Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Насрани ми приятелю, защо нямаш отговор на въпросчетата ми :lol6:

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   

Отново същите фейкове, заради които съм те навирал в под на кучето опашката поне сто пъти.

Стигат ли жълтите стотинчици от Тролската централа за повече от коричка хляб, или ти си толкова "кадърен" в която и да е друга област, че нямаш друг избор и "на малкото се радваш"?

бла бла бла.

Нищо от казаното и хронологията на събитията  не можеш да опровергаеш, затова дори не ме цитираш. Защото ще си личи колко си смешен. :)

преди 21 часа, maxthon написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

няма нито едно доказателство за финансиране

Само къде г-жа фък еу сама си призна за финансиране ама то парите са ги давали за ония горните стремежи, които никога не се изпълниха. Ей така случайно....

Лъжеш

Защо една година протести на Майдана които да повторя за какво бяха - стремежа на украинците за реформи, борба с корупцията, борба с олигархията, за еввроинтеграция и легална работа в ЕС

Организаторите никога не са имали такива стремежи. В момента реформи няма. Корупция - най-висока в цял свят. Олигархията още диктува нещата....

Пак лъжеш.

И още което винаги ти давам за домашно - фактите показващи и доказващи подготвяната война и анексия на Крим мноооого преди Майдана

И други неща са се случвали много преди Майдана. Всичко е отговор на действия тук в цивилизацията. Която всъщност е антицивилизация.

Да, много неща са се случили и се случват по свете. Е и ? Важното е че не опровергаваш по никакъв начин това което ти цитирам за фактите по рашистка подготовка за войната и провокации  :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 33 минути, miro20 написа:

Лъжеш

Тя си призна, че  са давани пари в Украйна. Давани са поне официално за същите неща, които бяха ценности на Майдана. Тези, които така и не се изпълниха. Даже обратно. А много добре знаеш, че чичо ти Сам никога не дава пари за нещо, което няма да се случи. А след като не се е случило това означава, че парите не са отпуснати заради ценностите.

преди 37 минути, miro20 написа:

а, много неща са се случили и се случват по свете. Е и ?

И едни дейстия са отговор на други. Е и?

преди 38 минути, miro20 написа:

Пак лъжеш.

Пробвай се пак да се аргументираш защо. Гледай да не се повториш повече от 1001 пъти....

преди 41 минути, maxthon написа:

Тя си призна, че  са давани пари в Украйна. Давани са поне официално за същите неща, които бяха ценности на Майдана. Тези, които така и не се изпълниха. Даже обратно. А много добре знаеш, че чичо ти Сам никога не дава пари за нещо, което няма да се случи. А след като не се е случило това означава, че парите не са отпуснати заради ценностите.

И едни дейстия са отговор на други. Е и?

Пробвай се пак да се аргументираш защо. Гледай да не се повториш повече от 1001 пъти....

Аз още чакам да се аргументираш. За сега аргументи - нула , лъжи п0оне няколко

:)

преди 49 минути, miro20 написа:

Аз още чакам да се аргументираш.

За кое да се арументирам? Че Нюланд е казала, че са финансирали Украйна ли? Това много добре се знае.... И тя самата си го каза.

преди 2 часа, miro20 написа:

Нищо от казаното и хронологията на събитията  не можеш да опровергаеш, затова дори не ме цитираш. 

Относно хронологията няма нужда да опровергавам нищо, след като сам си признаваш от къде започва всичко. Искаш цитат - ето ти цитат:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

преди 23 часа, miro20 написа:

Защо една година протести на Майдана които да повторя за какво бяха - стремежа на украинците за реформи, борба с корупцията, борба с олигархията...

Каква "борба с олигархията" е била целта на Майдана, след преврата на власт дойде баш олигарх Порошенко, а след него друг олигарх Коломойски си пробута протежето клоун Зеля за президент?! 

Мирко, пак ти издишат кухите опорки! :clown:

,,Все эти 30 лет власть на Украине делала все на зло России, но не во благо Украины и граждан Украины. Тем самым потеряла суверенитет и государство и территории сейчас уже и веру уничтожили."

,,Бог такое не прощает!!! Я не удивлюсь, если лет через 10 окраина и украинцы исчезнут . Детей и женщин заберут европейцы, а мужчин добьют на фронте."

,,Интересно,главный "Православный" олигарх Украины, Новинский защитит или продаст священников УПЦ,как Иуда, за 30 серебренников!"

Съвсем реалистично украинеца донесъл победа за България, казва че много тук харсват руснаци .

Никой не си прави илюзии че рашисткото влияние е огромно  у нас , че има тук много комундели националнокастрирани предатели антибългари , но аз се гордея с това момче.

Евала  че имаш сили да кажеш истината от която ме е срам.

преди 17 минути, miro20 написа:

Никой не си прави илюзии че рашисткото влияние е огромно  у нас , че има тук много комундели националнокастрирани предатели антибългари , но аз се гордея с това момче.

Всякакви кастрирани има. Някои кастрирани не им пука, че днес и етнически дагестанец спечели медал, етническа иранка спечели медал, а преди малко и чист българин си заслужи напълно медала. Е как да им пука като етническият украинец в негово лице заглушава всичко.

преди 3 минути, maxthon написа:

Всякакви кастрирани има. Някои кастрирани не им пука, че днес и етнически дагестанец спечели медал, етническа иранка спечели медал, а преди малко и чист българин си заслужи напълно медала. Е как да им пука като етническият украинец в негово лице заглушава всичко.

Много ви е яд че рашистан са баннати от олимпийските игри .

Което събитие е едно от най реномраните места да се докажеш и покажеш .

Гърчете се рашисти . Знам че в рашистан нямаш възможност да си кажеш откровенно мнението, но поне тук можеш.

Схващаш ли разликата ?

Да, в момента не можеш , защото ти следят всички постове за заработок , ама все пак... доволна ли си че един ден когато дръпнеш чертата, ще  те е срам че защитаваш сляпо и по задължение рашисткия престъпен режим ?

преди 31 минути, miro20 написа:

Много ви е яд че рашистан са баннати от олимпийските игри .

Което събитие е едно от най реномраните места да се докажеш и покажеш .

Гърчете се рашисти . Знам че в рашистан нямаш възможност да си кажеш откровенно мнението, но поне тук можеш.

Схващаш ли разликата ?

Да, в момента не можеш , защото ти следят всички постове за заработок , ама все пак... доволна ли си че един ден когато дръпнеш чертата, ще  те е срам че защитаваш сляпо и по задължение рашисткия престъпен режим ?

Ето личи си кой е кастриран. Дума не отлепи за останалите успехи в спорта. Пак да повторя в спорта. В спорта не трябва да става дума за нищо друго освен за него. Мнението за успехите днес го казах. А сега и ще го повторя. Честито на всички българи(макар някои и по паспорт), които спечелиха медали днес. А ти продължавай да показваш защо си кастриран. И да ме извинява етническият кубинец донесъл също медал днес, че го пропуснах.

на 8.08.2024 г. в 23:36, maxthon написа:

Ето личи си кой е кастриран. Дума не отлепи за останалите успехи в спорта. Пак да повторя в спорта. В спорта не трябва да става дума за нищо друго освен за него. Мнението за успехите днес го казах. А сега и ще го повторя. Честито на всички българи(макар някои и по паспорт), които спечелиха медали днес. А ти продължавай да показваш защо си кастриран. И да ме извинява етническият кубинец донесъл също медал днес, че го пропуснах.

Ти не си българка, но мерси за поздравите. Виждам по жлъчната ти реакция че съм прав което казах последно 

- Много ви е яд че рашистан са баннати от олимпийските игри .

:giggle1:

Ти не си българка, но мерси за поздравите. Виждам по жлъчната ти реакция че съм прав което казах последно 

Нека да поздравим и натурализираният дагестанец Магомед Рамазанов ( и състезавал се за Русия) за златния медал от вчера. Както и този на Карлос Насар и Боряна Калейн. Българин би поздравил всеки медалист независимо от това дали е натурализиран или не. А не само един от тях като в твоя случай. Кастрираният българин винаги ще потърси политическа насоченост в това как да коментира изцяло спортни успехи. В спорта не трябва да има нещо друго освен спорт.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 12 минути, maxthon написа:

Нека да поздравим и натурализираният дагестанец Магомед Рамазанов ( и състезавал се за Русия) за златния медал от вчера. Както и този на Карлос Насар и Боряна Калейн. Българин би поздравил всеки медалист независимо от това дали е натурализиран или не. А не само един от тях като в твоя случай. Кастрираният българин винаги ще потърси политическа насоченост в това как да коментира изцяло спортни успехи. В спорта не трябва да има нещо друго освен спорт.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

И защо ти политизираш , споменавайки за рф ???  :)

А нещо не споменаваш че украинеца Семен завоюва злато ? Какъв удар за копейките и мурзилките и тук и в  рашистан :) 

Пак казвам, изключително съм доволен от беззъбата ти злоба  с която реагираш.

Защото...

преди 9 минути, miro20 написа:

И защо ти политизираш , споменавайки за рф ???

Аз политизирам като съобщавам само името на една държава и нищо повече? Ама верно ли?

преди 9 минути, miro20 написа:

А нещо не споменаваш че украинеца Семен завоюва злато ? Какъв удар за копейките и мурзилките и тук и в  рашистан

Ето това е политизация. Вижте какво направи един и как било удар за други..... И в крайна сметка не можеш да спреш да говориш само за един от медалистите ни. Миро българин, но на куково лято.

И аз да питам нещо като Реджеп -  Майданът защо още не е достигнал до кубанските,  волжските и уралските казаци?   Според Зельо всички те са украинци!?   

преди 1 час, miro20 написа:

Че що? Ако не бяха баннати, наши медали в худ гиманстика и борбата - нанайси  :wub:

Спортисти родени в Русия и сега имат повече медали примерно от Франция или Немция. Явно обаче страх тресе "спарведливият и демократичен" Запад от евентуална победа на Русия и на спортният фронт и затова решиха да си "вържат" гащите като не ги допуснат официално, та поне на това поприще да не ядат бой от руснаците :D

на 10.08.2024 г. в 13:35, attj написа:

И аз да питам нещо като Реджеп -  Майданът защо още не е достигнал до кубанските,  волжските и уралските казаци?   Според Зельо всички те са украинци!?   

Много добър въпрос :) :)

на 10.08.2024 г. в 13:02, maxthon написа:
на 10.08.2024 г. в 12:58, miro20 написа:

А нещо не споменаваш че украинеца Семен завоюва злато ? Какъв удар за копейките и мурзилките и тук и в  рашистан

Ето това е политизация. Вижте какво направи един и как било удар за други..... И в крайна сметка не можеш да спреш да говориш само за един от медалистите ни. Миро българин, но на куково лято.

Е аз задавам въпрос от твоите думи дето споменавашщ за РФ. На коментирам участниците, а те  питам защо политизираш едностранно ..

Гърчи се мурзилка :)  Пак се изложи :)

А всичко защото....

на 10.08.2024 г. в 14:24, ivottoshev написа:

Явно обаче страх тресе "спарведливият и демократичен" Запад от евентуална победа на Русия и на спортният фронт и затова решиха да си "вържат" гащите като не ги допуснат официално, та поне на това поприще да не ядат бой от руснаците :D

Не, не е защото някой го е страх. Както виждаш допускани са етнически състзатели, с единственото условие да не са под флага на фашисткото престъпно кремълско управление.

Защото за цивилизования свят рашистан е фашистка държава извършваща военни престъпления в Украйна  , нямаща място  на цивилизовани човешки събития.

:hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.