Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

Аз пък искам и двамата руснаци в Тотнъм. Не че ме интересува благото на Тотнъм, но така Премиършип ще си затвърди позицията като най-желана дестинация от всички звезди. Т.е. нивото на играта ще се запази или покачи. :)

И нека Берба най-накрая премине в Юнайтед, защото не издържам вече. Публикувано изображение

Редактирано от NightNiki (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък искам и двамата руснаци в Тотнъм. Не че ме интересува благото на Тотнъм, но така Премиършип ще си затвърди позицията като най-желана дестинация от всички звезди. Т.е. нивото на играта ще се запази или покачи. :)

Тя тази позиция отдавна е факт. Нямаме нужда от две предизвестени руски издънки...

Недей така. Ами ако ви поведат към четвъртото място ? Ребров беше Украйнец, не е задължително и руснаците да се издънят. :)

Публикувано изображение

Ван дер Ваарт за 5 години на “Бернабеу”

Рафаел ван дер Ваарт ще играе през следващите 5 сезона с белия екип на Реал Мадрид. Това стана ясно от официално съобщение на испанския шампион. По-рано днес самият футболист и сегашният му клуб Хамбургер обявиха, че играчът ще премине на “Сантяго Бернабеу”.

Сега новината е потвърдена и от страна на Кралския клуб. “Реал Мадрид и Хамбургер ШФ постигнаха споразумение в понеделник сутринта за трансфера на холандския национал Рафаел ван дер Ваарт. Той ще премине медицински прегледи и ще бъде представен официално” се казва в съобщението публикувано на уебсайта на Реал.

Ако всичко е наред играчът ще позира с белия екип утре в 13,00 часа местно време (14,00 българско). Преди това ще посети мадридска клиника за традиционните изследвания, които обаче не би трябвало да създадат проблеми.

Според информациите испанците ще платят 13 милиона евро за Ван дер Ваарт, като сумата може да нарасне до 15 милиона в следващите години. Той става второто ново попълнение на отбора след защитника Езекиел Гарай. В Реал има още четирима холандци – Снайдер, Ван Нистелрой, Дренте и Робен.

Източник: gol.bg

Вия ще смени Бербатов в Тотнъм

Голмайсторът на Евро 2008 Давид Вия е на път да стане най-скъпият трансфер в историята на Висша лига на Англия, информира „Сън”. Тотнъм са готови да направят предложение на стойност 32 млн. паунда, за да привлекат Вия, като при това положение Димитър Бербатов ще бъде продаден на Манчестър Юнайтед за 30 милиона паунда.

"На Давид му допада играта на Тотнъм под ръководството на Рамос. Ако "шпорите" направят оферта, тя ще бъде сериозно разгледана от Валенсия”, заяви агентът на Вия - Тамарго. 26-годишният Вия е сред най-резултатните нападатели в Европа за последните няколко години.

Източник: ТопСпорт

Нещо куца в този сценарий - Вия отива в Тотнъм за 32 млн, а Бербатов в Юнайтед за 30. Не е ясно само позицията на Фергюсън по въпроса.

Да бе Вия в Тотнъм...хаха Онзи ден гледах Тотнъм с Хамбургер и Бербо беше много зле...освен два извеждащи паса... С такава игра по-добре да не стъпва на Олд Трафорд... Според мен няма да го вземем...но кой знае, ще изчакаме и ще видим...

Бербатов изяви желание да премине в Барселона !!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ами евала на него ... ама едно е да искаш друго е да те искат ... накрая май ще си остане в Тотнъм ...

... накрая май ще си остане в Тотнъм ...

Това е много вероятно, ако и да изписахме тон мастило по въпроса.

Кристияно се примири: Оставам в Юнайтед

Публикувано изображение

Кристияно Роналдо остава в Манчестър Юн и през следващия сезон. Краят на сагата с евентуалния му трансфер в Реал (Мадрид) настъпи, след като самият футболист призна, че ще играе на "Олд Трафорд" поне още една година. Изказването му дойде само ден след думите на сър Алекс Фъргюсън, че португалецът няма да бъде продаван и въпросът не подлежи на обсъждане.

Публикувано изображение

"Говорих с Фъргюсън и му изложих моите аргументи. Той сподели неговите и стигнахме до извода, че и за мен, и за клуба е най-добре да остана. Със сигурност ще играя в Манчестър Юн през новия сезон", потвърди Роналдо пред португалския вестник "Публико". - Гарантирам, че ще се боря за успехите на отбора с цялото си сърце и душа, както съм го правил досега. Който твърди обратното е лъжец", заяви крилото.

Роналдо пое вината за влошените отношения между Манчестър Юн и Реал, като призна, че е сбъркал с публичното си изказване, че иска да премине в испанския гранд: "Отговорността е моя, защото, макар и неволно, предизвиках напрежението между двата клуба. Мечтата ми обаче е да облека фланелката на Реал и това не се е променило. Наистина се надявах сегашният ми клуб да приеме офертата от Мадрид. Ако кажа, че не съм го искал, означава да излъжа и себе си, и всички привърженици", добави звездата.

Роналдо все още се възстановява в родината си от операция на глезена, но в началото на следващата седмица се очаква да се завърне в Манчестър и да се присъедини към тренировките на "червените дяволи".

Източник:sportal.bg

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

стига смешки как вия ще отиде в отбор ,които всяка година атакува 4-ката и завършва извън нея :) просто този отбор е обречен винаги да е от страната на губещите :yanim: Роналдо тая година няма да е това което беше миналата година . Връща се от операция , а и също така феновете на ман. не са много с него ! :clap:

Беше ясно, че Роналдо остава...но другото лято пак ще започне простотията... А като толковяа иска да ходи при балета...не е това начина с това неовъжение към отбора в който си постигнал всиччко! И тази операция не я направи веднага след отпадането от европейскота...а се пече по-плажовете... Все повече Португалските футболисти ми падат в очите...

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Беше ясно, че Роналдо остава...но другото лято пак ще започне простотията...

А като толковяа иска да ходи при балета...не е това начина с това неовъжение към отбора в който си постигнал всиччко!

И тази операция не я направи веднага след отпадането от европейскота...а се пече по-плажовете...

Все повече Португалските футболисти ми падат в очите...

Другия сезон пак ще си е в Манчо най-вероятно, но всичко зависи от този сезон (аз мисля, че той няма да е във форма..)

да тоя сезон остана , защотото фърги не искаше да го маха ама ако продължава да се даржи по тоя начин . Ще си стяга куфарите .... португалците са ми паднали в очите от доста време .

За формата е ясно...най-важното е, че дълго време така и така без него ще играем... Нани, Флетчър и до някъде Харгрийвс ще го заместят...Само Нани дано не ходи по-стъпките му... Никой не е незаменим...

Беше ясно, че Роналдо остава...но другото лято пак ще започне простотията...

През януари пак ще има трансферен прозорец, та нищо не се знае. Вярно, че поради регламента на УЕФА в евротурнирите не може да се играе за два клуба в един сезон, но не се знае кога точно Роналдо ще се върне в игра, а и без него Юнайтед едва ли ще има проблем с преминаването към по-сериозните мачове в ШЛ. Тъй че една промяна в посока Мадрид не е чак толкова невероятна, колкото изглежда. Казвам това само като възможност, аз също не вярвам в този трансфер, не и сега.

Чорлука все по-близо до Тотнъм

Защитникът на Манчестър Сити Ведран Чорлука е все по-близо до преминаване в състава на Тотнъм. "Шпорите" започнаха офанзива по неговото привличане и явно преговорите вървят добре и хърватинат ще играе на "Уайт Харт Лейн" от новия сезон.

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз заяви, че футболистът все още не е получил разрешение да преговаря за личните си условия с Тотнъм, но призна, че са започнали преговори за негов трансфер. Вероятно до няколко дни сделката ще бъде финализирана.

www.sportal.bg

Тотнъм подготвят много силен отбор. И както имат навика да изненадват големите отбори нищо чудно тази година да успеят да влязат в заветната четворка.

Роналдо: Ще дам всичко за Ман Юнайтед

Публикувано изображение

Крилото на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се извини публично на феновете и ръководството на клуба и заяви, че е чест за него да играе на "Олд Трафорд". По рано тази седмица 23-годишният техничар даде обстойно интервю пред португалския вестник "Публико", в което обяви крайното си решение да остане в Манчестър. Мечтата на Роналдо бе да заиграе в испанския шампион Реал (Мадрид), като трансферната му сага продължи близо 3 месеца. В Крайна сметка той се примири със ситуацията и сподели, че ще продължи да играе с цялото си сърце за Юнайтед.

"Това, че оставам не е жертва, това е чест за мен. Ще дам всичко за Манчестър Юнайтед. Искам да защитим титлата си в Шампионската лига и да станем световни шампиони. Феновете могат да бъдат сигурни, че никога няма да ги забравя, независимо какво стане. Те са специални и винаги ще имат място в сърцето ми. Аз никога не съм искал да напускам против желанието на клуба. Когато отказаха офертата на Реал, от Юнайтед показаха колко много означавам за тях. Тогава не можах да го разбера напълно, но сега наистина оценявам този жест", сподели развълнувано Роналдо.

Миналата седмица португалецът проведе разговор с мениджъра на тима сър Алекс Фъргюсън и очевидно шотландецът има основна заслуга за крайното решение на Роналдо. Голмайсторът на "червените дяволи" не пропусна да благодари на наставника си и да изрази възхищението си от него: "Той е един от най-важните хора в живота ми. Гордея се, че ми отдава толкова голямо внимание и той знае, че моето отношение е същото. Изпитвам безкрайно уважение към него, не само заради това, на което ме е научил във футбола, но и заради това в живота. Бих искал винаги да мога да разчитам на човек като него. Той ми е като втори баща."

Преди година Роналдо загуби собствения си баща, като именно желанието му да е близо до семейството си е една от причините, поради които иска да заиграе в Испания. Освен това крилото успя да спечели всички значими трофеи с Манчестър Юнайтед и сега се нуждае от ново предизвикателство.

"Спечелихме Шампионската лига и прецених, че се нуждая от ново предизвикателство. Никога не съм криел факта, че искам да заиграя в Реал (Мадрид) и реших, че това е подходящия момент. Освен това Испания и Португалия са много по-близки като култура и начин на живот страни. Семейството ми също приветстваше подобна възможност, защото щях да съм само на 1 час път от вкъщи. Много хора изтъкват парите и славата, като причини за желанието ми да отида в Реал. Това обаче не е така и тези, които ме познават, го знаят. Поемам изцяло отговорността за появилото се напрежение между клубовете и гарантирам, че ще продължа да играя с цялото си сърце", допълни бившият играч на Спортинг (Лисабон).

Източник:sportal.bg

Не знам как да нарека това - дебелоочие, наглост, мерзост...? Публикувано изображение

Изключително нагъл човек е Роналдо. Може и да му простя, но ще е чак след десетия гол за сезона... :)

Бербатов в Юнайтед до седмица, твърди "Сън"

Глупости, САФ е казал, че до една седмица се надява да привлече нападател, но не е казал конкретно име.

Глупости, САФ е казал, че до една седмица се надява да привлече нападател, но не е казал конкретно име.

Да, както беше миналата седмица :P :P

Челси вади 30 милиона за Робиньо

Ръководството на Челси е готово да плати 30 милиона евро за нападателя на Реал (Мадрид) Робиньо, съобщава испанският вестник „AS”. Президентът на испанския шампион Рамон Калдерон отхвърли първата оферта на лондонския клуб, която беше на стойност 25 милиона евро. "Робиньо не се продава. Треньорът каза, че той има място в състава. Знаем, че Челси иска да го привлече. Не се интересувам от това, че други клубове желаят да вземат наши играчи", категоричен беше Калдерон.

Агентът на Робиньо - Вагнер Рибейро, заяви, че бразилецът не е щастлив в испанската столица и иска да премине в Челси заради новия мениджър на "сините" Луис Фелипе Сколари. Нападателят има договор с Реал (Мадрид) до 2010 година, като заплатата му е 2,5 милиона евро на сезон. За да остане в Мадрид бразилският национал иска възнаграждението му да бъде увеличено с 1 милион. Робиньо отказа официален коментар относно ситуацията.

Източник: Гонг

Сър Алекс сменя Бербатов с Анри

Манчестър Юнайтед ще изпрати невероятна оферта от 20 милиона паунда (29 милиона евро), за да привлече в състава си Тиери Анри преди старта на новия сезон във Висшата лига срещу Нюкасъл, следващия уикенд, съобщава днес "Дейли Мейл".

Сър Алекс Фъргюсън, чийто тим ще излезе днес срещу Портсмут за трофея "Къмюнити Шийлд", е направил французина своята трансферна цел номер едно, след като всичките му опити да вземе на "Олд Трафорд" звездата на Тотнъм, Димитър Бербатов се оказаха неуспешни. Ако сделката се осъществи тази седмица, това означава, че Анри ще дебютира за Юнайтед още срещу "свраките" на 31-я си рожде ден.

"Червените дяволи" по най-бързия начин ще изпратят оферта за френския национал на сегашния му клуб, Барселона, след като разбраха, че почти няма шанс да привлекат Бербатов при себе си. Отношенията между шампионът на Англия и "шпорите" са доста обтегнати, след язвителните забележки,които си размениха точно заради българина, сър Алекс и президента на лондончани, Даниел Леви.

Сега единственият шанс Бербо да отиде в Манчестър е от ръководството на Тотнъм да отстъпят от позицията си, но това изглежда крайно невероятно, а и почти не остана време до старта на първентвото, отбелязва изднието.

Както е известно мениджърът на Юнайтед отдавана се възхищава на Анри, който изкара 8 сезона в друг клуб от голямата четворка - Арсенал и сър Алекс никога не го е изпускал от поглед, дори и по време на ужасяващо слабия му сезон на "Камп Ноу".

Източник: НетИнфо

Сър Алекс сменя Бербатов с Анри

Манчестър Юнайтед ще изпрати невероятна оферта от 20 милиона паунда (29 милиона евро), за да привлече в състава си Тиери Анри преди старта на новия сезон във Висшата лига срещу Нюкасъл, следващия уикенд, съобщава днес "Дейли Мейл".

Сър Алекс Фъргюсън, чийто тим ще излезе днес срещу Портсмут за трофея "Къмюнити Шийлд", е направил французина своята трансферна цел номер едно, след като всичките му опити да вземе на "Олд Трафорд" звездата на Тотнъм, Димитър Бербатов се оказаха неуспешни. Ако сделката се осъществи тази седмица, това означава, че Анри ще дебютира за Юнайтед още срещу "свраките" на 31-я си рожде ден.

"Червените дяволи" по най-бързия начин ще изпратят оферта за френския национал на сегашния му клуб, Барселона, след като разбраха, че почти няма шанс да привлекат Бербатов при себе си. Отношенията между шампионът на Англия и "шпорите" са доста обтегнати, след язвителните забележки,които си размениха точно заради българина, сър Алекс и президента на лондончани, Даниел Леви.

Сега единственият шанс Бербо да отиде в Манчестър е от ръководството на Тотнъм да отстъпят от позицията си, но това изглежда крайно невероятно, а и почти не остана време до старта на първентвото, отбелязва изднието.

Както е известно мениджърът на Юнайтед отдавана се възхищава на Анри, който изкара 8 сезона в друг клуб от голямата четворка - Арсенал и сър Алекс никога не го е изпускал от поглед, дори и по време на ужасяващо слабия му сезон на "Камп Ноу".

Източник: НетИнфо

Анри в близките две години няма да напусне БАРСЕЛОНА в това бъдете сигурни !!! Сега се отвори място за него в отбора, след като Рони си замина и има невероятната възможност да се докаже (както вече го прави в контролите). А колкото до Бербо той май ще си остане в Лондон ...

Анри в близките две години няма да напусне БАРСЕЛОНА в това бъдете сигурни !!! Сега се отвори място за него в отбора, след като Рони си замина и има невероятната възможност да се докаже (както вече го прави в контролите).

Гуардиола: Анри също остава

След като оповести, че Самуел Eто’о няма да напуска Барса, настаникът на каталунците Пеп Гуардиола потвърди и оставането на друга звезда на тима, а именно Тиери Анри. "Последните слухове изпращаха френския стрелец в Манчестър Юнайтед, като потенциални купувачи бяха и тимовете на Ливърпули и Арсенал.

“Eто’о и Анри са ми много необходими. Тиери направи страхотна предсезонна подготовка. Сигурен съм, че му престои много резултатен сезон с екип на Барселона”, сподели наставникът на “блаугранас”.

Sportal.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.