Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безкрайна проверка за ъпдейти

Featured Replies

За пореден път Майкрософтци се излагат в геометрична прогресия. Чудя се докога?!?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Отговори 105
  • Прегледи 10,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Просто за тия системи си трябва много търпение! При мен инсталира една ъпдейта 5 мин, след което операцията пропадна и я деинсталира 20 мин.

Търпение и чакане е решението. А, като гледам, вие не изчаквате достатъчно.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Поддръжката на Уиндоус 7 sp1 е до 2020.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle

Аз бих проверил връзката си.Бих инсталирал IE 11 от тук:

https://www.microsoft.com/en-us/download/Internet-Explorer-11-for-Windows-7-details.aspx

Рестарт и проба.

Бих пробвал този фикс:

https://support.microsoft.com/bg-bg/kb/971058

И ако не се получи бих прегледал това:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-update/windows-7-checking-for-updates-stuck-forever/cf0aefb1-477c-41df-a330-130383581c6d?auth=1

• Автор

Знам, че трябва търпение, ама моето вече е на изчерпване :) Инсталирах IE 10 и пуснах пак да проверява. Ще го оставя така, пък ще видим какво ще стане. Като не , ще опитам и със System Update Readiness Tool.

Към автора на темата, не трябваше да инсталираш тези глупости които ти предлагат, достатъчно беше да отвориш сервизите и да видиш пуснати ли са "Background int transfer service" и "Windows Update", след това пускаш от настройките на автоматични ъпдейти, след това рестартираш и местиш настройките на "Never check for updates"

Пускаш по няколко часа на ден да проверява ръчно, докато се нормализира положението. Това е и работи... Бързата работа ... ...

Цитат

П.П Може да отнеме до седмици

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

преди 17 минути, DYDK написа:

Знам, че трябва търпение, ама моето вече е на изчерпване :) Инсталирах IE 10 и пуснах пак да проверява. Ще го оставя така, пък ще видим какво ще стане. Като не , ще опитам и със System Update Readiness Tool.

IE 10 спира да се поддържа затова и предложих IE11:

https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/End-of-IE-support

Но ако си решите проблема винаги можете да ъпгрейднете.

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Едит:@Melmak @DYDK е тя, а не той. :)

Хаха, случват се и грешки. :)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

За пореден път Майкрософтци се излагат в геометрична прогресия. Чудя се докога?!?

Докато привържениците им не почнат да им го набиват в тиквите! ;)  Ние и да им баем, винаги могат да ни обвинят, че сме Linux-чии.

преди 2 часа, DYDK написа:

Всъщност,

преди 3 часа, DYDK написа:

Пуснах Installer-а на Offline update и от 15 мин. седи в това положение.

това е доста добра диагностика. Ако някъде спре или даде грешка, трябва да проверите защо не се инсталира цитирания ъпдейт. Но трябва да изчакате поне двойно повече за да е сигурно че има проблем.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

преди 8 минути, Highagain написа:

Към автора на темата, не трябваше да инсталираш тези глупости които ти предлагат...

преди 40 минути, DYDK написа:

Аз се нервирах и изтрих и двете и всичко, което бяха създали и изтеглили.

@Highagain,  ще те помоля - по-лекичко с изразните средства!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 12 минути, Highagain написа:

Към автора на темата, не трябваше да инсталираш тези глупости които ти предлагат, достатъчно беше да отвориш сервизите и да видиш пуснати ли са "Background int transfer service" и "Windows Update", след това пускаш от настройките на автоматични ъпдейти, след това рестартираш и местиш настройките на "Never check for updates"

Пускаш по няколко часа на ден да проверява ръчно, докато се нормализира положението. Това е и работи... Бързата работа ... ...

Още вчера съм проверила въпросните services. Това беше първото, което открих в нета по въпроса. Винаги съм проверявала ръчно за ъпдейти, но този път нещата не се получиха по необясними за мен причини. 

преди 12 минути, DYDK написа:

Още вчера съм проверила въпросните services. Това беше първото, което открих в нета по въпроса. Винаги съм проверявала ръчно за ъпдейти, но този път нещата не се получиха по необясними за мен причини. 

А пусна автоматичните ъпдейти преди това> и рестартира ли? защото се създават по този начин нужните регистри. Независимо какви грешки ти дава, не ги мисли, просто пускай да ъпдейтва ръчно по няколко часа и не ползвай проксита и др. и след месец си готова :)  Нека да не търсим причината все в някой друг, в случая М$ по добре е да си помогнем сами. Повярвайте ми М$ нямат проблем.

• Автор

В крайна сметка нищо не се получи с нито една от програмите и всички изброени по-горе варианти :(  Освен да пробвам с 8.1 и да свиквам с него, друг вариант не виждам. Благодаря на всички за отделеното време и за съдействието! 

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

преди 28 минути, DYDK написа:

В крайна сметка нищо не се получи с нито една от програмите и всички изброени по-горе варианти :(  Освен да пробвам с 8.1 и да свиквам с него, друг вариант не виждам. Благодаря на всички за отделеното време и за съдействието! 

Не ми се струва правилен вашият подход! Не сте изчерпали никой от вариантите докрай.

Убеден съм, че всъщност някой ъпдейт не се инсталира и от там тръгва всичко. Има логическа верига на зависимост и ако някой ключов ъпдейт не минава, тогава не можете да инсталирате другите. Трябва да разберете кой е проблемният. Като стартирате процедурата тя или ще завърши успешно, или ще ви даде грешка, или ще увисне. Докато не видите грешката или не разберете къде увисва, имате половинчат резултат. Това е според мен. Нататък вие си преценявате.

• Автор
преди 48 минути, Melmak ® написа:

Не ми се струва правилен вашият подход! Не сте изчерпали никой от вариантите докрай.

Убеден съм, че всъщност някой ъпдейт не се инсталира и от там тръгва всичко. Има логическа верига на зависимост и ако някой ключов ъпдейт не минава, тогава не можете да инсталирате другите. Трябва да разберете кой е проблемният. Като стартирате процедурата тя или ще завърши успешно, или ще ви даде грешка, или ще увисне. Докато не видите грешката или не разберете къде увисва, имате половинчат резултат. Това е според мен. Нататък вие си преценявате.

Може и така да е, но просто не разбирам достатъчно и нямам времето да се занимавам повече с това.

преди 2 часа, DYDK написа:

Може и така да е, но просто не разбирам достатъчно и нямам времето да се занимавам повече с това.

Я инсталирай това и рестартирай и пробвай да обновиш, казват че се оправяло. Файла е от М$

https://download.microsoft.com/download/A/0/9/A09BC0FD-747C-4B97-8371-1A7F5AC417E9/Windows6.1-KB3102810-x86.msu

Преди да го стартираш сервиза на Win Update трябва да работи.

Изисквания: 7sp1 x86.

• Автор
преди 2 минути, Highagain написа:

Я инсталирай това и рестартирай и пробвай да обновиш, казват че се оправяло. Файла е от М$

https://download.microsoft.com/download/A/0/9/A09BC0FD-747C-4B97-8371-1A7F5AC417E9/Windows6.1-KB3102810-x86.msu

Преди да го стартираш сервиза на Win Update трябва да работи.

Вече сложих 8.1 и всичко е наред. Само дето ще трябва да свиквам, не го харесвам по принцип :) Благодаря все пак. Хубава вечер.

Ако имат и други същия проблем отговора е в горния ми пост, директно от форума на течнет м$ отбелязан със зелена отметка за най добър.

И см

преди 13 минути, Highagain написа:

Ако имат и други същия проблем отговора е в горния ми пост, директно от форума на течнет м$ отбелязан със зелена отметка за най добър.

И това е единственото решение? Шегуваш се!

преди 19 минути, DYDK написа:

Вече сложих 8.1 и всичко е наред. Само дето ще трябва да свиквам, не го харесвам по принцип :) Благодаря все пак. Хубава вечер.

Инсталирай си Classic Shell  да преглътваш по-лесно старт екрана на W8. :) Настрой си системата зарежда десктоп вместо старт екрана

• Автор
преди 19 минути, ExaFlop написа:

Инсталирай си Classic Shell  да преглътваш по-лесно старт екрана на W8. :) Настрой си системата зарежда десктоп вместо старт екрана

Вече е сторено :) Сега е много по-добре !!!

В крайна сметка системата започна ли да се актуализира нормално ? 

Току що, borkata91 написа:

Махнете я тая пумиярска 7-ца - само WINDOWS 10!

Шегуваш се нали ? :)

преди 2 минути, kaliobg написа:

Шегуваш се нали ? :)

Защо да се шегувам? НЕ! Windows 10 е бъдещето! Знаеш ли, колко е яка, нали аз съм с нея!

Зная :) А ти знаеш ли колко версии на бозата са ми минали през ръцете. И то не в къщи а в корпоративна среда ? 10 е още "пеленаче" мойто момче. Ако ти имаш зор за ДХ12 аз имам нужда от друго ;)

преди 3 минути, kaliobg написа:

Зная :) А ти знаеш ли колко версии на бозата са ми минали през ръцете. И то не в къщи а в корпоративна среда ? 10 е още "пеленаче" мойто момче. Ако ти имаш зор за ДХ12 аз имам нужда от друго ;)

Ох,... знаеш колко много я мразя тая прехвалена 7-та, направо - бедна ти е фантазията! Да идва 2020 година по бързо да и спират поддръжката вече, че побеснявам!!!

преди 5 часа, DYDK написа:

kalyo и  borkata91, вие двамата да не би да сте писатели?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.