Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Под каква операционна система работите?

Featured Replies

gat3way:~# uname -a

Linux gat3way 2.6.15-1 #2 Mon Mar 6 15:19:16 UTC 2006 i686 GNU/Linux

gat3way:~# cat /etc/issue

Debian GNU/Linux testing/unstable \n \l

• Отговори 169
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

На работа съм със бозата Виндоус със СП 2 и всички ъпгрейди.

Във Вкъщи ползвам Slackware 10.2 kernel 2.6.13 KDE 3.5.2

=======================================

bulgarian.gif

bgbox.png

fck-grg-bsh.jpg

illuminati.png

slackware2_userbar.gif

Доволен съм от Windows XP Pro with SP 2 и за напред се надявам да ми служи вярно.

Работя под WindowsXP SP2, защото шефът ми не знае какво е Линукс :)

В къщи съм със SuSE 10.1 и WindowsXP SP2 (заради игрите и брат ми, който също не разбира от Линукс) В момента съм с Уин-а.

Windows Xp Service pack 2(същност пише 3, но просто са едитнати някой работи)..

ПС: Заради игрите..

Windows XP Professional Service Pack 2 - основно , като работя и на Windows 98 SE - от време на време .

Доволен съм и от двата :)

Това е много удобна тема за хакери. Не отговаряйте най добре. Като знаят каква ОС използвате ще им е по-лесно да ви прецакат. На ваша отговорност е. Ако ви се случи нещо лошо с компа сами ще сте си виновни.

Не си мисли ,че ако не споделиш оперативната си система ,че това ще те спаси ако те подхване добър хакер.Просто не ми се вярва някой хакер да се занимава със твоя компютър.Спокойно можеш да обявиш какво ползваш.То и децата знаят ,че Windows XP за момента е най-използваната оперативна система.И аз съм сигурен ,че и ти използваш нея .Просо няма какво да криеш и да вкарваш паника сред другите потребители със хакери и други страхотий.

А ето и аз какво ползвам Windows XP SP 1 ъпдейтвам само това което ми е нужно и използвам ,не мисля да си затормозявам машинката със прищявките на Microsoft ,и във следствие тя да работи бавно " не че имам слабо компютърче де" . Просто обичам да летя бързо biggrin.gif

Използвал сам какво ли не от Windows-ите ,като се почне през 98 и се свърши на Vista.Но все се връщам на Windows XP SP 1

За Linux ще споделя ,че така и неможах да му стана фен ,но кой знае може пък и да стана.

С нетърпение очаквам финала на Vista ,но има още много време както се вижда докато излезе

Най-много се въртя на Ubuntu 5.10 .Имах и XP SP2 ,което "едвам креташе" ,скоро го обнових на 2003 ЕЕ .Днеска мисля да "проуча" Ubuntu 6.06 LTS.

Аз съм с Уин. Ме, но мисля и аз за линукс.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...ndpost&p=196824

А ти можеш ли да ми пратиш един скрийншут на линукс ???

Много ще съм благодарен.

Първо ако някой реши да ти берка в компа няма да хакер а кракер и второ едвали някой кракер ще ходи да обикаля из форумите за инфо. cool.gif

Първо ако някой реши да ти берка в компа няма да хакер а кракер и второ едвали някой кракер ще ходи да обикаля из форумите за инфо. cool.gif

Ако става дума за мен, аз мисля да минавам към Линукс, зашото е с отворен код, а пък тоя уиндоус малко ме нерви.

За първото не можеш да си никога сигурен. А разликата между 'хакер' и 'кракер' е доста спорна. Някога кракерите се занимаваха с кракване на програми и писането на кракове към тях. Хакерите пък бъркаха по компютрите. Сега нещо понятията са мааалко омешани и едва ли може да се разбере кой какъв е.

Ако става дума за мен, аз мисля да минавам към Линукс, зашото е с отворен код, а пък тоя уиндоус малко ме нерви.
Искам само да цитирам нещо:

Санчо е малоумният Линукс потребител, чул от съседа, че имало няк'ва "куул" система, дето кърти мивки и рулирала. И тъй като Санчо е бунтар по природа веднага решава че така ще стане по "елеет" за околните и няма да бъде поредния "ламер". Санчо е твърде самоуверено ламерно копеле, което псува Уйндоус и твърди, че го може.

И сега става линуксар, за да кърти мивки, да става хакер, да се гъзари или просто смята, че това е по-доброто. Както казваше бг програмиста едно време - от устата му излиза плюнка, разпалено защитава любимата си ОС, колко била добра и т.н. Без изобщо да има някаква идея какво и е доброто, защо е... и т.н. Санчо е готов на война с околните за да защити своята безпочвена позиция, без въобще да е прегледал фактите на опозицията си. Доводите които използва са "Това съкс, онова съкс, само Линукс рокс!". Той върви с високо вдигната глава и когато види Уйндоус се подхилва пренебрежително и изтрелва "ха-ха! Ламери ! Линукс рулира!" въпреки че самият той не знае как да направи това с Линукс. Но той е дебилно убеден в своята правота и никакви аргументи не могат да му попречат. Санчо обича да псува всичко което слабоумният му мозък не разбира. За съжаление с масовото навлизане на Линукса, такива Санчовци стават все повече... Те са нагли и самоуверени, пречупват всичко през своя недорасъл поглед... Мързеливи са за четене но кипят от енергия за инсталации на "латест" софтуер, което винаги води до някакъв супер глупав проблем, с който не могат да се справят дълго време. И вместо да изчетат к'вото трябва те пълнят форуми, ирц канали, к'во ли не, с глупостите си. А когато поради малоумният си въпрос никой не им обърне внимание започват да наричат околните "ламери" и да питат защо не им се отговаря, като че ли някой е длъжен да им помогне. Предпочитат да задават тъпите си въпроси без да са изчели и ред за конкретното занимание, въпреки че интернет е пълен с документация. Санчо обича "фрее" софтуера. За него това е част от бунта който е оглавил. Но Санчо си иска парите за своята работа. Иска да работи със свободен софтуер но да взима пари за това което той направи. Свободата за този тип Санчо е дума, опияняваща и водеща до душевен оргазъм. Свобода, породена от зомбификацията, не от нещо друго, истинско. Той получава ерекция когато след едноседмичен труд подкара супер глупавата и никому ненужна програма и почва да гледа високомерно на останалите "ламери". Санчо обича да се сабира с други санчовци. На своите срещи те обсъждат свойте супер глупави проблеми, хвалят се с успешно пуснатите никому ненужни прорграми. Най "елеет"-ните санчовци разказват как са отишли в саседа, срутили са му напълно работещата и вършеща му работа система и са му сложили Линукс. Надрънкали са му един час глупости че Линукс рулира и е краино време и той да почне да кърти мивки и да не бъде такъв ламер. И сега съседа седи и гледа тъпо в монитора и си вика "Верно деа Линукс рулира!". И ето нов Санчо се ражда. Санчо който зада не изглежда тъпо почва да прокламира Линукс идеата.

Хубавото на Санчо е че постоянно е зает със своите си работи и когато игнорираш малоумните му въпроси той се превръща в селския идиот над който всички тайно се смеят !

Не те обиждам, но поста ти звучи точно ама точно така!

аха и IP ще си кажа само и само да видя как ще ме хакнат angry.gif

Моят адрес е 127.0.0.1 - хаквайте на воля :clap:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.