Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Ти феномен ли си? И аз! Имаме себеприрода! Онова с чадъра не ми обясни,ще рискувам!:D

Феномен съм, направо съм ноумен ;)

Кое с чадъра? :eek:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък забравям да лайквам!

ти ги препродаваш на други потребители, признай си! :eek:

Хвана ме ди*рия от толко уайкуве вече ... пръста ми залепна за мишката ... 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

• Автор

Купих си две меки франзелки и компот и други работи.От зимата ги ям тия компоти а ората ядат пресни плодове! Луда раота ей!:D

Ти го казваш !!!

Ееее, тва да не е вибратор - да му сложи човек батерии и той сам да върши всичко... Требе ти купя метлата на Хари Потър ;)

http://2on2jq3zqfpd2i4rzs3oxtog9o4.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/sfalcon.jpg

jhoro ако субсидира покупката - дори шти я опаковам кат за подарък. ;) 

Гото'о, вече съм се строил на перон 9 и 3/4

Ей тоз Жоро отвори тая тема и ни фърли в свещенна тъпота!:angry:

И тая, и тая - да сЪ видим ... щъ знаиш.

Ми ко да съ праим на умни ... ако искаш моа си извадя ся у темата селфитата, дет съм се снимал у библиотека ... :P

И аз имам в библиотека, упс ... май беше БУТИЛКОтека.

Чета и лайквам, лайквам и ... даже чета. Тряа кажим на одминистрацията, на идиотите да ни се отпускат по 200, че и по 300 лайка.

Чета и лайквам, лайквам и ... даже чета. Тряа кажим на одминистрацията, на идиотите да ни се отпускат по 200, че и по 300 лайка.

Аз викам да жертваме Спиро и некоя девойчиня па да вземем нешу кат кредитна карта ама с по-спешъл функции: онез дет не влизат и не си ползват лайковете, да им се прехвърлят на нас и ние да ползваме и техните, че да ни съ хабят на вятъра ... мисля, че и админите сити и ние доволни... ;) 

ний ша наняме лека ношшш спете у кошшш

02.gif

• Автор

Аз викам да жертваме Спиро и некоя девойчиня па да вземем нешу кат кредитна карта ама с по-спешъл функции: онез дет не влизат и не си ползват лайковете, да им се прехвърлят на нас и ние да ползваме и техните, че да ни съ хабят на вятъра ... мисля, че и админите сити и ние доволни... ;) 

А Спиро дали ще лайкне това ??? Да не вземе да се оплаче на ...

12968.jpg

А Спиро дали ще лайкне това ??? Да не вземе да се оплаче на ...

Уеее, ти виждал ли си го Спиро :P! Напрауу е паяк гризач, ше му изгризе маскарадния костюм и на Спайдърмен, и на Батман, че и на жената-мачкя:

chipmunk-spider-870.thumb.jpg.7d412463e2

Обаче колко време обсъждаме несъществуващи неща? Последно ми се случи преди 3 години, когато с колеги обсъждахме дъщеря ми Павлина, която беше овца сигурно няколко месеца. Дали са начални тласъци на шизофрения? 

0_19e22_8cb40509_S

Добро утро :)

Кат си изпия кафета почвам да лайквам :D

Аз пия кафе и лайквам, пия и лайквам, пия и лайквам - много ме бива да мултитасквам!

Добро да е. Тук е циганско лято.

добро утро идиотчета

:P

02.gif

тук зима бърррр на Алеко вече имало сняг

Дай селфитата стига с тез паяци!:P

Я снимка с книга на Хегел - само я гледам, не моа да чета аз ... ;) ДОБУТРУ на всички ... ай и аз да пусна кафе ... ;) 

560b9a3ad5347_19.01.15_._-_1.thumb.jpg.9

Дам, другата седмица обаче шъ пиче яко, като за цигански финал ...;)

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

тук зима бърррр на Алеко вече имало сняг

При мен пек та чак камък се пука

21645857300_2405c462ed_b.jpg

Но тая дебелата с тия бицепси (като на Скалата) ми развали снимката.

Мен лично живо ме интересува има ли Успешна "техника" , маниер и поведение срещу Тролството и Гаменството ?

Ако някой има полезен опит , мнение , решение .. ще ми бъде интересно да се запозная.

Мен лично живо ме интересува има ли Успешна "техника" , маниер и поведение срещу Тролството и Гаменството ?

Ако някой има полезен опит , мнение , решение .. ще ми бъде интересно да се запозная.

Вместо да се радваш че те забелязват ...

• Автор

Аз пия кафе и лайквам, пия и лайквам, пия и лайквам - много ме бива да мултитасквам!

Добро да е. Тук е циганско лято.

Ти само вниманай да не лайкнеш В кафето и да се полееш.

"Нищо не действа така ободряващо, както чаша/каничка горещо кафе ... в скута."

Я снимка с книга на Хегел - само я гледам, не моа да чета аз ... ;) ДОБУТРУ на всички ... ай и аз да пусна кафе ... ;) 

Я ги зарежи тия книги - даже картинки нямат. :yanim:

Вместо да се радваш че те забелязват ...

:D Остроумно .. ама сериозно се интересувам ..

Тук има модератори , но има територии в нета , където няма ..:(

• Автор

Съвсем накратко - "техниката" се казва - "подмини". Въпросните субекти най-много се "подхранват" от твоите реакции. Ако никой не им обръща внимание - просто млъкват.

:D Остроумно .. ама сериозно се интересувам .. Тук има модератори , но има територии в нета , където няма ..:(

Огледай се, дали няма опция за блокиране/скриване на човека, или поне на мненията му. Така няма да ти се набиват в очите.

ps. нещо много сериозни въпроси за такава "Идиотска" тема задавате - ще се глобяваме.  Minion-Evil-2.ico

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Съвсем накратко - "техниката" се казва - "подмини". Въпросните субекти най-много се "подхранват" от твоите реакции. Ако никой не им обръща внимание - просто млъкват.

Огледай се, дали няма опция за блокиране/скриване на човека, или поне на мненията му. Така няма да ти се набиват в очите.

Не е Решение. Защото страдат и останалите миролюбиви потребители ..

Какво точно те тревожи? Колегите са ти го казали, подминаваш такива индивиди. Ако е форумен, блокираш. Ако влезеш в спор с тях, няма ефект.

Ммм, направих страхотна пилешка супичка :)

Ако има гладни - да се обадят, ша ги нахраня.

И слънцето вече се показа, остава и вятъра да утихне и се заформя един приятен следобед ;)

Какво точно те тревожи? Колегите са ти го казали, подминаваш такива индивиди. Ако е форумен, блокираш. Ако влезеш в спор с тях, няма ефект.

Проблема е Тривиален. Не става въпрос само за мен. Аз успешно мога да му влезна  "в тона" или да "накажа" с Игнор. Проблема е че това поведение на "описаните" прогонва интелигентните потребители , на които им е под достойнството да "обитават" такава среда.

Редактирано от _sirena_ (преглед на промените)

Извън нета има къде къде по добри територии.

Всъщност не вземай нета (уеб пространството) толкова на сериозно. 

Иначе на мен ми е едно от любимите занимания (хоби) да се занимавам с тролове в нета ама за съжаление ме отбягват. Жалко че политиката и религии не ме интересуват много че иначе не може да ме изкараш от там.

Прати ми малко насам ако може в други специалности.

Извън нета има къде къде по добри територии.

Всъщност не вземай нета (уеб пространството) толкова на сериозно. 

Иначе на мен ми е едно от любимите занимания (хоби) да се занимавам с тролове в нета ама за съжаление ме отбягват. Жалко че политиката и религии не ме интересуват много че иначе не може да ме изкараш от там.

Прати ми малко насам ако може в други специалности.

:D освен да дойдеш в упоменатия сайт и да действаш .. там точно от тежка артилерия има Нужда ..:D

Ако влезеш в спор с тях, няма ефект.

че и банан мож да изедеш зарад такива мани мани

Проблема е че това поведение на "описаните" прогонва интелигентните потребители , на които им е под достойнството да "обитават" такава среда.

ний защо мислиш че си направихме наша тема м

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.