Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 17 часа, maxthon написа:

Понеже си глътна граматиката за пореден път (в другата тема, но пак важи)

Идея си нямам какво съм си глътнал :)   Още ти гледамсеира как отричаш публични неща които съм цитирал , и искаш от мен да ги опровергавам едва ли не.

От къв зор ??

Ако ще спориш с тазиобща информация спори колкото искаш. Аз само ти гледам сеира и излагациите.

За амнайсти път питам и за вашата рашистка инициатива от Госдумата как ще ловите дорнове с мрежи и ята орли :) 

Това все пак е нещоново, може би ще патентовате обучението на орлите  ?

:giggle1:

По темата

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 48 минути, miro20 написа:

Още ти гледамсеира как отричаш публични неща които съм цитирал , и искаш от мен да ги опровергавам едва ли не.

Статията може да публична и в това няма съмнение. Съдържанието и вече е друго нещо. Ако претендират за обективност има само един начин да го направят. Гол текст не значи обективност. Опитах се да ти обясня по малко странен начин какво означава обективност, но ти и тогава не успя да разбереш и продължаваш да си знаеш своето.

преди 51 минути, miro20 написа:

По темата

Виждаме наследството на Порошенко в действие, но не по такъв начин, който той си го е представял. При пълна загуба на реалност обикновено се случват такива неща...

преди 1 час, miro20 написа:

може би ще патентовате обучението на орлите  ?

Темата не беше ли за Майдана и за употребените бандеровци - съобразно  интересите на САЩ?

преди 1 час, maxthon написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Още ти гледамсеира как отричаш публични неща които съм цитирал , и искаш от мен да ги опровергавам едва ли не.

Статията може да публична и в това няма съмнение. Съдържанието и вече е друго нещо. Ако претендират за обективност има само един начин да го направят. Гол текст не значи обективност. Опитах се да ти обясня по малко странен начин какво означава обективност, но ти и тогава не успя да разбереш и продължаваш да си знаеш своето.

А от теб освен празни приказки за дронове нищо конкретно не съм чул :) 

Сляпо отричане и да ме караш аз да доказвам нещо, което ти си длъжна /ако спориш/ , няма как да стане :) 

Та, към предишните информации от сайтове за сваляне на дронове , които НИКОЙ не оспорва, да добавя инякои примери :

https://infonavigator.com.ua/novosti/v-doneckoj-oblasti-vsu-sbili-dron-kitajskogo-proizvodstva/

Я да видим мрежите и орлите ти ? :) 

преди 9 минути, miro20 написа:

То и 1001 пъти да ти повторят, че в такива статии няма никаква обективност, ти пак ще си на обратното мнение. С няколко думи да ти го кажа директно - Давай видеоматериали как бандеровеца сваля дрона. То в статията пише повече за производителя, от колкото за уж новината. Пък и Мугин 5 е широко използван от украинците, а не от руснаците. Редовно има посадени такива дрончета в Крим със средства за РЕБ.

преди 1 час, maxthon написа:

То и 1001 пъти да ти повторят, че в такива статии няма никаква обективност, ти пак ще си на обратното мнение. С няколко думи да ти го кажа директно - Давай видеоматериали как бандеровеца сваля дрона. То в статията пише повече за производителя, от колкото за уж новината. Пък и Мугин 5 е широко използван от украинците, а не от руснаците. Редовно има посадени такива дрончета в Крим със средства за РЕБ.

И какво значение има кой е свалил с АК ?

Наистина, идея синямам откакъв зор си се заинатила в този безсмислен спор дали можело или не можело да се свали дрон с АК.

Ами казват че може, и никой не оспорва това. Клпове има много как стрелят по такива, дали ги свалят , вероятно има попадения, но и никой не оспорва че МОЖЕ.

Единствено нецжелесъобразно казват е да се прострелва със снайпер. Макар че и това не се отрича пряко :) 

Както ти казах и преди, особенно уязвими са сравнително бавнолетящите ирански Шахеди , по известни с името "мопеди" . Заради характерния им шум на моторчето като на мотопед.

Та, защо спориш за неща които никой е е оспорвал никога ?

Ако искаш да спориш , дай информация когато някой категорично е доказал че не може да се свали с АК а не да ме питаш мен.

Можеш да пишеш на всичките  публични ресурси на които съм се позовавал :)  Да видим какво ще тиотговорят .

Та... какво стана  с мрежите и тренировките на ятата орли , както препоръчват русктие депутати от Госдумата ви ?

:) 

За 10 път май питам

преди 14 минути, miro20 написа:

Ама ти продължаваш да четеш това, което ти изнася. Къде е обективното доказателство? То не е два ред текст в статия написана някъде.

преди 15 минути, miro20 написа:

Ако искаш да спориш , дай информация когато някой категорично е доказал че не може да се свали с АК а не да ме питаш мен.

Не прехвърляй топката към мен. Ти си този продължаващ да твърдиш нещо и да не можеш обективно да докажеш правотата си.

преди 17 минути, miro20 написа:

Наистина, идея синямам откакъв зор си се заинатила в този безсмислен спор дали можело или не можело да се свали дрон с АК.

Спокойно после ще има същия разговор и за ракети. И там се беше изсилил да говориш небивалици. Но дай да довършим по обективен начин какво се случва с АК.

преди 26 минути, miro20 написа:

И какво значение има 

Дали щеше въобще да има Майдан без милиардите долари от САЩ!?   

преди 12 минути, maxthon написа:
преди 27 минути, miro20 написа:

Ама ти продължаваш да четеш това, което ти изнася. Къде е обективното доказателство? То не е два ред текст в статия написана някъде.

Не прехвърляй топката към мен. Ти си този продължаващ да твърдиш нещо и да не можеш обективно да докажеш правотата си.

Спокойно после ще има същия разговор и за ракети. И там се беше изсилил да говориш небивалици. Но дай да довършим по обективен начин какво се случва с АК.

Етот и и още примери :

Пограничник Денис ведет борьбу с дронами в Одесской области: российские военные нередко запускают «камикадзе» по украинским городам с оккупированных территорий или с моря. Сейчас он оттачивает стрельбу из автомата: из него и другого стрелкового «Шахеды» тоже можно сбивать.

«Мы стреляли на упреждение. Наш наблюдатель с помощью лазерной указки указал направление цели, а также высоту, а мы уже по траектории ориентировались и стреляли на упреждение. Вот так, как лазерная указка указывала, то мы уже по траектории и стреляли, около трех-четырех корпусов перед ним», – объясняет технологию стрельбы Денис.

Недавно Денису удалось сбить один такой «Шахед» из автомата.

«На высоте примерно 150 метров он летел перед нами. Дальность была где-то около 200-100 метров, 150-200 метров от нас. Эмоции, конечно, были очень позитивные, словами не передать! Радовались все», – вспоминает он.

https://kun.uz/ru/76872056

Та ? колко ще чакам да ми цитираш някой който категоричноотрича възможността за сваляне с АК ?  :)

Чакам и тренировктие с мрежи и обучените ята орли :) :) :)

току-що, attj написа:
преди 29 минути, miro20 написа:

И какво значение има 

Дали щеше въобще да има Майдан без милиардите долари от САЩ!?   

Не е имало никакви милиарди  за Майдана.  Защо са им на протестиращите милиарди долари за да протестират за това което те отдавна сами желаеха и правеха - работа в ЕС ?

Защо им са милиарди за да протестират срещу корупцията и олигарха Янукович ?

Защо трябва да типлащат милиарди за да желаеш по добър стандарт и доходи ??

И всички останали неща заради които бе Майдана ?

колко още  наивни лъжи и простотии ще бълвате ?

Какво стана с примерите на репресии срещу рускоезични ПРЕДИ рашисткото нахлуване ? Кога ще дадеш такива ? :) 

Или кога е имало намеци или искания на Майдана за Донецк и Крим и каквито и да е намерения за рускоезичните ???

Чакам :) 

знам че няма да дочакам освен задръстената ти латерна с лъжи и фейкове :) 

преди 7 минути, miro20 написа:

Етот и и още примери

Благодаря за поредното обективно доказателство. Този път не е в два реда, а малко повече. И все така голи думи без обективност.

преди 3 минути, maxthon написа:

Благодаря за поредното обективно доказателство. Този път не е в два реда, а малко повече. И все така голи думи без обективност.

Та, да обобщим - примери и източници за товакоето твърдя - колкото искаш .

Примери за твоето отричане НЯМА. Нито представяш каквото и да е аргументиране да подкрепиш че сваляне с АК е невъзможно.

Та... защо бе цялата ти излагация и осиране от няколко дена , или седмици , на почти всяка страница ?

м ?

Помолих те да коментираш и другия ФАКТ , който е и в рашистктие медии и се твърди на официално ниво от депутати от руската Госдума

- за свалянето на дронове с мрежи и ята орли ?

Всеки път сте в калта и се осирате, ама дже не ви пука... щото сте гьонсурати тролове .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не е имало никакви милиарди  за Майдана.  

САЩ си признават.    Даже и Кокич няма да ти повярва, че не е имало и няма целенасочени милиарди  долари.     Вие в Русе не следите ли медии от САЩ?

преди 1 минута, attj написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Не е имало никакви милиарди  за Майдана.  

САЩ си признават.

Тъй ли ?

Както казваше Якубович... Лиииинк в студиюююю ?

току-що, miro20 написа:

Та, да обобщим - примери и източници за товакоето твърдя - колкото искаш .

Голи слова не са примери. Дак съм ти пример за обективно доказателство така, че действай в тази насока. Твоите обобщение в каквато и да е друга насока нямат никаква стойност.

току-що, maxthon написа:

Голи слова не са примери. Дак съм ти пример за обективно доказателство така, че действай в тази насока. Твоите обобщение в каквато и да е друга насока нямат никаква стойност.

бла бла ? блабла...

бла бла ? блабла...

Знам, че няма какво друго да кажеш. Принципно трябва да покажеш едни картинки, които последователно образуват едно общо видео. Трудна задача за твоята особа. Особено след като след това трябва да намериш и същото и за ракети свалени с АК. Затова ли се бавиш толкова с видеото за дронче свалено с АК?

на 29.05.2023 г. в 21:15, miro20 написа:

не го бърка за какво ще спори - копейките да капят, туй му е смисъла в живота и сега напиня, щото скоро смисъла ще приключи, и му предстоят гладни времена.

на 29.05.2023 г. в 21:57, miro20 написа:

Тъй ли ?

Ами той вече и Зеленски започва да разбира за катастрофалните последствия след Майдана.  Украйна е била държава на казаците и вече е невъзможна без тях.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.