Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля помогнете със сайта beinsa.info

Featured Replies

Нека те ограмотя малко,виждам че поне си любознателен!Joomla е софтуер,с който се създават уеб сайтове и онлайн приложения,който се инсталира в папка PHP на сървъра!Система няма никаква там,която да се ъпдейтва!

Ох миличкия ми той. Много хляб има още да ядеш, докато ти се изяснят някои неща, но явно се налага да се изразявам като първолак... Ти ли си тръгнал мен да ме ограмотяваш, хахахах недей ме разсмива, че нямаш никаква представа за какво говориш, ама никаква. К'ъв сървър, какви 20 лева, каква папка PHP, ти изобщо нямаш представа за какво говориш бе. Ъпдейт на joomla, (която за твое сведение повторих 100 пъти, че е CMS, което в превод пак специално за теб, означава Content Management System) аз предложих още с първия си пост в темата и се обосновах защо. Казах ти, че не ми се води този безсмислен спор, просто не исках да подвеждаш автора на темата, ама явно си нагъл и не разбираш, че всичко което изписа до тук в теметата са откровени глупости, обаче като гледам очевидно подведе автора. А пък той от своя страна не иска да си реши проблема щом те слуша, но както и да е негово право. Аз зададох няколко въпроса и няколко отправни точки, по който да се действа, но на нищо не получихме отговор. Принципно, не че ме интересува, но който иска да си реши проблема слуша и изпълнява, който не, да се опраа как намери за добре и с т'ва моето участие в темата приключи.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Аз зададох няколко въпроса и няколко отправни точки, по който да се действа, но на нищо не получихме отговор.

Не е първата тема, в която тролиш и не получаваш отговори.Не е първата тема в която,поради твоето нахалство хората спират да ти отговарят!Не съм подвел никой,за разлика от теб.Не държа остър език с никой,но ти ме принуждаваш.Не се обиждам от хора,които са на по слабо ниво от мен.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Не първата,която в която тролиш и не получаваш отговори.Не е първата тема в която,поради твоето нахалство хората спират да ти отговарят!Не съм подвел никой,за разлика от теб.Не държа остър език с никой,но ти ме принуждаваш.Не се обиждам от хора,които са на по слабо ниво от мен.

Хубаво е човек да си вярва... В умерени граници. Иначе много съм ти благодарен, че ми водиш статистика, защото аз не се сещам за подобни теми, но щом казваш ти, явно съм подвел някой. С всичко ще се съглася, каквото кажеш или както искаш ме наричай, ти си един от последните човеци дето ме интересува какво ще каже или каква оценка ще ми даде, само с некомпетентността няма да се съглася, а ти си точно такъв. Омръзнало ми е от простотията, посредствеността, както и от разни некадърници, които си вярват, а нямат очи и уши, за да проумеят какво им се говори, докато в същото време вървят с високо вдигната глава. С това нещо се боря всеки ден. Тук форума не е изключение. Я си виж постовете в темата и ми кажи в кой точно има нещо вярно, структурирано или полезно, освен очевидните глупости, които подвеждат всеки решил да почете нещо. Ти разлика м/у достъп до админ панел и достъп по FTP до сървъра не правиш и ми спориш 10 поста, като караш автора на темата да се занимава с глупости, а си тръгнал да ми обясняваш врели некипели, абе айде бегай от тука...

Хубаво е човек да си вярва... В умерени граници. ...караш автора на темата да се занимава с глупости, а си тръгнал да ми обясняваш врели некипели, абе айде бегай от тука...

Врели некипели ли ?Виж информацията за състоянието на сайта  тук:http://is.beinsa.info.downorblocked.net/!Това е резултат от липсващите файлове.Но още по интересното е,че допълнително му е блокиран и домейна ,което няма нужда от коментар... http://beinsa.info.webstatsdomain.org/

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Темата наистина е от повече от година, но от няколко дена разглеждам информация за въпросния сайт и не разбирам ще го бъде ли или не.

Извинявам се, не искам да спамя, но наистина има ли развитие по въпроса? Оказва се, меко казано, много добър информационен сайт.

Това вече ще е 100% спам: според мен предвид информацията която е предоставял (разбирам била много и разнообразна) засяга множество интереси в частния сектор, така че въобще не се съмнявам в злонамерени действия към сайта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.