Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Не знам за коя тема е това, но е пълно изтрещяване :):):) Не знам защо някои от нещата в РФ почват пряко да ми напомнят северна Корея :)

http://www.faktor.bg/smotanyatzi/61829-rusiya-iztrestyapochivkite-v-chuzhbina-sa-vredni-za-vasheto-zdrave-nayopasni-sa-v-sast-i-evropa.html

Цитат

... Вчера главният санитарен лекар на страната Анна Попова Руските посъветва официално граждани да прекарат новогодишните празници в родината си и да не натоварват своя организъм с рязка смяна на климата, с пътувания в чужбина, предаде "Интерфакс".

Според Попава, ако руснаците не пътуват зад граница ще избегнат риска от инфекциозни заболявания. "По-добре е да не претоварвате организма си с резки температурни амплитуди и климатични промени. В рамките на 7-10 дни организмът, особено детският, трудно се пренастройва към условията на друга климатична зона, а след това пак за кратко време - обратно към условията на хубава руска зима", съветва Попова.

Предупреждението й е отправено към онези, които искат да си позволят новогодишна ваканция в чужбина.

"Трябва да се помни, че при пътуване има висок риск от заразяване със стомашно-чревни инфекции. Трябва да се пие само качествена бутилирана вода, да не се употребява непозната и термично необработена храна, нито пък храна, купена на улицата.

Руснаците вече са предупредени да избягват ваканционни дестинации, като Египет, Турция и Тайланд, но сега Попова ги съветва да бъдат предпазливи и относно пътувания в Европа и САЩ

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Разбира се, на всички е ясно, че Крим е руски. Исконна руска земя и земя населявана с истински руснаци, които никога не са се чувствали украинци. Все едно утре някой да ни каже, че сме македонци. :D

преди 9 минути, Тøни написа:

Разбира се, на всички е ясно, че Крим е руски. Исконна руска земя и земя населявана с истински руснаци, които никога не са се чувствали украинци. Все едно утре някой да ни каже, че сме македонци. :D

Е ще кажат, само да има плащане, от НПО-то. То гледай, че в жалките си опити, вадят някакви генетични изледвания. Дето не знаеш, какъв генетичен маркер са гледали, предаван от кои от двамата родители. Нито как са подбирали, изледванта група и дали са следили родословното дърво. Но важно е манипулацията, че сме близки на англичаните /индиректно на американците/. Малоумна пропаганда. Утре ще пишат, че истинската Русия, е Украйна. То вече го пишат де. :D

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Верно ли? Това, че сме близки с англичаните за пръв път го чувам.  Тези британски прасета нямат нищо общо с нас и само някой болен мозък може да твърди обратното. 

преди 12 минути, Тøни написа:

Верно ли? Това, че сме близки с англичаните за пръв път го чувам.  Тези британски прасета нямат нищо общо с нас и само някой болен мозък може да твърди обратното. 

Много отдавна, тук го четох.  Когато беше модерна темата, с това генетично изледване. Че нямаме, нищо общо с руснаците.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

това е един много хубав и кратък филм за предисторията и генезиса на майдана!фантастично видео за сложната тиня на външната политика на САЩ в Украйна и света!
В света на средствата за масово осведомяване гласът на народа като цяло е нещо нечувано. Всички борби, конфликти и тревоги на хората  внимателно се организират и усвояват чрез съвременни медийни машини.
тези,които го организират,никога не трябва да забравят,че това може да се случи и там в САЩ!
http://thesaker.is/arthur-senko-history-of-maidan-genesis-eng-subs/
И ГЛЕДАЙКИ ВИДЕОТО МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО УКРАИНЦИ ИЗЛИЗАТ ЗА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ПОНАТАТЪШНОТО ЕВРОИНТЕГРИРАНЕ!
много поучително за всички почитатели на фашизма и бандеровци-платени и неплатени!

https://youtu.be/ohtVNYnQ_hc

Редактирано от glen (преглед на промените)

преди 2 часа, Тøни написа:

Разбира се, никой не ти пречи да говориш абсолютни неистини :)

преди 2 часа, Тøни написа:

И аз за пръв път го чувам. Но от вас много неща чувам за пръв път, много от които ми се приписват че съм ги казвал :):)

Няма проблеми - това си е ваш патент и начин на тролене.

Че сме далеч от руснаците, които пък са близки до финските племена, и че сме доста по близки по генетични изследвания до едни други много по древни народи , го казвам не аз, а някои доста по добри изследвоатели на световно ниво .

Примерно http://www.dnesbg.com/obshtestvo/akademik-angel-galabov-vgenetitchno-balgarite-nay-mnogo-si-prilitchat-s-naselenieto-na-severna-gartsiya-i-italiyav.html

или https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8+%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&gws_rd=cr,ssl&ei=zCFkVsLTKYepO-C7qtAK

Вижте, може да не ни харесва историята, но аз я приемам такава каквато е. И се гордея че всъщност сме част от една древна култура, траките и подобни тукашни народи, че сме близки със монголски дрени народи , че по този вектор сме близки със народите около нас - румънци,  украинци, и т.н. стигайки доста на изток  :)

Но за вас... не знам , но имам чувството че са ви баннали от  гугъл , щом продължавате да си измисляте разни панславистки глупости, развенчани много отдавна.

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Много отдавна, тук го четох.  Когато беше модерна темата, с това генетично изледване. Че нямаме, нищо общо с руснаците.

Да драги, разбирам че е огромен удар за вашите руски и панславистки фейкови пропаганди тази истина, и се чувствате като дете на което са казали че дядо Коледа не съществува...  :)

И едно интересно деяние  в окупираните от орките ,територии  :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

„През изминалата седмица ние получихме официален отказ от правителството на САЩ да предостави гаранция по задълженията на Украйна. В тази връзка, на нас не ни остава нищо друго, освен да дадем Украйна на съд, в случай на неизпълнение на задълженията в пълен размер от страна на кредитополучателя до 20 декември тази година, което ще означава фалит за Украйна“, цитира ТАСС изявлението на ведомството.

В петък (4 декември) ръководителят на украинското правителство Арсений Яценюк за пореден път заяви, че Украйна няма да върне дълга от $3 млрд. долара на Русия без преструктуриране.

В четвъртък (3 декември) заместник-министърът на външните работи на Русия Василий Небензя съобщи, че Русия е направила предложение за урегулирането на държавния дълг на Украйна и сега очаква отговор от страна на Киев. Във вторник (1 декември) заместник-министърът на финансите Сергей Сторчак каза, че Украйна все още не е изпратила предложението си на Русия за преструктуриране на дълга от $3 млрд. долара.

Както помощникът на министъра на финансите на Русия Светлана Никитина обясни, Русия не е изпращала на Украйна предложение за преструктуриране на дълга: в международната практика това е длъжен да направи кредитополучателя, който не може да изплати заема в срок.

В същия ден официалният представител на Международния валутен фонд (МВФ) заяви, че организацията очаква от Москва и Киев провеждането на директни преговори за предложението на Русия по преструктурирането на дълга. По този начин МВФ се оттегли от преговори с Русия по държавния дълг на Украйна.

В отговор на това от руското финансово министерство заявиха, че Международният валутен фонд е признал дълга на Украйна към Русия за суверенен.

Кофти празници ще са. 

Украйна - прелъстена и изоставена от САЩ. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 1 час, kolev_74 написа:

Военния дезинформационен канал ТВ Звезда има доста подобни заглавия , дори по ужасни, например :

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511010846-t4qv.htm

1 ноября 2015, 08:46

Тысячи боевиков ИГИЛ прибыли в Одессу - эксперт

2.jpg

Боевики запрещенной в России террористической группировки «Исламское государство» завезены на Украину с Ближнего Востока, чтобы воевать против ополченцев.

или http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201511100758-o7hp.htm

Радикальная «исламизация» Украины: зачем Киеву нужны боевики ИГИЛ?

2.jpg

И станут враги друзьями

Недавно Служба безопасности Украины официально подтвердила информацию о том, что боевики ИГИЛ (запрещенной в России организации) используют эту страну как свою «перевалочную базу». Здесь они отдыхают, лечатся, готовят поддельные документы.

или

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201510111744-ycgh.htm

и мнооого много други примери, фиксирани като тотални фейкове и дезинформация в

http://www.russialies.com/russias-top-200-lies-international-edition/

И за десерт "акула на десен сектор прегризала кабела към Крим" :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Само това и липсваше на Украйна. Но какво да се чудим. Тия терористи идеално ще си паснат с киевските фашаги, които разрешиха чужденци да попълват армията. В очакване сме на Абу Хасан ал Одесани и Абу Бакр ал Киевани. :D Нищо, ще бъдат изтребени и там, няма да се скрият в Украйна. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

на 06 декември 2015 г. at 12:07, ghostBG86 написа:

Е ще кажат, само да има плащане, от НПО-то. То гледай, че в жалките си опити, вадят някакви генетични изледвания. Дето не знаеш, какъв генетичен маркер са гледали, предаван от кои от двамата родители. Нито как са подбирали, изледванта група и дали са следили родословното дърво. Но важно е манипулацията, че сме близки на англичаните /индиректно на американците/. Малоумна пропаганда. Утре ще пишат, че истинската Русия, е Украйна. То вече го пишат де. :D

Всъщност Русия и Киевска Рус възникват почти по едно и също време (съответно през 862 и 882 г.) и създателите им са съответно принц Рюрик и наследниците му.

на 06 декември 2015 г. at 13:57, miro20 написа:
на 06 декември 2015 г. at 13:57, miro20 написа:

Разбира се, никой не ти пречи да говориш абсолютни неистини :)

И аз за пръв път го чувам. Но от вас много неща чувам за пръв път, много от които ми се приписват че съм ги казвал :):)

Няма проблеми - това си е ваш патент и начин на тролене.

Че сме далеч от руснаците, които пък са близки до финските племена, и че сме доста по близки по генетични изследвания до едни други много по древни народи , го казвам не аз, а някои доста по добри изследвоатели на световно ниво .

Примерно http://www.dnesbg.com/obshtestvo/akademik-angel-galabov-vgenetitchno-balgarite-nay-mnogo-si-prilitchat-s-naselenieto-na-severna-gartsiya-i-italiyav.html

или https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8+%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8&gws_rd=cr,ssl&ei=zCFkVsLTKYepO-C7qtAK

Вижте, може да не ни харесва историята, но аз я приемам такава каквато е. И се гордея че всъщност сме част от една древна култура, траките и подобни тукашни народи, че сме близки със монголски дрени народи , че по този вектор сме близки със народите около нас - румънци,  украинци, и т.н. стигайки доста на изток  :)

Но за вас... не знам , но имам чувството че са ви баннали от  гугъл , щом продължавате да си измисляте разни панславистки глупости, развенчани много отдавна.

Да драги, разбирам че е огромен удар за вашите руски и панславистки фейкови пропаганди тази истина, и се чувствате като дете на което са казали че дядо Коледа не съществува...  :)

Тебе те знаем, ти имаш общ корен с англичаните и американците.

С италианците не знам какво общо имаме, но няма начин да нямаме нещо общо с населението от Северна Гърция, понеже там са си българи, а и самите гърци немалка част са със славянска кръв.

А това, че русите са били управлявани от финска върхушка не ги прави по-малко славяни – виж им езика и тогава говори.

Нещо забравям, че ти е спуснато отгоре да говориш откровенни лъжи.

П.П. Божидар Димитров уж историк, а и той говори глупости – не беше сигурен руснаците шведи ли са или фини.

преди 4 часа, karadzha написа:

П.П. Божидар Димитров уж историк, а и той говори глупости – не беше сигурен руснаците шведи ли са или фини.

A за това няма спор - крепостни селяни са, пияни мужици. 

преди 6 часа, karadzha написа:

Всъщност Русия и Киевска Рус възникват почти по едно и също време (съответно през 862 и 882 г.) и създателите им са съответно принц Рюрик и наследниците му.

Тебе те знаем, ти имаш общ корен с англичаните и американците.

С италианците не знам какво общо имаме, но няма начин да нямаме нещо общо с населението от Северна Гърция, понеже там са си българи, а и самите гърци немалка част са със славянска кръв.

А това, че русите са били управлявани от финска върхушка не ги прави по-малко славяни – виж им езика и тогава говори.

Нещо забравям, че ти е спуснато отгоре да говориш откровенни лъжи.

Не знам какво знаеш за мой общ корен с англичани или американци, аз казах че не се срамувам че корените ми най вероятно са тракийски, и винаги съм повтарял че очаквам нови сензации за историята ни от ПЕрперикон примерно и др подобни историчекси паметници

За "славянството"  пак ти казвам - не аз или друг, а историята казва че такова нещшо няма. Появи се след края на 17 и 18 век и се подхвана от познатите ни фалшификатори на история.

И се замисли - едва ли  Б.Димитров ще говори глупости... и едва ли твоите псвевдоразбирания по история могат да се мерят с неговото ниво.

Аз поне не бих се сравнявал и бих уважавал хора които са се доказали , и които разбират със сигурност повече от мен.

Като говорим за народи  и държави, това може да ви е интересно :

преди 2 часа, Puppet Master написа:

A за това няма спор - крепостни селяни са, пияни мужици. 

Не са толкова пияни, споко. А нас къде слагаш с тая робска психика – досега и социализЪма и дИмокрацията да бяхме построили, ако не беше тя.

Русия няма каквито и да било други предложения към Украйна, освен оповестените, за преструктурирането на дълга от 3 млрд. долара, и в случай, че той не бъде погасен, ще настъпи дефолт, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, предаде РИА Новости.

„Русия предложи вариант за преструктуриране. (Президентът на РФ Владимир) Путин заяви тази инициатива в Анталия. С тази инициатива, за съжаление, нашите колеги не се съгласиха. Руската федерация няма каквито и да било други предложения“, заяви той пред журналисти.

По думите на Песков, „съответно, според всички норми на финансовите и международните отношения, тъй като това е суверенен дълг, ще настъпи дефолт (на Украйна)“.

По-рано Русия изрази готовност да преструктурира украинския дълг от 3 млрд. долара, като разреши погасяването да се извършва разсрочено – по 1 млрд. годишно за периода 2016-2018 г. при условие, че бъдат предоставени гаранции за него от американските власти, ЕС или един от международните финансови институции. Тази година Украйна предлага да изплати само лихвите. Впрочем, според украинския финансов министър Наталия Яреско, „това противоречи на правилата за оказване на помощ от страна на МВФ“.

МВФ може да промени правилата, за да отпусне спешен кредит на Киев

<- да се чете "промени правилата" - преди малко по "Россия 24" съобщиха, че предложението е гласувано.

Цитат

Изпълнителният съвет на Международния валутен фонд (МВФ) на 8 декември може да преразгледа политиката си по отношение на страните, които имат затруднения пред официалните си кредитори. Ден преди новината от МВФ, Министерството на финансите на Русия обяви, че Москва ще даде на съд Киев и ще поиска държавна несъстоятелност, ако до 20 декември не бъдат изплатени на Русия $3 млрд.

Украйна емитира 3-годишни еврооблигации за $3 млрд. на Ирландската фондова борса на 20 декември 2013 г., които бяха изкупени от Русия.

Действащите правила за кредитиране от МВФ не позволяват да се предоставя финансиране на страни-членки на фонда, които имат задължения пред официалните кредитори, каквато е Русия. Ако се премахне това ограничение, МВФ ще може да приложи програма за разширяване на финансирането за Киев, дори и Украйна да изпадне в техническа несъстоятелност към Русия по държавните облигации в размер на $3 млрд.

Това означава няколко неща: за първи път в историята си МВФ предприема такава стъпка под диктата на Вашингтон; МВФ отива на съд; МВФ прави това с две цели - да продължи да оказва подкрепа на Украйна (без никакви икономически основания) и да притиска Русия финансово. По същата причина е и необоснованото с нищо сваляне на цените на петрола и газта и увеличаването на квотите за добив от ОПЕК въпреки това. Войната на изтощение продължава...

Подобно нещо не е правено за нито една държава досега, което пък доказва тезата, че случилото се в Украйна е предизвикано именно за да се предизвика Русия, като се завоюват сфери на геополитическо влияние от нея. Разширяването на НАТО с "важна" държава като Черна Гора е по същата причина и отново в противоречие с обещанието за неразширяване на изток.

На практика имаме почти целия свят срещу Русия, Сирия, Иран и Ирак.

"Когато враговете се обединяват, се гответе за война", беше казал някакъв китайски мъдрец...

Война за ресурси и възвръщане на изплъзващата се хегемония. Русия е виновна за това, че си възроди икономиката и армията и започна да се връща на световната сцена като велика сила. И че има огромни залежи на всякакви изкопаеми, гори, земя и т.н.

МВФ просто влезе в Студената война - прощава дълг на Украйна към Русия
 Изпълнителният съвет на МВФ се срещна днес и се съгласи да промени сегашната политика на не-толериране на задължения към официалните кредитори. Ние ще предоставим подробности относно обхвата и обосновка за тази промяна в политиката през следващия ден!
Но във вторник, МВФ се присъедини към нова Студена война.  Когато главата на МВФ Кристин Лагард е направила последния заем от МВФ за Украйна през пролетта, тя изрази надежда, че няма да има мир. Но президентът Порошенко веднага обяви, че ще използва постъпленията за засилване на гражданската война на своята страна с рускоезичното население на Изток - Донбас.
 Неоконсерваторите МВФ и САЩ са изпратили послание на света: не е нужно да почетат дългове към страни извън зоната на долара и неговите спътници. Това означава, че това, което беше  като подготовка за  Студената война срещу Русия сега се превърна в пълен разцвет разделение на света в Dollar Bloc !

цялата статия

20151209_imf.jpg

преди 20 часа, Wankata написа:

Война за ресурси и възвръщане на изплъзващата се хегемония. Русия е виновна за това, че си възроди икономиката и армията и започна да се връща на световната сцена като велика сила. И че има огромни залежи на всякакви изкопаеми, гори, земя и т.н.

Възродила ? какво е възродила за толкова десетилетия монопол на Пу и олгарх-компания ?

Докато в някои други арабски държави, дори шейха да е тотален монополист, народа му живее СЪЩО ДОСТА добре... Как живеят в РФ ?

По какво си личи че са световен износител и снабдител на ресурси ???

Извинявай, но стандартите им са тотално диверсифицирани.

Има олигархия, има и народ, който  нищо не  е помирисал дори малък дивидент от тази ресурсна далавера.

За второто си прав - възроди военната индустрия и я употребява.

И то в гоелми мащаби.За да парира икономическото си фиаско.

Третото - залежи ? и кой според теб ще се въползва от тях ?

Народа ли ?

Кой народ ? СССР го няма отдавна...

Това ви е огромната грешка - асоциирате путинския олигархичен модел със СССР .

Кардинална грешка.

Един ден ще го разберете.

Едно сепаратистко  интервю за пред камерите на ОССЕ и руския канал 1 

Да се смее ли да плаче ли човек, не знам... Вече воюват и са пленили американски знамена, знамето на ЕС /кой окачва в бой знамето на ЕС не знам де... :):) /

Австралийско, също...а украинското знаме , видиш ли, било скрито и натъпкано в полски ботуш :):)

Сигурен съм че дори върлите почитатели на сепаратизма ,на  новоосмании и новорусии ще им светен лампичка за какъв театър става въпрос :)

И още един документален филм-разследване на германската ЗДФ :

преди 15 часа, miro20 написа:

Възродила ? какво е възродила за толкова десетилетия монопол на Пу и олгарх-компания ?

Има олигархия, има и народ, който  нищо не  е помирисал дори малък дивидент от тази ресурсна далавера.

Това ви е огромната грешка - асоциирате путинския олигархичен модел със СССР .

Кардинална грешка.

Един ден ще го разберете.

Миро,за да не плещиш периодично небивалици,когато нямаш работа,прегледай разсекретените документи на ЦРУ как съвместно със Сорос те се възползват от политиката на перестройката и гласността на Горбачов да проникнат в съветските икономически и политически системи, за да се ускори тяхната смърт и за дестабилизация на тогава СССР,и как след разпадането на СССР през 1991 г., Сорос и ЦРУ се насочват  към срутване на Руската федерация, като стимулират натрупването на богатство, нецензурно от безскрупулни олигарси и насърчаване на сепаратизъм от автономните републики и региони на федерацията.
как  Сорос  се опитвал в Русия да насърчава движенията за независимост в региона Kузбас в Сибир; Калининград използвайки немски реваншисти десни, които искат да се възстанови Кьонигсберг и Източна Прусия, както и литовските националисти; Татарстан, Северна Осетия, Ингушетия; и Чечения, използвайки пан-урало-алтайски тюркски националисти, финансирани от Турция! Бурятия; Тува; Удмуртия; Коми; Калмикия; Башкортостан; Якутия; Тюмен; Краснодар; Ставропол; Ростов; и други автономни републики и области. Още преди разпадането на Съветския съюз, Сорос и оперативни работници са участвали в подклаждане на сепаратизма в  тогава автономните съветски социалистически републики .други  техни цели са били башкирска АССР, Чеченската АССР; етническите авари на Дагестан АССР; на калмик АССР; и Тува АССР.
сега,когато Путин го извади извън закона,той използва  срещу Русия  развиващи се коалиций от украински фашисти и неонацисти, украински и молдовски ционисти; Ислямска държава партизани от бойните полета на Сирия и Ирак; Турските Сивите вълци националисти и салафистките джихадисти; и чеченски и Кавказки  бойци.

ако искаш,прочети го!

преди 15 часа, miro20 написа:

Извинявай, но стандартите им са тотално диверсифицирани.

Я...... пак!:D

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.