Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

'Титлата' бързо може да я подобриш. Като пишеш смислени неща, останалите ще ги харесват. Колкото до снимките, в момента форума има малки проблеми. Скоро, ще ги оправят.

шегувам се .. не ми е много важна ..:D

още повече , че тук нямате титла 'Войн на Светлината" ...:)

Редактирано от _sirena_ (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

баси мазалото нещо се бъгяса тва за цитирането

титлите сами си ги пишем, но това може чак след 500 поста

добре е устроено .. има условност в известна активност , преди да си "извоюваш " ..титлата ..:)

Браво !

Само моята е по заслуги!

Никога не съм се занимавал да пиша титли:)

Само моята е по заслуги!

Никога не съм се занимавал да пиша титли:)

ха От тежката артилерия не си ли си я написал ти

мчи кой тогаз

на мен некъде към 2016г. ще ми свалят "рестрикцията" да си положа титлата :)

тези постове 500 ще има да ги печатам около 100 дни :D

на мен некъде към 2016г. ще ми свалят "рестрикцията" да си положа титлата :)

тези постове 500 ще има да ги печатам около 100 дни :D

ако си будистка - горе у будизма бързо ще ги напечаташ

гаранция

обаче тук нямате отрицателен вот , което е тактически - Похвално !

защото се ползва от много гамени , тролове , лентяи - безработни , които си "лекуват' депресията именно чрез тези опции.

там откъдето идвам ..отрицателния вот изигра много лоша роля в комуникацията между потребителите и доста си отидоха 

заради невъзможността да попречат на " несправедливия червен палец " да спре да ги "кичи" незаслужено ..

там откъдето идвам ..отрицателния вот изигра много лоша роля в комуникацията между потребителите и доста си отидоха 

Ти да не идваш от Марс? :no-no: Там май само вода откриха?! Ако открият и бира, значи има хора.

обаче тук нямате отрицателен вот , което е тактически - Похвално !

защото се ползва от много гамени , тролове , лентяи - безработни , които си "лекуват' депресията именно чрез тези опции.

заради невъзможността да попречат на " несправедливия червен палец " да спре да ги "кичи" незаслужено ..

имахме и такава екстра, едно време имахме

тука кръв се лееше мани мани

ако си будистка - горе у будизма бързо ще ги напечаташ

гаранция

не съм .. но ще участвам ..:)

не съм .. но ще участвам ..:)

ама разбира се

то и те толкоз са будисти де дето пишат там - мерят си пишките си мерят

ха От тежката артилерия не си ли си я написал ти

мчи кой тогаз

Разбира се че не съм я писал аз. Днес я видях. Или е по подразбиране според брой постове или някой мод се е отдал на творчество.

Разбира се че не съм я писал аз. Днес я видях. Или е по подразбиране според брой постове или някой мод се е отдал на творчество.

творци са тука - спор нема

гледам на репутацията преди пишеше Баш майстор - сега написали Без думи сме

:lol6:

Ха! Открих..

Човек трябва да се занимава с това, което му носи радост. Ако обичате да четете - четете! Ако обичате да свирите - свирете! Ако обичате да работите - тук вече трябва да се лекувате.

:P

Ха! Открих..

Човек трябва да се занимава с това, което му носи радост. Ако обичате да четете - четете! Ако обичате да свирите - свирете! Ако обичате да работите - тук вече трябва да се лекувате.

има и други за лечение значи

успокоих съ

Хахахахаха, аре поздравявам тъ ... чекай, щях да сложа корицата на книгата BIG TITS ама скоро четох, че таквиз картинки вече са забранени тук, ще хванат ми свалят репутацията - знаиш колко трудно се изгражда име... а добър ден! :)  

на мен ми свърши лимита душа лимит 100  лайка има тука щото

дано некой ти помогне

а за какво са ти - некви правила ли са въвели за новобранци

май трябваше 5 поста да направиш - ама върви горе из темите тук не се отчитат постове у Празните

само лайкове отчитат тука

Тука направо е разсипия на уайкуве мен ако питаш ... аре, ко стана, шъ зимаме ли непотребните уайкчета на други потребители? Нешуу прехвърляния нема ли да има от потребителИ на потребител? 

Ха! Открих..

Ауу ние, чух че сме имали потребител лекар, дето фен на клизмите ... дупе да ни е яко ако ни лекува! :) 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Ха! Открих..

Не си прав, Колев. Аз превърнах едно от хобитата си в професия и до сега не съм работил и един ден :P

Ти само вниманай да не лайкнеш В кафето и да се полееш.

"Нищо не действа така ободряващо, както чаша/каничка горещо кафе ... в скута."

Я ги зарежи тия книги - даже картинки нямат. :yanim:

Бе не моа се оправя с тез цитирания... в началото на другия ми пост съм ти отговорил, но излизаше все едно хайдука цитирам ... 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Тролове разни, с главици празни!

По цял ден пишат и въздух издишат.

Колко ли самотни са тез душици мили,

и няма ли кой и да им каже кви са дебили!?

-----------------------------------------------------------

Ха добре дошли на новите идиоти и наслука.

Ауу ние, чух че сме имали потребител лекар, дето фен на клизмите ... дупе да ни е яко ако ни лекува! :) 

цитираш Хайдука а - ай сега ремонтните дейности ти виновни

колкот до клизмите ако не одиш у другата тема мож и да си отървеш гъзинката

:ass:

Изчетох пропуснатато, налайквах доста постове, сега мога да си изпия кафенцето с приятното чувство за изпълнен дълг.

photo_verybig_1075810.jpg

В случай, че на всички им се пие кафе ;)

Не си прав, Колев. Аз превърнах едно от хобитата си в професия и до сега не съм работил и един ден :P

е то и аз съм тъй де - вече 15 години

с тая разлика че при теб има кинти

цитираш Хайдука а - ай сега ремонтните дейности ти виновни

колкот до клизмите ако не одиш у другата тема мож и да си отървеш гъзинката

:ass:

Въх ... шъ знам само тук да стоя ... Двете теми са кат: пазар Илиянци и Женския пазар - ни знаиш ко става, ко съ внася, ко са краде, ко е на промоция ... всичко се случва за секунди пред очите ти... :clown:

Изчетох пропуснатато, налайквах доста постове, сега мога да си изпия кафенцето с приятното чувство за изпълнен дълг.

В случай, че на всички им се пие кафе ;)

Те твоите постове така ми е кеф да ги уайквъм, кат шъ зачезна другата седмица за известно време, ако имаше как, бих ти ги оставил да харчиш и моите. ;) 

Бе не моа се оправя с тез цитирания... в началото на другия ми пост съм ти отговорил, но излизаше все едно хайдука цитирам ... 

карай, можи, разрешавам

нъл си ми последовател

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.