Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

За тва сериалче бях чувала само хубави коментари и накрая реших да седна и да го изгледам и се убедих че е просто УНИКАЛЕН.Изгледах го за няколко дена и нямам търпение да пуснат 9ти епизод :wors: Но ако наистина в 3ти сезон се върнат пак в затвора според мен ще стане пълна боза :wors:

ами 9 е вече факт!

Във форума на сериала http://www.fox.com/prisonbreak коментираха, че актьорите имали 7 год. договор с ФОКС. И се очакват поне 5 сезона, което спорем мен малко би разводнило нещата ( не че имам нещо против да гледам Майкъл cool.gif ) А слуховете в техния форум са, че: действието ще е в Мексико, Сара ще е бременна и някой от братята ще умре!!! За последното дано са само слухове.

• Отговори 561
  • Прегледи 117,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

някой може ли да ми даде линк към 21-ви и22-ри епизод, 1-ви сезон, но да не е торент? :whist:

Prison Break 01x21

Prison Break 01x22

:yanim:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Филма е невероятен. Не съм гледал друг с такъв интерес. в момента гледам 1 сезон за втори път защото първич път от бързане да го изгледам целия със сигурност сам изпуснал нещо.

От къде мпга да си свалия серийте от вториа сезон както торенти имали ги някъде.

Филма е невероятен. Не съм гледал друг с такъв интерес. в момента гледам 1 сезон за втори път защото първич път от бързане да го изгледам целия със сигурност сам изпуснал нещо.

От къде мпга да си свалия серийте от вториа сезон както торенти имали ги някъде.

Prison break 02x01

Prison break 02x02

Prison break 02x03

Prison break 02x04

Prison break 02x05

Prison break 02x06

Prison break 02x07

Много гадно,че хванаха Бъроуз.Чудя се какво ще стане с него.До колкото разбрах май ще го заведат при баща му.

Дамм - инаме на знам как ще измакне този път? Голям кърък е! sad.gif

Чудя се защо при положение, че имаме FOX life i BTV, prison break го дават по NTV? Нали е продукция на FOX ? И все сме една година назад? angry.gif

e нали требе да стане по евтин,че да го купят и за тва ена год. назад!!!

Иначе ето линк с промо снимки от 10 епизод (2 сезон)

http://www.prisonbreak-online.com/gallery/index.php?cat=46

Редактирано от m_mihov (преглед на промените)

Здравейте!Много моля някой да ми помогне...търся песента от 6-ти епизод,1-ви сезон,когато Линкълн се бие със затворниците и защитава ножия пазач,които ж последствие е убит.Предварително благодаря

:rolleyes::eek:;)

Сладури, начи някой беше споменал, че има филмче за татусите на Майкъл, незнам точно за какво става въпрос в него, ама ще съм много благодарна ако някой ми го намери, :) аз неможах да го открия никъде sad.gif

Здравейте хора моля ви дайте линк към епизодите от пйрви зезон ама да не са торенти мн ама мн ви моля

Здравейте може ли някой да ми даде линк към 10 и 11 епизод от 2 сезон казаха ми 4е ве4е са излезли ама ако може да не са торенти благодаря бредварително

Филма е голяма работа.Но чух че в щатите вече дори не е в топ 20.Доколото знам ще има почивка след 12 епизод.Там така правят-спират сериалите една седмица след Деня на благодарността и ги пускат пак след Коледа или Нова година.Така е защото те там много си държат на празничните програми и някой е сметнал че не може,или не иска да се конкурира с тях.

И аз много повече го харесвам от Lost.Но си мисля че повече от два сезона не трябва да има......много ще го разточат.Въпреки че първи сезон много повече ми харесва от втори.

Да не ви говоря,че половината ми приятелки се изповлюбиха в Майкъл.... laugh.gif На мен фаворити са ми Т-Бег и Абруци.Последния си замина......и доста си го оплаквах ама нищо.Струва ми се че в 11-ти епизод ченгетата като влизат в къщата в която беше Т-Бег ще намерят само една ръка.......голям тормоз видя милия.

Доколкото знам епизодите са обща 34.Първият сезон 22 и втория 12,така че остават още 2 епизода.Поне така пишеше във вестника.

Само 02x10 е излязал. 02x11 го очакваме във вторник.

Prison break - 02x10

Субтитри

мерси ама свалям торенти много бавно ако някой може да ми каже от каде да си го сваля ама да не е торент ще съм много благодарна

мерси ама свалям торенти много бавно ако някой може да ми каже от каде да си го сваля ама да не е торент ще съм много благодарна

Заповядай:

Prison break - 02x10

Редактирано от ^^^NESHTO_SEXY^^^ (преглед на промените)

Доколкото знам епизодите са обща 34.Първият сезон 22 и втория 12,така че остават още 2 епизода.Поне така пишеше във вестника.

Не. Не са толкова. Повече са. Ето виж тук повече информация за сериала. cool.gif

Само 02x10 е излязал. 02x11 го очакваме във вторник.

Prison break - 02x10

Субтитри

Ето датите за епизодите, които трябва да излезнат скоро:

13 Ноември 2006 - Episode 2.11 - Bolshoi Booze

20 Ноември 2006 - Episode 2.12

27 Ноември 2006 - Episode 2.13 Fall Finale

Най-вероятно се очертава, че 13-ти епизод е последен. А искаше ми се да има повече, та даже и трети сезон, като при Изгубени.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.