Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 29 минути, miro20 написа:

Половината обменени са Азовци от Мариуполь.

Миро като Кокич се учи да брои?   2439 украински войници от полка "Азов" сложиха оръжие и се предадоха в Мариупол, като срещу последните са заведени наказателни дела в Русия.  Не съм чел да има разстреляни.  Още са в руски затвори.   

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 15 минути, miro20 написа:

Изгледай и любимия на всички рашисти филм - пътят към родината. Където путлю в прав текст поминутно обяснява как са нахлули в Крим със цялата мощ на морски, десантни, въздушни, спецназ , и какви ли не военни подразделения.

Мирчолина, тук говорим за Донбас! ДОНБАС бре. Д-О-Н-Б-А-С!!!

Ти в безсилието си да докажеш пробитата си опорка, започна да преплиташ Крим.

Беше смешен само в началото. Нефелните ти опити да защитиш незащитимото, вече будят само подигравки :getout:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Мирчолина, тук говорим за Донбас! ДОНБАС бре. Д-О-Н-Б-А-С!!!

Ти в безсилието си да докажеш пробитата си опорка, започна да преплиташ Крим.

Беше смешен само в началото. Нефелните ти опити да защитиш незащитимото, вече будят само подигравки :getout:

преди 17 минути, miro20 написа:

тц. Не е имал 40 000 записани :hush:

Разказва в прав текст с аудио и видео / след 3-та минута по горе на видеото / за 12 доброволци от едното градче които веднага се отказали и за още една група от 35 доброволци от които 25 веднага си тръгнали :) 

И че тези хиляди за които пишат рашистките медии / на които очевидно верваш/  си е просто лъжа.

Защо разпространяваш  рашистки фейкове, а не слушаш човека който пряко превзема Крим и създава ЛДНР ??

:)

Руски очевидно не разбираш какво говори в кллипа / като всички малоумни путинисти//  а български разбираш ли ???

Естествено че говори за Донбас.

За Крим го казах "между другото..." че първо е бил тами после е пратен с подразделенията си в Донбас да цепи територии

Трябва ли да повтарям едно и също 1001 пъти в отговор на твоите малоумщини и лъжи ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 27 минути, miro20 написа:

Защо разпространяваш  рашистки фейкове, а не слушаш човека който пряко превзема Крим и създава ЛДНР ??

Ахааааа, и в Крим не е имал никаква подкрепа от местните, нали?

Ето ти още едно въпросче, след което се оказваш насран и млъкваш:

Къде е бежанската вълна от Крим след 2014-та? Защо никой не поиска да избяга от злият Путин, който яде малки деца на закуска

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 14 минути, miro20 написа:

Трябва ли да повтарям едно и също 1001 пъти 

НЕ, не трябва, но ти повтаряш едни и същи десетина малоумни опорки от три години насам. Виж примерно и днес кой първи пусна нещо, което е писал 1001 пъти. 

Какво да се прави, след като акъл за нови опорки няма, а трябват да се вземат стотинчиците от Тролската централа :laughing5:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ахааааа, и в Крим не е имал никаква подкрепа от местните, нали?

Ето ти още едно въпросче, след което се оказваш насран и млъкваш:

Къде е бежанската вълна от Крим след 2014-та? Защо никой не поиска да избяга от злият Путин, който яде малки деца на закуска

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

НЕ, не трябва, но ти повтаряш едни и същи десетина малоумни опорки от три години насам. Виж примерно и днес кой първи пусна нещо, което е писал 1001 пъти. 

Какво да се прави, след като акъл за нови опорки няма, а трябват да се вземат стотинчиците от Тролската централа :laughing5:

Гърчи се копейка :)

Много се кефя когато ви навирам вашите любими рашисти терористи как реват че нямат никаква подкрепа от местните, даже да добавя за десерт - накрая на видеото Гиркин призовава и жените да се записват, защото доброволци мъже няма, нито офицери  !

Конкретно за Крим в прв текст също казва че при нахлуването в Крим, повечето военни поразделения там са се подчинявали на Киев и са се изтеглили към Украйна. Освен че след превземането са натикали депутатите да гласуват декларация за присъединяване към рашистан :)

А за Донабс, повтарям като за теб Д О Н Б А С - дузината доброволци 10-30 човека от 4.5 млн население  от МЕСТНИТЕ са се отказвали почти веднага !

Кой превзе Крим и кой нахлу в Донбас пак повтарям - това не са "шепа руснаци" , а цели войскови подразделения, каквито можеш да видиш в пропагандния филм от самия путлер който показва поминутно как са превземали и нахлували със всчкакви спецназ, морски, пехотни, въздушни и т.н. подразделения.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Никога АТО не е била срещу украинското население

Само срещу едни сепаратисти, които по никакъв начин не са украинско население

преди 5 минути, miro20 написа:

а цели войскови подразделения

Вероятно ще може и да ги изброиш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Мирчолина, нещо не видях отговор на въпросчето. Що така

Хммм, може и да не си го видял. Ето го пак, като този път ще го уголемя като за човек с избирателна слепота като твоята:

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Населението на Украйна е спаднало до 23 милиона души. Това e според  бившият министър-председател на страната Микола Азаров.     В страната са останали 23 милиона души, а само 3,5 милиона украинци могат да продължат военните действия.  Трябва ли ненужно да загинат?   Това е пряка последица след Майдана!     Нека феновете на бандеровците да разяснят защо глобално е така?  40-50 000 бунтовници-доброволци-опълченци в  ЛДНР не са с решаващо значение,   а АТО се оказа безуспешна и срещу тях.

преди 1 час, attj написа:

Това е пряка последица след Майдана!   

Това е пряко следствие не от Майдана, а от рашисткото нахлуване и непоискана война

:hush:

Ако не съм споменал, Украйна  ратифицира римския статут на международния съд

Дали не се подготвя реален съд срещу военопрестъпника путлю и неговата шайка от военната му  хунта ??

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Мирчолина, нещо не видях отговор на въпросчето. Що така

Хммм, може и да не си го видял. Ето го пак, като този път ще го уголемя като за човек с избирателна слепота като твоята:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

КАкво се гърчиш от тема в тема.

Вече не можеш да спориш че никаква подкрепа от местните не е имало, повечето военни дори в Крим са били на страната на Киев, като са се изтеглили .

Казвам го не аз, а лидера-рашист и военен министър на терористите - Гиркин.

Ако прочетеш любимата ти статия от :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

щеше да знаеш че повечето в Крим са рашистки военни с техните семейства  и роднини.

И че този военен контингент тайно и постепенно е бил увеличаван през годините, подготвяйки  събитията за превземане на Крим. Затова и там не е имало "бежанска вълна".

да припомня че дори на референдума '91-ва въпреки големия процент руснаци там, резултатите са в полза на Крим да не е в състава на РФ.

Останалото което се случи 2014 г  си е просто и изцяло военна  операция, подготвяна много отдавна от рашисткия режим.

т.е. пак стигаме до момента че никакъв Майдан , нито западна намеса са виновни за войната, а единствените които са се подготвяли и планирали войната -  са престъпниците в Кремъл.

преди 2 часа, maxthon написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

Никога АТО не е била срещу украинското население

Само срещу едни сепаратисти, които по никакъв начин не са украинско население

Ами питай Гиркин - казва имало 12 доброволци които избягали, а от другото градче - 35 , от които 25 избягали също .....

т.е. от 4.5 млн население колко са местните сепаратисти подкрепящи терориста пратен от Москва,   към него момент ?

:giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

Това е пряко следствие не от Майдана, а от рашисткото нахлуване и непоискана война

Точно заради Майдана е Антимайдана,  последвалата гражданска война и намесата на РФ.     Парите и оръжията от НАТО превръщат развитието в бавна агония.     Украинските казаци не могат да бъдат бандеровци и няма да има НАТО в земите им.    Радио Киев не го слушат там. 

преди 13 минути, miro20 написа:

Ами питай Гиркин - казва имало 12 доброволци които избягали, а от другото градче - 35 , от които 25 избягали също .....

Някакви супермени са били тогава след като са спрели цялата тази армия насреща им. Дошли са гадните руснаци и са спасили положението. Как лесно кълвеш на всичко, което ти видят очите и чуят ушите.

Насрана ми Мирчолинке, фактът че не можеш да дадеш логичен отговор защо липсва бежанска вълна от Крим след 2014-та, говори само едно - ОПОРКАТА ТИ Е ПРОБИТА!!!

С две думи въпросът дали е имало или не подкрепа от местното население Е ПРИКЛЮЧЕН!

Ти разбира се ще продължиш да си плямпаш всякакви небивалици на тази тема, но това е защото такава е съдбата на всички тролололове - вечно да са насрани, унижени и обект на подигравки.

преди 21 часа, ivottoshev написа:

А бре, ти да не си бил няколко дни без нет, та сега като развързан дойде и избълва половината от всичките си отдавна опровергани опорки накуп в един и същи пост?

Имаше да наваксваш, щото иначе няма жълти стотинчици, а :giggle1: 

Въпросът е защо не е наказан, при явно нарушение на правилата!

https://www.kaldata.com/forums/topic/332999-докога-ще-има-неравнопоставено-отношение-към-потребителите-на-форума/#comment-5914773

преди 27 минути, ivottoshev написа:

С две думи въпросът дали е имало или не подкрепа от местното население Е ПРИКЛЮЧЕН!

разбира се че е приключен. Такава НЯМА.

И го казвам и потвърждавам не аз, а военния министър на рашистите в ДНР - Игорь Стрелков.

И за Крим обяснява кои и колко са останали лоялни , как насила под оръжието "сгоняли депутатов голосовать" и после като нахлули в Донбас как от 4.5 млн население, 12 от едното градче  дошли доброволци и избягали, от другото градче 35 човека, от които 20-на избягали също.

Това е. :hush:

преди 1 час, miro20 написа:

разбира се че е приключен. Такава НЯМА.

Разбира се - режимът в Киев не може да разчита на никаква значима подкрепа в югоизточна Украйна.   Нормално е - щом над 70 % там са руснаци.    Те и хохлите с милиони  бягат в ЕС.     Останали само 23 милиона души в Бандеристан и повечето са жени, деца и старци.     Задади идеите на Майдана дотук стигна хубавата доскоро двунационална Украйна.     Вече е в миналото, без Новорусия  няма  подобна държава.   

преди 3 часа, miro20 написа:

Крим 

Мирчолина, щом няма никаква подкрепа от местните, защо няма бежанската вълна от Крим след 2014? 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Мирчолина, щом няма никаква подкрепа от местните, защо няма бежанската вълна от Крим след 2014? 

Не питай такива трудни неща   Кокич и Миро.     Майките им са били комсомолки и затова те си мислят,  че всичко разбират и с всичко са наясно.    Иди им обясни,  че повечето казаци са били против болшевиките и са воювали против тях  заедно с белогвардейците...   Комсомолците трудно възприемат истини.   

преди 4 часа, M.Николов написа:

Защото от броят постове по форуми и социални мрежи му зависят жълтите стотинчици от Тролската централа. Сигурно още навремето е ходил да плаче в скута на иначе справедливият г-н Карабойчев и да си изпроси по-специално отношение. 

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 7 минути, attj написа:

Комсомолците трудно възприемат истини.   

Омразата на Лоботомиро20 към руснаците сигурно е свързана с някой дървосекач в Коми. Само не знам дали е защото въпросният здравеняк е искал да го оножда, или пък е защото не е искал да завърже любов с нашенската 120килограмова свиня. Може би е второто. Вервайте ми!

преди 1 час, ivottoshev написа:

Защото от броят постове по форуми и социални мрежи му зависят жълтите стотинчици от Тролската централа. Сигурно още навремето е ходил да плаче в скута на иначе справедливият г-н Карабойчев и да си изпроси по-специално отношение. 

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Омразата на Лоботомиро20 към руснаците сигурно е свързана с някой дървосекач в Коми. Само не знам дали е защото въпросният здравеняк е искал да го оножда, или пък е защото не е искал да завърже любов с нашенската 120килограмова свиня. Може би е второто. Вервайте ми!

Каква омраза бре. :) 

Вие комунделите путинисти така и за 10 години вече не можете да осъзнаете каква е разликата между русофил и путинист.

Ти например, дето бъкел руски не разбираш, но си фен на путлеристкия режим, сте си класически рашисто-нацисти, а не "русофили".

Аз който съм живял доста години , познавам много добре и руснаци, и украинци и живота там. Затова аз съм русоФИЛ колото и странно да ви се струва това.

Но не съм путинист. Нито промит комундел мечтаещ за СССР.

Кремълския режим на путлер е най лошото в момента за самите руснаци .

Да си българоФИЛ трябва ли да си фен на Боко например ?  / или друг политик който е на власт/

А който не е фен на Боко не е българин ли ?

Усещате ли се колко сте неадекватни ?

преди 1 час, M.Николов написа:

Не е станало само с плакане.

Има някаква друга връзка..... дали финансова или романтична, все още не знам.

Когато търсиш под вола теле, нали знаеш какво ще хванеш

преди 48 минути, miro20 написа:

Тази:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Тази:

И защо не ме доцитираш, а ме караш сега пак да копирам отговора си :

Вие комунделите путинисти така и за 10 години вече не можете да осъзнаете каква е разликата между русофил и путинист.

Ти например, дето бъкел руски не разбираш, но си фен на путлеристкия режим, сте си класически рашисто-нацисти, а не "русофили".

Аз който съм живял доста години , познавам много добре и руснаци, и украинци и живота там. Затова аз съм русоФИЛ колото и странно да ви се струва това.

Но не съм путинист. Нито промит комундел мечтаещ за СССР.

Да си българоФИЛ трябва ли да си фен на Боко например ?  / или друг политик който е на власт/

А който не е фен на Боко не е българин ли ?

Усещате ли се колко сте неадекватни ?

преди 3 часа, M.Николов написа:

Не е станало само с плакане.

Има някаква друга връзка..... дали финансова или романтична, все още не знам.

Когато търсиш под вола теле, нали знаеш какво ще хванеш

преди 12 минути, miro20 написа:

Бившето величие на СССР Гари Каспаров ли ви каза това?   

току-що, attj написа:

Бившето величие на СССР Гари Каспаров ли ви каза това?   

Защо някой трябва да ти казва ? Не е ли очевидно ?

По повод мнението на Папата за забраната на РПЦ в Украйна . Ето това е сектата РПЦ :

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.