Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

Реал Мадрид отрекоха интерес към Златан Ибрахимович

Реал Мадрид се отказаха от борбата за нападателя на Интер Златан Ибрахимович, който бе свързван с клуба през последно време.

Това бе декларирано и от спортния директор на "белия балет" Хорхе Валдано, който заяви още, че тима няма интерес и към нападателят на Атлетико Мадрид Диего Флоран. Въпреки това Валдано призна, че има още двама-три ма нападатели, които Реал Мадрид преследва и с които ще се опитат да подпишат следващите седмици. "Бяхме свързвани с Флоран и Ибрахимович, но нито един от играчите няма да дойде", обясни Валдано пред радио "Marca". "Все още търсим нападател. Имаме две-три алтернативи, но нито една от тях не е футболист на Интер или Атлетико Мадрид", допълни испанецът. Това означава, че шансовете на Ибрахимович да напусне Интер стават все по-малки, след като Челси и Барселона останаха единствените заинтересовани.

Източник: БГНЕС

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Арсенал обяви трансфера на Вермален

Публикувано изображение

Лондонският гранд Арсенал обяви Томас Вермален като първото си ново попълнение за сезона. 23-годишният централен защитник идва на "Емиратс" от Аякс срещу неоповестена сума, за която медиите на Албиона твърдят, че е 10 милиона английски лири. Мениджърският екип на "артилеристите" начело с Арсен Венгер реши да не оповестява и за колко години е подписал договор бранителят.

"Първо искам да кажа, че съм много нещастен от това, че напускам Аякс и искам да благодаря на всички в този клуб за помощта и приятелството им с мен в последните осем години. В същото време се радвам от това, че се присъединявам към Арсенал. Това е един велик отбор с мениджър от световна класа, отлични футболисти и фантастичен стадион. Този тим разполага с всичко необходимо да спечели много трофеи през следващите няколко години", коментира новата покупка на лондончани.

Източник:sportal.bg

Ман Сити договори Санта Круc

Публикувано изображение

Отборът на българите Мартин Петров и Валери Божинов се е разбрал с Блекбърн да привлече звездата на Роувърс Роке Санта Крус за 18 милиона английски лири. Парагвайският нападател е любимец на мениджъра на "гражданите" Марк Хюз и няколко пъти след преминаването си на поста в Манчестър от Блекбърн направи няколко опита да го вземе на "Ийстландс", но все не можеше да се разбере с Роувърс за цената, срещу която ланкашърци бяха склонни да се разделят със стрелеца си. Сега обаче медиите в Англия обявиха, че Хюз е успял да уговори бившия си клуб за услугите на голмайстора. Очаква се Санта Крус да стане второто ново попълнение на Манчестър Сити след Гарет Бари, с което летните покупки на "гражданите" да достигнат стойност от 30 милиона английски лири.

Арсенал обяви трансфера на Вермален

офф, като го знам тоз юнак от къде идва и Венгер колко е силен в привличането на защитници, въобще не съм ентусиазиран, но да видим... :P

"Манчестър сити" изкушава Тевес с близо 190 хил. евро седмично

Нападателят Карлос Тевес ще се превърне в най-скъпия играч във Висшата лига, ако приеме условията на "Манчестър сити". "Гражданите" предлагат седмична заплата от 160 хил. паунда (187 хил. евро) на аржентинеца, в опит да го отмъкнат от градския съперник "Манчестър юнайтед", твърди вестник Mail on Sunday.

Ръководството на "сити" е готово веднага да плати и исканите от агента на играча Киа Жоорабчиян 30 млн. паунда (35.1 млн. евро) за осъществяване на сделката. Агенцията на бизнесмена държи правата на Тевес.

Въпреки 94-те млн. евро от трансфера на Кристиано Роналдо в "Реал" (Мадрид), мениджърът на "Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън не желае да увеличи драстично заплатата на нападателя и това почти сигурно го тласка в щаба на местния съперник.

В момента възнаграждението на аржентинеца е 80 хил. паунда (94 хил. евро) на седмица, а мениджърът му предлага максимум 100 хил. паунда (117 хил. евро) седмично.

В същото време и "Челси" официално се включи в надпреварата за подписа на Карлос Тевес. От клуба са се свързали с Жоорабчиян и са уверили, че ще платят исканата от него сума за правата на клиента му. Лондончани обаче едва ли ще предложат същите финансови условия като "Манчестър сити".

Източник: Дневник

Откровено казано Тевес не е от любимите ми футболисти.Признавам че играе много сърцато и се раздава ,но много често е безидеен.Някак си добър, но не блестящ.Просто един от многото, мисля че сър Алекс ще намери по -добро решение за атаката на Ман Ю. а Карлос да ходи в Сити при приятелчето си Робиньо.И той като Тевес добър ,но средна ръка футболист,тъкмо подходящи за отбор ,като Ман.сити. :lol6:

Реал Мадрид отрекоха интерес към Златан Ибрахимович

Реал Мадрид се отказаха от борбата за нападателя на Интер Златан Ибрахимович, който бе свързван с клуба през последно време.

Това бе декларирано и от спортния директор на "белия балет" Хорхе Валдано, който заяви още, че тима няма интерес и към нападателят на Атлетико Мадрид Диего Флоран. Въпреки това Валдано призна, че има още двама-три ма нападатели, които Реал Мадрид преследва и с които ще се опитат да подпишат следващите седмици. "Бяхме свързвани с Флоран и Ибрахимович, но нито един от играчите няма да дойде", обясни Валдано пред радио "Marca". "Все още търсим нападател. Имаме две-три алтернативи, но нито една от тях не е футболист на Интер или Атлетико Мадрид", допълни испанецът. Това означава, че шансовете на Ибрахимович да напусне Интер стават все по-малки, след като Челси и Барселона останаха единствените заинтересовани.

Източник: БГНЕС

Реал правят "Златна селекция" и със сигурност ще се намесят сериозно в борбата в Шампионска лига.Няма да отпадат още на осминафиналите.Жалко за Златан заслужава по -добър отбор.Не че имам нещо срещу Шампиона на Италия,но предвид реалностите (основно чисто финансови)само отбори от Англия ,а вече и Испания имат шансове за нещо голямо. А Златан наистина е голям талант,но ...с Интер.... :headphones:

офф, като го знам тоз юнак от къде идва и Венгер колко е силен в привличането на защитници, въобще не съм ентусиазиран, но да видим... :speak:

Има нещо такова, но този трансфер се подготвя доста време, а и май е първият и единствен по-значим (?) до момента за Арсенал.

За Тевес (и аз като Evva си имам немалко резерви към аржентинеца) не знам какво да мисля, защото и той самият май не е наясно какво точно иска - слава, пари или и двете (не е все едно и не е непременно механичен сбор), но като че ли по-скоро клони към второто, т.е. засега към Сити. Някак прекалено дълго се проточи трансферът му, ако изобщо ще има такъв.

Ибрахимович... също е трудно да се предвиди накъде ще поеме, но аз не мисля, че ще ходи другаде и ше си остане в Интер, само дето търси повечко парици. Шведът от Босна е играч от типа на нашия Бербатов - има си от всичко по много - техника, нестандартно мислене, импровизация, но не е играч, който да реши мач.

Официално: Тевез напуска Юнайтед

След протеклите преговори с представителите на Карлос Тевез през последната нощ, Манчестър Юнайтед потвърди, че нападателят няма да подпише нов договор.

Ръководството се съгласи да плати исканите 25.5 млн. паунда, предлагайки на аржентинеца петгодишен контракт, който щеше да го направи един от най-високоплатените футболисти в отбора.

За съжаление обаче представителите на играча обявиха, че въпреки успехите, който постигна за времето прекарано на Олд Трафорд, Тевез не желае да продължи кариерата си с екипа на Червените Дяволи.

Клубът благодари на Карлос Тевез за цялостния му принос през последните два сезона, като му пожелава всичко най-хубаво за в бъдеще.

www.manutd-bulgaria.com

щом така е решил...така да е!

Ибрахимович... също е трудно да се предвиди накъде ще поеме, но аз не мисля, че ще ходи другаде и ше си остане в Интер, само дето търси повечко парици. Шведът от Босна е играч от типа на нашия Бербатов - има си от всичко по много - техника, нестандартно мислене, импровизация, но не е играч, който да реши мач.

Много точен коментар за Бербо. :P

Все пак мисля ,че в Тотнъм и в Националният ,където се чувстваваше лидер на отбора имаше мачове в които вдъхновяваше съотборниците си и имаше решаващ принос за не една победа.

Но наистина в Ман Ю. лицето му е точно такова ,някаква небрежна гениалност,едно такова аристократично съчетаване на феноменални отигравания с левашки такива и всичко това поднесено с абсолютна лежерност така котрастираща с игровия ентусиазъм и тържество на грубата сила и търчане като за световно демонстрирано от съотборниците му. :P

Все пак мисля,всъщност убедена съм ,че след като онова самовлюбено ,нарцистично и във висша степен егоистично същество К.Р.освободи отбора от присъствието си , а и вече адаптиран към играта на отбора Бербо през новия сезон ще се покаже в пълния си блясък. Публикувано изображение

Пожелам му го от сърце, има качества ,има и дух -така че дано.....

Много ми хареса констатация ,само ако разрешиш да добавя и елегантен.Просто наистина играта му ,когато му спори се отличава с невероятна елегантност и финес.

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Флорентино с едва второ испанско попълнение

Публикувано изображение

Галактическият президент на Реал Мадрид Флорентино Перес се сдоби с едва втората си испанска покупка след повече от шест година начело на Кралския клуб. 23-годишният бранител на Валенсия Раул Албиол пристигна на "Бернабеу" срещу 15 милиона евро. Защитникът ще подпише договор за пет години, като ще взима по два милиона евро на сезон. Клаузата за разтрогване на договора му с "белите" ще е 80 милиона евро. Албиол ще бъде представен идната седмица, когато ще се прибере от ЮАР.

За шест години - от 2000 до 2006, Флорентино закупи само един испанец, който обаче продължава да е стожер в състава на "лос меренгес". Серхио Рамос беше закупен за 30 милиона евро от Севиля. Целта на Перес след завръщането си е да придърпа още испанци на "Бернабеу". Сред набелязаните са Чаби Алонсо (Ливърпул), Давид Силва (Валенсия) и Алваро Арбелоа (Ливърпул). В Мадрид вече акостираха последните две "Златни топки" Кристиано Роналдо и Рикардо Кака.

Хм, двама испанци за 6 години е "сериозно" постижение за Перес, едва ли някой може да го упрекне в липса на национализъм. А иначе, мисля че е Албиол му е излязъл твърде евтино.

Шампионът на Германия взема Валери Божинов

Валери Божинов може да облече екипа на немския "Волфсбург". Шампионът на Германия поиска да купи нашия национал за заместник на голмайстора си Един Дзеко, който вероятно ще премине в "Милан". Ситуацията около Божинов в "Манчестър сити" става доста сложна, тъй като клубът купи Роке Санта Круз от "Блекбърн", а се готви да вземе и Карлос Тевес от градския съперник "Манчестър Юнайтед". Двамата ще бъдат титуляри, докато Божинов ще трябва да търка пейката. Според "Гадзета дело спорт" трансферът е почти сигурен, след като представители на "Волфсбург" лично са пристигнали в Манчестър за преговори с арабските собственици на "Сити". Шефовете на клуба са приготвили сериозна сума за бомбастични трансфери и за Божинов едва ли ще се намери място в титулярния състав. Под въпрос е и бъдещето на другия български национал в отбора - Мартин Петров. Към него интерес има от страна на бившия клуб на Димитър Бербатов "Тотнъм".

Самият Божинов е съгласен да премине в немския тим и заради факта, че за първи път в кариерата си ще играе в Шампионската лига. Ако трансферът стане факт, Германия ще е третата страна в Европа, където Божинов ще играе след Италия и Англия.

Източник: Монитор

Чаби Алонсо напуска Ливърпул

Публикувано изображение

Полузащитникът на Ливърпул Чаби Алонсо със сигурност напуска мърсисайдци, след като от клуба му поставиха трансферна цена от 35 млн. паунда, съобщава вестник "Таймс". Според авторитетното издание испанският национал вчера се е сбогувал с част от щаба на Ливърпул. Въпреки това окончателна оферта от Реал (Мадрид) - клубът, който демонстрира най-голямо желание да привлече Алонсо, все още не е пристигнала на "Анфийлд". Преди няколко дни се появиха информации, че от "Кралския клуб" са отправили ново, подобрено предложение на стойност около 30 млн. паунда за испанеца.

"Таймс" напомня, че отношенията между Алонсо и мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес са се влошили миналото лято, когато Рафа демонстрира огромното си желание да привлече Гарет Бари. Въпреки недоразуменията Алонсо направи силен сезон, а неговият мениджър заяви, че желае да задържи 27-годишният футболист на "Анфийлд.

"Таймс" не е случаен вестник.

Манчестър Юнайтед продават Бербатов на Манчестър Сити....

Манчестър Юнайтед продават Бербатов на Манчестър Сити....

Къде е тази новина, нещо статия, текст да споделиш така?!?!

ФЕНОВЕТЕ НА ПСЖ КЪМ ТЕЗИ НА ЦСКА: АКСЕЛРОД Е СМЕШНИК И ИЗМАМНИК

Феновете на Пари Сен Жармен твърдят, че Грег Акселрод, който в момента е на проби в ЦСКА, е абсолютен измамник и никога не е играл професионално футбол. Информацията е от официалния форум на френския тим.

Във форума, фен на „червените” помества мнение с въпроси към привържениците на ПСЖ относно подробности за играта на Акселрод. Отговорите, които се получават обаче сериозно контрастират с първоначалната информация за футболното минало на въпросния състезател.

Френските фенове коментират, че Акселрод е любител, не е истински футболист, а единствено манипулатор. Той създавал сайтове, в които пускал видео материали като доказателство, че е играл в различни отбори. Като допълнение, Акселрод създавал и блогове, в които описва развитието на професионалната си кариера.

Сайтът на ЦСКА представи Акселрод като бивш играч на ПСЖ, аржентинските Тигре и Ривър Плейт. Тази информация обаче бе категорично отхвърлена от запалянковците на френския тим, които коментират, че Greg „The Fake” (Грег Измамника), както го наричат във форума, никога не обличал екипа на ПСЖ, нито на първия тим, нито на втория.

Като потвържедение на думите на феновете на ПСЖ идва и фактът, че в официалния сайт на тима няма информация за футболист с името Грег Акселрод.

Eто и част от проявите на Грег:

http://forum.culturepsg.com/index.php?showtopic=630

http://www.webzinemaker.com/admi/m18/page....3&id=313429

http://akcelrod.skyrock.com/

gong.bg

:speak:

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

gong.bg

:)

Леле,леле голем смех. :lol6: Просто не е истина. :lol6:

Е човекът има голямо желание да играе футбол и е решен на всичко май!

А други бягат от футбола,шишкавият Император визирам.

Колко е несраведлива съдбата -на едни е дала талант, а на други мерак.:lol6: :lol6:

Това не е първият случай на измамници дошли на проби в ЦСКА ... ако има по-паметливи ще се сетят за черничката перла известна като "КОШМАРА", та този човек бе изкарал цялата подготовка преди да го разкрият ... Иначе всичко е с цел комисионни ...

Челси привлича Пирло

Челси и Милан вече са започнали преговори за евентуален трансфер на Андреа Пирло на "Стамфорд Бридж", твърди "Тутоспорт".

Според изданието мениджърът на лондончани Карло Анчелоти и Адриано Галиани, заедно с Ариедо Брайда са обсъдили сделката на вечеря в Милано.

Двете страни обаче са доста далеч от консенсус за трансферната сума, тръби още изданието - докато Челси предлага 15 млн. евро, Милан настоява за 25 млн.

Интересното е, че наскоро се появиха изказвания на самия Берлускони, който твърди, че е останал впечатлен от парите, които Челси дава за халфа

Италианската преса твърди, че на "Сан Сиро" вече търсят заместник на Пирло, като основният фаворит за мястото му е Кристиан Ледесма от Лацио.

това франсе е уникат...не бях чувал до сега за такъв умел лъжец Публикувано изображение

на Пенев думите за само класни чужденци...се спукаха като балон

сега ще има яки майтапи на другите отбори към цска Публикувано изображение

Милито официално е играч на Интер, Акуафреска отива в Дженоа

Публикувано изображение

Аржентинският нападател Диего Милито официално е играч на Интер. Договорът на 30-годишния футболист с "нерадзурите" е до 30 юни 2013 година, съобщава официалният сайт на италианския шампион. Милито преминава в Интер от тима на Дженоа. Като част от сделката, младият нападател на "нерадзурите" Роберт Акуафреска отива в Дженоа за постоянно. През последните два сезона младежкият национал на Италия игра под наем в Каляри.

Диего Милито направи страхотен сезон с фланелката на Дженоа и отбеляза 24 попадения в Серия "А", като остана само на един гол от топреализатора на италианския шампионат Златан Ибрахимович, с когото от новия сезон ще бъдат съотборници в Интер, ако шведът остане на "Джузепе Меаца".

До дни Тотнъм с официална оферта за Мартин Петров

До няколко дни се очаква ръководството на Тотнъм да отправи официална оферта до Манчестър Сити за българския национал Мертин Петров, съобщава vitalfootball.co.uk. Освен Петров мениджърът на „шпорите” Хари Реднап ще се опита да вземе заедно с българския футболист и защитника на Манчестър Сити Ричард Дън. Тотнъм е готов да плати 15 милиона паунда за двамата футболисти, които са основна трансферна цел на Хари Реднап. Мартин Петров може да се превърне във втория български футболист, който ще облече екипа на Тотнъм, след като допреди година при „шпорите” игра Димитър Бербатов.

Източник: Гонг

Мисля, че Марто ще е добре дошъл на Уайт Харт Лейн, Реднап отдавна го харесва. А и Дън ще е полезен, още повече че Лескът вероятно ще иде в Сити.

До дни Тотнъм с официална оферта за Мартин Петров

До няколко дни се очаква ръководството на Тотнъм да отправи официална оферта до Манчестър Сити за българския национал Мертин Петров, съобщава vitalfootball.co.uk. Освен Петров мениджърът на „шпорите” Хари Реднап ще се опита да вземе заедно с българския футболист и защитника на Манчестър Сити Ричард Дън. Тотнъм е готов да плати 15 милиона паунда за двамата футболисти, които са основна трансферна цел на Хари Реднап. Мартин Петров може да се превърне във втория български футболист, който ще облече екипа на Тотнъм, след като допреди година при „шпорите” игра Димитър Бербатов.

Източник: Гонг

Това е много добра алтернатива за Мартин.При селекцията ,която Сити правят няма да има шанс да играе и ще търка пейката.Дано в Тотнъм му провърви и да свърши тоя карък с контузиите.

Безкрайно ми е симпатичен-много талант,много мислещ футболист,дано си покаже възможностите в Лондон. :help:

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Лион потвърди: Бензема вече е Галактико

Публикувано изображение

От ръководството на Олимпик Лион официално обявиха трансфера на Карим Бензема в Реал Мадрид. Съобщение в сайта на "хлапетата" оповести сделката за 21-годишния голмайстор. За Бензема на "Жерлан" ще пристигнат 35 милиона евро, които могат да нараснат на 41 милиона евро в различни премии съответно при спечелване на Шампионската лига и титлата в Примера дивисион в следващите години.

Новината се появи днес по обяд в Испания. Бензема е четвъртото попълнение на "белите" за новия сезон след пристигането на Кристиано Роналдо, Кака и Раул Албиол. Договорът на френския национал ще бъде за следващите шест години, както на другите две суперзвезди пристигнали на "Сантиаго Бернабеу" това лято.

Бензема дебютира за Лион през сезон 2004/2005 година, като изигра общо 149 срещи в които отбеляза 66 попадения. Само през последните два сезона се разписва 54 пъти с екипа народния си клуб.

Силно се надявам следващият преминаващ в Реал да не е настоящ играч на Ливърпул, с изключение на Арбелоа.

Какви покупки направиха само до този момент "лос кулес" ... силно се надявам ,че този нов проект на "въздесъщия" Флорентино ще се сгромоляса :)))

хехе, и Бензема се присъедини към цирка. Сега Рибери настоявал за трансфер в Реал...Робен, Роналдо, Кака, Бензема, Снайдер, Ван дер Ваарт, Ван Нистелрой, Раул, Хунтелаар....

тц,тц схемата отива на 3-0-7 Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.