Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да инсталирам windows 7 от биос чрез диск?

Featured Replies

Явно диска не е буутващ - открихме Америка.

Запишете ISO файла като образ, с опцията Burn Image на ниска скорост.

http://www.burnaware.com/screenshots/burnaware_free.jpg

Баси - 8 човека се опитват да помогнат с правилни настройки в BIOS а диска не е направен както трябва :no-no:

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%B4%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC+%D0%B1%D1%83%D1%83%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%89+%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Отговори 63
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Видео за направа на флашка с Windows:
https://www.youtube.com/watch?v=vtIAUpVHHas

Линк към сайта на Rufus. За теб съм го и превел сайта на български. :ph34r:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Явно диска не е буутващ - открихме Америка.

Запишете ISO файла като образ, с опцията Burn Image на ниска скорост.

http://www.burnaware.com/screenshots/burnaware_free.jpg

Баси - 8 човека се опитват да помогнат с правилни настройки в BIOS а диска не е направен както трябва :no-no:

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%B4%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC+%D0%B1%D1%83%D1%83%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%89+%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA

Ехх дано си прав да е от диска, че вече почнах дс се притеснявам :D

Еми утре ще отида до него да го взема

Ехх малее мерси на всички леле :)))) а дано утре да стане :D

А така приятеля ми е дал диска на чичо си а той е много далеч и няма да идва скоро, мога ли аз от тоя диск който имам да направя нещо

Съмнявам се. Вече разбрахме, че с този начин на копиране не става - в инсталацията има разни скрити файлове, а сигурно има и значение и точната последователност на записване на файловете...

По-добре приключвай за днес. По принцип можеш да си изтеглиш ISO-файл от различни места, но е против правилата на форума да се обяснява откъде и как точно.

• Автор

Съмнявам се. Вече разбрахме, че с този начин на копиране не става - в инсталацията има разни скрити файлове, а сигурно има и значение и точната последователност на записване на файловете...

По-добре приключвай за днес. По принцип можеш да си изтеглиш ISO-файл от различни места, но е против правилата на форума да се обяснява откъде и как точно.

Е аз нали преинсталирвах стария комп значи файловете са тезо които тряя

• Автор

Ся се занимавам с диска,изтеглих от заму...... ISO файл и ся с nero burn-вам и за всеки случай направих 2 диска 1 с неро другия с няква друга програма :D

• Автор

Дърпа момчета еле такъв кеф не съм брал от както взех частите :D ся се иннсталка и всичко както трябва си излезе press any buton to start boot cd/dvd нещо такова. Мерси на всичкии <3 ДАВАМ 5 ЗВЕЗДИ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА :)

Редактирано от VladkoJ (преглед на промените)

Честито!

Предстои да качваш драйвърите. И внимавай с другите програми, които инсталираш - чети какво пише(особено където има отметки/бутончета) и ако трябва питай предварително. За да не пишеш после в темите за вируси и забивания. :) Видях по-горе, че по инерция използваш Nero за запис на дискове. От някое време нататък тази програма стана много обемиста и дори да не беше платена, препоръчвам да използваш някоя от многото безплатни и много по-малки по обем програми - например ImgBubn или друга.

• Автор

Честито!

Предстои да качваш драйвърите. И внимавай с другите програми, които инсталираш - чети какво пише(особено където има отметки/бутончета) и ако трябва питай предварително. За да не пишеш после в темите за вируси и забивания. :) Видях по-горе, че по инерция използваш Nero за запис на дискове. От някое време нататък тази програма стана много обемиста и дори да не беше платена, препоръчвам да използваш някоя от многото безплатни и много по-малки по обем програми - например ImgBubn или друга.

Е айде нали всичко е нормално :D

• Автор

Ега си сагата се е заформила заради един небутващ диск ....

Въпреки тфа нещо по смислено не можа ли да кажеш ? :D;)

Въпреки тфа нещо по смислено не можа ли да кажеш ? :D;)

Пич минал съм през всичко това няколко пъти, но докато не се убедя, че всичко ми е наред(диск, записвачка, флашка и т.н.) не съм се обръщал за помощ. Иначе и аз съм имал проблеми с хардове, настройки в биоса, UEFI-та, Legasy-та, буутващи програми, ама съм чел де що мога преди това, разбира се това което разбирам. Не се сърди като малко дете, просто се впечатлих как заради елементарен проблем човек може да се вкара във всички тия филми ... Добре е когато всичо свършва добре и си се оправил с проблема! :)

jiktak, а 'що си мислиш, че VladkoJ не е малко дете? Трябва ли да е натвоята възраст, за да пише тук във форума?

• Автор

jiktak, а 'що си мислиш, че VladkoJ не е малко дете? Трябва ли да е натвоята възраст, за да пише тук във форума?

На 15 съм :D.Ама какво не мога ли да пиша ако съм под 18?

Редактирано от VladkoJ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.