Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със "Претоварване" на калдата ?

Featured Replies

Здравейте , 

на последък сайта нещо много се натоварва или ?

Защото постоянно ми изписва някакви грешки при зареждането ... А и не съм единствения който се оплаква .. ?

Случайно да си търсите хостър  :D

• Отговори 66
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е като да не се случва. За без пари толкова.

Не е като да не се случва. За без пари толкова.

Смисъл за без пари? Хоста си е платен. 

И на мен от седмица,почти всеки ден за по няколко минути, ми се случва да изпише„Оппс сайта е претоварен,опитайте по късно“

• Администратор

Здравейте,

В последните два дни сме подложени на масови атаки, които натоварват сървърите ни. Взимат се мерки и се предотвратяват подобни проблеми. Стараем се това да става незабелязано от потребителите, но не винаги успяваме. Извиняваме се за причиненото неудобство. 

Здравейте,

В последните два дни сме подложени на масови атаки, които натоварват сървърите ни. Взимат се мерки и се предотвратяват подобни проблеми. Стараем се това да става незабелязано от потребителите, но не винаги успяваме. Извиняваме се за причиненото неудобство. 

То доста често според мен напоследък се случва. Кой толкова ви е дигнал мерника. Днес към вас конкретно ли беше насочена или общо беше засилена към мрежата на Нетера, което засегна и вас, защото и други сайтове свързани с тях днес паднаха за малко?

То тук не е от два дни проблема, ма като и да е...

Иначе днес Калдата е третия форум в който влизам и срещам ''оплаквания'' , че потребителите имат проблем със сриване на ''форума''

Явно нещо много са взели форумите на прицел.

пп.''Вълчо'' ми чете мислите...(писали сме по едно и също време!)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Здравейте,

Благодаря :)

Ако мога да бъда полезен със нещо лс ! :D

Е какво толкова има в калдата, че да бъде жертва на масови атаки?

Тайната база данни на ильоменатите. ;)

На мен много бавно ми зарежда, поне знам че не ми е от нета.

Да, честно казано случва се да се претовари. И то по напълно нелогично време от деня, когато не се очаква натоварване. Не може да се изисква много, при условие че директно не се плаща хостинг от потребителите. Работата е там да се оправят проблемите по самият сайт, които вече са в компетенциите на администраторите, не на хоста. Все още имам проблеми през Opera, например, но явно браузерът е отписан общо взето.

Проблеми ли има  - не забелязях!!!!! И без това не влизам много, много а и безпроблемни алтернативи също много и то с добър рейтинг ;)

Днеска не съм забелязал проблем. Но, почти 1 седмица 7 от 10 опита започваха с съобщението от първото мнение.

• Администратор

Проблеми ли има  - не забелязях!!!!! И без това не влизам много, много а и безпроблемни алтернативи също много и то с добър рейтинг ;)

Сега няма да мога да заспя цяла вечер, че не влизаш често вече...

Иначе да, не влизаш често - но пък някой всеки ден пише от твоя профил:

post-1-0-60848300-1437772186_thumb.jpg

Понякога като няма какво да каже човек е по-добре да си мълчи ... 

Преди да си легнеш си оправи форума lol.

Мислиш че е лесно ли ?

Мислиш че е лесно ли ?

Ами не е трудно да се оптимизира един Cloudlfare най-лесния вариянт пък и може да излезне безплатен. Пак почваш да трупаш постовете без да ти знае главата! ;D

Ами не е трудно да се оптимизира един Cloudlfare най-лесния вариянт пък и може да излезне безплатен. Пак почваш да трупаш постовете без да ти знае главата! ;D

Не те питам за това. Питам те, дали мислиш че е лесно да се предпазиш от атаки ?

Не те питам за това. Питам те, дали мислиш че е лесно да се предпазиш от атаки ?

Точно това казах с предишния си пост че не е толкова трудно.

Хммм... Лесно е на куково лято. Ако беше толкова ледно, мислиш ли че хората щяха да плащат безумни суми за защита ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.