Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

навигация за андроид

Featured Replies

на 30.10.2016 г. в 15:24, niki292002 написа:

iGO е безплатен, но картите са му платени. Трябва да ги заплатиш.

Или да си изтеглиш по алтернативен път, а пътища такива много! 

• Отговори 74
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, разбрах. Всъщност засега пробвам с приложението Here WeGo.

преди 9 часа, Кумчо вълчооо написа:

Или да си изтеглиш по алтернативен път, а пътища такива много! 

Този алтернативен път го знам, но ако го кажа, ще е все едно да викам "Моля ви, накажете ме!".

на 3.11.2016 в 17:06, sten90 написа:

Да, разбрах. Всъщност засега пробвам с приложението Here WeGo.

На прав път си

• 1 месец по-късно...

тема с продължение

търся Безплатна Офлайн навигация за HTC M9 ?

и от къде да се я дръпна ако я няма в google play ?

по възможност и да е нa БГ език ...

Редактирано от Петроff (преглед на промените)

преди 6 минути, Петроff написа:

тема с продължение

търся Безплатна Офлайн навигация за HTC M9 ?

и от къде да се я дръпна ако я няма в google play ?

по възможност и да е но БГ език ...

Here Maps, и я има в гугъл плей

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

преди 19 минути, capnemo написа:

Here Maps

тегля и ще се пробва ...   благодаря !

Общо взето съм доволен от тази навигация. Бързо намира сателитите и маршрута(след въвеждане на адреса). Забелязвам, че докато вървя често трябва да настройвам компаса - все пак за без пари е поносимо...

преди 2 часа, Петроff написа:

тегля и ще се пробва ...   благодаря !

Ако ти се прииска да пробваш нещо по-свястно, пиши ми на ЛС.

преди 4 часа, capnemo написа:

И аз я свалих, ще я пробвам и ще кажа мнение после. Мерси Капитане!

преди 1 час, Емил Костов написа:

И аз я свалих, ще я пробвам и ще кажа мнение после. Мерси Капитане!

Аз си я ползвам и ми дава доста добри резултати :)

преди 14 минути, capnemo написа:

Аз си я ползвам и ми дава доста добри резултати :)

Да! Работи, тествах я и е страхотна!

на 30.12.2016 в 12:51, Кумчо вълчооо написа:

Платени и безплатни колкото искате, но за мен IGO си остава  №1

Да, може би,но при насройките на резолюция на екрана мн хора се затрудняват,при Sygic а го няма този проблем. Пак е 3д,пак те закарва до дестинацията,но има разлика, ползвах HERE достига града и ме прекарва заобиколно, утре ще пробвам Sygic

пробвах няколко тези дни - за сега се спрях на Навигон !

Благодаря на всички !

на 12/29/2016 в 10:16, capnemo написа:

Реших и аз да я пробвам. Първите ми впечателния: 

Доста са пооправили интерфейса от предния път. Има 3D водене, както и гласови напътствия. Иначе - постна работа :( . Няма сгради, няма мъжки БГ глас (мразя жена да ми казва накъде да карам :mad: ) . Имената на улиците са на латиница, не видях откъде се превключва интерфейсът на български. Няма HUD, няма Lane Assistant, няма предупреждение за знаци и светофари. И най-гадното - не мога да си задам крайна цел директно с кликване върху картата, трабва да задавам адрес.

Това ми е достатъчно да я махна, и да се върна към Sygic.

преди 5 часа, RudeBoy написа:

Имената на улиците са на латиница, не видях откъде се превключва интерфейсът на български. 

Аз я ползвам на iPhone навигацията и всичко ми е на БГ - адреси, улици и т.н.
Не би трябвало на Андроид да не е така, но не съм я ползвал там и просто ми е чудно, ако няма БГ, егаси.

преди 7 минути, algor написа:

Аз я ползвам на iPhone навигацията и всичко ми е на БГ - адреси, улици и т.н.
Не би трябвало на Андроид да не е така, но не съм я ползвал там и просто ми е чудно, ако няма БГ, егаси.

Възможно е ако интерфейса ти е на български. Аз си го слагам на английски (за да не се чудя какво искат да ми кажат с някой превод  :) ) и при мен са на латиница (транслитерирани)

преди 26 минути, capnemo написа:

Възможно е ако интерфейса ти е на български. Аз си го слагам на английски (за да не се чудя какво искат да ми кажат с някой превод  :) ) и при мен са на латиница (транслитерирани)

На мен лично ми е все тая, честно казано, защото се вслушвам в навигацията само, когато съм в чужбина.

Иначе за мен навигацията е перфектна и не съм имал грижи с нея.
Има и други такива, разбира се и за пореден път опираме до това какво му харесва на човек, как изглежда, какви настройки може да задава и прочие и прочие. :)

преди 31 минути, capnemo написа:

Да разбирам, че за да е на кирилица, трябва да си сменя езика на телефона?!? :ohmy:

Мерси, няма да стане. Here-то отива в коша :mad:

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

преди 3 минути, algor написа:

На мен лично ми е все тая, честно казано, защото се вслушвам в навигацията само, когато съм в чужбина.

Иначе за мен навигацията е перфектна и не съм имал грижи с нея.
Има и други такива, разбира се и за пореден път опираме до това какво му харесва на човек, как изглежда, какви настройки може да задава и прочие и прочие. :)

Разбирам те. Аз предпочитам с английски, така и така 90% от работното ми време минава на този език :)

преди 3 минути, RudeBoy написа:

Да разбирам, че за да е на кирилица, трябва да си сменя езика на телефона?!? :ohmy:

Само предполагам. Аз никога не съм си слагал телефона на кирилица. Иначе имам и инсталирано iGo и съм също доволен

преди 7 минути, RudeBoy написа:

По-скоро говорехме с Капитана, че ако апарата е настроен на системен език английски, то и навигацията се инсталира по дефолт на този език.
Ако апарата е на системен език български, то и навигацията се инсталира на него.
iPhone няма български език, но засича локация България и предполагам затова и навигазцията се инсталира направо на БГ.

пп. Хмммм...сега отворих менюто да видя мога ли да обърна езика на английски и не намирам такава опция... :eek:

Проверих как е при мен. Телефона ми е на български и Here ми е на български. Относно задаване на крайна цел от картата - в момента не съм сигурен, понеже не ми се излиза(студено е ;) ), но мисля че като се задържи пръста в някоя точка от картата - би трябвало да се появи контекстно меню...

Имам въпрос за същата програма - свикнал съм картата да ми е в изглед "отгоре", а в момента е 3D. Има ли как да се превключи на 2D? Може да се бъркам с друга програма, но си мисля че в началото картата беше 2D...

Хаха, вярно, че било с докосване и задържане :). Тъпо.

Иначе не знам защо при теб така се получава, но при мен с инсталирането картата е в 2D. Става 3D, като задам маршрут.

Доп. Аха, ясно. Когато си задал маршрут, с докосване се превключва в 2D режим, и можеш да разглеждаш картата. Обаче като се върнеш към навигиране - сори, 3D :) . Същото, като при iGo.

Доп2. Иска ми да вляза с акаунт (нямам идея какъв), за да ми запамети точка от картата във Фаворити! :shock11: Що за простотия?!? И това ми било офлайн навигация ...

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.