Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Какво стана с коалицията на желаещите?   Дори и радио Киев се умълча.  Щели били да отбраняват Одеса,  а ги е страх дори да отидат до там.   Зеленски няма съюзници.   

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Не съм те чул гък да кажеш против путлю и хилядите репресии, липса на опозиция, демокрация и т.н.  ?

Ми аз около сто пъти те приканвах да покажеш репресиите "пет години колония не ти мърдат" и "десетилетие каторга", за които ни приглуши ушите, а ти в отговор успя да ми покажеш само линкове с глобени хора. 

Глоби има навсякъде, Лоботомиран. Да нарушиш закона и да те глобят не е репресия.

И аз всеки път съм ти показвал и цитирал репресирани и в затвора и убити знаем една камара публични личности, но ти си сляп за отговорите. 

На сляп ланкаджия каквото и да му показваш , той ще си остане сляп . 

преди 1 час, attj написа:

Какво стана с коалицията на желаещите?   Дори и радио Киев се умълча.  Щели били да отбраняват Одеса,  а ги е страх дори да отидат до там.   Зеленски няма съюзници.   

Напротив. 

Не знам как тълкувате рашистите последните новини, но именно по голямата международна подкрепа, обръщането на САЩ с категорична помощ към Зеленски, засилените санкции, отрязване на огромен брой рашистки танкери от сенчестия флот, и т.н. му позволи да играе в момента с по силни карти и да предлага преговори . 

Рашистите за сега увъртат както винаги :)

РЕзултатът го знам какъв ще е - рашистите ще лъжат и мажат, като паралелно ще демонстрират мускули с поредни най мащабни удари с дронове и ракети по изцяло жилищни квартали и градове  / и те точно това правят в момента от безсилие / 

понеже са бесни на усливащата се подкрепа към Зеленски .

преди 10 минути, miro20 написа:

И аз всеки път съм ти показвал и цитирал репресирани и в затвора и убити знаем една камара публични личности, но ти си сляп за отговорите. 

На сляп ланкаджия каквото и да му показваш , той ще си остане сляп . 

Не, г-н Насраний. Когато ти поисках доказателство за думите "пет години колония не ти мърдат" и "десетилетие каторга"... ти ми даде линк с глобени хора: 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не, г-н Насраний.

Друго си е да цитира убитите....

Радио Киев не съобщава за войници от НАТО в Бандеристан.    Миро е и фантазьор.   Тръмп се чуди как да се отърве от наследството на Байдън.   Сега Европа трябва да плаща.    Спорят за парите.   Лудата Кая Калас е неспособна да съхрани единството.  Повече спорят и се карат заради тази естонка.

,,ninaninel9281   преди 5 часа (редактиран)

На Украине ни одного митинга или майдана не проходит бесплатно! Бесплатно у них только в бусик затаскивают, избиваю и убивают, а мимо идущие, бывает БЕСПЛАТНО пытаются отбить бедолагу. Но ни одного митинга против рабского положение украинцев, ни одного митинга против бусификации, ни одного митинга против отмены выплат погибшего на войне, а типа, только через суд с доказательствами ( :face-blue-wide-eyes:мрак)!!! А тут американские структуры по /нагляду/ за 95 кварталом /прихлопнули/, а украинцы "возмутились" и припёрлись на митинги. Как говорится, ржу не могу!"

Майданистите умират за НАТО и за ЕС.   Не осмислят - вече не ги искат там.  Помощите от Запада намаляват.    И така създават риск за  съществуването на държавата си.    Тя пак може да стане подчинена на Москва република.   За това ли правиха революция с преврат?     

преди 10 часа, attj написа:

Майданистите умират за НАТО и за ЕС.   Не осмислят - вече не ги искат там.  Помощите от Запада намаляват.    И така създават риск за  съществуването на държавата си.    Тя пак може да стане подчинена на Москва република.   За това ли правиха революция с преврат?     

20206631.jpg

,,sapientisat1952   преди 1 час

Хозяева, вновь указали место собаке."

,,Viki-p2oпреди 1 час

Против ТЦК так бы вышли и против их скотского обращения с людьми..

105

1

AIdro_lnb8mvKXZU6YuIYlKw_lgaxjJ1oqevoDXV

@Zhestyanka_преди 48 минути

За это не платят)это же коклы

,,@user-xz6zv9hu7z   преди 1 час

мне давелось поговорить с моей подругой от туда ,я ей говорю как же так ходят с факелами все такое ,она говорит ,народ беден дали бабки и в перед !!!!! продажные ...."

на 22.07.2025 г. в 23:09, ivottoshev написа:

Не, г-н Насраний. Когато ти поисках доказателство за думите "пет години колония не ти мърдат" и "десетилетие каторга"... ти ми даде линк с глобени хора: 

наистина си много ограничен. 

Чукни в търсачката за рубриката " в рашистан няма репресии" колко пъти съм цитирал реално осъдени.

За репресиите в рашистан и хилядите осъдени на реален затвор никой и не спори бре "насраний" фекалиометчо . :) 

Ето  ти отново статистики : 

https://ovd.info/2024/06/07/baza-politicheski-motivirovannykh-ugolovnykh-presledovaniy-dannye-o-prigovorakh

https://data.ovd.info/

на 24.07.2025 г. в 10:09, attj написа:

Майданистите умират за НАТО и за ЕС. 

Не, умират на фронта във войната която рашистан започна. За правото си за съществуване , за държавата си , за семействата си срещу рашисткия геноцид. 

Майдана и евроинтеграцията нямат нищо общо с умирането .

преди 45 минути, miro20 написа:

наистина си много ограничен. 

Чукни в търсачката за рубриката " в рашистан няма репресии" колко пъти съм цитирал реално осъдени.

Защо да чуквам в търсачка? Та ти нали вече ми отговори? 

Режимът в Киев обяви АТО срещу АнтиМайдана на украинските казаци.    Това престъпление срещу част от украинския народ стана причина за гражданска война.     Радио Киев и радио Донецк говорят различни  неща.    Скоро пак ще говорят като в синхрон.   Бандеровците не ги искат в ЕС съседните им Полша,  Унгария и Словакия.   А Русия определено няма да ги пусне в НАТО.      Тези около Зеленски приличат на нищо неразбрали.

Докараха украинските казаци да отвоюват от нагли хохли и ляхи родната си Украйна.     Някакви католици все нищо не са разбрали.      И какво като умират напразно...

Досега  основните искания на Русия – украинско изтегляне от четирите области, неутрален статут на страната и ограничения в армията ѝ – остават категорично отхвърлени от Киев.       Бандеровците още вярват в идеите на своя Майдан  и продължават да воюват и да умират.  И привършват войниците им.  Тръмп затова настоява за незабавно примирие.    Иска да даде шанс на остатъка от бившата Украйна.  Реално обаче никой не го слуша в Москва и в Киев. 

От нета:
Жена от Централна Украйна пише:
„Как силно трябваше да се постараем, че хората толкова масово да намразят, с всяка фибра на душата си, всичко (подчертавам - ВСИЧКО - от бродираните ризи /вышиванки/ до знамето с герба) украинско? Това е страшно…
Загубихме Украйна. И не Путин е виновен. И не са виновни известните ни русофоби от ЗУ.
Ние сме виновни за това. Ние, украинците от Полтава, Черкаси, Киев, Хмелницки, Житомир, Чернигов, от цяла централна Украйна, позволихме на тези идиоти от Галичина да установят своите нацистки порядки над цяла Украйна.
Спомни си, украинецо! Спомни си как по време на пиршествата подващахме бандеровските им песни, как се смеехме с тях на шегите им: „маю час та натхнення, пиду попыляю москаля“, затваряхме си очите за тяхното изкривяване на украинския език с всички тези „шпитали“, „нарази“, „летовыща“ и други „мапы“ с „милициянтами“ и „катедрами“.
Бяхме безразлични към създаването в техните градове и села на паметници на онези, които стреляха в гърбовете на нашите дядовци през Втората световна война 1941-1945 г.
Тогава те „случайно“ започнаха да поставят портрети на Бандера и Шухевич на срещите си.
И след това открито да маршируват, първо в тяхните, а след това и в нашите градове със знамената и символите на СС и фашистките лозунги ...
Умишлено си затворихме очите за това: „Е, те имат своя история, трябва да ги разбираме ...“. И тези ТЕХНИ паметници започнаха да се появяват и у нас...
Наричаха ни „схидняци“, целият Югоизток – „роби“, „совки“ и „потомци на сталинските кацапски палачи“, а миньорите „куп бандити, живеещи също такъв куп „Анжелики“.
И ние, разбира се, осъзнавайки, че това не е така, приятелски ги тупахме по рамото „Хайде бе, и там има нормални хора…“.
Ние ги пуснахме в Киев. И Киев, Киев (!) мълчаливо наблюдаваше гастролиращите галисийци и студенти от паметния марш с факли в чест на рождения ден на Бандера по Крещатик и тези шествия ставаха все по-многобройни от година на година.
Те пренаписаха цялата ни история. Нашите предци, според тази тяхна история, се превърнаха в безполезни "потураци на Руската империя", а техните колаборанти, рагули и нищожества се превърнаха в новите герои на Украйна.
Ние и това го преглътнахме.
Когато в Киев по време на Майдана започнаха да бият в метрото за това, че хората говорят на руски (и това в рускоезичния КИЕВ), на рускоговорящите жители на Киев дълбоко не им пукаше, „ама те са деца“ - лудуват, те са срещу Янукович, някак неудобно е да ги поставиш на място.
Те изпоср@ха и разрушиха целия център на Киев - и тук си мълчахме.
Сега получаваме отговора. За нашето безразличие, за нашето малодушие и за нашата глупост - ИЗГУБИХМЕ УКРАИНА.
Тя повече никога няма да бъде, не само в предишните си граници...
ХОРАТА СЕ П Р О М Е Н И Х А !!!
Чашата на търпението на Югоизток е препълнена. Украйна за тях се оказа зла мащеха, с мустачки под носа и СВАСТИКА на ръкава...
... Нямам нито един аргумент срещу руснаците и тяхната справедлива омраза към тази полуумна Украйна...”

Украйна не може да бъде изгубена.    Все нещо ще решат.     Католическият Запад не ми е ясно защо въобще рискуват.   Няма да ги питат и вече трябва да свикват.   Заради безнадеждните Урсула и Кая -  барабар с Тръмп.  

Зеленски си мисли,  че никой няма да му търси отговорност за всички събития след Майдана.    Няма как всички да излъже и да е като чиста вода ненапита.

Зеленски: Основната грешка на Путин е, че игнорира украинците.    7 милиона украински казаци  са се изсипали в Русия с руско гражданство.   И Путин въобще не ги игнорира.    

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.