Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

В крайна сметка Митко Бербатов отива пак в Манчестър, но не в Юнайтед. И чупи рекорда на "острова" за трансфер. :*

Няма да отиде в ман сити

той иска в по-силен отбор

питай мен Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

според мен митко ще отиде в ман юнайтед но миже би през зимата.може даже да отиде вместо роналдо а роналдо да отите в р мад.но защо р мад взимат все 7-мичките на юнайтед.нистъррой дейвид бекам ся може би и роналдо.

Покрай уникалната истерия около все още неосъществения трансфер на Бербатов малко встрани останаха някои по-значими размествания:

Дженоа с трансферен удар: Диего Милито се върна

Публикувано изображение

Мечтата на Дженоа се превърна в реалност. Бившият голмайстор и звезда на тима Диего Милито се върна в клуба, подписвайки четиригодишен договор. Аржентинецът е новият нападател на "грифоните" и ще замести Марко Бориело, който след 19-те си гола в Серия А се върна в Милан. Голаджията напусна изпадналия от Примера дивисион Сарагоса и въпреки многото оферти към него реши да се върне в Генуа след три години в Испания и над 50 гола там. Тифозите на деветкратния шампион в калчото полудяха от радост от новината, че Принца се завърна. Милито игра през периода 2004/2005 година в отбора, когато бе в Серия Б и реализира 33 гола в 59 мача, като се превърна в идол на феновете. Тогава тимът бе изваден от шефовете на калчото от Серия А, въпреки че спечелиха втория ешелон с над 10 точки разлика и нападателят премина в Сарагоса.

"Много съм щастлив, че се върнах в Дженоа. Имам невероятни спомени от престоя си тук. Това бе първият тим в Европа, където играх и го нося в сърцето си. Щастлив съм, че ще играя в Серия А",сподели Милито пред медиите на Апенините.

Източник:sportal.bg

Ливърпул се раздели с Финън и Воронин

Публикувано изображение

Ливърпул осъществи няколко трансфера в последния ден на трансферния пазар. Мърсисайдци продадоха защитника Стив Финън на испанския Еспаньол. 32-годишният ирландски национал подписа двугодишен договор с новия си клуб. Финън е привлечен, за да подсигури зоната на десния бек, след като Пабло Сабалета бе продаден на Манчестър Сити.

Нападателят Андрий Воронин пък премина в германския Херта (Берлин), който го взима под наем за една година. Трансферът на украинеца намалява още повече шансовете на Валери Домовчийски да се наложи в първия отбор.

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес привлече поредния млад талант. Клубът си осигури услугите на 18-годишния бразилски нападател Витор Флора, който пристига от Ботафого. Освен това мърсисайдци привлякоха унгарския вратар Петер Гулаши, който прекара миналия сезона на "Анфийлд" като преотстъпен.

Бенитес заяви, че е уверен, че привличането на крилото на Еспаньол Алберт Риера ще се осъществи въпреки забавянето. "Сделката е почти финализирана. Забавянето стана вероятно заради уикенда, но аз вярвам, че тя ще се осъществи", сподели мениджърът.

Официално: Куарешма за пет години в Интер, взе номер 77

Публикувано изображение

овото попълнение на Интер Рикардо Куарешма подписа официално петгодишен контракт с италианския шампион. Атакуващият халф подписа с "нерадзурите" до 2013 година, като утре ще бъде представен официално. Бившата звезда на Порто ще играе с номер 77 в миланския гранд, като се очаква да бъде твърд титуляр заедно с Мансини и Златан Ибахимович в атаката на тима. Както е известно след дълга сага, едва късно снощи Интер и Порто се разбраха за трансфера на стойност над 30 милиона евро.

http://www.sportal.bg/news.php?id=129201

Публикувано изображение

Футбол: Емил Хески замени Бербатов в Тотнъм

01 септември 2008 | 21:49 | Агенция "Фокус"

Лондон. Нападателят на Уигън Емил Хески премина в тима на Тотнъм, съобщава "Скай Спортс". Бившият английски национал идва да замести Димитър Бербатов, който да няколко часа трябва да подпише с един от манчестърските тимове Юнайтед или Сити.

Едно не ми е ясно ... зашо Моуриньо взе Куарешма, а не някой класен защитник, явно и тази година ще има мъки в Италия

Куарешма е класа ;)

Робиньо отиде в Ман Сити за 40 млн.

Публикувано изображение

Скандалният бразилски нападател на Реал Мадрид Робиньо премина в редиците на Манчестър Сити за 40 милиона евро, предаде marca.com в последните секунди на трансферния прозорец. 24-годишният южноамериканец ще прибира по шест милиона евро на година в английския клуб, като договорът му е за следващите пет сезона. Новината чака потвърждение.

sportal.bg

Тцт ... усещам тая година Цити кво ше прават и се радвам , защото са ми много симпатичен отбор ;)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Добре,че тия араби купиха Сити в последния момент и нямаха време да се развихрят...Щяха да направят невероятни удари...Щом само за 1 ден взеха Робиньо и бяха на косъм от Бербатов...

Добре,че тия араби купиха Сити в последния момент и нямаха време да се развихрят...Щяха да направят невероятни удари...Щом само за 1 ден взеха Робиньо и бяха на косъм от Бербатов...

наистина...тия през следващите трансферни прозорци ще купуват яко...

Шок! Ман Сити вади нечуваните 240 милиона за Роналдо

Новите арабски собственици на Манчестър Сити имат намерение да похарчат колосална сума през зимния трансферен прозорец. Консорциумът от Абу Даби е готов да извади невероятната сума от 240 милиона долара за атакуващия халф на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо.

"Реал Мадрид бяха готови да дадат 160 милиона долара, но според мен ще трябват доста повече пари за да се вземе такъв играч. Може би 240 милиона. Защо не? Ние ще станем най-големия клуб в света, по-голям от Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид взети заедно", каза Д-р Сюлейман Ал-Фахим един от акционерите.

Освен Роналдо Ман Сити ще се опита да привлече още Фернандо Торес и Сеск Фабрегас в най-скоро време.

спортал.бг

Тия араби са луди...Явно Сити ще се превърне в Челси номер 2...

Калдерон: Робиньо плачеше и ме молеше да си тръгне Президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон обяви, че продажбата на Робиньо в Манчестър Сити не е била поради желание на клуба. Както е известно, бразилският нападател счупи трансферния рекорд на Острова, след като бе закупен късно снощи за сумата от над 40 милиона евро. "Ние нямаме за цел да продаваме нашите звезди, след като сме един от клубовете, които нямат нужда от пари. Но от човешка гледна точка решихме да се разделим с Робиньо, момчето искаше да си тръгне и плачеше всеки път, когато говореше с мен. Изборът му да отиде в Манчестър Сити показва, че е не само от спортна гледна точка. С цялото ми уважение към англичаните, но просто играчът е добро момче, което има лоши съветници", коментира Калдерон. 23-годишният Робиньо бе трансферна цел номер едно на Челси цяло лято, но в последните часове изненадващо стана съотборник на Мартин Петров и Валери Божинов. Sportal.bg :)

Калдерон: Робиньо плачеше и ме молеше да си тръгне

Президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон обяви, че продажбата на Робиньо в Манчестър Сити не е била поради желание на клуба. Както е известно, бразилският нападател счупи трансферния рекорд на Острова, след като бе закупен късно снощи за сумата от над 40 милиона евро. "Ние нямаме за цел да продаваме нашите звезди, след като сме един от клубовете, които нямат нужда от пари. Но от човешка гледна точка решихме да се разделим с Робиньо, момчето искаше да си тръгне и плачеше всеки път, когато говореше с мен. Изборът му да отиде в Манчестър Сити показва, че е не само от спортна гледна точка. С цялото ми уважение към англичаните, но просто играчът е добро момче, което има лоши съветници", коментира Калдерон.

23-годишният Робиньо бе трансферна цел номер едно на Челси цяло лято, но в последните часове изненадващо стана съотборник на Мартин Петров и Валери Божинов.

Sportal.bg

:P

Нормално .. .Реал отново изтърваха една хубава звезда ... дано стане нещо от него в СИТИ !!!

Ман Сити гради Дрийм Тийм за 500 милиона паунда

Публикувано изображение

Английският вестник "Сън" показа колаж, на който е представена част от Дрийм Тийма, който са на път да създадат новите собственици на Манчестър Сити. Те градят грандиозни планове за бъдещето на отбора, като имат намерението да привлекат някои от най-големите звезди на световния футбол. В полезрението на арабските шейхове попадат играчи от ранга на Бербатов, Кака, Меси и Роналдо, като те са готови да се разделят с умопомрачителната сума от 500 милиона паунда за нови покупки. "Гражданите" вече си осигуриха услугите на бразилския нападател Робиньо, с чието привличане за 32,5 милиона английски лири счупиха трансферния рекорд на Англия.

Очаква се още през зимния трансферен прозорец клубът да отправи нова оферта на стойност 60 милиона паунда за най-добрия български футболист Димитър Бербатов. В плановете на арабите влиза и крилото на градския съперник Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо, за когото готвят нечуваните £134 милиона. Мениджърът на Сити Марк Хюз е получил разрешение да отправи предложения и за южноамериканските звезди Кака и Лионел Меси, за които са приготвени по 80 милиона лири. В новата селекция се предвиждат и имената на испанските национали Фернандо Торес и Сеск Фабрегас, за които клубът ще даде още £170 млн. Концесионерите от ОАЕ са решени да изградят най-великия клуб в историята на футбола, като на този етап изглежда, че финансовите им възможности са неограничени.

" Ако имаме възможност да вземем най-добрите играчи в света, ще го направим. Роналдо каза, че иска да играе в най-големия клуб, така че през януари ще видим дали говори сериозно. Реал (Мадрид) го оцени на 90 милиона паунда, но играч от неговия калибър струва много повече. Може би поне 134 милиона. Но защо не? Ние ще станем най-големия клуб в света, по-голям от Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед взети заедно. Има много други богати клубове в Премиър лийг и мисля, че ще бъде добре още един отбор като Манчестър Сити да се сравнява с Челси, Ливърпул и Ман Юнайтед", заяви говорителят на близкоизточната групировка д-р Сюлейман Ал Фахим.

---

Колажът си е колаж, но световните ТВ агенции продължават да въртят интервюто с Ал Фахим, та май не става дума за шеги, а арабите май в някаква степен са лишени от него.

Ами предполагам това ще бъде новата,по-добра версия на Челси-посредствен отбор,който с помоща на многото пари вложени в него,се превръща в един от водещите в Англия. Но пък не е гаранция,че многото звезди на едно място ще дадат положителен резултат....

Ман Сити в момента е посредствен ... иначе е клуб с традиции ... заразлика от Челси

Ман Сити в момента е посредствен ... иначе е клуб с традиции ... заразлика от Челси

Ще цитирам един българин спрямо Челси: "те са изкуствено създаден отбор" ... къде бяха преди 4-5-6 години ?! Винаги на 4-то,5-то и 6-то място ... А и какво да кажем за отбор който няма повече от 3 спечелени титли в историята си на Премиършип ... след време и те ще увиснат .... Абрамович иска купи, титли и т.н ... аз вече два сезона нищо не е видял ...

Стилян урежда Ивелин Попов в Астън Вила

Публикувано изображение

За капитана на Литекс Ивелин Попов двата мача с Астън Вила могат да станат превратен момент в кариерата му. Софиянецът вече е направил впечатление на скаута на бирмингамци, който изгледа два двубоя на „оранжевите". Наставникът на англичаните Мартин 0'Нийл пък е провел разговор със Стилян Петров. Стенли е бил категоричен, че капитанът на Литекс има качества да играе във Висшата лига.

football24.bg

• 2 седмици по-късно...

Съндърланд си хареса Ивелин Попов

Публикувано изображение

Голът на Ивелин Попов във вратата на Астън Вила в четвъртък едва ли ще помогне на Литекс да отстрани тима на Стилиян Петров, но може да се окаже съдбоносен за капитана на "оранжевите". Срещата на Градския стадион в Ловеч беше внимателно изгледана от скаути на Съндърланд, които останаха впечатлени от младия нападател и има голяма вероятност още от зимата той да заиграе на Острова.

За интереса на английския клуб към Попов съобщават няколко медии на Албиона. Според тях, мениджърът на "черните котки" Рой Кийн няма да се поколебае да си осигури услугите на талантливия българин, който преди няколко месеца попадна в полезрението и на Блекбърн. "Джърнъл Лайв" дори споменава сумата, срещу която националът може да поеме към Англия - 1.5 млн. паунда.

Юношата на Левски беше сред най-добрите при загубата на Литекс с 1:3. Той откри резултата с перфектно изпълнение от фаул и през целия мач тормозеше защитата на бирмингамци. Това е накарало хората на Съндърланд още след мача да се поинтересуват за цената му.

football24

Челси подписва с бразилски полузащитник

Тимът на Челси ще се подсили с бразилския полузащитник Минейро, потвърди мениджърът на лондончани Луис Фелипе Сколари. Челси ще прибегне до услугите на 33-годишния бразилец заради пробойните, които се отвориха в халфовата линия на тима след контузиите на Микаел Есиен и Деко, както и продажбата на Клод Макелеле в Пари Сен Жермен.

Минейро е свободен агент, след като напусна Херта (Берлин) и може да се присъедини към Челси и след затварянето на трансферния прозорец. "Минейро е играчът, който ми трябва. Загубихме Есиен за шест месеца. Ще ни липсва и Деко, който също се контузи на загрявката за мача с Манчестър Юнайтед. Все още не мога да кажа колко сериозна е контузията му. Разполагам само с Джон Оби Микел за този пост в полузащитата. Минейро няма да играе тази седмица, защото трябва да натрупа игрова практика за резервите, може би след 10-ина дни ще го включа в групата", каза Луис Фелипе Сколари.

Източник: ТопСпорт

• 2 седмици по-късно...

Фъргюсън привлича нападател от Турция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е започнал преговори за привличането на 18-годишния нападател на Бурсаспор Серкан Ялдъръм, съобщава "Трибалфутбол".

Според изданието има контакти между двата клуба за оценявания на 5 милиона паунда нападател.

"Представители на Юнайтед са се свързали с мениджъра и семейството ми. Радвам се, че клуб с репутацията на Манчестър Юнайтед ме иска", заяви играчът.

Източник: ТопСпорт

Аршавин няма да ходи в Тотнъм, иска в отбор от топ 4

Публикувано изображение

Руският национал Андрей Аршавин ще премине в отбор от топ 4 в Англия, а възможността за трансфер в друг тим от Висшата лига е нулева, категоричен е агентът му Денис Лахтер. Независимо от офертите от страна на Тотнъм футболистът на Зенит (Санкт Петербург) заяви, че в Англия да играе за някой от отборите измежду Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул или Арсенал. "Андрей би желал да играе в Англия, но няма да приеме оферта от страна на отбори като Нюкасъл, Мидълзбро или Астън Вила. Има само 4 клуба, в които би преминал. Не става въпрос за пари, а за професионални амбиции. В момента Зенит преговаря с няколко клуба", коментира Денис Лахтер. Очаква се Зенит да получи поне 30 милиона евро при трансфер на своята най-голяма звезда.

Не мисля, че амбициите на Аршавин не са свързани с пари...

Сеск отива в Барса при нов провал на Арсенал. Каталунският полузащитник на Арсенал Сеск Фабрегас обмисля напускане на "Емиратс" при евентуален нов крах на "топчиите" в края на този сезон. Лондончани няма трофей от 2005 година, когато завоюват ФА Къп. 21-годишният халф призна, че е обсебен от мисълта да триумфира с "артилеристите", но същевременно не е сигурен къде ще играе през следващия сезон, подчертвайки топлите чувства, които изпитва към родната Барселона. "В този момент съм добре в Арсенал, но не мога да отрека, че завръщане в Барселона ще е сбъдната мечта за мен", довери европейският шампион от това лято с Испания. "Избрах да остана в Арсенал миналото лято и сега съм силно концентриран да направя това, за което останах - да печеля трофеи. Ще видим как ще се развият нещата в края на този сезон. Факт е, че Барса играе вълшебен футбол. Фантастично беше да видя как разбиха Атлетико с 6:1. Имат шест или седем футболисти, които като мен бяха юноши на клуба", заяви още Сеск. Фабрегас призна, че Лионел Меси е "най-добрият футболист в света от много време насам". Сеск израсна именно с аржентинеца в юношеската школа на каталунците. Sportal.bg Дано да стане.Това не са вестникарски измислици,а думи на Фабрегас.

да, които говори от 2-3 сезона насам. ок, да ходи в барса, но нали се сещате, че сумата ще е не по-малка от 50 милиона паунда... Публикувано изображение

Редактирано от rvp (преглед на промените)

да, които говори от 2-3 сезона насам. ок, да ходи в барса, но нали се сещате, че сумата ще е не по-малка от 50 милиона паунда... Публикувано изображение

И кво ... ? Барса не е клуб като Арсенал ( или който ид а било друг такъв отбор ) , който се стиска на трансферния пазар , а е един от малкото клубове в Европа ( заедно с Реал , Челси ... ) , които нямат никакви проблеми от финансово естество ;)

Арсенал определено има трайни финансови затруднения и е много вероятно да продадат Фабергас, ако и да не е за 50 милиона - това е абсурдна цена, никой футболист не струва толкова. И точно тия супер богаташи развалят дисциплината с това безразсъдно размахване на пачки - примерът на Челси, Ман Сити и т.н. не бива да става заразителен, поне аз така мисля.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Арсенал определено има трайни финансови затруднения

Това ,че не пръскат големи суми не значи, че имат финансови затруднения. Дори печалбата се е увеличила. Не знам откъде ти хрумна това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.