Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Само гледай да не се полакомиш ако ти потръгне, че така се почва, първо с плъхчета, после котенца и кученца у фурната и докат се наканим да ви посетим у ресторанта и канибалско ще стане ... :P

Айдеее, къде са ви ръцетеееее - пита Орхан Мурад! Ей ся ми съ прияде супичка, даже лещица... некой да е готвил леща? 

аз имам леща яхния бе таман мислех да я ръгам у камерата че ми омръзнА

ся отивам за Яйца щот ще си правим пилешка супичка с писаната

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз имам леща яхния бе таман мислех да я ръгам у камерата че ми омръзнА

ся отивам за Яйца щот ще си правим пилешка супичка с писаната

Запази леща, нали знаиш - от мен маслините ... и локум ше има - напраууу детски рожден ден! 

А уе сисиончо тъс тойтъ мухъ перяла много кючеси уе :D 

пере, пере ... не я познаваш как играе на задни крачета ... ше ахкат немците от мухата ми! 

Браво уеее... той да ми умори мухата! Ужас, травмирах съ!!! 

ни бой съ той си пада по винарки

ни бой съ той си пада по винарки

Аре да седна да читъ, че изтрещех с идиотщини ... Поздрав, ше намина след неколко часа, да не сте изяли лещата, ейй...

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

• Автор

Пилешка супа ще правиш?Аз обичам с фиде!

Аз пък обичам с ... ПИЛЕ.

Ай и от мен ено позтраф :) Аз пък ши заминааам по хищни котки  :P

С пиле, с фиде и с моркови..ай стига с тая супа, че огладнях бре :D

Хайдукпикасо, слагай големия казан за супата..

Кат поръсиш горещата супичка с черно пиперче, става и за мезе за ракия ;)

Наздраве!

Пилешка супа ще правиш?Аз обичам с фиде!

с фиде де как без фиде, аз ориз само на доматена супа слагам

и с яйчице застроена

а навън е баси зимата, ама добре вече живей са тъй

Аре да седна да читъ, че изтрещех с идиотщини ... Поздрав, ше намина след неколко часа, да не сте изяли лещата, ейй...

ко има да читеш анцу цвай цу драйцу дрън

Аз пък обичам с ... ПИЛЕ.

мчи с пиле уе само че филе аз друго не ям щото

Ай и от мен ено позтраф :) Аз пък ши заминааам по хищни котки  :P

приятен лов ти желая леко да не те одере некоя

С пиле, с фиде и с моркови..ай стига с тая супа, че огладнях бре :D

Хайдукпикасо, слагай големия казан за супата..

Кат поръсиш горещата супичка с черно пиперче, става и за мезе за ракия ;)

Наздраве!

взех си едно бурканче "рибки" пък, пикантни

:P

де го Скалътъ да му поръчам да ми оплете тарлици и на мене че ми студ на лапите

де го Скалътъ да му поръчам да ми оплете тарлици и на мене че ми студ на лапите

Шти подара едни, имам бонус цвят маслинена охра... ;) само дай разбера на нозете и шти ги пратя по Спиди Гонзалес... 

ЧЕРПЯ ВИ С ЛЮБИМОТО МИ ДЕТСКО ЗА СВИНКА ПЕППА: https://www.youtube.com/watch?v=lVu2wYxjq6A

Шти подара едни, имам бонус цвят маслинена охра... ;) само дай разбера на нозете и шти ги пратя по Спиди Гонзалес... 

ЧЕРПЯ ВИ С ЛЮБИМОТО МИ ДЕТСКО ЗА СВИНКА ПЕППА: https://www.youtube.com/watch?v=lVu2wYxjq6A

мерси мерси бе ти мнооо бързо научи швабския

от твойте мацки немаше ни една на щанда кат минах тъз вечер напрао без надзор голдън роуза беши

ама утре ша имаш лайк щото айдеее изпълнихме нормата хахаха

напрау ма стресира туй нящо то за лайковете било

8380259v.jpg

мерси мерси бе ти мнооо бързо научи швабския

от твойте мацки немаше ни една на щанда кат минах тъз вечер напрао без надзор голдън роуза беши

ама утре ша имаш лайк щото айдеее изпълнихме нормата хахаха

напрау ма стресира туй нящо то за лайковете било

Раздаваш се ти за нас, раздаваш се, ей ... 

Мацките са айляк, тази русата (и двете са Деси) така е гонила клиенти, че съм се смял с глас след това, другата, с черната къдрава коса, е душичка, ама ич не им се стой на работното място (туй ни съм го казал, че кой обича да си е на работното място?!)... Аре, аз да си гледам детското за СВИНКА ПЕППА:

maxresdefault.jpg

Раздаваш се ти за нас, раздаваш се, ей ... 

Мацките са айляк, тази русата (и двете са Деси) така е гонила клиенти, че съм се смял с глас след това, другата, с черната къдрава коса, е душичка, ама ич не им се стой на работното място (туй ни съм го казал, че кой обича да си е на работното място?!)... Аре, аз да си гледам детското за СВИНКА ПЕППА:

мчи как нъл сте ми последователи

то и аз нема издържа 12 часа кво остава децата

сичкото работа ко си намеря искат 12 часа баси изедниците и душманите

А у ОранжЪ (книжарницата с чанти за по 300 лева) работиш 180 часа + 20 часа почивка обедна, които са отделно, си плътно 200 часа у тоз скапан мол ... накрая не ше издивееш на този български капитализъм, ами не знам какво ще ти се случи ... гаврят се с младите, ама айди да ни почвам...

Викам да отворя ферма за мухи, ше му разкажа играта на капитализамо!!! 

• Автор

Освен тези, дето искат 24 часа Труд (както викаше един вестникопродавец)

А у ОранжЪ (книжарницата с чанти за по 300 лева) работиш 180 часа + 20 часа почивка обедна, които са отделно, си плътно 200 часа у тоз скапан мол ... накрая не ше издивееш на този български капитализъм, ами не знам какво ще ти се случи ... гаврят се с младите, ама айди да ни почвам...

Викам да отворя ферма за мухи, ше му разкажа играта на капитализамо!!! 

тез и чанти ли имали хаха ша ги продадат нема начин

не знам как треба да е ама и тъй не е, поне вие младите бягайте спасявайте се навън - това не е родина това е мащеха

тез и чанти ли имали хаха ша ги продадат нема начин

не знам как треба да е ама и тъй не е, поне вие младите бягайте спасявайте се навън - това не е родина това е мащеха

За съжаление си права... :( Не ме питай как успях една година да плащам квартира, да ходя на лекции и да тичам на работа в това нещо. Няма да се правя на мъченик - мина вече, но е срамно, защото приятелка в Испания, дори в дюнер да работи, може да си позволи да излезе в петък вечер и да не си брой последните стотинки от заплата...

Млъквам, че мноуу сериозно стана ... аре, че си прекъсвам детското за татко свин и малката свинка Пеппа, уеее! :clown:

P.S. jhoro не си е изхабил лайковете днес ... :whist:

• Автор

За съжаление си права... :( Не ме питай как успях една година да плащам квартира, да ходя на лекции и да тичам на работа в това нещо. Няма да се правя на мъченик - мина вече, но е срамно, защото приятелка в Испания, дори в дюнер да работи, може да си позволи да излезе в петък вечер и да не си брой последните стотинки от заплата.

Така е - аз що ми е такова ... различно IP-то.

P.S. jhoro не си е изхабил лайковете днес ... :whist:

Явно не съм - макар че не ми свидят.
Аз имам бонус - 100 лайка от Кралицата.

Млъквам, че мноуу сериозно стана ... аре, че си прекъсвам детското за татко свин и малката свинка Пеппа, уеее! :clown:

Да ги поздравиш и двамата - ще се видим с тях ... по Коледа.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Явно не съм - макар че не ми свидят.

Скрито съдържание

Да ги поздравиш и двамата - ще се видим с тях ... по Коледа.

Според мен админите са сложили ограничения само на пикасото, а другите са ги оставили да им се леят свободно лайкове и коментари. Истината е някъде там!

За IP-то, надявам се и на мен да ми се случи, ама вече ще спра да се надявам, че дано тогава се случи само. :ohmy:

аре, че си прекъсвам детското за татко свин и малката свинка Пеппа, уеее! :clown:

свинско с кисело зеленце ми се дояде с тез твойте аминации

Според мен админите са сложили ограничения само на пикасото, а другите са ги оставили да им се леят свободно лайкове и коментари. Истината е някъде там!

а тоз път не съм само аз - и Мойра се оплака сабалям че напрайла 100 и да чакаме

• Автор

За IP-то, надявам се и на мен да ми се случи, ама вече ще спра да се надявам, че дано тогава се случи само. :ohmy:

Недей само да се надяваш, ами действай.

може и без зеле (в тавата) - само като гарнитура

а тоз път не съм само аз - и Мойра се оплака сабалям че напрайла 100 и да чакаме

Немъ ми пипаш свинка Пеппа или татко свин, уеее ... да не взема с чехъла по Спиро, тогава да ядем пълнени чушки с тарантули! :P

То тия дет са у петиците по мнения и лайкове, те са с ограничителни заповеди, Мойра и тя е със заповед от КГБ и нея Партията я следи уж тайно. 

Недей само да се надяваш, ами действай.

Мислиш ли, че не съм пробвал... Исках и в Русия да уча преди време, но стипендията беше толкова ниска, че дори жалка. Ей сега чакам да завърша стоте си хиляди образования и нищо не ме задържа у татковината...

Да не сте посегнали на СВИНКА ПЕПА, убийцииии!!! Знам ви аз за какво мечтаете с пикасото... не давам свинка Пеппа без бой:

1812-pig-11.jpg

може, аре аз ша ям зеленцето

сисоне дай свинското уе тез там сигур имат малки нъл са семейство Мейзга ли Барба ли

хихи сисон кат идеш у швабското ей тъй да им казваш Здравейтеее

3o85xpXcGqIX5ALSlG_zps4kkrsrzq.gif

може, аре аз ша ям зеленцето

сисоне дай свинското уе тез там сигур имат малки нъл са семейство Мейзга ли Барба ли

хихи сисон кат идеш у швабското ей тъй да им казваш Здравейтеее

3o85xpXcGqIX5ALSlG_zps4kkrsrzq.gif

Значииии ти може да разпореш малкото братче на свинка Пеппа - само крещи като лудо... Ше им казвам така, хахахаха, Пута мадре на испански ше им викам ако ме оставят без подслон ... :)

oktoberfest2.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.