Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

ООООООООООООООО Играчи как сме бе :tongue2: :masquerade2:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

ясно - бира, секс и рокенрол

тъз Луна на снимката вече стана добра уе, дано утре не я изгонят, мен ме кефи

Язе също й симпатизирам на момата. Джорджано ше го изгонят, продуцентите видеха оти е скучня мърша и нишу не става от тоя момък... Те го вкараха с идеята за скандал, интрига, а то само се шушука имал ли е експерименти с жена... девствен творец е детето, нек' гу оставят чисто като платно!

Най-добрия форум, най-добрия форум, нашия еее:D

https://www.youtube.com/watch?v=0qaTFSqcdx0

Иначе Фики Стораро е качил клипа... :whist: Айде да върна с нешу за всички и да подсетя потребителите, които оше не съ се притъркали с гъбката за кир, че е НЕДЕЛЯ, време е за какво: https://www.youtube.com/watch?v=6pNIkxBsEqA Аре, аз ше ви водя на баня да се затъркаме малко, че не си достигам сам 12-ия прешлен...

ООООООООООООООО Играчи как сме бе :tongue2: :masquerade2:

3:0 за Калинката, Котката и Мухата срешуу комунягите! 

Язе също й симпатизирам на момата. Джорджано ше го изгонят, продуцентите видеха оти е скучня мърша и нишу не става от тоя момък... Те го вкараха с идеята за скандал, интрига, а то само се шушука имал ли е експерименти с жена... девствен творец е детето, нек' гу оставят чисто като платно!

3:0 за Калинката, Котката и Мухата срешуу комунягите! 

а дано го майнат туй дете то изобщо не му там мястото

турих една черна писа за обложка

:P

а дано го майнат туй дете то изобщо не му там мястото

турих една черна писа за обложка

Как ше му е тамъска мястото - след 3 години я некой го помни, я не... еле пък президентшата го е пратила у Либия или друга страна...

Дека я тая писа, азе не видувам още подписи... а в началото ги виждах ... с всички ли е така ... :( 

• Автор

Преди малко темата ни беше НОТ!:D

В момента пак.

В момента пак.

Докато ние душъл ниекуй с ограничителна заповед ... :whist:

Дека я тая писа, азе не видувам още подписи... а в началото ги виждах ... с всички ли е така ... :( 

е нема подписи - дано ни ги върнат

у профила ми уе, обложката

те такоз писи

2145242.jpeg

е нема подписи - дано ни ги върнат

у профила ми уе, обложката

те такоз писи

...ох, котьооооо ... знаеш ли какво й липсва на една такваз картинка? - да се чучна ся на прахосмукачката "Ракета" и да кръжа около клона, а и Луна да е кървава, че ми блести нощно време в очите... 

Ай твойта котка требе я запознаем с мойта муха:

Flying+Cat.jpg

...ох, котьооооо ... знаеш ли какво й липсва на една такваз картинка? - да се чучна ся на прахосмукачката "Ракета" и да кръжа около клона, а и Луна да е кървава, че ми блести нощно време в очите... 

Ай твойта котка требе я запознаем с мойта муха:

Flying+Cat.jpg

тя мойта писа не се фпечатлява много от мухи ама Спиро ги обича

ни бой съ нема да та дам на Спиро, щот си ми последовател

тя мойта писа не се фпечатлява много от мухи ама Спиро ги обича

ни бой съ нема да та дам на Спиро, щот си ми последовател

Хахаха, дупе да ми е яко от спиро, а? :P

Калдейци, на 01 ОКТОМВРИ имам празник. Да не съ напраите на отнесени и да не ми честитите, ей ... ету да съ подсетите ко да ми честитите, чакам честитки на ЛС: https://www.kaldata.com/forums/calendar/event/60-международен-ден-на-възрастните-хора-110/

Може ли да сме заложили 10 капана за мишки и те в нито един от тях да не се хванат, но да успеят да ни изядат картофите и да замезят с храната кучето?! 

Може.

Нямало било еволюция… да бе! Егати хитреците!

Калдейци, на 01 ОКТОМВРИ имам празник. Да не съ напраите на отнесени и да не ми честитите, ей ... ету да съ подсетите ко да ми честитите, чакам честитки на ЛС: https://www.kaldata.com/forums/calendar/event/60-международен-ден-на-възрастните-хора-110/

Какво е туй ювление "възрастни хора"?

Може ли да сме заложили 10 капана за мишки и те в нито един от тях да не се хванат, но да успеят да ни изядат картофите и да замезят с храната кучето?! 

Може.

Нямало било еволюция… да бе! Егати хитреците!

Къфф ти е капанът? Ние ги ловийме ей с таквоз чудо: 

006.jpg

Моделите ала Том и Джери не вършат никва работа. Ся на кака ми котаракът ги лови и й ги носи у холо под масата. Мое ти го заемем за седмица срещу кутия локум и домашна сливова? Навитак? 

и циц*рестите немкини

И руси, и руси:tongue2:

И руси, и руси:tongue2:

...те са по модел на д-р Менгеле, знаем ги, арийки ! 

006.jpg

Моделите ала Том и Джери не вършат никва работа. Ся на кака ми котаракът ги лови и й ги носи у холо под масата. Мое ти го заемем за седмица срещу кутия локум и домашна сливова? Навитак? 

И тоз модел го имаме, както и на Том и Джери, както и отрова, замаскирана като миша вкуснотия, но започвам сериозно да се замислям дали мишето АйКю не е задминало по някакви причини човешкото? В крайна сметка ще се наложи да се обзаведем и с коте. Хайдук, кажи коя порода котки е най-добър ловец?

И тоз модел го имаме, както и на Том и Джери, както и отрова, замаскирана като миша вкуснотия, но започвам сериозно да се замислям дали мишето АйКю не е задминало по някакви причини човешкото? В крайна сметка ще се наложи да се обзаведем и с коте. Хайдук, кажи коя порода котки е най-добър ловец?

Хайдука шти прати Спиро ама требе да си пазите килима, че ше го издере! :) 

Още си пазя детските спомени, кат хванехме мишка (имахе покрай един ремонт, едвам се отървахме) и мама пълнеше една кофа с врела вода, псуваше по мишката и я топваше в кофата докато животинката издаваше едни трогателни звуци... Отраснах с хубави спомени, ей таквиз! 

Женските котки ловят мишки. Имат инстинкт за лов за да изхранят малките..

Мъжките са мързеливци и е под достойнството им да се занимават с лов на мишки. Имам два котарака, но не реагират на мишки ;)

http://vbox7.com/play:754106a9

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Още си пазя детските спомени, кат хванехме мишка (имахе покрай един ремонт, едвам се отървахме) и мама пълнеше една кофа с врела вода, псуваше по мишката и я топваше в кофата докато животинката издаваше едни трогателни звуци... Отраснах с хубави спомени, ей таквиз! 

Тук до неотдавна имаше ресторанти, в които се консумираха waterkonijnen или водни плъхчета по нашенски. Но откакто станаха защитен вид и влязоха в червената книга, не дават да се папкат.

Аз мисля бизнес/контрабанда да въртя с гризачите, ако успея да ги заловя. Отровените ще ги продавам за кожа, а живите на ресторанти. :ph34r:

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Хахаха, дупе да ми е яко от спиро, а? :P

е аз ще ти го покажа само у кой ъгъл живей па вий се разбирайте

Тук до неотдавна имаше ресторанти, в които се консумираха waterkonijnen или водни плъхчета по нашенски. Но откакто станаха защитен вид и влязоха в червената книга, не дават да се папкат.

Аз мисля бизнес/контрабанда да въртя с гризачите, ако успея да ги заловя. Отровените ще ги продавам за кожа, а живите на ресторанти. :ph34r:

Само гледай да не се полакомиш ако ти потръгне, че така се почва, първо с плъхчета, после котенца и кученца у фурната и докат се наканим да ви посетим у ресторанта и канибалско ще стане ... :P

Айдеее, къде са ви ръцетеееее - пита Орхан Мурад! Ей ся ми съ прияде супичка, даже лещица... некой да е готвил леща? 

Женските котки ловят мишки. Имат инстинкт за лов за да изхранят малките..

Мъжките са мързеливци и е под достойнството им да се занимават с лов на мишки. Имам два котарака, но не реагират на мишки ;)

http://vbox7.com/play:754106a9

То тоз мъжки мързел май не ходи само по котаците.:tongue2:

мохини не са връзвай локума му сигур кат маслините - седи 5 месеца у холодилника

:lol6:

е аз ще ти го покажа само у кой ъгъл живей па вий се разбирайте

Подозирах, че си сводница, ама требе да си взема вазелин и пържола значи, а мое и плъхчета да сбера на кака на котката от улова... :P

мохини не са връзвай локума му сигур кат маслините - седи 5 месеца у холодилника

:lol6:

Кото дал Бог, уееее ... стари мое са ми маслините, ама соса им е пълен с мухи! :P

Хайдук, кажи коя порода котки е най-добър ловец?

ни знам душата мойте все хапартаментски уискаси фрискаси ядат

Хайдука шти прати Спиро ама требе да си пазите килима, че ше го издере! :) 

Спиро е паяк уе - живее у ъгъля

Ся кат се минем със Спиро, ше го черпа от моя локум и така ше й улови мишките, че нема си го познаеш след това! :P

Спиро е паяк уе - живее у ъгъля

Браво уеее... той да ми умори мухата! Ужас, травмирах съ!!! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.