Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жертва на измама

Featured Replies

преди 45 минути, G. Folten написа:

Всичко в тая България е такова  скапано да ти се отще да живееш тук . 

Ти заради една печка и се отчае от живота в България ли?

Купувай си от познати, големи вериги от магазини с гаранция и поддръжка къде си се набутал в сайт къде няма репутация за продавача че и си приел стоката на юнашко доверие ?

Да левашко се чувстваш днес но пък утре ще е по трудно да те излъжат с пари които за разлика от тези 400 лева могат да ти променят живота на 180 градуса.

Нищо не е станало, тоя е въпрос на време да си намери майстора ...

Съжалявам ама точно за това е опцията Преглед на пратката, хора - разопаковаш, виждаш какво е - не е това, което е - връщаш и не плащаш. Поръчах си монитор и то от известна компютърна фирма не от тоя сайт за боклуци, ама пак отворих кашона като пристигна. Тоя па куриера помня ми се нервеше че имал много да разнася - дреме ми, аз няма да платя докато не го видя, та стоя и чака, даже помага да става по-бързо.

преди 22 часа, G. Folten написа:

А иначе за този от Самоков намерих още хора които са потърпевши от него и те ми казаха че  той  от години се занимавал с тази дейност , защото   един от началниците на полицията в Самоков му  бил тъст 

И кво?

Какво те спира, да се вслушаш в някой от съветите и да опиташ да предприемеш нещо, ааааа!?

Имало още потърпевши! Те защо си мишкуват????

преди 3 минути, Black Power написа:

Имало още потърпевши! Те защо си мишкуват????

защото цялото племе сме такива - траем си

малко са такива като тебе и мене дето да предприемат нещо, всеки си вика е пих една студена вода майната му, поне предупреди като автора на темата да не изгорят и други

да дам пример за Фантастико - колко са любезни всички с мене пък що манджа негодна съм им върнала... а да и на Техномаркет една мишка за друга ОС им върнах, няма хъкъта мъката щом съм в правото си - паричките ми обратно :D

Аз съм пазарувал от въпросния сайт около 10-на пъти и за щастие съм нямал проблеми с покупките до момента, в който поръчах телефон и за мое учудване не дойде това, което исках, заплатих куриера и в двете посоки и върнах пратката. Оказа се, че тоя бил шеф на еконта в Хасково. Разбира се данните на този човек, посочени в OLX и данните на фактурата се различаваха и го псувах, направих го на нищо. След което изтри обявата.

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

Всякакви мушенници ги има там. Например, исках да взема един G2. Като дойде се оказа, че не е цвета който е на снимките и описанието, изобщо не беше в състоянието което беше на снимките, hard брикнат и беше само телефона а не както го описваше продавача - с всичко в комплекта.

преди 3 минути, baner4ooo написа:

Аз съм пазарувал от въпросния сайт около 10-на пъти и за щастие съм нямал проблеми с покупките до момента, в който поръчах телефон и за мое учудване не дойде това, което исках, заплатих куриера и в двете посоки и върнах пратката. Оказа се, че тоя бил шеф на еконта в Хасково. Разбира се данните на този човек, посочени в OLX и данните на фактурата се различаваха и го псувах, направих го на нищо. След което изтри обявата.

е трябваше опцията да е за сметка на подателя, да знаеш за друг път

ай сиктир не стига че не е това дето чакаш ами и ще го плащам аз за връщането как ли не

Е той по принцип, когато изпраща нещо подателя избира как да поема куриера, дали само в едната посока или и в двете. Разбира се всички, които изпращат нещо избират ако купувача откаже, да го заплати и в двете посоки.

преди 55 минути, baner4ooo написа:

Е той по принцип, когато изпраща нещо подателя избира как да поема куриера, дали само в едната посока или и в двете. Разбира се всички, които изпращат нещо избират ако купувача откаже, да го заплати и в двете посоки.

но е и въпрос на договорка също така

е за монитора не сме се договаряли нищо, те, компютърната фирма, поемаха разходите за куриер и в двете посоки - в срок до 1 седмица ако установя нещо не у ред

Даа така е. Но тука става въпрос за сульо от Хасково, който и да му кажа, той в офиса може отметне да го платя и на връщане ако откажа. 

преди 4 часа, baner4ooo написа:

Даа така е. Но тука става въпрос за сульо от Хасково, който и да му кажа, той в офиса може отметне да го платя и на връщане ако откажа. 

е то за сульовците е ясно

извода е не правете сделки със сульовци

преди 10 часа, baner4ooo написа:

То много знаеш дали онзи отсреща е сульо. 

в такива сайтове са преобладаващи :D

В България всеки гледа да прецака всеки! Некоректни са не само частните лица но и уж реномираните сайтове за електронна търговия! До сега нито един път не съм получил коректно стока закупена по електронен път, та била тя нова или втора употреба! Нова стока бе закупена  от многообсъждан тук електронен магазин! Върнах я но ме разиграваха 30 дни и бяха проведени куп ненужни разговори!  За закупената компютърна техника - втора ръка , също от реномирани електронни магазини! Там пък ми доставиха друг модел, различен от искания, но с по добри технически характеристики и по  лош външен вид! Това със стоката втора употреба си е традиция т.е. искаш едно, а получаваш друго! Какво ли остава когато се търгува с анонимен продавач! За това избягвам да търгувам по електронен път от електронни магазини или сайтове за обяви!

В блока дето живея има едно цигане, което като се ядоса, започава  да вика - Българска му работа!

монитора ми дойде здрав слава Богу ама преди малко гювеча от Троян го върнах щото беше пукнат

мрънка куриера ма аз сега от джоба си ще ги дам тия 20.70... ми да сте внимавал - три лепенки Внимание чупливо ! са залепени, и застраховка си има, става за кашпа, не си баш капо, едни петунии вътре ще са идеално :D

днес няма ядем капама жалко, ще чакаме следващия гювеч, дано е здрав :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.