Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

май тъй ще да е

е пак немам лайкове, се едно пари струват

Питай ги дали мое си напазариш бонус лайкове и да ги смениш за ограничаване на друга функция, демек танту за кукуриго? Според мен шъ съ навият! 

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

'ми, ти направо злоупотребяваш с добрината на администрацията! Ни знайш квой туй спистовнуст. Мчи пази си ги.:ph34r:

Питай ги дали мое си напазариш бонус лайкове и да ги смениш за ограничаване на друга функция, демек танту за кукуриго? Според мен шъ съ навият! 

ква друга хункция

'ми, ти направо злоупотребяваш с добрината на администрацията! Ни знайш квой туй спистовнуст. Мчи пази си ги.:ph34r:

ни можи пък - имам последователи

:D

ква друга хункция

Заложи си я ползването на аватар, я душата-камбана ... ше ги прежалиш и преговаряй за 200 лайка на ден! 

• Автор

май тъй ще да е

е пак немам лайкове, се едно пари струват

те пък и тия лайкове - ко им свидят, се едно че на ръка ги копаят от някоя уранова мина и на гръб ги носат през Хималайте.

те пък и тия лайкове - ко им свидят, се едно че на ръка ги копаят от някоя уранова мина и на гръб ги носат през Хималайте.

Бе скоро мое ги пуснат кат' едно малко кафе у Англия... да ни съ бъзикъмъ с тез неша, че ... 100 лайка са си една заплата у България... ;)

Заложи си я ползването на аватар, я душата-камбана ... ше ги прежалиш и преговаряй за 200 лайка на ден! 

аааа не стаа

ша чакате га пуснат кранчето

:P

аааа не стаа

ша чакате га пуснат кранчето

Според мен (и да ода да спя, от ше гледам и таз нощ кървава Луна иначе!) трябва да даваш вече стратегически лайкове - ем уайкнътите шъ съ чувствуват спешъл, ем ти ше си имаш запаса ... ;) 

• Автор

Бе скоро мое ги пуснат кат' едно малко кафе у Англия... да ни съ бъзикъмъ с тез неша, че ... 100 лайка са си една заплата у България... ;)

За заплатите - много е относително. Щот има и по 350, ама има и по 3,500 лева. На месец.

Ако има  чалъм - бих дал на Хайдучето (или на някой друг) 50% от моите лайкове (и квото има там)

За заплатите - много е относително. Щот има и по 350, ама има и по 3,500 лева. На месец.

Ако има  чалъм - бих дал на Хайдучето (или на някой друг) 50% от моите лайкове (и квото има там)

Язе съшо си го мислех това - да мое се прехвърлят лайкове, ако требе ше се регна от друго АйПи и ше й ги даря и тех ...

Аре интелектуалци, аз ви напускам ... Напълних лигавника тая вечер, благодаря ви! :) 

ква друга хункция

ни можи пък - имам последователи

Их, тъс трескъ и тъс жаждъ да си дубръ с фенскътъ масъ...

Их, тъс трескъ и тъс жаждъ да си дубръ с фенскътъ масъ...

ми обичам ва бе

:shy11:

Жорката разплете загадката що се самопреместил поста ми

утре ще търся от де се оправя туй нящо - то много шибано тъй не мож нищо разбра от цялата тема дати треба гледаш

сега ща наняме вече с писата

12080836_476404239207052_320415915_n.jpg

• Автор

Втора котка нема ли да взимаш?:rolleyes:

Ти искаш да се кандидатираш за котарак ли ? Я покажи как мяукаш.

• Автор

Аха мъжко трябва,ясно!:DКотарак де!

А ти за женски ли ще се пишеш ?

Само Кръц, и съм жена ...

• Автор

Защо кръц, само врът!:D

Това беше цитат

Ти искаш да се кандидатираш за котарак ли ? Я покажи как мяукаш.

Бааах мамууу последствията от тая кървава Луна ...

Еви един баш котарак да й мяучка на Хайдукпикасото под джама докато си хаби уайкувете:

https://www.youtube.com/watch?v=ypZN32-Hwtw

Някуй па лий разлел вълирянъ там?

Лунътъ ни нам квой напрайлъ, ма дъждъ тукъ шъ нъ удави.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Някуй па лий разлел вълирянъ там?

Баба Гуси (лека й пръст) и без валериан си мяучкаше за три разгонени котака ...

И вас ли ви държи безсънието от кървавата Луна ... 

Това беше цитат

:)

Ей ви цитат от това дека чета, поздрав: "Der Unterschied der psychologischen Betrachtungsweise, welche die Termini als Klassentermini für psychische Erlebnisse verwendet, von der objectiven oder idealen Betrachtungsweise, in welcher eben dieselben Termini Aristotelische Gattungen und Arten vertreten, ist kein nebensächlicher und bloß subjective" - това си е кратко изречение :P... Като влеза у лудница, идвайте с френски кроасани, английско кафе и Спиро поне веднъж на посещение, моля ви ... :eek:

ЛЮБИМАТА ми частица за подсилване в немския е eben :shy11:

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Добре, че нямам папагал :D

Добро утро :)

добро утро идиотчета

124-1.gif

добро утро идиотчета

Въх, днеска съм дремнал малко, но станах в нормално време. Синдормът пост-кървава Луна не ми се отразява добре, че бех преди един френд да черпи на патерица за РД... кат децата тортичка ядох (ма мъ беше срам за трето парче да си поръчам, баааах тортата).

Аре да будиш Спиро, че ше му звънна по некое време нескъ... ;) 

А уееее,  не можах да уайкнъ на Мойра песните, бааах мааааму, хвана ме и мен!! :no-no::shock11:fuck_.thumb.jpg.b8d5e262db43bd9d04bd6305

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Въх, днеска съм дремнал малко, но станах в нормално време. Синдормът пост-кървава Луна не ми се отразява добре, че бех преди един френд да черпи на патерица за РД... кат децата тортичка ядох (ма мъ беше срам за трето парче да си поръчам, баааах тортата).

А уееее,  не можах да уайкнъ на Мойра песните, бааах мааааму, хвана ме и мен!! :no-no::shock11:fuck_.thumb.jpg.b8d5e262db43bd9d04bd6305

Спиро мож да се е възнесъл ако е бил 4D щот не го виждам в убежището му

моите съчувствия последователю

• Автор

А уееее,  не можах да уайкнъ на Мойра песните, бааах мааааму, хвана ме и мен!! :no-no::shock11:

Спиро - обади ми се отзарана, много го тормозиш и го държиш гладен.

А за лайковете - и ти си се увлякал. Ама по-полека де -  тези лайкове да не ги намирате на пътя, че така щедро ги раздавате.

мчи от де да му намеря мухи у тоз студ

:rolleyes:

Спиро мож да се е възнесъл ако е бил 4D щот не го виждам в убежището му

моите съчувствия последователю

Тука са, уееее ... бутнах 100 марки на тайна сметка на Бахамите и ми заредиха уайкувете :P Пуснали са ти парното и са убили Спиро, признай се ... :shock11: У неделя ше нося към маслините и пшеничка, да го почетеме (лека му паяжина на Спиро). :( 

А за лайковете - и ти си се увлякал. Ама по-полека де -  тези лайкове да не ги намирате на пътя, че така щедро ги раздавате.

Платих, платих - моа ти кажа сметката на Бахамите, ама требе САМО у марки да платиш или в римски монети, иначе ни мое се внасят други пари. Виж за плащане в натура, ако некой иска се жертва, не съм питал ... 

Па мое Спиро и него да са глътнали? Глеееам хайдука бая лайкове е намаала по темите ... нещо ме съмнява, че го е продала Спиро и не й е мигнало окото ... 

мчи от де да му намеря мухи у тоз студ

:rolleyes:

Моите Петя се грее на печката ... но моа ти събера от пердето размазани с чехъла ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.