Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Нямам право да приравнявам кюрди и украинци!   Така ли?   Първите са имали древна цивилизация преди хилядолетия - а за украинци тогава съвсем никой нищо не е чувал... И само Миро е на различно становище...

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Ми отвори си тема за кюрдите и хилядолетната им история и си пей там :)

Аз какво ти преча ?

Сравненията са обаче отново пълен нонсенс. Ей сега се сетих Б.Димитров оня ден спомена един интересен факт за историята на Италия... - че тя примерно е създадена година преди българската държава след Освобождението .

Та.. я се разберете какви периоди от историята ще ревизирате, какви "губернии" ще възстановявате, кои държави ще "режете" като нямащи право на съществуване, какви "исторически ценности" и какви империи ще възстановявате ? и към коя година ? :)

смешна работа... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

«Это могут быть нападения двух разных типов. Во-первых, нападение самой России на соседние территории — в первую очередь на Южную Осетию, на части белорусской территории и новые украинские территории. Также мы можем ожидать российской атаки даже на части северного Казахстана. И думаю, что чем больше россияне будут продвигаться в этом вопросе без надлежащего сопротивления, тем активнее они будут атаковать», — цитирует Гобла «Голос Америки».

По словам эксперта, Путин может остаться у власти, лишь удерживая свое население на уровне истерической мобилизации.

Политолог предупредил, что другие страны в мире могут тоже начать вести себя так же, как Россия.

«Если Китай увидит, что международное сообщество не особо будет беспокоиться о том, что Россия делает в Крыму или в Южной Осетии, тогда мы увидим очень серьезную политику наступления в Южно-Китайском море, определенные аспекты которой мы уже наблюдаем», — отметил Гобл.
Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/302004/

Според политолога, не е изключено Пу да нападне още някоя територия - части от Белорусия, Южна Осетия, Казахстан ,Украйна.

Поради беззъбата политика и отношение  на международната общост, други страни като Китай, също могат да се активизират

преди 16 часа, miro20 написа:

Според политолога, не е изключено Пу да нападне още някоя територия - части от Белорусия, Южна Осетия, Казахстан ,Украйна.

Поради беззъбата политика и отношение  на международната общост, други страни като Китай, също могат да се активизират

Ако питаш кюрдите - те са нямали и нямат против да бъдат нова 25-та република в Руската федерация. Те се уважават с руснаците.   Споменатите от теб държави са били дълго време в СССР.  Същият се разпадна при Горбачов без войни и кръв.   Все забравяш - озъбена политика срещу Русия е равностойна на самоубийство! И още не си ми отговорил защо Ленин е признал на украинците правото да бъдат  република в СССР, а същото го е отхвърлил за кюрдите...И сега над 30 000 000 кюрди са налице в Турция, Ирак и Сирия...  Украинците разрушават паметниците на Ленин вместо да осъзнаят - нямаше я УССР и нямаше да я има без Владимир Илич Ленин...    Също както навремето  кюрдската ССР се оказа само мечта....

Ами постоянно ми правиш намеци за тези кюрди , аз дори ти отговорих, и сега пак ще уточня освен вече казаното  че...  честно казано не съм се интересувал никога за връзката на сифилистика Ленин - с кюрди :)

Така че фантазирай си на воля. НЯма да ти преча :)

За мен е по важно както многократно съм цитирал - генетичната ни връзка не с руснаци и унгаро-фински племена , а с траки, през румънци, украинци, и др известни и не дотам известни племена ... и се стигне до Монголия.

Ако ти ще ревизираш граници и "право на самоопределение" , давай да сравним цяла Европа а ?

Знаеш ли  по твоята  рашистка "логика" и идеология колко държави трябва да зачеркнем от картата ??  :)

Русия признава право на федеративност на всичките си републики и никоя не зачертва от картата.  Миро пак пише смешни глупости.

преди 1 минута, attj написа:

Русия признава право на федеративност на всичките си републики и никоя не зачертва от картата.  Миро пак пише смешни глупости.

Тука пак се самоизложи... никой не приема РФ като федерация. Там еднолично си управлява феодала Пу , като отвреме на време се "менка" с Медведев.

А за местните органи на самоуправление мога да ти покажа едни стари видеота с лъжите на Пу - където първо пропагандираше как там сами ще се избират, но после се оказа точно обратното - назначават се от Москва. :)

рашън демокрация :)

А.. ето...:  съерцавай своя фюрер :

Той Путин скоро ще е в оставка и в пенсия - ама и за всеки следващ Миро пак ще ръси странни ненужни безсмислени мировизми...   Аман от простотии! 

преди 2 часа, attj написа:

Той Путин скоро ще е в оставка и в пенсия - ама и за всеки следващ Миро пак ще ръси странни ненужни безсмислени мировизми...   Аман от простотии! 

Първо - ха дано , ама надали... коко години Пу е несменяем президент ? :)

Второ - какви "ненужни и безсмислени мировизми " видя ? та аз цитирам твоето божество бре - самия Пу !

Или , о не, искаш да кажеш че .. той.. /анатема/ говори /о боже не / - простотии ???

:)

А "аман" или  "алахакбар" за мен няма разлика....  но за сепаратисти терористи като вас , мечтаещи за новорусии , новоосмании.. е нормално ....

преди 11 минути, glen написа:

а ти за какво искаш да мечтаеме-Брюксел да ни погейчи?:lol6:

А ! Благодаря ти .. тъкмо се чудех какво да цитирам като пример за "простотия" :)

преди 2 минути, miro20 написа:

А ! Благодаря ти .. тъкмо се чудех какво да цитирам като пример за "простотия" :)

нали обикновенно се самоцитираш!направи го пак!на тебе ти харесва!:lol6:

Коментирайне мен , а това което цитирам - примерно лъжите на вашето Слънце - Пу

Ей ви го - със зук и картина. Както и много други  интересни видеота, като тези как той и службите му си взривяват собствените граждани.... и как се оповестяват терактове 3 дни преди да са се случили :)

В тази връзка още малко изброени факти .. ей така.. за ваш размисъл.. :

Spoiler

Факты:
Генерал Лебедь,кандидат в Президенты - авиакатастрофа.
Генерал Трошев командующий на Кавказе - авиакатастрофа.
Генерал Баранов тяжело ранен.
Генерал Романов - тяжело ранен в покушении при подготовке договора о мире.
Генерал Рохлин - убит, за убийство была осуждена жена.
Генерал Шаманов - ранен в автокатастрофе.
Генерал Дубров - погиб под электричкой на перроне.
Генерал Дебашвили: тело найдено на улице Москвы.
Генерал Гусев - погиб в автокатастрофе.
Генерал Баранников - скоропостижно умер, получив пакет.
Генерал-майор
Виктор Чевризов, бывший начальник разведуправления главкоматавнутренних
войск МВД России - убит в Москве. По официальной версии он якобы
сампустил себе пулю в голову из наградного пистолета в подъезде
собственного дома.
Генерал-майор Юрий Иванов , заместитель
начальника Главного разведывательногоуправления (ГРУ) Генштаба
Вооруженных сил РФ погиб «при неустановленныхобстоятельствах».
Офицер ГРУ Антон Суриков в 2009 умер странным образом .
В 2009 в Москве умер генерал Петров - лидер партии КПЕ.
Генерал
ФСБ РФ Александр Рогачев умер от сердечного приступа» в 2009 - прямо
зарулём своего автомобиля. Позже стало известно, что следователи «нашли»
угенерала огнестрельное ранение в голову.
Полковник ВДВ Валентин
Полянский был застрелен в январе 2009 года . Как«установило» следствие,
полковник застрелился. Причём, десантник, очевидно,подзабыл навыки
стрельбы из пистолета, ибо с первого раза сумел попасть тольков пол, а в
себя - только со 2-го.
Генерал КГБ Шебаршин, начальник Внешней разведки КГБ, «застрелился»,расследование проводила - полиция(!).
Прокурор
В.Илюхин, умер от инфаркта, через месяц после вынесения
приговораофицерского суда чести в отношении господина Путина В.В. Ранее
на сердце нежаловался.
А так же –
Тальков, Евдокимов,
Трошев, Листьев, Политковская, профессор Левашов и его жена, Академик
Федоров, офтальмолог, конкурент Путина на президента, Артем Боровик -
перед анонсированной им публикацией о Путине, польская делегация под
Смоленском, Беслан, Норд-Ост, гексоген подрывы ФСБ гражданских зданий,
взрывы в метро, аэропорту, на ГЭС, В Волгограде ...запугивания русских
террором.
Чечня - 10 тысяч российских солдат погибло толькоза 2
месяца, 35 000 гражданских в Грозном, среди них 5000
детей,преимущественно русские. Собчак, Листьев, Старовойтова, Щекочихин -НЕМЦОВ
море трупов за Путиным! кто следующий ???
(А теперь нажмите вначале на само фото а затем "коментировать" под нею, чтобы ленту доказательств почитать.)

Снимка на Dmitriy Demidov.

преди 10 часа, miro20 написа:

Първо - ха дано , ама надали... коко години Пу е несменяем президент ? :)

Второ - какви "ненужни и безсмислени мировизми " видя ? та аз цитирам твоето божество бре - самия Пу !

Или , о не, искаш да кажеш че .. той.. /анатема/ говори /о боже не / - простотии ???

А "аман" или  "алахакбар" за мен няма разлика....  но за сепаратисти терористи като вас , мечтаещи за новорусии , новоосмании.. е нормално ....

Задал съм ти въпрос с висока трудност - защо Кюрдистан подобно на Украйна не се е обособил като съветска социалистическа република в СССР?   Великите сили са го решили и това тогава пак се е провалило - заради Ататюрк ли!?   И защо тогава болшевиките са съжалили Турция!?  

Редактирано от attj (преглед на промените)

Ако си кюрд , нямаш проблеми - сподели си мъката. Направи си отделна темичка дори, говори си и за СССР , нямаш грижи.

Не разбрах обаче.. аз с какво мога да ти помогна ?

Язе, колега, не можеш да получиш отговори от фашисти, терористи, сепаратисти, ислямисти, дезинформатори и анти-българи. 

Какво става с Украйна е по-важно и дали няма да започнат да мрат от глад зимата. Не ми звучи добре държава да фалира. 

преди 1 час, Тøни написа:

Язе, колега, не можеш да получиш отговори от фашисти, терористи, сепаратисти, ислямисти, дезинформатори и анти-българи. 

Доказано все мои опоненти тук :)

преди 22 минути, miro20 написа:

Доказано все мои опоненти тук :)

Навсякъде имаш много опоненти, просто тук те не са баннати. :)

преди 53 минути, язе написа:

Навсякъде имаш много опоненти, просто тук те не са баннати. :)

За мен банването не е критерий, защото банването не е заради позиция на опонента, а аради негови псувни , тролене , обиди , и т.н.. познатия комплект ....  което НЕ Е мой проблем :)

Но както казах - радвам се че .. цитирам .. " фашисти, терористи, сепаратисти, ислямисти, дезинформатори и анти-българи"  са мои опоненти.

Доказвано многократно И ТУК в тази тема. :)

Порошенко уличен в пране на пари през Панама, Белиз и Доминиканската република:

Днес гледах и репортаж от... Уолстрийт. "Монсанто" и други компании изкупуват огромни земеделски площи в Украйна на безценица, като се възползват от кризата. Ако намеря и клипа, ще го пусна тук. Цял филм си беше.

Засега намирам само различни потвърждения за това, но не и самия филм:

http://rusvesna.su/news/1409649980

https://openrussia.org/post/view/7931/

http://news-mail.by/2015/11/29/gmo-iz-ukrainy/

Ето това е най-близо като съдържание: http://dnr-pravda.ru/2015/12/18/konec-selskogo-xozyajstva-plakala-korova-vymenem-na-elku/

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

За мен банването не е критерий, защото банването не е заради позиция на опонента, а аради негови псувни , тролене , обиди , и т.н.. познатия комплект ....  което НЕ Е мой проблем :)

Но както казах - радвам се че .. цитирам .. " фашисти, терористи, сепаратисти, ислямисти, дезинформатори и анти-българи"  са мои опоненти.

Доказвано многократно И ТУК в тази тема. :)

Фашисти и антибългари са другарчетата ти модератори в един друг форум. :)

преди 14 минути, Wankata написа:

"Монсанто" и други компании

Линковете ти са с информация дори по отдавна от смяната на проруското марионетъчно управление в Украйна.

Така че... ?

Отделно се запознай с плановете на Монсанто и другаде , например :

http://nashaplaneta.su/blog/korporacija_monsanto_v_rossii_i_gmo/2014-04-26-26208

Поинтересувай се как в РФ заместват вносните продукти :

http://www.bfm.ru/news/297719?utm_expid=33560546-17.5p2a23i8R0SVmT99d6_b_w.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.bg

Това ще ти е интересно :

http://www.ng.ru/economics/2015-05-13/4_cheese.html

Към 80 % от кашкавала в РФ е фалшификат

http://www.vedomosti.ru/business/articles/2015/10/01/611128-sira-falsifikat

Просто констатация... как работят без никакви скрупули с химия  по надолу фирмите и стопанствата.. сам си прави изводите...

преди 23 минути, язе написа:

Фашисти и антибългари са другарчетата ти модератори в един друг форум. :)

КАкто казах - аз съм се доказал като опонент тук в тази и в някои  други заключени теми,  на - сепаратисти , фашисти , рашисти , отцепници , антибългари новорусии новоосмании  и всякаква друга  заблудена част от обществото, каквито представители тук бъка в изобилие :)

Мечтаещи за някакви фалшиви нелогични ревизии на граници , и  които са идолопоклонници на чужда държава, поставяйки я пред българщината и националното ни достойнство .

Дори няма да коментирам смешните ти доказано пропагандни дезинформационни източници - днр нюз, русвесна... и т..н. .. :)

Знам че сам знаеш че това е чиста фейк пропаганда или най малкото спекулации , ама си ги цитираш .. както пан бг, петел бг , новорус инфо руски дневник,  и подобни "всеизвестни " международни агенции клоаки на пропагандата :)

Как може да има нормален човек който да се връзва на такива простотии и сайтове , наистина не знам... :)

Но очевидно .. има...

преди 28 минути, miro20 написа:

Дори няма да коментирам смешните ти доказано пропагандни дезинформационни източници - днр нюз, русвесна... и т..н. .. :)

Айде сега, посочи поне един линк с тези източници, който аз съм дал! :) Издишаш мав, издишаш якооо...

Току що, язе написа:

Айде сега, посочи поне един линк с тези източници, който аз съм дал! :) Издишаш мав, издишаш якооо...

Кой та пита пък тебе . Цитирах и отговорих на съвсем друг , който цитира тези проапгандни сайтове. :)

Каквото имам към теб за фашистите и сепаратистите съм го казал и няма нужда да повтарям, нали ?

Между другото - я кажи , можеш ли  във форумите да си с един ник, или ... дори в един поне форум да си с един ник :)

А ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.