Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра: Обичаш или не ... това е въпросът? :)

Featured Replies

Е, сеир кой не обича... Та и ас хвърлям по едно око с кеф, стига да не е пошъл...

Обича ли кокоша супа?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 71,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз обичам да купувам елха... Украсява я Кибритената Клечица... Седи и ги гледа и ги реди и ги пренарежда и си пуска Дядо Мразъ да и пее... Като дете е в такива моменти... Елхата я зимам само за да я г

• приемам го като самозащита имаше една приказка нз на кой беше ако наградиш враговете си  с добро с какво ще наградиш приятелите си  обичате ли да  майсторите 

• Много! Дори и да не са исторически достоверни...   Обича ли да дига патърдия?  

Публикувани изображения

Мне... Особено ако е за онези гъзопръцодупестите с арменската фамилия... Там пък пощръклявам и се изнасям от помещението...

Обича краве масълце...

обичам - умно, безумно, сякак го ям...

то па добре, че не се иска акъл за ядене на сладолет... :D че го ям и зимата...

Обича да чете исторически романи?

и да го превърта с главата надолу:shy11:

обича да се подхилва под мустак на работното място на идиотийките в главата си:D

нямам никакво вдъхновение на работното си място за идиотийки, че и да им се подсмихвам ...

Обича кроасанчета?

преди 6 часа, Уиш... написа:

...

обича да се подхилва под мустак на работното място на идиотийките в главата си:D

Много!

преди 2 часа, Maleficient написа:

...

Обича кроасанчета?

Ми, май няма да ги откажа...

Обича да пее под дъжда...

преди 3 часа, darkterminal написа:

Много!

Ми, май няма да ги откажа...

Обича да пее под дъжда...

само това остава и лиценза ми е в кърпа вързан:D

обича да пазарува:P

Мммм... Само джаджи и момчешки играчки. Останалото си е чисто губене на време... Но! Се налага...

Обича медени крушки?

преди 2 минути, darkterminal написа:

Мммм... Само джаджи и момчешки играчки. Останалото си е чисто губене на време... Но! Се налага...

ххохо, изловихме те , я си признай каква играчица домъкна последно в мечата бърлога:D

обича много круши медени,:shy11:  като ги гризнеш, да потича сок по брадичката :shy11: що сега прайш така

обича да се върти край печката?

Обича, ма край пернишката печка. Да бутам дръва и въглища, и печката да бобеца а кюнците да станат црвени, румени, засмени като малинките на лято... Иииих!

Обича ли пица?

обича ами, много даже.  стига ме въртя около яденето , Медуне, огладнях:shy11:

обича да реди пъзели?

Не... Трябва да се ръчка и да се рови там... Ас съм с по друга нагласа... Нещата да са така направени, че да се получат от самосебе си без ръчкане, ровичкане, а интуитивно и еднозначно!

Обича филми за природата...

Уффф... Малко болна тема... Със джаса под вежди се гледаме строго и гледам да не го закачам доколкото мога... Не го чувам май много... Но има неща, които ме впечатляват...

Обича да мързелира?

преди 1 минута, darkterminal написа:

Уффф... Малко болна тема... Със джаса под вежди се гледаме строго и гледам да не го закачам доколкото мога... Не го чувам май много... Но има неща, които ме впечатляват...

Обича да мързелира?

ииииq ми то това признание е достатъчно  ( :

обичам:shy11:

обича да опитва нови неща?

и да диванира :D

опс... не обичам да опитвам нови неща... искам си спокойствието на старите и изпитани неща, каквото и да значи това... ама е хубаво това редактиране... дето не си личи, че си редактирал... :lol6:

Обичаш ли колегите да ти разказват тъпи вицове и да не реагираш, когато трябва да се смееш?

преди 2 минути, Уиш... написа:

...

обича да опитва нови неща?

Ми обича ами?

преди 2 минути, Merryl написа:

...

Обичаш ли колегите да ти разказват тъпи вицове и да не реагираш, когато трябва да се смееш?

Тц! Винаги се смея на всякакви вицове... Но не обичам да го правя...

Обича да тича?

преди 4 минути, darkterminal написа:

Ми обича ами?

Тц! Винаги се смея на всякакви вицове... Но не обичам да го правя...

Обича да тича?

хха ,е как се смееш на тъпи вицове път ти бре .. товат рябва да ес види:biggrin:

не обичам

обича да вдига гири?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.