малкото останало - християнските морални ценности, заради една пасмина промити мозъци. Няма как да стане..

Васко пе****ста - добър певец. Докато не го удари на пе****стия и да стане травестит, не можа да пробие; Ходи и плющи жени на поразия - сигурно пе****ст се е родил? 

Евгени Минчев - богат пе****ст, разказа как е зарибил да шиба Китаеца като го е спонсорирал; Самият той разказва как е зарибен от пе****стите да му го слагат за пари и сега благодарение на тях е на това дередже? И той май е роден пе****ст?

Китаеца от своя страна е станал пе****ст заради спонсори, друг начин да пробие не е имало; Сега има жена и дете.. И той роден пе****ст?

Елза Перини - урод травесист. Боклук, който няма друг начин да се впише в обществото.. Сигурно така се е родил?

И всичко това е елита на пе****стите в България, представете си надолу за какви зарибявки става въпрос!

Та тези родени пе****сти ли са или просто болни мозъци, които са избрали да пробият като пе****сти и ако не са пе****сти сега къде щяха да са?

На най-високо ниво пе****стите разправят как плащат на нормални да стават пе****сти и да им бъдат спонсори, а тук псевдо-моралистите лицемери ми говорят, за толерантност. 

Не мерси! Продължавам да твърдя, че тези хора трябва да са по затворите и клиниките, а не между нас!

Редактирано от kaldataforumuser (преглед на промените)

много светци сте бе много нящо ти да видиш

айде избийте си комплексите и в тая тема сега ви е паднало

„Не съдете, за да не бъдете съдени" (Мат. 7:1).

„Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си?" (Мат. 7:3, 5).

Хубаво цитираш евангелието, ама бог не ги е съдил содомитите ами направо ги е изтрепал.

много светци сте бе много нящо ти да видиш

айде избийте си комплексите и в тая тема сега ви е паднало

Ами ние ги избиваме комплексите тук, а други нагримирани и начервосани ги избиват наа улицата по паради.......Както ти каза колегата отгоре, хубаво цитираш библията, но си спомни за Содом и Гомор, човечеството на там е тръгнало.

“Тогава Господ изля върху Содом и Гомор сяра и огън от Господа от небето.” - Битие (19:24).

“С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.” - Левит (18:22).

“Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях” - Левит (20:13).

Така че хайде да не се замеряме с цитати от Библията, надали там ще намериш подкрепа. И ако говорим за лицемерие, смятам че и гейовете са същите, и те са на принципа "Дайте да се покажем, може никой да не ни бие, ама ние да си ревем."

Те хората добре са го казали...."Като не те еб..т, не си върти задника." Не съм видял някъде табели по магазини или заведения, забранено за педа...и, цялата тая работа се насажда от някакъв измислен хелзински комитет които е финансиран от Джордж Сорос и който трябва да бъде забранен, и сега видиш ли, всяка нежна душа скача в защита на неоправданите, щото нали горките са бити, гонени, и гладни. Пффффф

Редактирано от COBRA (преглед на промените)

Не ми пука кой каква сексуална ориентация има, нито пък какъв цвят му е кожата, нито каква религия изповядва, нито... стига да не ми пречи и да нарушава моя избор.

Искали парад - направили, що хетеросексуалните не правим такъв? Я да обявим един такъв, та да видим дали ще се събере и една маршрутка народ. Пречели по улицата, вдигали шум... Ами съседите над нас вдигат шум всяка нощ, какво да правя, да ги гърмя с пушката ли или да ги псувам по форумите?

Шествия на млекопроизводители, на учители, на таксиджии, на миньори, на Х, на У - тия ги оправдаваме, а други, съвсем парадно, обявяваме за неморални - защо?

За любопитните - дадох отговор, че нямам мнение (да се чете, че не ми пука!), защото другите два диаметрално противоположни съвсем не ми допадат.

Колкото компотите ще се превърнат в компютри, толкова и “пе****стите“ в педофили. Май избиваш някое комплексче?

Така си и мислех за тия от Америката. После се сърдите, дето мразим американците и обичаме чича ви Путин, щото мрази педалите.  

Отсега нататък дилемата пред мен отпада - американофил= педалофил.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.