Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови геймърски слушалки до 200-250лв.

Featured Replies

Здравейте!Ще си купувам нови слушалки,но се колебая кои да взема.За сега съм се спрял на Razer Kraken 7.1 Chroma и Kingston HyperX Cloud 2.За първите не съм чул за проблеми,но на Кингстон-а казват,че имат проблем със звуковата картата(издавала някакви странни звуци).Steelseries Siberia и те имали някакъв проблем и вече изобщо не знам към кои да се насоча.Ако може да споделите някакво мнение за тези слушалки или други,ще се радвам.Бюджетът е 200-250лв. максимум.Предпочитам да имат съраунд.

Препоръчвам ти AKG k451, линк: http://www.pazaruvaj.com/slushalki-c3109/akg/k451-p63991399/

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

Препоръчвам ти AKG k451, линк: http://www.pazaruvaj.com/slushalki-c3109/akg/k451-p63991399/

Тези ми допаднаха донякъде,но не ми харесва,че микрофонът е вграден в кабела.

Не съм геймър и не ползвам ''геймърски'' слушалки, но имам колега който е запален по игрите до мозъка на костите си.Понеже знам, че наскоро си купува нови слушалки за сума, която си упоменал и виждайки темата звъннах да го питам какви точно си е взел.

Той ми каза за този модел, че бил уникален (по негови думи), имало и доста ревюта и клипове из нета за тези слушалки.

Уточнявам, че това е мнение на мой познат, който е наистина запален геймър и аз нямам впечатление от въпросните слушалки, но просто реших да споделя тук в темата!!!

Та...той ми каза за тези слушалки 

Asus STRIX DSP

Дано съм бил полезен чрез моя познат, на когото вярвам и мисля няма да подведе автора на темата.

• Автор

Не съм геймър и не ползвам ''геймърски'' слушалки, но имам колега който е запален по игрите до мозъка на костите си.Понеже знам, че наскоро си купува нови слушалки за сума, която си упоменал и виждайки темата звъннах да го питам какви точно си е взел.

Той ми каза за този модел, че бил уникален (по негови думи), имало и доста ревюта и клипове из нета за тези слушалки.

Уточнявам, че това е мнение на мой познат, който е наистина запален геймър и аз нямам впечатление от въпросните слушалки, но просто реших да споделя тук в темата!!!

Та...той ми каза за тези слушалки 

Asus STRIX DSP

Дано съм бил полезен чрез моя познат, на когото вярвам и мисля няма да подведе автора на темата.

Тези също ги видях,но казват,че микрофонът им пръщял и не бил наред.Всичко е въпрос дали ще случиш на бройка..Мерси за мнението!Може и тях да взема.Харесва ми,че са големи и с кожени наушници.

Тези също ги видях,но казват,че микрофонът им пръщял и не бил наред.Всичко е въпрос дали ще случиш на бройка..Мерси за мнението!Може и тях да взема.Харесва ми,че са големи и с кожени наушници.

Ами вземи си отделен микрофон. Аз не съм с геймърски, а с диджейски Sennheiser за 130 лева преди 6 години (днес май гонят 200 HD215), но с едно микрофонче Zalman  за 12 лева( беше намалено) всичко е перфектно. И слушалките и микрофона. Вярно, без добра звукова карта няма смисъл от подобни слушалки. Докато бях с вградената карта на Realtek при предното си дъно, нямах никакви ниски честоти. Сега съм пак с вградено аудио, но VT2021 и ниските като по чудо се появиха :) Та 200 лева слушалки си искат и сносна аудиокарта. Вярно, някои слушалки идват с разни вградени изгъзици. Имах едни такива за 50-60 лева от ТП, бяха с вибрация, микрофон, супер звук или по-скоро удари от вибрацията ти набиват тъпанчетата, ама първо микрофона замина след няколко месеца, после ги последваха и слушалките. Senheser-а  са железни в това отношение. И да ги изтърваш и да ги тъпчеш, няма чупене.  Немско качество. То и затова най-евтините им модели са доста над 100 лева. 

Редактирано от FORD МанЯк (преглед на промените)

Аз имам Beats Solo и честно казано свирят силно и най-важното чисто, но са над бюджета, линк: http://www.pazaruvaj.com/slushalki-c3109/beats-audio/beats-by-dr-dre-solo-hd-p47847753/#opisanie

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

Ами вземи си отделен микрофон. Аз не съм с геймърски, а с диджейски Sennheiser за 130 лева преди 6 години (днес май гонят 200 HD215), но с едно микрофонче Zalman  за 12 лева( беше намалено) всичко е перфектно. И слушалките и микрофона. Вярно, без добра звукова карта няма смисъл от подобни слушалки. Докато бях с вградената карта на Realtek при предното си дъно, нямах никакви ниски честоти. Сега съм пак с вградено аудио, но VT2021 и ниските като по чудо се появиха :) Та 200 лева слушалки си искат и сносна аудиокарта. Вярно, някои слушалки идват с разни вградени изгъзици. Имах едни такива за 50-60 лева от ТП, бяха с вибрация, микрофон, супер звук или по-скоро удари от вибрацията ти набиват тъпанчетата, ама първо микрофона замина след няколко месеца, после ги последваха и слушалките. Senheser-а  са железни в това отношение. И да ги изтърваш и да ги тъпчеш, няма чупене.  Немско качество. То и затова най-евтините им модели са доста над 100 лева. 

В момента съм с отделен микрофон,но вече ми писна от него и искам да има вграден в хеадсета.Гледах Sennheiser PC 323D и ми се сториха добри.В момента съм с Pioneer M290,но ми трябват нови с микрофон.Звуковата ми карта е вградената в дъното и нямам отделна,но и няма да ми трябва.

В момента съм с отделен микрофон,но вече ми писна от него и искам да има вграден в хеадсета.Гледах Sennheiser PC 323D и ми се сториха добри.В момента съм с Pioneer M290,но ми трябват нови с микрофон.Звуковата ми карта е вградената в дъното и нямам отделна,но и няма да ми трябва.

Гледам, че тоя модел идва с отделна аудиокарта, което е отлично. Аз бих ги взел. Realteka  просто не става за тия слушалки. Когато аз взех моите и бях с подобно вградено аудио, се бях отчаял и си помислих, че 130 лева явно са малко за тая известна марка. След смяна обаче на аудиокартата, нещата коренно се промениха. само че 3-4 години се мъчих с Realtek-a и нямаше кой да ми каже, че това аудио чисто и просто не разполага с ниски честоти. Едва на по-късен етап прочетох едно ревю на дъно с VIA VT2021  и там заключението бе точно такова - при Realtek  липсват ниски честоти, за разлика от VIA. Така, че вземай Sennheiser- а без много да му мислиш, щом идват със собствена аудиокарта. Имаш отлично качество на изработка и ще те изтраят много време. 

Преди 2 дена си взех Cloud II и "странни звуци" не съм имал. Като цяло съм доволен. Удобни са, приятна материя, микрофона се маха. Също така могат да се ползват за телефон - Цък. "Имитират" 7.1, а не го имат в действителност (като Strix 7.1, но те са 250лв. (не ги бъркай с DSP). Иначе не съм аудиофил и не мога да кажа за качеството на звука дали е добра и лошо.

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

• Автор

Спрях се на 2 модела от всичките предложени.Единият е Sennheiser PC 323D G4ME , другият - Razer Kraken 7.1 Chroma .Ще се радвам да споделите мнения относно двата модела.Благодаря предварително.

На Roccat им нямам доверие.Мерси все пак за мнението!

Имам ги от година и половина и нямам забележка. Звука е много добър, особенно локализацията в игра. Независимо дали шутър или рейсър винаги знаеш къде какво се случва. И аз ги ползвам на дърт onboard. Не че на новия onboard имаше разлика де. В dying light е много яко само да чуеш зад кое ухо ти сумти зомбито и докато се завърташ да те е захапало....

Трябваше ми само малко време да им свикна защото преди това имах Creativ Fatality а те са изключително леки. Roccat-a е малко тежичък но пък ляга много добре на главата и на ушите. Strix-a е пълен т...к сравнен с тях. На моя приятел от една друга тема му подариха Strix pro към дъното след регистрация и си играх с него. Няма нищо общо с моите.

Да подчертая,споделям ти впечатления за игри,защото аз за това ги ползвам. Нон стоп съм или на skype или на TS с момчетата ,никой не се оплаквал че не ме разбира или чува. Дори и когато жена ми е с прахосмукачката до мен пак ме разбират. За музика със сигурност има по-добри варианти,но и питането е за игри.

btw. доста често ги ползвам вместо колонки. Усилени малко над средата и оставени на бюрото пред мен стават да гледам нещо в тубата.

ПС. Забравих да спомена - на усилен бас имат функция  вибрация. Като ти падне ракета в кризата на поляната до теб и почва буквално да ти тресе главата. ;)

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Все пак отделната аудиокарта си е предимство. Кой каквото ще да ми разправя, аз съм пробвал моите Sennheiser  и на ALC662 и на ALC892, а сега на VIA VT20121. Просто realteka не става, да не говорим пък за ALC662, който си е ташак. Заслужава само слушалки за 10 лева, не повече. Няма да направиш разлика с такива за 300. Аз затова и се бях заблудил навремето, че Sennheiser  не стават. просто преди тях имах едни слушалки с отделна аудиокарта, които се чуваха отлично и струваха петедесетина лева. Но просто аудиото ме заблуди, както и наличната вибрация. Не че не стават, но се счупиха за няколко месеца. А през 5-6 месеца да давам по 50 лева за слушалки...аз така и мислех да направя, ходих пак до ТП да търся същия модел, но нямаше. да, сигурно има и по-добри като звук от Sennheiser-a,  но това са много солидни слушалки. Аз преди години писах в тоя форум, че чакам с нетърпение да се счупят, за да си купя други. Тогава бях с калпавата аудиокарта и изобщо не ми харесваха ниските честоти, макар високите да бяха убиец. Обаче минаха 4-5 години от тия мои думи и слушалките още се търкалят около мен. Нямат чупене. Единствено кожата се е пообелила вече.   Много леки, не измарят като всичко друго, което съм имал преди това, чудесна звукоизолация от останалия свят. 

• Автор

Най-вероятно ще взема Sennheiser PC 323D.Благодаря за всички мнения.Ще пиша пак,ако нещо ми хрумне,но едва ли.

Най-вероятно ще взема Sennheiser PC 323D.Благодаря за всички мнения.Ще пиша пак,ако нещо ми хрумне,но едва ли.

Според мен няма да сбъркаш с тая марка. Не съм се докосвал до слушалките за които питаш, но sennheiser  си е име в бранша. Нещо като Мерцедес и БМВ сред автомобилите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.