Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Ше им казвам така, хахахаха, Пута мадре на испански ше им викам ако ме оставят без подслон ... :)

земи си едно пушкало най-добре

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кака що не спиш?:rolleyes:

чакам кървавата Луна

:D

Май трябва да хапна,защото не мога да заспя гладен!

леща искаш ли

Уеуеу-уеуелеле, нема уегъм до 05:30 да хвана кървавата Луна, че след това 2033 чак ще е в цикъл луната! Кой ще живее до тогава ... аз давам път на младите.

http://vbox7.com/play:aff7ddd06b

леща искаш ли

таз леща за мен я пази, освен ако няма цял казан ;) 

А да ве! Имам пълнени чушки и едни домати ще си нарежа!:D

яж си ушите тугас

Уеуеу-уеуелеле, нема уегъм до 05:30 да хвана кървавата Луна, че след това 2033 чак ще е в цикъл луната! Кой ще живее до тогава ... аз давам път на младите.

http://vbox7.com/play:aff7ddd06b

таз леща за мен я пази, освен ако няма цял казан ;) 

ахам, обаче тука боблаци и дъл ша са види ни знам

не цел казан ам тоз кат и без туй кат не ще та

яж си ушите тугас

ахам, обаче тука боблаци и дъл ша са види ни знам

не цел казан ам тоз кат и без туй кат не ще та

Аре у неделя ако минавам през Скай Цити МУЛ, шти пиша да пием по кафенце на бързо, че и по други задачи шъ тичам. Арно ше е ако имаш време, аз ше нося маслини, ти вземи паница леща и сме квит (Спиро да си седи у вас, ше го пропусна!!!). :clown:

Аре у неделя ако минавам през Скай Цити МУЛ, шти пиша да пием по кафенце на бързо, че и по други задачи шъ тичам. Арно ше е ако имаш време, аз ше нося маслини, ти вземи паница леща и сме квит (Спиро да си седи у вас, ше го пропусна!!!). :clown:

дубре ам глей да не е у 7 часа тогаз спъ още

хаха тъй ли ша ма познайш - по паницата с леща

:lol6:

дубре ам глей да не е у 7 часа тогаз спъ още

хаха тъй ли ша ма познайш - по паницата с леща

:lol6:

Въх, нема е преди 12:00 часа, ниема се косиш. Явно да, по лиешътъ штъ позная... мое вземеш табела: Носъ лештъ за Сисо! - да съ намерим.

Аз изглеждам горе-долу така, само якету шъ е друго, мое с червена рокла да съм... тая снимка САМО НА ТЕБ я споделям, другите да не я зяпат, алооууу, направете се, че ни съм се изложил публично! 

hahahahaha.jpg

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

• Автор

Въх, нема е преди 12:00 часа, ниема се косиш. Явно да, по лиешътъ штъ позная... мое вземеш табела: Носъ лештъ за Сисо! - да съ намерим.

Аз изглеждам горе-долу така, само якету шъ е друго, мое с червена рокла да съм... тая снимка САМО НА ТЕБ я споделям, другите да не я зяпат, алооууу, направете се, че ни съм се изложил публично! 

амчи турни си я в спойлер бре.

ей тъй.

амчи турни си я в спойлер бре.

Скрито съдържание

Господ здраве да ти дава, ей, уча нови опции... имаш сладкиш Чайка от мен!!! 

hahahahaha.jpg

ан тъй, бе кат видиш една улава значи съм аз с леща без леща ша ма познайш

ама у мола нема пийм щот аз пуша

ан тъй, бе кат видиш една улава значи съм аз с леща без леща ша ма познайш

ама у мола нема пийм щот аз пуша

Споко, мое идем около ИЧС, там нали имаше некви нешта за хранене - вече съм го забравил този район, пфуууу ... знам, че една скъпарска Чочко има на светофара и на спирката долу е Неделята - там убаво кафе, ама требе песта за вурстчета, не моа дам 3 лева... :P

А аз? Може и други да викне Хайдука!:D

Само без СПИРО, иначе колкото повече, толкова повече - ако има и други желаещи, мое сбирка на форума за следобедно кафе да си направим? 

Кой е СПИРО!

Аааа, хайдукпикасо да ти го представи, ако сега не му действа зле окървавяващата се Луна! ;) 

Споко, мое идем около ИЧС, там нали имаше некви нешта за хранене - вече съм го забравил този район, пфуууу ... знам, че една скъпарска Чочко има на светофара и на спирката долу е Неделята - там убаво кафе, ама требе песта за вурстчета, не моа дам 3 лева... :P

ма тва сладкишници уе аз не одя на таквиз мероприятия

е на Табак-а или на Хелп-а и на двете са пуши кафето 50 стинки на едното на другото ни знам там манджи има юни го откриха

А аз? Може и други да викне Хайдука!:D

па елате де аз не апя

:P

ма тва сладкишници уе аз не одя на таквиз мероприятия

е на Табак-а или на Хелп-а и на двете са пуши кафето 50 стинки на едното на другото ни знам там манджи има юни го откриха

Дека на ИЧС имаше и кебапчета и картофки - ооооо, там ядях като разпран, помня, помня ... една Надето ми беше приятелка преди години... пъхаше бая картофки за спешЪл клиенти... еххх, закъркори ми корема (от кървавата Луна е!!).

Кой е СПИРО кака?

СПИРО е инкогнито тук! Шшшшшт, не го издавай!

па елате де аз не апя

:P

Ти не, ама СПИРО апе ... :P

Само без СПИРО, иначе колкото повече, толкова повече - ако има и други желаещи, мое сбирка на форума за следобедно кафе да си направим? 

супер да

а на Спиро му студено и без туй готви са за зимен сън

Кой е СПИРО кака?

Спиро е паяка ми

супер да

а на Спиро му студено и без туй готви са за зимен сън

Да е в близост до радиатора, че после кървавата ЛУНА ште погне с Грийнпийс ако го умориш! ;) 

Спиро е паяка ми

Шшшшт, а така, замаскирай го все едно е паяк ;) 

Мисля, че преди евентуалното кафе, требе да прочетем всички това:

spiderbite_symptoms.jpg

Дека на ИЧС имаше и кебапчета и картофки - ооооо, там ядях като разпран, помня, помня ... една Надето ми беше приятелка преди години... пъхаше бая картофки за спешЪл клиенти... еххх, закъркори ми корема (от кървавата Луна е!!).

ехеее на ИЧС-то беше Енджой - ама то фалира отдавна, продадоха го, сега там де била твоята Наде е пицария Тандем, пици цели, на парчета, лазаня, сандвичи

кебапчета и кифтета има отсреща у новия Хелп ама е 1 лев бройката им да знайш, много скъпо кат им гледам менюто

ехеее на ИЧС-то беше Енджой - ама то фалира отдавна, продадоха го, сега там де била твоята Наде е пицария Тандем, пици цели, на парчета, лазаня, сандвичи

кебапчета и кифтета има отсреща у новия Хелп ама е 1 лев бройката им да знайш, много скъпо кат им гледам менюто

Разчитам на теб тогъз да мъ водиш...

Ама у вас ли? Тоя паяк не го носиш със себе си нали?

Когато тя е заета, той сам се носи на нечий врат или глава ... ;) 

Да е в близост до радиатора, че после кървавата ЛУНА ште погне с Грийнпийс ако го умориш! ;) 

там той той Спиро умен до тръбите на парното живей щот аз немам радиатори

аре уе де е тая Луна

там той той Спиро умен до тръбите на парното живей щот аз немам радиатори

Знае той, знае... моята нова муха Петя само немъ ти я оставям да я пазиш, че Спиро й е таковал накрайниците после ... нимож я отърва!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.