Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Prison Break S04E09 /HDTV.XviD-LOL.avi/

Следващия епизод след 5 дни :P

Season 4, Episode 10: The Legend

Original Air Date—10 November 2008

Sneak peek 4x10 "The Legend" de Prison Break

Сцена с Белик,която не беше излъчена.В края на клипчето е.

• Отговори 561
  • Прегледи 119k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

• 2 седмици по-късно...

Добре, някакви отзиви след епизод 12? Защото развоя на събитията беше шеметен! Изиграха генерала и то направо първокласно. Щом накрая дори той не знаеше какво да разпореди :ph34r:. Но най-накрая агент Селф изигра тях? Кой е всъщност агент Селф? Ще излезе и той някой психопат най-накрая;). Много странно и направо разочароващо как Майкъл и ко не го заподозряха и за миг... Естествено трябва да има и сезон 5. Сигурно за това... Ще има ли 13-ти епизод или този сезон свърши?

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Аз още не съм го гледала...но още епизоди ще има според IMDb

Селф се докопа до Сила и реши, че ще я продаде и ще си уреди живота..нема друг такъв кретен.

Явно това му е проблема - мисли се за мноу голям :speak:. И все пак все още не се знае какво има в това scylla. Каква информация трябва да крие, че да са го пазели толкова стриктно? Малко смешно ми се вижда, но карай :P

Добър вечер,искам да попитам,къде мога да гледам телевизията FOX,защото след около 30 минути,по нея почва сериала Бягство от затвора!!! Нищо,че ще бъде на английски език.Търсих навсякъде,но нищо не намерих!!! Мисля,че това е по темата за сериала.

П.П:Може някъде назад да сте споменали за това,но аз бързам и немога да преглеждам.Моля да ме извините !!!

Редактирано от winnera (преглед на промените)

Бахти изродския сериал! Всяка втора сцена с обрати :). Определено последните епизоди са много напрегнати и интересни :rolleyes:. Чакам следващият епизод с нетърпение, но ако продължават да вървят по този начин нещата, ще има сигурно и сезон 5...

Според мен ще има и 5-ти сезон. Много напрегнато става и ме радва така сериала. С нетърпение чакам следващата серия.

Едва ли ще има сезон 5-ти, тъй като Милър сподели, че ако ще има пети сезон, той ще е само за пари и няма да участва. Но пък по този начин нещата се нареждат, защото генерала каза, че само големият брат ще търси Сцила, което може би означава, че персонажа на Майкъл ще изчезне след края на 4-ти сезон.

Можете ли да ми дадете снимки на повечето герои от бягство от затвора , но тея от гугъла ги имам. Искам някакви по така да не във филма , а някаде в официална сфера.Вече във филма ми е омръзнало да ги гледа.Видях една снимка преди на Гретчен , Скофийлд и Сара (това за който е гледал филма) да се смеят или по-точно да се лигавят нещо ,но така предполагам само аз.Някакви такива сничици ми трябват ;)

Благодаря предварително ;)

Е то без Милър сериалът няма да е същият... Иначе последната серия вече ми напомня на LOST. Ебати лоста... Са лошите извднъж стават добри. Типично лостовски стил. Е немаше нужда. И тази операция... Направо си припомних добрите старви времена по лоста. Както и да е. Да видим к'во ще стане в следващия, май последен епизод.

• 3 седмици по-късно...

Следващия епизод ще се казва Prison Break season 4 episode 17 R.I.P., но няма обявена дата на излизането му. Най-вероятно ще е пролетта. Ще чакаме. Ето и инфо: http://www.monacome.com/2008/12/prison-bre...e17-s04e17.html

Можете ли да ми дадете снимки на повечето герои от бягство от затвора , но тея от гугъла ги имам. Искам някакви по така да не във филма , а някаде в официална сфера.Вече във филма ми е омръзнало да ги гледа.Видях една снимка преди на Гретчен , Скофийлд и Сара (това за който е гледал филма) да се смеят или по-точно да се лигавят нещо ,но така предполагам само аз.Някакви такива сничици ми трябват ;)

Благодаря предварително :)

Ето тук има: http://www.fox.com/prisonbreak/

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

а аз искам да попитам защо го спряха филма и кога ще продалжи компанията не я унижтожига.И стцила не всеха просто ей така спря.Защо

искам да попитам дали някой е наясно какво е положението с prison break? Защото в замунда пише че ще пускат нов епизод на 17ти май но аз никъде не успях да видя колко серии ще е сезона последен ли е и също така дали датата със сигурност е 17ти май.И също така ако мога да получа и някаква информация за one tree hill и защо не са качжали нова серия в замундата от 3 седмици?

Благодаря предяарително :)

искам да попитам дали някой е наясно какво е положението с prison break? Защото в замунда пише че ще пускат нов епизод на 17ти май но аз никъде не успях да видя колко серии ще е сезона последен ли е и също така дали датата със сигурност е 17ти май.И също така ако мога да получа и някаква информация за one tree hill и защо не са качжали нова серия в замундата от 3 седмици?

Благодаря предяарително :wors:

По информация на IMDB:

Season 4, Episode 16: The Sunshine State

Original Air Date—22 December 2008

Season 4, Episode 17: R.I.P.

Original Air Date—17 April 2009

Season 4, Episode 18: Hangman

Original Air Date—24 April 2009

Season 4, Episode 19: The Game

Original Air Date—????

Season 4, Episode 20: Weak Link

Original Air Date—????

По информация на IMDB:

Season 4, Episode 16: The Sunshine State

Original Air Date—22 December 2008

Season 4, Episode 17: R.I.P.

Original Air Date—17 April 2009

Season 4, Episode 18: Hangman

Original Air Date—24 April 2009

Season 4, Episode 19: The Game

Original Air Date—????

Season 4, Episode 20: Weak Link

Original Air Date—????

Тея голяма почивка го удариха.Иначе с нетърпение чакам развръзката, който се надявам да е добра за Майкал и другите.

• 1 месец по-късно...

Ооооо този филм започва да ми писва, голямо разтягане на локуми, голяма сапунка, голяма драма

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Сега и двете серии(21 и 22) ли ще излязат на 15.05.2009,както е обявено в уики?

Ооооо този филм започва да ми писва, голямо разтягане на локуми, голяма сапунка, голяма драма

Аз спрях да го гледам.Може би някой ден ще изгледам сериите,но за сега нямам такова намерение!

Свърши, sad.gif тъжен край!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.