Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Gizmo на български

Featured Replies

Няма повече да има преводи на Гизмо правени от мен.

18 ноември 2006

Каква цена е този адаптер приятел ? И има ли значение, че не съм по кабел, а по Wireless? :blink:

• 3 седмици по-късно...

На най-новата версия 2.0 (v180) българския език нещо не става, не работи, излиза грешка. sad.gif

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Незнам защо, но на мен не ми се превежда. Първо такъв адрес: C:\Program Files\Gizmo Project\Resources\1033\AppResources.dll - несъщесвува. Има го този адрес:C:\Program Files\Gizmo Project\Resources. Смених езиковия фаил AppResources.dll с оригиналния, който беше 1 и нещо си МБ, а новия е 700кБ. Рестартирах програмата, но си остава с английския облик. sad.gif

• 2 седмици по-късно...

Здравей!

Изтеглих си последният превод, който си побликувал но при опитами да разарховирам файла ми поиска код! Би ли ми дал кода за да разархивирам фаийла!

Поздрави!

С версия .189 съм и безпроблемно ползвам превод .180 от http://gizmoproject.kokoom.com/.

Всичко е О.К :ph34r:

Хм, наистина в сайта на Gizmo ,Б-ия присъства в списъка на страните с Free разговори,но при опит да звънна на телефон на БТК---не става.Аз ли бъркам или ТЕ още не са отразили промяната в действителност,или само тези,които имат Гизмо номер и същевременно и Land номер.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Хм, наистина в сайта на Gizmo ,Б-ия присъства в списъка на страните с Free разговори,но при опит да звънна на телефон на БТК---не става.Аз ли бъркам или ТЕ още не са отразили промяната в действителност,или само тези,които имат Гизмо номер и същевременно и Land номер.

Мисля, че си купуваш 10еуро кредит, и разговрите ти стават безплатни с България.. или това беше за VoipDiscount ? И на мен ми е много интересно да науча!

Мисля, че си купуваш 10еуро кредит, и разговрите ти стават безплатни с България.. или това беше за VoipDiscount ? И на мен ми е много интересно да науча!

Това за което споменаваш важи за Voipstunt,VoipDiscount и производни--само че там Free и платено се редуват от собственика,както той си иска.Пише го в сайта им.

Това няма нищо общо с GIZMO

http://www.kaldata.com/comments.php?showne...507&catid=3

Браво на /kuku/ поне се осветли понятието за FREE тел.разговори,което никак не е лошо.

Ако пък си ,направиш,още една регистрация и отбележиш телефон на който звъниш често,направо си е ГОТ ;)

sad.gif добре де,всичко разбирам,но защо след като се регнах и проведох САМО един телефонен разговор със стационарен телефон в БГ,на следващия ми опит,вече не иска,и ми говорят нещо(не разбирам какво).Да не би някъде да съм пропусал нещо да направя... sad.gif
sad.gif добре де,всичко разбирам,но защо след като се регнах и проведох САМО един телефонен разговор със стационарен телефон в БГ,на следващия ми опит,вече не иска,и ми говорят нещо(не разбирам какво).Да не би някъде да съм пропусал нещо да направя... sad.gif

Пич и аз съм така. Казва ми че нямам кредити, а звъня на стационарен.

ам,защо казват че е без проблем звъненето на стационарен телефон,,,явно има нещо,ама не го усещам angry.gif

http://www.kaldata.com/comments.php?showne...507&catid=3

Браво на /kuku/ поне се осветли понятието за FREE тел.разговори,което никак не е лошо.

Ако пък си ,направиш,още една регистрация и отбележиш телефон на който звъниш често,направо си е ГОТ :)

Благодарско за линка :yanim: . Направих си регистрация, после направих още една с друг тел. номер и говорих половин час с един приятел :)

Аз също се регистрирах.Преведох програмката. Проведох един разговор с Кипър и след това ми иска кредит.При всички ли е така?

добре за безплатна разбрахме,обаче дали на тези които званиш не плащат нещо.Благодаря ви

добре за безплатна разбрахме,обаче дали на тези които званиш не плащат нещо.Благодаря ви

Няма начин biggrin.gif

Извинете бихте ли ми обяснили по-подробно как да направя така, че да мога да звъня на домашни телефони.

Ще съм ви много благодарен. sad.gif

• 2 месеца по-късно...

е добре ясно ама аз само пратих "стреличка" на стациoнарен и ми пише че съм над лимита с 0.25$

това наистина ли са безплатни разговори или се добавят към някоя сметка ( за нета например)

Редактирано от M1st3r_X (преглед на промените)

• 9 години по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.