Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Някой знае ли кога ще излиза следващата серия?До колкото разбрах чак 2008 sad.gif

Дали ми е вярна информацията или отново е поредния слух?

• Отговори 561
  • Прегледи 119k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

Season 3, Episode 9: Boxed In

Original Air Date: 14 January 2008

:)sad.gif

Това да не е някаква щега? Чак Януари ужас :clap:

• 3 седмици по-късно...

сериала е адски

много ме кеи

иначе не съм си дръпнала още новите серии,ама смятам скоро да го направя-време е вече

• 1 месец по-късно...

това е супер филмче не съм гледал още 9 епиозод щото честно казано ме мързи ама като се насъберат повече епизоди ще зяпам интересно ще BoxeD iN" ина4е сега не мога без отх

FOX направи значителни промени в програмата си заради стачката на сценаристите в САЩ. Епизод 13 – “The Art of the Deal” е последният епизод от Сезон 3 на Prison Break и ще бъде излъчен на 18 Февруари 2008. Стачката на Гилдията на сценарисите продължава вече близо 2 месеца и няма ясна представа кога ще завърши и как вървят преговорите. В близките 2 – 3 месеца ще завършат всички направени досега сериали и телевизиите в САЩ няма да могат да излъчват нищо друго освен повторения, тогава ще започнат загуби на студиата и продуцентите. Може би тогава ще се намери по-бързо решение на проблема, ще се достигне до компромиси, и стачката ще приключи.

Най-вероятно Prison Break ще има Сезон 4, който ще се състои от останалите запланувани 9 епизода към Сезон 3, но по тях все още няма направен сценарии. Снимките по сезона може би ще започнат след края на стачката. Ето датите на излъчване на предстоящите пет епизода от Сезон 3:

• 3x09 „Boxed In” – 14 Януари 2008

• 3x10 “Dirt Nap” – 21 Януари 2008

• 3x11 “Under and Out” – 28 Януари 2008

• 3x12 “Hell Or High Water” – 4 Февруари 2008

• 3x13 “The Art of the Deal” – 18 Февруари 2008 (Финал на сезона)

На 13 и 14 Януари ще бъдат излъчени първите два епизода от новото шоу на FOX – „Терминатор: Хрониките на Сара Конър”. Шоуто ще има 13 епизода с двучасов финал на 3 Март. „Изгубени” ще има 8 епизода от своя Сезон 4 (Премиера на 31 Януари 2008), „Джерико” ще има 7 епизода от своя Сезон 2 (Премиера на 13 Февруари 2008), от Сезон 7 на „24” са заснети 8 епизода и шоуто няма да бъде излъчвано, докато стачката на сценарисите не приключи.

Източник: Foxriver-bg.com

Това е доста кофти новина ;)

Редактирано от Scofield_ (преглед на промените)

13 епизода ама няма толква почивки за което много се радвам! само ще ме е яд понеже цял сезон чакам ако не се измъкнат до края на сезона ще стане толкова банално вече и толкова бавно ако почне да се развива действието, аз си го гледам ПБ-то нали бягството ама ако продължи толкова бавно да се развива направо го спирам те почнаха и без това яко да го размиват все пак не е като предишните сезони гадна е тая стачка и ще ни остави с по-малко епизоди на всичките ни любими сериал (лост, смавил и тоя) ама кво да се прави дано поне тези епизоди да си заслужават и още едно ако някой знае да постне тука рейтинга на сериалчето т.е. на сериите от 3ти сезон де да видим колко се е променило и колко са се променили рейтингите на епизодчетата ,е не вярвам да е паднал рейтинга кой знае колко нали все пак това е ПБ- най якия сериал според мноого хора -аз също го харесвам но не бих казал че е най - якия сериал :) все пак го предпочитам пред някои други ;щ

П.С. мерси заа линка към 10ти епизод samon сега ще гледам 2 епизода накуп 9ти и 10ти понеже нямах време да ги гледам

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

Защо не излиза 11 епизод?

Season 3, Episode 11: Under & Out

Original Air Date: 4 February 2008

• 3 седмици по-късно...

И сега това последния епизод ли беше,защото не всичко се изясни?

Ще има още, но не се знае дали ще е 14 епизод или 4 сезон.

няма да има повече епизоди за този сезон

хахахахах Сериозно ли?

• 2 седмици по-късно...

или ще почнат да ги пускат през април,или през септември :rolleyes:

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

До септември изобщо не мога да дочакам biggrin.gif

Сериала е направо завладяваш - за 4 дена изгледах и трите сезона,а като свърши ми беше много кофти...

• 3 седмици по-късно...
есента, тоест септември ще е новия сезон разбира се ..тоя свърши!

Трети сезон не е свършил. Премиерата на продължението на 3 сезон е на 17 септември 2008г.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.