Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Пак така заради репутация  - Симантек вече изпреварващо проверява и папката на сандбокса.

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

Bitdefender с детекция 5/8...Остави 3 файла,като последният прескочи антивируса и изтри снимките ,и ми даде син екран(BSOD)...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_4.png

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

преди 6 часа, Лудият Учен написа:

Bitdefender с детекция 5/8...Остави 3 файла,като последният прескочи антивируса и изтри снимките ,и ми даде син екран

Кога ще му добавиш поне Сандбокси Плюс?    Или търсиш още по-трагични констатации?   

преди 22 минути, attj написа:

Кога ще му добавиш поне Сандбокси Плюс?    Или търсиш още по-трагични констатации?   

Хаха,Тоше,ама аз ползвам Shadow Defender...😇

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Хаха,Тоше,ама аз ползвам Shadow Defender...😇

Защо пишеш за такива констатации?   При мен нивата на защита са 4 и муха не може да прехвръкне без да е видимо това.   Новите ти буби са си направо срам за авторите си.  Искам поне една да похваля публично!

Докато се наканя да тествам нещо и ... Касапа взе че ги добави като дефиниции. Пък и с моите затегнати настройки за какво ли да тествам ... като Касперски няма да го пусне да се стартира изобщо. И всичко си ми бачка на компа, всичко, което аз искам да работи. :lol6:

преди 3 минути, attj написа:

Защо пишеш за такива констатации? 

Какви констатации? Работи под сянка бре Тоше. Толкова ли не зацепваш? Един рестарт и вуаля ... все на месте! Е някога може и да се срине нещо...понякога и не стартират бубите...

преди 6 минути, nikssi написа:

Докато се наканя да тествам нещо и ... Касапа взе че ги добави като дефиниции. Пък и с моите затегнати настройки за какво ли да тествам ... като Касперски няма да го пусне да се стартира изобщо. И всичко си ми бачка на компа, всичко, което аз искам да работи. :lol6:

Защо не преминаваш на  Win 10?    Докога ще стоиш с неподдържана ОС?  

преди 6 минути, nikssi написа:

Какви констатации? Работи под сянка бре Тоше. Толкова ли не зацепваш? Един рестарт и вуаля ... все на месте! Е някога може и да се срине нещо...понякога и не стартират бубите...

Не ме е впечатлила тази програмка като я пробвах. Лично мнение.

преди 1 минута, attj написа:

Защо не преминаваш на  Win 10?    Докога ще стоиш с неподдържана ОС?  

Що да минавам? Да не би да имам нужда? :lol6:всичко работи, защо да ставам тестер на Майкрософт? Това не работи, ама това през онова се оправя...ама тия регистри...ама баси то взе че се рестартира...принтера се сговняса...пък при мене всичко работи на пушка. Само заради тебе ще сложа LTSC да мирнеш накрая. :lol6:

Ама когато не ме мързи де...

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Нод   при браузъра на Гугъл блокира изтегляне на опасен файл.   A Variant Of MSIL/Kryptik.AFJJ  За следващите нива пак няма работа.

преди 35 минути, attj написа:

Защо пишеш за такива констатации?   При мен нивата на защита са 4 и муха не може да прехвръкне без да е видимо това.   Новите ти буби са си направо срам за авторите си.  Искам поне една да похваля публично!

Пак ли си сръбнал? Няма лошо, събота вечер е! Нали наскоро преинсталира (лично ти го написа)...по-голяма похвала от това здраве да е.

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Trojan.SnakeKeylogger  Тук изпреварва Симантек.    Нещо пак го няма при Вирустотал.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Пак ли си сръбнал? Няма лошо, събота вечер е! Нали наскоро преинсталира (лично ти го написа)...по-голяма похвала от това здраве да е.

Заради хипса на Комодо през последните около 15 години  имам поне  15-20 прехода към свеж  Уин и моите ми се чудят докога ще съм като мазохист с любима програма.   Вече не я предпочитам. Леля ми Станка обаче още я харесва  -ама без хипс, само сандбокс.   Тя е на 72 години. 

току-що, attj написа:

Заради хипса на Комодо през последните около 15 години  имам поне  15-20 прехода към свеж  Уин и моите ми се чудят докога ще съм като мазохист с любима програма.   Вече не я предпочитам. Леля ми Станка обаче още я харесва  -ама без хипс, само сандбокс.   Тя е на 72 години. 

Еми като не можеш да му ползваш възможностите не обвинявай програмата. :)

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

ISB.Downloader!gen68  според Сепчо

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Еми като не можеш да му ползваш възможностите не обвинявай програмата. :)

Защо да го правя?   Сега съм с многократно по-добра конфигурация.  Не мога да намеря буба да я похваля пред всички ... 

преди 3 минути, nikssi написа:

Ха сега са VIRUS TOTAL - 9|56

image.png.3f335b3f8661db583844f28ae85067e8.png

Ха,може да е моя грешката...Прегрял ми е процесорът(в главата)...😅

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Ха,може да е моя грешката...Прегрял ми е процесорът(в главата)...😅

Много внимателно отваряш капачката и наливаш на тънка струйка в ... гърлото. Бира или нещо с кристалчета. 😉

преди 13 часа, nikssi написа:

Сори ама Касперски фигурира навсякъде с дефиниции. Явно данните се обновяват доста интензивно.

Chrome е актуален.

Версия 102.0.5005.115 (Официално издание), (64 бита) - Win 10.  Това за браузъра и ползваната ОС  също е много важно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.