Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

на 30.01.2025 г. в 21:07, attj написа:

Сега се очаква,  благодарение на Майдана,  събитията да се пренесат при Харков,  Днепропетровск, Николаев и Одеса.

Какъв Майдан още те гони

Не Майдана.. терора, рашисткия терор от страна терорист во главе с военопрестъпник издирван от Хага, си продължава. Ежедневно :

на 26.01.2025 г. в 22:21, ivottoshev написа:
на 26.01.2025 г. в 22:04, miro20 написа:

Можеш ли да ми посочиш поне една жертва на казак, мазак, рускоезичен или каквото си наречеш , ПРЕДИ рашистите да анексирате територии ?

Хронологията, олигофренино, хронологиятаааа:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

Пак не можеш да ми покажеш поне една жертва :) 

И не знам защо всеки път не ме доцитираш :

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

:hush:

Колко да ти го подчертавам и удебелявам  за да се вижда как лъжеш и мажеш, не знам. Но за мен е удоволствие да те навирам дето кучето се облизва.

Всеки път едно и също :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Режимът в Киев още продължава обявената АТО в източна Украйна,  а това е голяма и фатална грешка.  Бандеровците намаляват и привършват.

преди 21 минути, miro20 написа:

Не Майдана.. терора,

Гостите на хотел Бристол как са? Дали са имали време да си свалят камуфлажните дрехи?

току-що, maxthon написа:

Гостите на хотел Бристол как са? Дали са имали време да си свалят камуфлажните дрехи?

Ах да.... все забравям че за всяка една разрушена цивилна или историческа сграда,  за всеки обстрел и терор , рашистката пропаганда оповестява като поредния унищожен щаб на НАТО със стотици  западни наемници , бандеровски генерали и т.н.

:getout:

преди 5 минути, miro20 написа:

Ах да.... все забравям че за всяка една разрушена цивилна или историческа сграда,  за всеки обстрел и терор , рашистката пропаганда оповестява като поредния унищожен щаб на НАТО със стотици  западни наемници , бандеровски генерали и т.н.

И пак забравяш, че става дума за хотел. Какви са обичайните туристи отсядащи от няколко години из Украйна? Не са просто туристи... А най-интересното е, че самите украинци си казват, че по хотела в предвид минималните разрушения е дошла ракета от пво.

преди 24 минути, miro20 написа:

Пак не можеш да ми покажеш поне една жертва

Как да ти покажа, след като там нямаше проблеми преди краварите да организират поредната си цветна революция? Сам казваш от къде тръгва всичко:

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 29 минути, miro20 написа:

Пак не можеш да ми покажеш поне една жертва

Как да ти покажа, след като там нямаше проблеми преди краварите да организират поредната си цветна революция? Сам казваш от къде тръгва всичко:

Не. Виждаш ли как сам се унижаваш отново. Дори да приемем теоретично вашата малоумна версия че е имало американска намеса, то за целия период на Майдана, а той е почти цяла година от 2013 до 2014 г,  не е имало никакъв проблем , нито една жерва не е имало в Крим, нито в Донбас.

ФАКТ. Пак повтарям, ДОРИ да приемем хипотетично твоята малоумна версия че е имало америакнска намеса, ПАК не е имало проблем !

Да повторя и КОГА и КАК се появиха жертвите , убийствата и т.н.

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

Колко да ти го подчертавам и удебелявам  за да се вижда как лъжеш и мажеш, не знам. Но за мен е удоволствие да те навирам дето кучето се облизва.

Всеки път едно и също :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Мирчолинке, ти четеш историята от момент, в който ти изнася. Я ми кажи кой се набърка първи в украинските лайна? От Русия или от Кравария тръгна всичко? 

Кой подкрепи митинг, целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

667128618_.jpg.e61f60ef1834dc5f736f351fc7ccad39.jpg

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Мирчолинке, ти четеш историята от момент, в който ти изнася. Я ми кажи кой се набърка първи в украинските лайна? От Русия или от Кравария тръгна всичко? 

Кой подкрепи митинг, целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

667128618_.jpg.e61f60ef1834dc5f736f351fc7ccad39.jpg

Виждаш ли как сам се унижаваш отново. Дори да приемем теоретично вашата малоумна версия че е имало американска намеса, то за целия период на Майдана, а той е почти цяла година от 2013 до 2014 г,  не е имало никакъв проблем , нито една жерва не е имало в Крим, нито в Донбас.

ФАКТ. Пак повтарям, ДОРИ да приемем хипотетично твоята малоумна версия че е имало америакнска намеса, ПАК не е имало проблем !

Западът няма начин да не изостави режима в Киев.   Язък за всички финансирания.

преди 52 минути, miro20 написа:

Дори да приемем теоретично вашата малоумна версия че е имало американска намеса...

Приемаш "теоретично" дори и снимката на Нюлънд?!?

Как ще окачествиш явната подкрепа на митинг, целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

Ще ми посочиш ли една жертва В Крим или Донбас преди тази цветна революция?

Февруари 2014 г., площад Майдан, сенатор Джон Маккейн снима протестите, застанал до Джефри Паят, посланик на САЩ в Украйна, с Виктория Нюланд зад него. Тримата открито се наслаждават на ролята си в свалянето на демократично избрания украински президент Янукович.

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

Дори да приемем теоретично вашата малоумна версия че е имало американска намеса...

Приемаш "теоретично" дори и снимката на Нюлънд?!?

Как ще окачествиш явната подкрепа на митинг, целящ свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

Ще ми посочиш ли една жертва В Крим или Донбас преди тази цветна революция?

ОТНОВО да те питам

- Майдана е от 2013 до февруари 2014 г. / завършил с разстрелите от прорашистките беркутовци и Янукович, които после бяха изтеглени в Москва /

Та, пак да те питам - за целия този период ,  почти цяла година, включително и с неоценимата решаваща подкрепа с гевреци от Нюланд  без които Майдана не би  успял :)  можеш ли да ми посочиш поне една жертва в Крим или Донбас, които да са по причина именно тези гевречета, и именно тези  целогодишни протести на Майдана ???

Посочи де ?

Да цитирам ли отново с червените удебелени букви което ти повтарям отново и отново, а ти се гърчиш като червей на слънце ?

:)

. Дори да приемем теоретично вашата малоумна версия че е имало американска намеса, то за целия период на Майдана, а той е почти цяла година от 2013 до 2014 г,  не е имало никакъв проблем , нито една жерва не е имало в Крим, нито в Донбас.

преди 3 часа, miro20 написа:

Лъжеш, доказано многократно!

Клането на киевския Майдан: истината - като първа жертва на войната

Каква е истината за снайперистите от Майдан?

Ето ти и една статия от крайно антируска медия, в която все пак загатват, че е имало жертви:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31777785.html

Според Миро руснаците в Одеса се самоподпалиха и самоубиха -  за да бъдат обвинени и злепоставени невинните привърженици на Майдана.   Как се спори с радио Киев?  

Майданът умира - щом САЩ се оттеглят от финансирането.    Има ли и още неразбрали!?  

Володимир Зеленски вече заявява, че е готов да преговаря във всякакъв формат, ако САЩ и Европа дадат гаранции за сигурност.  Майданът докъде докара бандеровските хохли.     Постепенно всички ще осмислят - режимът в Киев за никои не е задължителен.   Той е обречен.   Не може да съществува без значима финансова и военна подкрепа от Запада.    

на 2.02.2025 г. в 2:38, M.Николов написа:
на 1.02.2025 г. в 22:30, miro20 написа:

Лъжеш, доказано многократно!

Клането на киевския Майдан: истината - като първа жертва на войната

Каква е истината за снайперистите от Майдан?

Да цитирам от източниците ти :

Иван Качановски е фалшификатор на събитията на Майдана в Украйна и съвременната история на Украйна“, заявява той. Защото професорът „публикува псевдонаучна статия, озаглавена „Снайперисткото клане на Майдана“, която се основава на умишлени фалшификации на събитията на Майдана. Всеки, който внимателно проучи неговите хартиени източници и други видео материали за Майдана в Украйна, ще стигне до извода, че статията на Иван Качановски е тотална фалшификация...

Източниците и видеозаписите на Иван Качановски, използвани в неговата фалшива статия, не потвърждават заключенията му от неговата фалшиви изследвания, че протестиращите на Майдана са били застреляни от места,контролирани от силите на Майдана.

Второ

- прочети ми хууубаво въпроса. Ама много хубаво.

"Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас."

Как си с географията ? Къде е Майдана в Киев , къде Крим и Донбас ?

Кога на Майдана е имало някакви призиви за Донбас или Крим ?

Посочи ми поне една жертва в Крим или Донбас, което да оправдава рашисткото нахлуване което бе с лайтмотив  "за защита на рускоезичните" .

Поне една ми посочи ! Няма такава !

Много стр кухи това комунделите путинисти когато се мъчите да си изсмуквате от пръстите лъжи , спекулации , фейкове само ис амо да орпавдавате рашистката малоумна агресивна война.

Трето да ти напомня - "невинните" според вас, беркутовци, бяха изтеглени заедно с Янукович в Москва с предварително подготвена спец операция на РУСКИТЕ служби точно след разстрела наМайдана , и пак да ти напомня, медалите които путлю раздаде за перфектно проведената акция бяха с дата не датата на анексиране на Крим, а ПО РАННАТА - 20 февруари 2014 г 

За какво може да награждава путлю военните си и провокаторите точно на тази дата на разстрела 20 февруари, датата на разстрелите и провокациите на Майдана,  оставям да се сетиш сам.

на 2.02.2025 г. в 2:38, M.Николов написа:

Ето ти и една статия от крайно антируска медия, в която все пак загатват, че е имало жертви:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31777785.html

Да цитирам щом казваш и от там :

Цитат

Русия започна войната в Украйна с обяснението, че иска да "денацифицира" правителството в Киев заради извършен от него геноцид в Донбас. Фактите, известни още преди началото на инвазията, обаче не са на страната на Кремъл.

Да, Кремъл си измисли фашистка нацистка хунта което няма нищо общо с реалността. Сега забелязваш ли как се смени рашистката дезинформационна пропаганда ?

Позабравиха беендеерофцциии, хунти, и сега лайтмотива е - НАТО води с нас война, бла бла бла... Къде бяха тези наративи 2014 г ? НЯМАШЕ такива :)

А или какво се загатва от статията ?

За трагедията в ОДеса ли ?

Не стига че си скаран с географията, но и хронологията ви тотално куца на всички рашисти.

Тази трагедия многократно съм я коментирал, почети си всичко по назад. Но пак извади календара и виж кой месец след кой е , кога е Майдана, кога са провокациите, и кога  е Одеса.Войната  ОТДАВНА бе започнала, както и анексиите и нахлвуането в Донбас.

:yanim:

След като Доналд Тръмп започна директни мирни преговори с Москва, заобикаляйки Киев и европейските съюзници, САЩ са в цялостно преразглеждане на събитията в Украйна.    Киев и европейските им съюзници наблюдават с ужас отстрани, опасявайки се, че САЩ ще сключат лоша сделка и ще им "връчат сметката“.      FT пишат :  Тръмп отваря вратата към най-големите амбиции на Путин  - тъй като възникват предпоставки за разединение между САЩ и ЕС.

преди 7 часа, miro20 написа:

Да цитирам от източниците ти :

Иван Качановски е фалшификатор на събитията на Майдана в Украйна и съвременната история на Украйна“, заявява той. Защото професорът „публикува псевдонаучна статия, озаглавена „Снайперисткото клане на Майдана“, която се основава на умишлени фалшификации на събитията на Майдана. Всеки, който внимателно проучи неговите хартиени източници и други видео материали за Майдана в Украйна, ще стигне до извода, че статията на Иван Качановски е тотална фалшификация...

Източниците и видеозаписите на Иван Качановски, използвани в неговата фалшива статия, не потвърждават заключенията му от неговата фалшиви изследвания, че протестиращите на Майдана са били застреляни от места,контролирани от силите на Майдана.

Цитираш, опит за опровержение от безимен автор!

Без нито един доказан факт!

:wub:

"И не си мислете, че на професор Качановски му се размина. Не мина и месец – и ето ги опровергателите. Винаги са готови да излъжат, ако скрият лицето и името си.

Сигурен знак, дори ако „екранът“, зад който излъчват, е „независима академия“. Учените, които използват социалната мрежа за сътрудничество Academia.edu от 2008 г. насам, споделят статиите си с почти целия научен свят, проследяват своята цитируемост от колегите и наблюдават изследванията и разработките по имена и ключови думи. Тук вратата е широко отворена дори за студенти и служители или за независими изследователи.

Но представителите на науката, преди всичко и най-охотно, демонстрират името си тук, залагайки го на всяка своя стъпка в науката. Друг е въпросът, когато нашият „опровергател“, изглежда, наистина не иска името му да излезе наяве. Ето защо , уви, не можем да посочим автора на статията „Иван Качановски е фалшификатор на клането на Майдана в Украйна и съвременната история на Украйна“, което опровергава изследванията на Иван Качановски."

преди 7 часа, miro20 написа:

Второ

- прочети ми хууубаво въпроса. Ама много хубаво.

"Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас."

Как си с географията ? Къде е Майдана в Киев , къде Крим и Донбас ?

Посочвал съм ти назад в темите.:hush:

Джей Ди Ванс е новобранец в подобна материя.     Да беше попитал Тръмп за хиперзвуковите ракети.    САЩ са изпреварени и вече никъде нищо не могат да диктуват.   Както личи -дори и в Европа.   Язък и за Майдана...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.