Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете дъно за Skylake

Featured Replies

преди 17 часа, Eternal Life написа:

1.Ти необикновен потребител ли си?! Хайде да не се превъзнасяме толкова! Потребителите се делят на : знаещи и незнаещи! ;)

2.Прекалено силно изказване правиш! Тук във форума всеки помага пожелание,а не по задължение! А,и не може да се сърдиш затова че някой не си е направил труда да погледне сам нещо,не всеки има опита и знанията да го направи! ;)

3.В България сме,а не в Германия! ;)

Аз имам MSI-ско дъно и въпреки че е малко старичко съм доволен! Вече 8-сма година го ползвам и всичко си е наред с него!

1. Я погледни първо какво съм цитирал и тогава ме питай какъв съм. А освен това погледни отговора ми към кой човек се отнася и се запитай ти пък кой точно беше в този разговор ,че да се намесваш и да се опитваш да ме засичаш.

2.В случая изобщо не става дума за конкретната тема а и ако прочетеш малко по-внимателно и неизбирателно ще разбереш и това. И изобщо не се сърдя, просто отбелязвам факти. Това обаче дали си погледнал сам или не няма нищо общо с опит и знания. Става дума само за желание. Който има опит и знания не пита или пита рядко ,а човек с желание поглежда ,ползва гугъл,създава си някаква представа за нещата и после пита за да му се допомогне.Или най-малкото прочита темата как да пита правилно.Или може би тема с две думи в загавието ,без препинателен знак и обяснение "Заглавието" отговоря на представите ти за адекватен въпрос.Както и примерно нещо от типа на "пичове не ще да ми запали линдоса помагайте да ми оправите щайгата".

3. Да, за съжаление .....

А моите негативни впечатления от MSI също са от няколко години и затова съм написал,че не мога да говоря за новите, но кой да чете пак. По лесно е да си изберем 2-3 думички,да ги извадим от контекста и да почваме да се правим на интересни.Та се връщаме на точка 3 пак.......но какво да се направи,такъв е живота.

Ще помоля само ако има още нещо подобно за изясняване да е на лични,за да не дооспамваме темата. Въпреки че като гледам и тук автора показва невероятен интерес......

на 11.11.2015 г.,, Tommygun написа:

...

1.Виждам какво си цитирал и зная кой си ("Hardware Team",а това с нищо не те прави по - повече от мен,или някой друг потребител на сайта) и не ми допада мнението ти! Също така всеки има право и може да се включва в темата! ;)

2.Прочел съм темата много добре,така че хич не се опитвай да ме правиш на глупав!

Аз също си правя мои заключения и имам мое лично мнение! Чета книжки (не от нета,също си купувам) не си само ти! 

Така,че ако си мислиш,че говориш на някой незнаещ потребител,много бъркаш! Аз не работя в сервиз,но също се занимавам с както ти се изрази в по горното си мнение :

Цитат

"практическия ми опит не се изразява само в човъркане на собствения си компютър а и общо взето на всички познати приятели,приятели на приятели ,семейства на приятели и на приятели на приятели"

А,твоето мнение не е ли избирателно?! :

Цитат

"моята си камбанария по начало бие само Асус"

А,моята повече към MSI! ;)

Попадал съм на доста корави MSI-ски дъна,които не са се разваляли и си работят с години!

A и общо взето хората които не разбират по малко си бърникат из биоса,а и също повече внимават,и не пипат там където не разбират,защото се страхуват да не стане някой фал!

3.Ей затова ти казвам,че прекалено силно се изказваш,защото си въобразяваш,че само ти четеш и ги разбираш нещата,ами не е така! ;)

--------------------------------------------------------------------------------------

Не знам авторът към какво дъно се е насочил,но както споменах и по горе MSI-ското дъно си е много добро и няма да съжалява,ако го вземе! ;)

Асуското също не е лошо! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Продължаваш да се заяждаш и да извърташ думите ми както ти е удобно. Също така продължаваш да не вникваш като четеш какво пиша.Ако искаш може да пробваме на друг език или на маймуница,но нали все пак сме в български форум.:wink12:

Дискусия се води с хора които имат желание да са конструктивни, не с такива ,които скачат направо с гръмките изказвания и обиди.

Ако се чустваш засегнат лично по някакъв начин може да го кажеш като човек а това че имам някаква табелка не означава нито че разбирам повече от някой друг нито пък че съм ти ясен като знания и още по-малко като човек. Просто все не сторвам да се натисна да ми я махнат-така и така идеята с табелките е стара и нерепрезентативна.

За да няма недоразумения и неразбрали, ще ти се вържа още веднъж и за последно. Погледни първия ми коментар за дъната на МСИ. И с четене нямам предвид цялата тема а само ,което съм написал аз - в какъв контекст е и към какво се отнася. Не просто една две думи и веднага коментар към тях. Всеки има право на мнение, но като не си съгласен с мен ще го кажеш като човек а няма да скачаш с рогата напред. И пак ,то си е твоя работа как ще скачаш, но така не трябва да се чудиш,че влизам в тона ти(нещо ,което рядко правя с хората,които ме заяждат). Защото аз заставам зад всяка една своя дума и мога да я повторя, просто ме мързи да пиша наново и да режа и копирам.

Твоя личен опит ти казва едно, моя личен опит друго. Това е ок, но не с "Хайде да не се превъзнасяме толкова!". Защото така като тръгна да цитираш избирателно и да вкарваш криви реплики ти също за мен си тежък трол,който си няма работа,но не ти го казвам нали (досега:wink12:).А коментара ми за обикновенните потребители - хайде изкриви си сърцето и кажи,че не съм прав. Но преди това просто прехвърли набързо темите в хардуерния раздел и виж колко от тях са направени по правилата на форума. Тогава може пак да ми направиш забележка за горките потребители,които така онеправдано слагам под един знаменател и се "имам за нещо повече от тях".

Оспамихме на човека темата с лични отношения,но държа да подчертая, че не започнах аз......Но пак ще помоля ако искаш да изясним нещо лично, дай следващия път на лично съобщение,за да не дойде някой модератор и да орине и заключи на момчето темата заради нас. Казахме си мненията, аз Асус, ти МСИ и това е.

• Автор

Благодаря много за мнението на всички не очаквах такава разгорещена тема, но все пак ми беше полезна. Все пак и парите са фактор за Gigabyte Z170X Gaming 7 се иска сериозна сума. Замислих се за Gaming 5 или на MSI Gaming M5, които са с 50 лева отгори на ASUS Z170 Pro Gamer и не знам струва ли си да дам 50 лева отгори за тях или няма да усетя голяма разлика макар и ASUS Z170 Pro Gaming да е евтиния вариант?

Редактирано от Юлиян Ганчев (преглед на промените)

на 9.11.2015 г.,, Юлиян Ганчев написа:

Предложете някое хубаво дъно 300-350 лева за Intel Core i7-6700K като ще се овърклоква.

Амии едното е това: http://sky-mag.eu/gigabyte-ga-z170x-gaming-3-eu

Другото е това: http://www.altech.bg/bg/product/54474 

Или ASROCK...Много голяма част от машините за овърклок са с ASRock дъна,защото са по-евтини,качествени доста и имат много функции за по-малко пари...Може би някое от тези...

http://www.altech.bg/bg/product/54346

http://www.altech.bg/bg/product/55476 Това дъно-Fatality е доста добро...Клокърско дъно и геймърско...Аз бих се чудил между MSI-я и това...Може би бих взел това,защото съм геймър и има някои готини функции като Killer LAN,Purity Sound(доста добра звукова карта),Key Master и т.н... Всичко си е до лични предпочитания... 

Аз съм със Z77 Extreme 4 и мога да кажа,че е отлично дъно за овърклок... Значи и 4-те дъна са добри,вече си е лично предпочитание...Аз ако избираж,бих взел MSI... А иначе ASUS не ми харесват,защото са малко по-скъпички,нямат някои функции,и не знам при Skylake,но при старите чипсети имаха проблем с вградената видео карта,по-точно HDMI порта...Аз имах ASUS H77 преди да взема Z77 и също имах този проблем...Трябваше да слагам външна карта и да обновявам BIOS,че да оправя вградената...

преди 2 часа, Alex&Vanko^ написа:

Аз мисля,че си на 40г. и имаш над 100 игри на компа.Треа ти жена за секс и фитнес да се перчиш пред нея!

Дамс почна от G860 после i3 после i5 после Xeon ся i7.Какво следва платформа 2011?

Не съм на 40. Не съм почнал от G860. И когато двама си мерят ония работи, не си слагай гъза по средата. 

• Автор
преди 1 час, Дани С. написа:

Амии едното е това: http://sky-mag.eu/gigabyte-ga-z170x-gaming-3-eu

Другото е това: http://www.altech.bg/bg/product/54474 

Или ASROCK...Много голяма част от машините за овърклок са с ASRock дъна,защото са по-евтини,качествени доста и имат много функции за по-малко пари...Може би някое от тези...

http://www.altech.bg/bg/product/54346

http://www.altech.bg/bg/product/55476 Това дъно-Fatality е доста добро...Клокърско дъно и геймърско...Аз бих се чудил между MSI-я и това...Може би бих взел това,защото съм геймър и има някои готини функции като Killer LAN,Purity Sound(доста добра звукова карта),Key Master и т.н... Всичко си е до лични предпочитания... 

Аз съм със Z77 Extreme 4 и мога да кажа,че е отлично дъно за овърклок... Значи и 4-те дъна са добри,вече си е лично предпочитание...Аз ако избираж,бих взел MSI... А иначе ASUS не ми харесват,защото са малко по-скъпички,нямат някои функции,и не знам при Skylake,но при старите чипсети имаха проблем с вградената видео карта,по-точно HDMI порта...Аз имах ASUS H77 преди да взема Z77 и също имах този проблем...Трябваше да слагам външна карта и да обновявам BIOS,че да оправя вградената...

А освен магазините които си предложил дали знаеш безопасно ли е да се купува от emag защото имам отстъпка там и ще излезе по-евтино. Дъната там чисто нови ли са не бракувани или с дефекти защото не е компютърен магазин и се чудя?

преди 13 минути, Юлиян Ганчев написа:

А освен магазините които си предложил дали знаеш безопасно ли е да се купува от emag защото имам отстъпка там и ще излезе по-евтино. Дъната там чисто нови ли са не бракувани или с дефекти защото не е компютърен магазин и се чудя?

То че е безопасно, безопасно е. Проблемът е как ще ти  оправят сервиза.  Скоро не съм се интересувал, дали о ще си носят частите в Румъния, но ако е още така, ще има да чакаш... За  мен Sky   е най-добрия избор в  България, особено ако си далече от София. 

на 10.11.2015 г.,, Tommygun написа:

...Кико веднага може да ти даде сравнение с колите,въпреки че там след 2 от една марка, които ми се чупиха(в гаранция) ще взема и трета най-вероятно, но там съм болен фен а и не харча чужди пари а моите си...

Що се отнася до БМВ-тата, също са ми любима марка, особено емките. И да се уточня - M3 E30. А напоследък се замислих за M2. Всъщност, ако  е БМВ, ще е точно M2  или нещо под него. Застраховка за пенсия, какво да се прави. 

преди 24 минути, Кико написа:

То че е безопасно, безопасно е. Проблемът е как ще ти  оправят сервиза.  Скоро не съм се интересувал, дали о ще си носят частите в Румъния, но ако е още така, ще има да чакаш... За  мен Sky   е най-добрия избор в  България, особено ако си далече от София. 

Що се отнася до БМВ-тата, също са ми любима марка, особено емките. И да се уточня - M3 E30. А напоследък се замислих за M2. Всъщност, ако  е БМВ, ще е точно M2  или нещо под него. Застраховка за пенсия, какво да се прави. 

преди 30 минути, Юлиян Ганчев написа:

Ами бях си поръчал телефон от емаг...Спря ми тъча и за месец ми го смениха.Да пътува до Руминия телефона,но всичко е ОК... Първо не мисля,че ще имаш проблем с дъното...Дъно рядко се случва да даде дефект...А ако случайно се развали,Emag си покрива всички разходи за доставки и т.н.Само им пращаш дъното до някакъв офис май в София,нещо такова беше... А има опция да дойдат до адрес и да вземат дефектното нещо,в случая дъното...

преди 10 минути, Дани С. написа:

Ами бях си поръчал телефон от емаг...Спря ми тъча и за месец ми го смениха.Да пътува до Руминия телефона,но всичко е ОК... Първо не мисля,че ще имаш проблем с дъното...Дъно рядко се случва да даде дефект...А ако случайно се развали,Emag си покрива всички разходи за доставки и т.н.Само им пращаш дъното до някакъв офис май в София,нещо такова беше... А има опция да дойдат до адрес и да вземат дефектното нещо,в случая дъното...

А бях си поръчал и видео карта от емаг-ASUS GTX660,още работи на компа на село...Няма грешка,безопасно е според мен да поръчваш от там...И готиното е,че ако си поръчал онлайн(от профил) имаш всичките гаранций в електронен вариянт...Примерно ако я загубиш случайно,както стана с моята н ателефона-сваляш си гаранцията от сайта и си готов...

• Автор

Защото някои ми беше казал че били бракувани продукти или продукти които били дефектни и ползвани от други хора преди мен поправяни и продавани а не чисто нови фабрични но явно всеки преувеличава

преди 8 часа, Дани С. написа:

А бях си поръчал и видео карта от емаг-ASUS GTX660,още работи на компа на село...Няма грешка,безопасно е според мен да поръчваш от там...И готиното е,че ако си поръчал онлайн(от профил) имаш всичките гаранций в електронен вариянт...Примерно ако я загубиш случайно,както стана с моята н ателефона-сваляш си гаранцията от сайта и си готов...

Не знам колко е готино това, да имаш електронна  фактура, но преди   време в Sky ми  замениха продукта гаранционно, без да им пратя фактура и без да имам такава. С новия продукт дойде и нова фактура.  Не знам какво бе станало, но не можах да си намеря фактурата като им пращах частта за ремонт.  Достатъчно бе да  видят,  че съм поръчал от тях, да ми приемат джаджата за ремонт и после  да ми напишат нова фактура.  От емаг съм купувал доста неща, включително телевизор,  но не ми се е налагало да връщам нищо за ремонт. А с телевизора стана такава обърквация...вместо един ми пратиха два телевизора. Аз забелязах, че съм поръчал без да искам два телевизора, след някакво неразбирателство с браузера и презареждане на страницу. Не знам що за магазин е това, дето позволява подобни неща - да пезаредиш страница или да поръчаш от друга страница, а магазина им   да приеме две поръчки. Никой не се усъмнява в това, дори не ми се обаждат ( щото политиката им била така да не се  обаждат). Даже не искат и потвърждение на поръчката. А аз бързах за работа, бях втора смяна, та викам, като ми се обадят ще уточня, че искам един телевизор. Да, ама  никой не се обади, прибрах се вечерта,  искам да анулирам поръчката, но няма как да стане и по интернет. Няма и как да се обадя през нощта по телефона. На другия ден все пак се свързах, но  се оказа, че вече телевизорите са на път. Та така, наложи се да  анулирам поръчка, да чакам пак, а като отидох да взема телевизора и двата си бяха там :) То това не е магазин за клиента, а магазин за разпродажба на високи цени. Такова чувство имам. Продажбите са на конвейр и никой не иска да се занимава с теб. 

Понеже съм индианец, да пипотам, как стои въпроса с електронните ганционни карти, ако продам тая част преди да и изтече гаранцията  и клиента иска  такава? 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 1 час, Кико написа:

Не знам колко е готино това, да имаш електронна  фактура, но преди   време в Sky ми  замениха продукта гаранционно, без да им пратя фактура и без да имам такава. С новия продукт дойде и нова фактура.  Не знам какво бе станало, но не можах да си намеря фактурата като им пращах частта за ремонт.  Достатъчно бе да  видят,  че съм поръчал от тях, да ми приемат джаджата за ремонт и после  да ми напишат нова фактура.  От емаг съм купувал доста неща, включително телевизор,  но не ми се е налагало да връщам нищо за ремонт. А с телевизора стана такава обърквация...вместо един ми пратиха два телевизора. Аз забелязах, че съм поръчал без да искам два телевизора, след някакво неразбирателство с браузера и презареждане на страницу. Не знам що за магазин е това, дето позволява подобни неща - да пезаредиш страница или да поръчаш от друга страница, а магазина им   да приеме две поръчки. Никой не се усъмнява в това, дори не ми се обаждат ( щото политиката им била така да не се  обаждат). Даже не искат и потвърждение на поръчката. А аз бързах за работа, бях втора смяна, та викам, като ми се обадят ще уточня, че искам един телевизор. Да, ама  никой не се обади, прибрах се вечерта,  искам да анулирам поръчката, но няма как да стане и по интернет. Няма и как да се обадя през нощта по телефона. На другия ден все пак се свързах, но  се оказа, че вече телевизорите са на път. Та така, наложи се да  анулирам поръчка, да чакам пак, а като отидох да взема телевизора и двата си бяха там :) То това не е магазин за клиента, а магазин за разпродажба на високи цени. Такова чувство имам. Продажбите са на конвейр и никой не иска да се занимава с теб. 

Понеже съм индианец, да пипотам, как стои въпроса с електронните ганционни карти, ако продам тая част преди да и изтече гаранцията  и клиента иска  такава? 

Ами тя е в PDF формат,можеш да си я свалиш и да я принтираш...

...

1.Не се заяждам!

2.Явно не си разбрал защо ти казах,че не ми допадна мнението ти ("бързо схващаш",но явно това са ти възможностите)!

Не беше ли по - добро да посъветваш и обясниш на човека това дъно е....,другото е... ( простичко ),вместо да пишеш цели фермани!

Та ти самия в тях се окачестви като най - големия разбирач,хвалейки се,кой какво ти бил казал,пък ти еди си какво си направил (мен това не ме вълнува,защото в случая не помага,а може само да обърка човек),а после си противоречиш и ни казваш,че не се превъзнасяш... или,може би затвърдяваш статуса който носиш на "табелката"!

В същото време претендираш,че "табелката" която носиш не е толкова важна!

Моля не изкривявай информацията!

Запомни - един съвет ( и с това приключвам,а ако искаш го приеми) :

Не си чеши езика,не философствай излишно и не си противоречи! ;)

П.П.

И още нещо!

И да подчертаваш,и да не подчертаваш все отнякъде се е започнало ;)XECUTIONER много добре ти го каза по - горе!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

преди 5 часа, Кико написа:

Точно такива са! И на мен не ми се обадиха за потвърждение и това направо ме втрещи - помислих да не би нещо да не са ми приели поръчката.

Чудя се, дали да не направя мръсно на комшията, поръчвайки му някой скъп телевизор. :D

преди 18 минути, Eternal Life написа:

1.Не се заяждам!

Да бе

2.Явно не си разбрал защо ти казах,че не ми допадна мнението ти ("бързо схващаш",но явно това са ти възможностите)!

Между другото ти си нямаш идея какви са ми възможностите, така че ще те помоля да избягваш подобни констатации.

Не беше ли по - добро да посъветваш и обясниш на човека това дъно е....,другото е... ( простичко ),вместо да пишеш цели фермани!

Ти къде постъпи така,давайки ми пример?

Та ти самия в тях се окачестви като най - големия разбирач,хвалейки се,кой какво ти бил казал,пък ти еди си какво си направил (мен това не ме вълнува,защото в случая не помага,а може само да обърка човек),а после си противоречиш и ни казваш,че не се превъзнасяш... или може би затвърдяваш статуса на табелката който носиш!

Я цитирай ако обичаш къде пиша, че съм най-големия разбирач и се хваля с нещо.

А в същото време претендираш,че табелката която носиш не е толкова важна!

Кое и е важното на табелката?Половината хора с табелки не пишат вече изобщо заради заядливци като теб. Другата половина предпочитат други раздели на форума.

Моля не изкривявай информацията!

Опааа,кой го казва.

Запомни - един съвет ( и с това приключвам,а ако искаш го приеми) :

Точно от човек,който не може да спазва още с първата си реплика към някого добрия тон....мммне,съвети по този начин давай на децата пред блока.

Не си чеши езика,не философствай излишно и не си противоречи! ;)

Не си чеша езика,не философствам и противореча конкретно на теб,защото ме обвиняваш несправедливо в няколко неща!!!

Добре , я ми кажи като си почнал така,ти къде точно помогна на човека и даде пример на нас незнаещите как да се държим и как не?Къде даде обосновано мнение? Тази забележка за обосновката на колегата я приемам ,но с мнението за което ти ме заяде, мисля ,че се обсоновах доста добре какво и защо казвам.И фермана не съм го писал за теб а защото другия колега ме попита конкретно и му отговорих конкретно какъв ми е опита и какво значи занимавам се.Също там пише и защо имам такова мнение за марките (ако има кой да прочете)

В следващия момент ти ми се появяваш и почваш да ме ядеш, че нещо не ти допадало. Знаеш ли къде ми е какво ти допада и какво не? Като си толкова в час ти къде обясни като човек и помогна в тази тема. Може иначе да си голяма работа или поне да се имаш за такъв ,но просто не си познал в случая. Писнало ми е от такива псевдоспециалисти като тебе, които само цитират другите,коментират и изкривяват думите. Още с първия си отговор ти казах каквото имах да ти казвам,но ти упорито и тъпо отказваш да вникнеш и да се опиташ да разбереш. Затова изобщо се стигна до следващите ми 3-4 поста.

И задачка за теб, като аз ти схващам бавно ти няма да имаш проблем да анализираш и разбереш. Какво съм написал тук и какво съм се опитал да кажа? Ако не можеш да разбереш явно на теб са ти такива възможностите, а ако можеш да те попитам - защо не го разбра още първия път ами трябваше да изпишем света глупости(особенно ти).

на 9.11.2015, 23:08:32, Tommygun написа:

Та от цялата работа ето защо пиша подобни мнения. Като цяло си имам собствено виждане по много теми както и към марки и модели, които тук се предлагат на поразия, но избягвам да влизам в дискусии,защото колкото и да е болно форума е пълен с дървени философи(не отричам ,че и аз може да съм от тях) и трябва всяка една тема да става спам. И затова когато пиша нещо наблягам на това, че това е моето лично мнение по темата. Не ангажирам никой  или не твърдя, че моето е универсалната истина,но общо взето гледам изобщо да не пиша ако не мога да се обоснова ако някой се направи труда да ме попита като теб.

Не те задължавам да харесваш мнението ми,но докато не влезеш в нормален тон,няма да получиш и нормален отговор от мен. Препрочетох си отново всички мнения тук и не виждам нито едно основание за теб да ми скачаш по този начин. Ако имаш личен проблем с мен ок,но има и други начини да го споделиш. Дотогава спри да се занимаваш ако обичаш лично с мен. Ако искаш да дискутираме нещо с данни и информация ок,но плямпането и тъпите намеци на някой друг.

Извинявайте, но последните мнения в темата далеч не са от никаква полза на питащия, нито на останалите... 

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.