Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 2 часа, attj написа:

Васко, пусни нещо друго, дето може да излъже безплатния максимум при мен.   Даже си имам два сандбокса и много неща са си в повече....  Имам да избирам какво да е включено.    А днес всичките заедно ги включих и ми изглежда нормално.... пак  си работят....   360 TS заедно със стената на Комодо си е като безплатна приказка.   Чак не е за вярване!

Ето заповядай: Farbar Recovery Scan Tool -мяткай го на ВТ колко щеш,aко те е страх да го стартираш :D 

https://anonfiles.com/b872vfU8ud/FRST64_exe

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

Тези тук ми искaт някакви си потвърждения -пък аз се отплеснах в темите за уж задължително ваксинираните...

преди 6 минути, attj написа:

Тези тук ми искaт някакви си потвърждения -пък аз се отплеснах в темите за уж задължително ваксинираните...

Айде давай,да видим мега-защитата ти ко ше каже по въпроса :D 

преди 3 минути, Вaсил написа:

Айде давай,да видим мега-защитата ти ко ше каже по въпроса :D 

Безплатната защита не е мегазащита.   Аз мога да те връхлетя и със Сепчо - за да ти е най-весело. Важно е да не е скучно.

@B-boy/StyLe/ Жорка като се освободиш премести постовете в спам темата...

FRST има закачен тригер :) 

преди 4 минути, Вaсил написа:

@B-boy/StyLe/ Жорка като се освободиш премести постовете в спам темата...

FRST има закачен тригер :) 

Ем па ти друго име не можа ли да измислиш, че точно това сложи да го блеклистват още повече... :ohmy:

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ем па ти друго име не можа ли да измислиш, че точно това сложи да го блеклистват още повече... :ohmy:

То си е легитимния файл,леко "пипнат" :) 

преди 5 минути, Вaсил написа:

То си е легитимния файл,леко "пипнат" :) 

Ем да де...вече не е легитимния. И без това страда доста от фалшиви засичания, само това му трябва. :D

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ем да де...вече не е легитимния. И без това страда доста от фалшиви засичания, само това му трябва. :D

Ами дядо ти Тошо ма подкукороса с тия негови защити :D 

А и файла не е толкова "болен"-само един ДНС маркер има прикрепен,няма реална опасност...

преди 15 часа, Вaсил написа:

Ами дядо ти Тошо ма подкукороса с тия негови защити :D 

А и файла не е толкова "болен"-само един ДНС маркер има прикрепен,няма реална опасност...

Снощи мастиката за дезинфекция ми е дошла в повече.  Не мога да изтегля файлчето от там.  Качи го някъде другаде, моля.   Чудя се кое безплатно да ползвам - сегашното накачулено Кихчо плюс Комодко или клиентската версия на Симантек.

преди 2 минути, adersa написа:

Мастиката се пие лятото ;)

Вирусите сега трябва да се прогонват.

на 12.11.2021 г. в 14:55, attj написа:

Снощи мастиката за дезинфекция ми е дошла в повече.  Не мога да изтегля файлчето от там.  Качи го някъде другаде, моля.   Чудя се кое безплатно да ползвам - сегашното накачулено Кихчо плюс Комодко или клиентската версия на Симантек.

:bye1:

imPebYB.jpg

Spoiler

Mързи ма да качвам-запази си го като x.hta и са забавлявай :D 

15/57

https://www.virustotal.com/gui/file/bd1a3baee236c18ef60cfa2dd7aaa8dd3cd904b31276f0baad24c6bbc2a7082f?nocache=1

• 3 седмици по-късно...
на 12.11.2021 г. в 14:55, attj написа:

Чудя се кое безплатно да ползвам - сегашното накачулено Кихчо плюс Комодко или клиентската версия на Симантек.

Ами май най-добрата безплатна програма е клиентската условно безплатна на Сепчо. Няколко седмици са ми достатъчно за съпоставки.    Янките не го рекламират и е като в дълбока тайна. Така случайно никой не може да го намери.

• 2 седмици по-късно...

Page Blocked

Access to advisortsto.co.uk is blocked according to the organization security policy.

Category: Spam        SEP 14  блокира достъпа.

преди 38 минути, =Alex&Vanko= написа:

Блокировчика на сайтове каква е ползата като има False positive и аз така или иначе го изключвам и влизам.

Нима предпочиташ да ти досаждат със спам?   Аз пък съм с включени допълнително няколко блокировчика на досадни реклами.  В някои торенти ме умоляват да ги изключа -защото се издържали чрез тях.

на 10.12.2021 г. в 0:58, Gangosa написа:

Получих имейл от [email protected]

Да кликна на 

http://advisortsto.co.uk/redirect.html?od=1syq61b2305ee0254_vl_UK_01vl_0z61.1momhu0.O0000rg55cm1duw07c_xf1266.g55cmMHRjYjh4LTFibmJwOXI0q5Nfe

https://postimg.cc/PL9D9qv4

image.png.f6653c5ad691147b2b796a2e941d03fb.png

• 2 седмици по-късно...

Пока еще не выводил ну денюшка капает…

Пока еще не выводил, ну денюшка капает - ставлю пять!    Тези ще ме уморят от смях.  Няма да се регистрирам.  Някой, ако го направи - да каже какво става.  Фишинг за будали ли е или и нещо друго?   

уведомление

22 декември 2021, 12:35

ПОЩЕНСКА БАНКА
Правното име на Пощенска банка е ЮРОБАНК България АД

ЮРОБАНК България АД
ул. Околовръстен път 260
София 1766
Тел.: 0700 18 555
Факс: +359 2 923 61 12
Email: [email protected]
www.postbank.bg

Уважаеми клиент,             Email:

Ще получите този имейл за валидиране на вашия абонамент за M-токен.Чрез това мобилно приложение можете да потвърдите вашите трансакции .

За да го активирате, следвайте стъпките, описани тук:
натиснете тук!

Важно:
След регистрация за токън всички платежни операции ще се потвърждават с него.
Ние се грижим за Вашата сигурност онлайн и се опитваме да Ви държим защитени.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 18 555!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.