Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със "Претоварване" на калдата ?

Featured Replies

Нека изчакаме Калин какво ще каже. Дали е лесно слагането на CF или не е. Щот ми омръзна да ти чета постовете. Уж правиш забележки на хората в C++ раздела че на готово няма да им помогнете. Интересно пък ти какво разбираш от C++. Все тая. Стой си там зад Cyberghost-а си се мисли за скрит..

Редактирано от iittssnnoottrreeaall (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега няма да мога да заспя цяла вечер, че не влизаш често вече...

Иначе да, не влизаш често - но пък някой всеки ден пише от твоя профил:

attachicon.gifscreenshot-www.kaldata.com 2015-07-25 00-14-30.jpg

Понякога като няма какво да каже човек е по-добре да си мълчи ... 

Стига с тоя манталитет и злоба бе! 

Излагаш се! 

След като се пише за някакъв проблем, то е ясно, че има такъв, но обикновенно отговора е - неее, ние сме перфектните и толкова. Ще има отлив на потребители при това положение. Форума от култов стана шлльокавица по - голяма дори от тази на конкуренцията ти дето и името и филтрираш, та това заедно с нерешените проблеми!!!! Продължавай все така и успех!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Администратор

Излагаш се! 

След като се пише за някакъв проблем, то е ясно, че има такъв, но обикновенно отговора е - неее, ние сме перфектните и толкова. Ще има отлив на потребители при това положение. Форума от култов стана шлльокавица по - голяма дори от тази на конкуренцията ти дето и името и филтрираш, та това заедно с нерешените проблеми!!!! Продължавай все така и успех!!!!

Злобата и ехидността беше в твоя пост в тази тема, ние просто отговаряме в същия тон за да се впишем подобаващо в общия фон. Дет се вика "каквото повикало такова се обадило" Можеш да прегледаш предишния ми пост дали е бил ехиден. И не не съм отговорил, че няма проблем и че сме перфектни, а че се работи по въпроса. Ти чел ли си изобщо темата и отговорите в нея или пишеш служебно просто да те има и теб тук?

Относно "конкуренцията" ако това наричаш конкуренция дай боже всеки му такава "конкуренция" :D 

Поздрави и успех.

просто да те има и теб тук?

Слушай Бе! 

Бе - защото с токива като теб така разговарям - съжалявам, нооооо.

За да не съм тук, то би ли бил така добър да ми заличиш акаунта или да сложиш пожизнен бан там по IP или каквото друго намериш за добре. Така няма да ти напомням за съществуването си!

• Администратор

В отговор на този пост ще цитирам твой предишен пост:

Излагаш се! 

И не, не трием профили, ако някой не желае да използва форума спокойно може натисне бутона изход. Нейде из правилата на форума:

3.5 Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията....

Блеки, ако много настояваш, винаги може да се направи изключение. Но  джентълментскит начин е, самият ти да спреш да влизаш, като по този начин ще предизвикаш изключително кратковременно забавяне, с един или няколко броя, ако ти смятаме и клонингите, на нарастване на броя на потребителите на Калдата. Та ти джентълмен ли си, или бай Ганьо?

Вчера калдата пак имаше отсъствия половин час чудно ми е в 21 век живеем 2015 нямате ли защити , модули които да не се претоварват с това претоварване ме връщате в ерата на ADSL:D

Блеки , та Блеки - баси!

Аз ви разправям в по горен пост, че не забелязвам проблем макар, че рядко влизм, а тя ква настана. !!!!! ???  "Проблеми ли има  - не забелязях!!!!! И без това не влизам много, много" 

Блеки, 

..........

Аз до колкото помня и не се бъркам нещо тотално, Калдата ползват услуга на CloudFlarе. Предполагам Free или Pro плана, които имат поддръжка само на Basic DDoS защита. Даже до колко помня именно тези планове създаваха и проблемите с някои браузъри, което беше обект на разискване в друга тема. По-високите планове вече имат Advanced DDoS възможности на layer 3,4 че даже и 7

Аз до колкото помня и не се бъркам нещо тотално, Калдата ползват услуга на CloudFlarе. Предполагам Free или Pro плана, които имат поддръжка само на Basic DDoS защита. Даже до колко помня именно тези планове създаваха и проблемите с някои браузъри, което беше обект на разискване в друга тема. По-високите планове вече имат Advanced DDoS възможности на layer 3,4 че даже и 7

Много сайтове ползват CF. Доколкото знам просто трябва добра оптимизация на самата система. Сайта на общината ми го имаше и нямаше проблем. Дори след време бяха сложили Under Attack Mode това което те кара да чакаш 5 секунди преди на влезнеш в сайта. 

HTTP 403 - Forbidden?

Явно не е едно или още по-малко пък да е тъпо и не се изживява само, а направо си успява, щом днес форума беше повече време down от колкото online. А като гледам и напоследък всеки ден има проблеми и не бачка за различни периоди от време. Я час, я на всеки 5 мин.

Сам човек не може да направи таз работа. Четат ни някои участващи във кибервойната против Русия. Напоследък изявите на техните тролове понижиха бройката и качеството си и престанаха да употребяват вулгарни наименования за руския президент. Това не харесва и не е по план на американските секретни служби.

Цяла сутрин продължава да не се отваря или ако се покаже първата страница,след като реша да разгледам някоя тема,пак изписва „грешка Калдата не отговаря“

Ужас! Постоянно Timeout, Unable to complete secure transaction. От 10 браузера пробвам от 1 час!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не и при мен!

А на мен ако ми работи, ми пише че нямам право до /forums/

При мен дава постоянно Secure connection Failed във Firefox, Unanble to complete secure transaction в Opera, в IE ми дава Error 408/409. В момента пиша през TOR мрежата, иначе не ме пуска с никой браузер.

Имам чувството, че на повечето от пишещите в темата им е кеф, че форума не работи. Ебати злобата от част от потребителите (и не обяснявайте, че не е така, защото постовете ви казват друго). Само злобеете, че нещо не е наред и се кефите, че има проблем. Ама вие с това се храните. С чуждото нещастие и проблемите на другите, като ги изтъквате и се правите на големи. 

И повечето от тия мрънкат, че не посещават форума, защото не става, не ги кефи и т.н., а при май-малкото нещо висят в темите за проблеми и само реват. Да не говорим, че има такива, които само цъкат, за да намерят и минимален проблем и веднага вдигат врява до небето. 

И какво ще се промени като повторите 100 пъти едно и също?

Нали ви казаха, че има атаки и се работи по проблемите. Какво искате още? Пожелайте успех при отстраняването на проблема и проявете търпение. Толкова ли е трудно? 

Нали ви казаха, че има атаки и се работи по проблемите. Какво искате още? Пожелайте успех при отстраняването на проблема и проявете търпение. Толкова ли е трудно?

Само тук ли има атаки? Другите IT форуми работят? Успехът се заслужава и няма какво да се пожелава. И защо само при част от потребителите има проблеми, а други бълват теми и мнения безпроблемно? Значи сайтът е неизползваем от няколко дни. А потребителите са това, което създава един сайт. Като започне отлив, дали няма да действа и на сайта зле?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.