Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

6/6/06 - дяволският ден настъпи

Featured Replies

За много хора днешната дата е изключително фатална, тъй като е съставена от три шестици – числото на дявола.

Без значение от раса, пол и дори религиозна принадлежност, доста хора вярват, че днес ще дойде краят на света. Американските букмейкъри дори събират залози за различните бедствия, които могат да връхлетят човечеството, предаде АФП.

Полицията в Денвър (Колорадо) обяви, че ще засили униформеното присъствие по улиците, за да предодврати евентуални сатанински манифестации.

Жителите на американския град Хел (Ад) в Мичиган възнамеряват да организират голямо празненство, на което ще запалят кукла с вида на Сатаната, за да могат след това да казват: “Дяволът изгоря в Ада”.

В Холандия пък евангелистка протестанска организация е убедила над 2 000 души да участват в общата 24-часова молитва с надеждата, че ще надвият лошите сили в този дяволски ден.

Много кина в Индия са запланували да прожектират филма на Джон Мур “Поличбата 666” от 6 часа, 6 минути и 6 секунди вечерта.

В киносалоните в Рим, Торино, Флоренция и Геноа също ще пуснат филма, но шест минути преди полунощ.

И така всеки, на шега или със страх, се пита дали ще има утре?!?

• Отговори 56
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това са пълни глупости ама пълни :sobbing: аз кво неска като имам рожден ден да не би да съм Дяволче :down: не че не съм де ама все пак ;) а и днес не е само 06.06.06 а е доста повече

06:06:06 06.06.06

Доста повече шестици има ;) час минута секунда ден месец година :huh:) айде дерзайте :wors:

ХаааааааааааааХаа Хахахахахаха хахахах ооооо мале кой идиот го е измислил това хахахахаха (нямате представа как се кикотя пред компютъра) хаха просто НЕмога да повярвам че някой хора вярват във тази тъпотия - просто ума ми не го побира и това всичко е заради телевизията където 666 е числото от което всички се страхуват и публиката тоест ние (като се изключат аз и някой други съфорумници) са се вързали. Това е точно като петък 13 - уж трябвало да носи нещастие (и много хора(за съжаление)вярват във това) Ето пример аз съм роден на петък 13 и съм жив и здрав

Хайде къжете как може да се вярва в такива работи

Поредната измишльотина,в която хората вярват...Мен пък много ме кефи това число,а комбинацията 666 още повече...Тоя народ се чуди за какво да се тормози и притеснява...Добре е,че поне някои изкарват пари от тази работа като букмейкърите... ;) ако става за въпрос, мен утре ми е по-гаден ден,щото имам изпит... :sobbing:

По инициатива на Съвета на ректорите на висшите училища тази година се посвещава на българските отличници.

Идеята им е провокирана от съвпадението, че днешната дата се образува от три шестици - 06.06.06, което се случва веднъж на 100 години, се заявява в поздравление от Съвета към учещите в България.

Замисълът на инициативата се базира върху една цялостната визия за стимулиране на качества като оригинално мислене, упоритост, инициативност, творчески подход, изобретателност, старателност, отговорност сред българските ученици и студенти. Целта е изграждането им като бъдещи лидери и експерти в областта на икономиката, науката, образованието и политиката.

На прага на членството ни в Европейския съюз българското общество повече от всякога има нужда от формирането на успели личности, които да са адекватни, конкурентоспособни и решени да се реализират за просперитета на България, се казва в поздравлението до учещите.

Инициативата "Година на българския отличник" цели още да не се позволи негативните ефекти от годините на прехода да въздействат върху таланта и способностите на младежите.

"Нека през 2006 г. да славим българските отличници, да им помагаме да вървят напред. Защото те ще бъдат звездите, светилата, моторите на нацията ни по пътя към прогреса.

Нека бъдат и отличници, но и патриоти, и все повече от тях, където и да се изучат, да работят за Майка България, а не за други страни!", се казва още в поздравлението на Съвета на ректорите на висшите училища.

-dnes.bg

Абе как може да има хора който вярват в тези работи!Края на света го чакаме от 2000 години насам и още не е дошъл! Как да повярва човек, че утре няма да се събуди, след като толкова време нищо не се е случило та сега ли!? Айде Ч.Р.Д. на duvi и си карайте спокойно, едва ли ще ви падне метеорит на главата!

ееййй infinity аз си завърших със твърдо 6 по всичко тъй че днес е мой празник а и е празник на всииииииииииииииички останали отличници

ХаааааааааааааХаа Хахахахахаха хахахах ооооо мале кой идиот го е измислил това хахахахаха (нямате представа как се кикотя пред компютъра) хаха просто НЕмога да повярвам че някой хора вярват във тази тъпотия - просто ума ми не го побира и това всичко е заради телевизията където 666 е числото от което всички се страхуват и публиката тоест ние (като се изключат аз и някой други съфорумници) са се вързали. Това е точно като петък 13 - уж трябвало да носи нещастие (и много хора(за съжаление)вярват във това) Ето пример аз съм роден на петък 13 и съм жив и здрав

Хайде къжете как може да се вярва в такива работи

Ще те разочаровам, но не телевизията е автор на тази идея. Троицата шестици е посочено като число на Звяра от Св. Йоан Богослов в неговото Откровение, известно още като Апикалипсис - най-мистичната от всички книги включени в Библията, последната от Новия завет. Книгата на св. апостол Йоан е преизпълнена с нумерологична символика. 666 се приема за знак на антихриста. Според някои това е просто код маркиращ името на император Нерон - נרון קסר, чиято числова стойност според гематрията е точно 666. Lateinos също има числова стойност 666 според гръцките числови съответствия. Св. Ириней тълкува чисто символично това чисо и не му придава никаква вибрационна сила, докато други го приемат едва ли не като заклинание. Така че телевизията е последна дупка на кавала в случая. И глупост или не, милиони религиозни и богобоязливи хора по света вярват безусловно в това. Както и в някои други неща, но това е друга тема... :angry:

Stalik - това много добре го знам въпроса е че телевизията го разпространява което прави ефекта

В ислямския свят вярват,че Бог има 99 имена и числото 999 е неговия символ.Луцифер-който имал 66 имена,пък се свързва с трите шестици.666 са обърнати 3 девятки...Това са приказки.Аз не вярвам в такива суеверия.Но е поразително,как подобни вярвания са се наложили,и се отразяват на живота и ежедневието ни.

Като числото 13.Няма 13 етаж,няма стая в хотел с 13 номер...в християнския свят...

е аз все още немога да си обесня как хората вярват във такива неща

етаж 13 стая 13 и такива кое е донесло славата на числото 13 като такова което носи нещастие. Ето аз пак го казвам аз съм роден на петък 13 и съм жив и в момента пиша.

М да, аз също изобщо не вярвам в такива суеверия. Нещо повече, летоброенето си е много относително нещо -> просто е било решено еди кога си да е момента 0 (по религиозни причини, най-често, ама реално погледнато нямащи връзка със самата религията) от който започваме да броим времето. Т.е. със същия успех 6 часа 6 минути и 6 секунди на 6 юни 2006 година можеше да е в някой по-ранен или по късен момент от времето. -> жив пример за това че хората, все още както преди средновековието, си мислят че всичко се върти около тях. За 13 също е относително - китайците вярват, че е щастливо число.

ХаааааааааааааХаа Хахахахахаха хахахах ооооо мале кой идиот го е измислил това хахахахаха (нямате представа как се кикотя пред компютъра) хаха

biggrin.gif

М да, аз също изобщо не вярвам в такива суеверия. Нещо повече, летоброенето си е много относително нещо -> просто е било решено еди кога си да е момента 0 (по религиозни причини, най-често, ама реално погледнато нямащи връзка със самата религията) от който започваме да броим времето. Т.е. със същия успех 6 часа 6 минути и 6 секунди на 6 юни 2006 година можеше да е в някой по-ранен или по късен момент от времето. -> жив пример за това че хората, все още както преди средновековието, си мислят че всичко се върти около тях. За 13 също е относително - китайците вярват, че е щастливо число.

Много неща са относителни,да.Невярвам и аз.Но пък вярвам,че няма нищо случайно.

lpa чакам, цял ден чакам и все още нищо не ми се е случило! Не казвам че не може да има нещо вярно в цялото "уравнение", ама все пак си е смешно човек да каже, че знае кога ще е краят на света!А още повече, че е днес!

вече е 9 часа и 10 минути а аз съм жив предполагам че и вие

аз казвам че няма да ни засегне

Аз пък вярвам.Е,разбира се,не че днес ще е краят,но за дяволското число,за шестиците......Но това е друга тема.Ако щете вярвайте,ако щете си го побирайте laugh.gif -аз съм една от тези всички,които вярват!Това не е важно-да сме живи и здрави е най-важно!

Редактирано от dundi_d (преглед на промените)

Ето,сега е вечер.Денят мина благоприятно и без никакви препядствия.Беше малко натоварен,но Вторник попринцип ми е натоварн ден.Този който е измислил тази поговорка да пита народът :clap:

Ето,сега е вечер.Денят мина благоприятно и без никакви препядствия.Беше малко натоварен,но Вторник попринцип ми е натоварн ден.Този който е измислил тази поговорка да пита народът :clap:

Нищо не се знае има още много време цели 2-ва часа.Може да грамне втори Чернобил или стероид да удари луната и в последствие тя да помете земята и много такива. Недаий си боже. :wors:

Може и някой да празнуват на този тен: Честит празник на всички празнуващи !

Нищо не се знае има още много време цели 2-ва часа.Може да грамне втори Чернобил или стероид да удари луната и в последствие тя да помете земята и много такива. Недаий си боже. :clap:

Може и някой да празнуват на този тен: Честит празник на всички празнуващи !

1 - во ако има астероид то учените ще кажат

2 - ро какво е това нещо стероид

3 - то тези какъв тен празнуват - да не са ходили на море

1 - во ако има астероид то учените ще кажат

2 - ро какво е това нещо стероид

3 - то тези какъв тен празнуват - да не са ходили на море

Мммм да правси много съм згрешил. Ти си на ясно кой какво празнива и каде ходи. Мерси за корекцията .

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

вече е 9 часа и 10 минути а аз съм жив предполагам че и вие

аз казвам че няма да ни засегне

Нещо си дезинформиран. Силно религиозните хора твърдят че днес някъде по света ще се роди антихриста, не че ще настъпи края на света. :clap: Усърдното ти броене е безсмислено. След 30-тина години ще разберем родил се е днес антихриста или не. :wors: (не че вярвам това за факт, но чисто теоретично)

Все още вярвам че това са глупости защото не съм силно религиозен човек (Всъщност не вярвам в бог)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.