Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Британец купи цял български град

Featured Replies

Цялата работа ми се вижда някакво шмекерия и не ми е ясно този защо ще си дава парите за някви съборетини в някое село като за тези пари може да си купи някой остров нейде по океаните!!!!

Първо явно не си много наясно, но ако сега по Черноморските села има само съборетини, то е въпрос на това, че народът ни все още не е поумнял достатъчно и не може да си направи сметката;) Има един всемирен закон и той гласи, че земята е безценна, друг е въпросът, че българите не знаят колко струва собствената им земя и това е наистина мъчно sad.gif Според социалогически проучвания България ще е в състояние на икономически растеж в близките години, а особен фактор затова ще бъде развитието на туризма. Тогава може би сам ще се досетиш, че земята по Черноморието ни е като нефтен кладенец за предприемачите. Не си ли се замислял защо в последно време се строят толкова 4 и 5 звездни хотели, които според статии в ежедневниците ни догонват по лукс хотелите на Лас Вегас?! Така че моля те недей да се изцепваш повече с реплики "защо ще си дава парите" biggrin.gif Ще си ги дава, защото след няколко годинки пачките му ще се умножат многократно :hush:

Първо явно не си много наясно, но ако сега по Черноморските села има само съборетини, то е въпрос на това, че народът ни все още не е поумнял достатъчно и не може да си направи сметката:) Има един всемирен закон и той гласи, че земята е безценна, друг е въпросът, че българите не знаят колко струва собствената им земя и това е наистина мъчно sad.gif Според социалогически проучвания България ще е в състояние на икономически растеж в близките години, а особен фактор затова ще бъде развитието на туризма. Тогава може би сам ще се досетиш, че земята по Черноморието ни е като нефтен кладенец за предприемачите. Не си ли се замислял защо в последно време се строят толкова 4 и 5 звездни хотели, които според статии в ежедневниците ни догонват по лукс хотелите на Лас Вегас?! Така че моля те недей да се изцепваш повече с реплики "защо ще си дава парите" biggrin.gif Ще си ги дава, защото след няколко годинки пачките му ще се умножат многократно :)

Не знам защо си толкова наивна като смяташ че този ще развива някакъв туризъм!!!За мен това е някакъв ексцентрик който се чуди как да задоволи всяка своя прищявка.Друг е въпроса че има и свестни инвеститори които наистина са решили да печелят от туризъм!! Така че не ми казвай къде да се цепя или да не се цепя!!! biggrin.gif

Един град ли,цялата държава ни купиха,отдавна sad.gif

Не знам защо си толкова наивна като смяташ че този ще развива някакъв туризъм!!!За мен това е някакъв ексцентрик който се чуди как да задоволи всяка своя прищявка.Друг е въпроса че има и свестни инвеститори които наистина са решили да печелят от туризъм!! Така че не ми казвай къде да се цепя или да не се цепя!!! biggrin.gif

Никав те няма да приемаш констуктивната критика, а и всяки твой пост трябва да завършва със заядлива фраза. Както и да е. Никои не може да знае какво ще развива този. Или и някакъв снобар, или шовинист, или, абе там по постовете може да се разбере... Идеята е че от нашето черноморие, кой не е купил, той не е спечелил. Не знам какво разбираш под свестни инвеститори, но каквито и да са (инвеститорите) едва ли ги е** за нашенците. Свестни инвеститори не мисл че има, а само финансово стабилни, така че всеки си гледа кефа. Самата идея че е екстрентрик не прави покупката му различа. Ако някой ми кръсти Созопол на Александър ще му се изплюя в лицето, а съм възпитан човек. Рано или късно ще направи от българския град нещо чуждо, а това едва ли (и така и трябва) ще се хареса на българите!

Редактирано от lpa (преглед на промените)

leonardo, явно не си ме разбрал.... в поста ми не говоря, че този ще развива някакъв туризъм или каквото и да е било, а просто, че каквото и да прави, тази земя ще му носи пари...

Роби сме били....роби и ще си останем!Първо гърците,после турците(някои ще ме поправят-не турско робство,а османско присъствие)а сега и на ингилизите!Нямам думи!Да купи град за забавление!

Роби сме били....роби и ще си останем!Първо гърците,после турците(някои ще ме поправят-не турско робство,а османско присъствие)а сега и на ингилизите!Нямам думи!Да купи град за забавление!

Хм..прав си.Една британска заплата е 10 пъти по-голяма от българската.И независимо дали си работил най-леката работа когато си бил млад като станеш пенсионер ти дават най-малко 2 000 лева.Да не говорим,че някой британци пенсионери получават по 10 000 лева.Като влезем в ЕС може да се подобрят нещата макари всички работи ще поскъпнат,защото някои заплати и пенсии ще се подобрят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.