Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

ехеее човек да ве и аз чух на скоро и точно днес милех да питам ...

да иб* ако е умрял ... филм определено 6е е запомнящ се sad.gif(

• Отговори 561
  • Прегледи 117,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

Не се базикайте ей хора.......ще взема да пометна.....сериозно ли тва?Тоя линк дето сте го дали не се отваря..........

аааа еее.....ако е лъжа тва .....ей ще ми докарате инсулт,ей...

Не се базикаме (поне аз ) един фриенд вчера ми даде некав друг линк ама го нямам сега ...

Ама май наистина о6те 1,2 сериики ..филма ше е от тези с лошия край май sad.gif

Не се базикаме (поне аз ) един фриенд вчера ми даде некав друг линк ама го нямам сега ...

Ама май наистина о6те 1,2 сериики ..филма ше е от тези с лошия край май sad.gif

дано да не е с лош краи,защото ще се напия от мака sad.gif ам аз за многократно време изгледох 1 сезон и 2 до 11 епизод,мислики че тои е последен,след като разбрах,че не е започнах да ровя и ...ето ме.така че ако има и други епизоди маи са до 13, :):):wors: кажете ми как да се здобия с тях

Е,чакай малко.....злизат във вторник новите епизоди.Другата седмица....12-ти

Може ли линк към 11-епизод от 2-ря сезон и субтитри към него плсссссссс ;):P:P:P;);)

аз видях че сериите от 2 ри сезон са 33

така че спокойно, сериала няма да свърши скоро

и другото, което разбрах е че ще има и трети сезон

;):P

аз видях че сериите от 2 ри сезон са 33

така че спокойно, сериала няма да свърши скоро

и другото, което разбрах е че ще има и трети сезон

:);)

Може ли да дадеш източника на тази информация? От къде разбра за това? Благодаря.

Сериалчето е много яко. Аз започнах да го гледам откакто започнаха да го дават по NTV и сега си го тегля от нета защото много ми хареса. :) Ако имате малко повече инфо за Сукре моля дайте ми.

Не ми се вярва главния герой да умре ... :) Но пък ако наистина филма е със Sad end е възможно . Аз още го лгедам по НТВ , ама ше почна да ги дърпам тея от втория сезон , сега като няма ' Lost " , трябва да гледаме нещо друго , а пък сериялчето си го бива ;)

Сериалчето е много яко. Аз започнах да го гледам откакто започнаха да го дават по NTV и сега си го тегля от нета защото много ми хареса. :wors: Ако имате малко повече инфо за Сукре моля дайте ми.

Ето ти сайта на Prison Break - Бягство от затвора. В него може да намериш много информация за всеки от героите, както и да следиш след колко дни, часове и минути ще излезне следващия епизод. Поздрави. cool.gif

Видях в един американски сайт, че Prison Break има 6 сезона.

Незнам доколко е вярно, но така пишеше. :help wanted3:

Ето ти сайта на Prison Break - Бягство от затвора. В него може да намериш много информация за всеки от героите, както и да следиш след колко дни, часове и минути ще излезне следващия епизод. Поздрави. cool.gif

Аз пък вчера прочетох в Хай Клуб май, че ще има седем сезона. Ужас.

Искам да попитам, защото аз сега започнах да гледам втори сезон Вероника умира ли?

Искам да попитам, защото аз сега започнах да гледам втори сезон Вероника умира ли?

Ти ако еярваш на Хай Клуб няма да стигнеш далеко...

Да за съжеление Вероника умира :):)

Не казвам че вярвам на списанието просто казвам какво съм прочела, защото някои беше попитал? :)

Да за съжеление Вероника умира :clap:;)

Не трябваше да казваш дали умира Вероника, за да и бъде по интересно. cool.gif Предлагам да не се отговаря на такива въпроси, за да има тръпка и да бъде по-интересен сериала. :clap:

Тва ако има игра по филма ще е много интересна а какво ще кажете за класацията най-противен герой в филма този Авокадо дали ще може някои да го измести от лидерската позиция angry.gif

голяма фенка съм на този сериал :help: също така и на главния герой :clap:

хорица много ви моля даите или поне кажете от къде да си изтегля 11 епизод от 2 сезон че вече ще се побъркам , само да не е торент МОЛЯ ВИ

Prison.Break.S02.E11 Заповядай cool.gif

Кога излиза следващият епизод ?

Мисля ,че към 20.11

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.