Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

хехе, и Бензема се присъедини към цирка. Сега Рибери настоявал за трансфер в Реал...Робен, Роналдо, Кака, Бензема, Снайдер, Ван дер Ваарт, Ван Нистелрой, Раул, Хунтелаар....

тц,тц схемата отива на 3-0-7 Публикувано изображение

Според мен холандците ще си тръгнат.Снайдер и Ван дер Ваарт почти не играха предния сезон,Робен реши не един мач ,но често беше контузен ,а го обвиняваха и в егоизъм(до голяма степен с основание),Хунтелаар в края на сезона се адаптира и направи хубави мачове ,но е нов в отбора -според мен всички те ще бъдат продадени преди началото на новия сезон.Нистелрой,който за мен е един от най-гениалните футболисти е вече на години и след тая тежка контузия е с несигурно бъдеще.

Така че атаката на Реал ще е със съвсем нови лица .Само едно ме притеснява при толкова звезди ,някои доста егоцентрични(визирам най-вече Роналдо)няма ли да е трудно да се сработят и няма ли да има някаква ревност и да прехвърчат искри. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Да ще бъде интересно на Сантяго Бернабеу.... Публикувано изображение

Редактирано от Evva (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Да ще бъде интересно на Сантяго Бернабеу.... Публикувано изображение

Виж, в това съм сигурен. Ще чакам с голям интерес и да видя кога същите тези фенове, които сега викат "Осанна!" по адрес на Перес, ще размахат кърпичките. Не злорадствам, напротив - открай време симпатизирам на белия отбор, но не мога да възприема това безумие.

Официално: Майкъл Оуен е съотборник на Бербо

Публикувано изображение

03 Юли 2009, 22:03 | Football.dir.bg

Манчестър Юнайтед обяви официално, че Майкъл Оуен вече е футболист на тима. Нападателят е подписал договор за две години с "червените дяволи", като преминава на „Олд Трафърд” със свободен трансфер, тъй като контрактът му с Нюкасъл изтече, съобщи Гонг.

Мениджърът на Ман Юн Сър Алекс Фъргюсън заяви: "Майкъл е играч от световна класа, доказан голмайстор на най-високо ниво, това никога не е било под въпрос. Майкъл ще остане доволен от престоя си при нас."

Самият Оуен добави: "Току-що бях започнал да преговарям с други клубове, когато изведнъж от нищото сър Алекс ми се обади, в сряда следобед, покани ме да закусим заедно на следващата сутрин, и по време на нея ми каза, че иска да подпиша с неговия отбор. Съгласих се на секундата, без да се замисля и за миг."

"Това е фантастична възможност за мен и аз смятам да я приема с отворени обятия," каза още Майкъл Оуен.

"Очаквам бъдещето си като играч на Манчестър Юнайтед и имам късмет, че вече познавам повечето от играчите тук. Пропуснах предсезонната подготовка миналото лято, и съм доволен, че сега се включвам от самото начало."

"Искам да благодаря на Сър Алекс, че има вяра в мен и мога да го уверя, че ще му се отблагодаря с головете и представянето си," завърши Оуен пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

много ме изненада този трансфер...

никога не ми е харесвал кой знае колко, но може да се получи като с Ларсон :headphones:

ето няколко снимки:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Официално: Майкъл Оуен е съотборник на Бербо

Публикувано изображение

03 Юли 2009, 22:03 | Football.dir.bg

ЮНАЙТЕД ИЗГЛЕЖДА ХИПНОТИЗИРАН, СЪР АЛЕКС НЕ ЗНАЕ КАК ДА ХАРЧИ

Светослав Табаков

Манчестър Юнайтед извърши най-големия трансфер досега в историята на футбола и с щедрата помощ на Реал Мадрид напълни касата си с 94 милиона евро, или 80 милиона паунда, ако предпочитате. Освен Кристиано Роналдо, обаче, „Олд Трафорд” напуска и Карлос Тевес. А кой идва?

Антонио Валенсия. Кой? Онова еквадорче от Уигън. Сигурно е добро, ама точно като за 16 милиона паунда.

И кой още? Майкъл Оуен. Като свободен агент. След сума ти контузии и към залеза на кариерата си.

Странно. Уж английските клубове не си знаеха парите, уж Юнайтед е най-големият от тях, а Сър Алекс сякаш е обзет от вцепенение. Старата лисица май не знае как да изхарчи парите от рекордния трансфер. Вярно, целият свят е във финансова криза, но сега всички са оставили Реал Мадрид да си разиграва коня на пазара. Който поиска Флорентино Перес, идва на „Бернабеу”. „Червените дяволи” тъкмо посегнаха към Карим Бензема и чичко Флорентино от Мадрид ги плесна през ръцете: „И той е мой!”.

Сър Алекс, като пестелив шотландец, никога не се е отличавал със сериозна щедрост при трансферите и неслучайно рекордът му е Бербатов за близо 31 милиона паунда през миналия сезон. Но сега той сякаш не знае как да похарчи парите си. Всъщност, това може и да е добре за нашето момче. Поне вътрешноклубната конкуренция намалява.

Впрочем, от английските клубове единствено Манчестър Сити е активен при трансферите, но и арабският шейх не се изхвърля така, както през зимата. Останалите пасуват и прилапват сравнително дребни риби за своя огромен досегашен стандарт.

Криза...Нея само Реал Мадрид не я лови.

Gong.bg

Дали ще има по един който да запълни няколкото дупки в халфовата линия на Манчестър?!

Ще ми е интересно как ще протече един сблъсък между Реал и Ман Юн на ниво ШЛ.

За Реал си мисля,че имат нужда от поне още един класен нападател.

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

много ме изненада този трансфер...

никога не ми е харесвал кой знае колко, но може да се получи като с Ларсон :lighter:

На мен пък винаги ми е бил симпатичен.Интелигентен футболист ,има поглед над играта и е комбинативен.Жалко за контузиите ,които го преследват ,а и вече е към 30 годишен.

Мисля ,че ще си паснат отлично с Бербо и двамата са мислещи футболисти . :lighter:

Обаче и аз съм озадачена от бездействието на сър Алекс,но то верно че има време и със сигурност ще направи добър избор.

От стара коза яре е той,ще напазарува изгодно и ще намести парите от оня лигльо Роналдо. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

няма нужда да харчи парите за някакви звездни покупки...пък и финансите бяха отрицателни за изминалата година... и САФ не ръси много пари...освен Верон който не бе успешен и Бербо който очаквам да се разгърне напълно през новия сезон

...Мисля ,че ще си паснат отлично с Бербо и двамата са мислещи футболисти...

Съвсем не съм сигурен, че ще играят заедно. Не се знае на какъв пост ще играе Рууни след напускането на Роналдо и Тевес (?).

Публикувано изображение

Юри Жирков на медицински прегледи в Челси

Юри Жирков е дошъл в Лондон днес, за да премине медицински прегледи с Челси, пишат медиите в Русия. Според руския вестник Спорт Експрес защитникът на ЦСКА Москва е бил забелязан да се качва на самолет за Лондон по-рано днес. Все още няма потвърждение от Челси, но президентът на ЦСКА Евгени Гинер е потвърдил пред вестника, че Жирков е много близо до подпис с английския отбор.

За трансфера на руския национал се пише от повече от месец, но досега нямаше никакви индикации, че той ще бъде финализиран. Според Скайспортс цената на 25-годишния Жирков ще е около 18 милиона лири. Ако той бъде привлечен, ще стане третия нов футболист на "Сините", след като Даниел Стъридж от Манчестър Сити бе взет със свободен трансфер, а вратарят Рос Търнбул бе взет от Мидълзбро.

Източник: gol.bg

Бенитес склони да пусне Алонсо в Реал

Публикувано изображение

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес е дал съгласието си полузащитникът на тима му Чаби Алонсо да премине в Реал Мадрид, ако испанският гранд приеме да плати поставената от него и новия финансов директор на мърсисайдци Крисчън Пърслоу цена. Тя е в размер на 40 милиона английски лири (47 милиона евро), съобщава най-големият мадридски вестник "АС". Двамата представители на английския клуб в преговорите с Реал Мадрид поискаха няколко дни да преосмислят позицията си около Алонсо след края на Купата на Конфедерациите. След изтичането на този срок двамата са се обединили около позицията да се опитат да измъкнат възможно най-много от пръсналия 211 милиона евро до момента Флорентино Перес.

Според "АС" Бенитес няма да отстъпи от цените, които е поставил на двамата си най-добри футболисти в средата на терена - Чаби Алонсо и Хавиер Маскерано. Рафа е обявил, че иска 50 милиона евро за 25-годишния Маскерано и 47 милиона евро за навършващия 28 години през ноември Алонсо. Той окачествил като "прекалено малка" офертата, която Реал Мадрид са отправили за Чаби Алонсо и Алваро Арбелоа в размер на 35 милиона евро миналата седмица. Крисчън Пърслоу, който е тесен специалист в областта на финансите, се е съгласил с всички условия на Бенитес и няма да отстъпва в евентуални преговори.

http://sportal.bg/news.php?id=182628:sportal.bg

Ще даде ли наистина Перес исканата сума?

Ще даде ли наистина Перес исканата сума?

И окото му няма да мигне. Алонсо е ключов играч за новия Реал... Сигурен съм, че ще го привлекат.

Юнайтед взима Обертан

Манчестър Юнайтед става все по-активен на трансферния пазар. След като вече си осигуриха услугите на Луис Антонио Валенсия и Майкъл Оуен, сега шампионите са на път да се сдобият с френския талант от Бордо Габриел Обертан. Според информации в родината му преговорите между двата клуба са в напреднала фаза и се очаква скоро сделката да бъде финализирана и обявена официално. "Много е вероятно подобен трансфер да се осъществи. Манчестър Юнайтед иска да го вземе, а ние ще бъдем щастливи, ако Габриел премине в толкова престижен клуб. Ще направим официално изявление, когато дойде подходящият момент" заяви президентът на Бордо Жан Луи Трио пред "Екип". 20-годишният Обертан е младежки национал на Франция и към него проявяваха интерес още Арсенал, Интер и Милан, но по всичко изглежда, че Юнайтед ще изпревари конкуренцията. Той играе предимно като ляво крило и проби в състава на жирондинците още когато бе на 17 години, но през втората част на миналия сезон бе преотстъпен на Лориен, след като Лоран Блан не го използваше често.

за Обертан все още няма нищо официално, а само в "Сън" което си е трансферна спекулация... иначе от това което видях от него...има добра техника, играе добре и с двата крака, може да играе от ляво и дясно и в нападение, само му куца завърщтващия удар...може да е следващата ни седмица :)

Редактирано от Raych (преглед на промените)

за Обертан все още няма нищо официално, а само в "Сън" което си е трансферна спекулация...

Този път май не е само спекулация:

Обертан за четири години в Ман Юнайтед срещу 8 млн. паунда

Публикувано изображение

Френският талант Габриел Обертан мина успешно медицинските прегледи в Манчестър Юнайтед и днес се очаква да подпише 4-годишен договор с шампионите на Англия. 20-годишният офанзивен халф е смятан за един от най-перспективните футболисти в страната на петлите. Сумата по сделката между неговия клуб Бордо и "червените дяволи" възлиза на 8 милиона паунда.

Обертан, който успешно се изявява както в центъра на средната линия, така и в нападение, се надяваше да се върне в родината си след мецинските тестове, но шефовете на Юнайтед го уведомили, че трябва да започне тренировки с новите си съотборници още тази сутрин.

Челси, Арсенал и Интер също следяха изявите на талантливия младок. Габриел влезе в първия отбор на "жирондинците" едва 17-годишен, но миналия сезон за него настъпиха трудни времена под ръководството на бившия защитник на Манчестър Юнайтед Лоран Блан. Младежкият национал на Франция бе изпратен под наем в Лориен за втората половина на първенството, където отбеляза един гол в 15 изиграни мача. Преди месец Габриел Обертан бе избран за най-добър играч на турнира за юноши в Тулон.

Източник:sportal.bg

П.П. Инфо и тук - http://uk.eurosport.yahoo.com/football/multiplex/30940.html

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

вече е официялно:

Публикувано изображение

Юнайтед подписа с млада френска звезда

Даниел Обертaн се превърна в третото ново попълнение в състава на Сър Алекс Фъргюсън, след като бившият играч на Бордо подписа четиригодишен договор с Юнайтед.

Контрактът ще го задържи на Олд Трафорд поне до Юни 2013 година. Сър Алекс, който бе основната причина за трансфера на младия французин, разкри, че той може да играе на различни позиции в атака, а развитието му е било следено от дълго време.

"Габриел е игрaч, който наблюдавахме в продължение на няколко години, но заради ангажиментите му в училище, нямахме възможност да го доведем в Англия", сподели мениджърът пред ManUtd.com.

"Доволни сме от привличането му, защото той е един обещаващ талант. Приоритет на тима е да дава шанс на млади играчи и само времето ще покаже как ще се развие кариерата му."

Обертан от своя страна заяви, че дори не се е замислил над предложението да бъде част от Червените Дяволи.

"Щастлив съм, че дойдох в Манчестър Юнайтед", каза той. "За мен е невероятна възможност да играя в толкова велик отбор. В момента съм много развълнуван, но гледам напред и ще се стремя да покажа на какво съм способен."

За жалост клубът потвърди, че Габриел страда от лека травма, която обаче ще му попречи да пътува заедно с новите си съотборници за предстоящото турне в Азия.

Профил: Габриел Обертан

Позиция: Нападател/крило

Месторождение: Пентан, Париж, Франция

Дата на раждане: 26 Февруари 1989 (възраст - 20)

Височина: 1.86 м.

Бивши отбори: (Юношески формации) ФК Париж-Пентан, ФК Париж, ПСЖ, ИНФ Клерфонтен, (Първи отбор) Бордо

Национален отбор: Франция, до 19 години (2007 - 2008); Франция, до 21 години (2009 - )

Източник: www.manutd-bulgaria.com

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

...

10 факта, които не знаете за Габриел Обертан

През това трансферно лято тимът на Манчестър Юнайтед се раздели с Кристиано Роналдо и Карлос Тевес. За техни заместници Сър Алекс Фъргюсън определи Антонио Валенсия, Майкъл Оуен и най-новото попълнение, което ще играе на "Театъра на мечтите" Габриел Обертан.

Обертан е смятан за най-големия талант на френския младежки футбол, но какво не знаем за него?

1. Габриел Обертан е роден на 26 февруари 1989 година в Париж.

2. Медиите във Франция го наричат новия Тиенри Анри. Но освен централен нападател, Обертан може да играе в средата на полузащитата и дори като крило, заради експлозивността и спринтьорските си умения.

3. Играе в юношеския отбор на Франция още от 16-годишна възраст. В гарнитурата до 21 години е лидер на тима, като ще се запомни голът му срещу Англия в приятелски мач от 31 март 2009 година.

4. Като младеж Обертан тренира с ФК Париж, през 2002 се присъединява към академията на ПСЖ. През 2004 година е записан да тренира в елитната школа Клерфонтен, където са тренирали звезди като Анри, Саха, Галас и Анелка. През 2005 е забелязан от скаути на Бордо и преминава в редиците на жирондинците.

5. Сезон 2006/07 е дебютен за младия футболист в професионалния футбол. Взима номер 26 и изиграва 17 срещи с екипа на Бордо.

6. Името на Обертан нашумява след фамозен гол срещу Олипик Марсилия през 2008 година. Попадението е не само красиво, но идва в много важен момент, когато Бордо се нуждае само от победа.

7. През шампионския сезон 2008/09 Обертан е преотстъпен от старши-треньора Лоран Блан в състава на Лориен. Той изиграва 15 мача и отбелязва само един гол.

8. Челси, Арсенал, Интер и Милан изявяват интерес към младия талант преди Сър Алекс да отправи 8-милионна оферта за играча.

9. Трансферът в Манчестър Юнайтед е изненадващ не само за Лоран Блан, но и за ръководството на Бордо. В интервю за радио "Юръп1" Блан казва: "Аз бях наистина изненадан, но се радвам, че Обертан ще играе в един от най-великите клубове в света."

10. Обертан е избран за най-полезен играч в международния турнир в Тулон за младежи до 21-годишна възраст, проведен през юни 2009 година.

Източник: sportal.bg

Ливърпул привлече официално Мавинга от ПСЖ

Публикувано изображение

Ливърпул привлече 18-годишния Крис Мавинга от френския тим Пари Сен Жермен, съобщиха от клуба. Левият бранител, който може да играе и в центъра на защитата, е национал на Франция за юноши до 18 години. "Червените" съобщиха още, че мароканския атакуващ полузащитник Набил Ел Зар е продължил договора си с клуба до 2012-та година. Ел Зар, който има 19 мача за Ливърпул миналия сезон, премина на Острова през октомври 2006-та година от Сент Етиен.

Е, с това май приключиха траснферите за Ливърпул през този прозорец. Липсата на пари осезаемо ще затрудни Бенитес в избора му през предстоящия сезон. Не се намери и качествен заместник на Торес, дано някой от наличните - Нгог, Ел Жар или друг хлапак се изяви.

И при такава една ситуация няма да се учудя особено ако все пак Алонсо или Масчерано, или пък и двамата поемат към Испания.

Дзола иска Гудьонсен

Мениджърът на Уест Хем Джанфранко Дзола призна, че може да обмисли оферта за нападателя на Барселона Ейдур Гудьонсен. Исландският нападател със сигурност ще напусне "Ноу Камп" това лято, а Астън Вила, Евертън и Фулъм се интересуват от него. Дзола отбеляза, че е на път също да се включи в надпреварата за подписа на Ейдур, с когото игра заедно в Челси между 2000 и 2003 г.

Италианецът високо цени бившия си съотборник, но осъзнава, че не е единственият мениджър, който го иска в отбора си. "Ейдур със сигурност е много добър играч, твърди Дзола пред "Скай Спортс Нюз". - Сигурен съм, че Уест Хем не е единственият клуб, който търси силен футболист като него." Чуковете завършиха девети във Висшата лига миналия сезон и мениджърът иска да подсили състава за още по-добро представяне през идния сезон. Луис Хименес бе привлечен под наем на "Ъптън Парк" от Интер Милано, но Дзола търси и играч, способен да играе в няколко различни роли.

"Опитваме се да предвидим къде ще се окажат слабостите ни, добави той. - Определено трябва да се подобрим в атака и това е най-важната ни задача." Дзола се надява, че ще убеди защитникът Лукас Нийл да се завърне в Източен Лондон, след като договорът му изтече през юни. Запитан, дали австралиецът има бъдеще на "Ъптън Парк", наставникът отвърна: "Надявам се. Той има нашето доверие и ние го харесваме, така че всичко зависи от него."

Източник: http://premiership.bg

Карлос Тевес премина в Манчестър Сити

Карлос Тевес премина в Манчестър Сити

Аржентинският нападател Карлос Тевес ще носи фланелката на Манчестър Сити през новия сезон, след като постигна съгласие за личните си условия с "гражданите", съобщава официалният сайт на английския клуб. След като премине медицинските изследвания, Тевес ще подпише официално 5-годишен договор с новия си отбор и ще се присъедини към Мартин Петров, Валери Божинов и компания в предсезонния лагер на тима в Южна Африка. Тевес ще носи фланелката с номер 32 на гърба. През последните два сезона 25-годишният Тевес бе съотборник на друг български национал - Димитър Бербатов, в английския шампион Манчестър Юнайтед. Аржентинецът обаче не пожела да остане на "Олд Трафорд", тъй като през миналата година често бе оставян на пейката от мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън. Преди да премине в Манчестър Юнайтед, Тевес бе играч на Бока Хуниорс, Коринтианс и Уест Хем. Карлос Тевес е петото ново попълнение на Манчестър Сити. Досега клубът привлече халфа Гарет Бари от Астън Вила срещу 12 милиона паунда, нападателя Роке Санта Крус от Блекбърн (18 млн. паунда), вратаря Стюарт Тейлър (Астън Вила) и защитника Нилс Зандер (Шалке 04).

http://sportal.bg

Вийя жертва заплатата си, за да отиде в Барса

Публикувано изображение

Нападателят на Валенсия Давид Вийя е готов на радикални ходове, за да успее да склони ръководството на клуба да го пусне в Барселона. Според испанския Sport.es 27-годишният футболист е готов да жертва част от заплата си, която би получил в Барса, за да подсигури мечтания си трансфер на "Камп Ноу".

Преговорите между двата клуба зациклиха, след като от Валенсия определиха цена от 50 милиона евро за голмайстора си, докато от Барса предлагат 42 милиона. За да компенсира разликата от 8 милиона, Вийя е готов да се раздели с 2 млн. от своето годишно възнаграждение. Според информациите футболистът се е разбрал с Барса да получава на "Камп Ноу" 7,5 млн. евро на сезон, като продължителността на контракта му ще бъде за четири или пет години. Испанският национал е склонен заплатата му да бъде редуцирана на 5,5 млн. евро, като натрупването на остатъка ще осигури 8-те милиона, които се превръщат в спорния момент между Валенсия и Барселона за осъществяване на сделката.

Тия направо освирепяха за пари... :speak:

-----

Интер взе Лусио

Публикувано изображение

Бразилският защитник на Байерн (Мюнхен) преминава в италианския гранд Интер, потвърдиха от баварския клуб на специална пресконференция. 31-годишният бранител ще подпише с "нерадзурите" за три години, като от Байерн отказаха да оповестят трансферната сума.

Лусио изкара пет сезона на "Алианц Арена", след като бе привлечен от Байер (Леверкузен) през лятото на 2004 година. През този период бразилецът изигра 144 мача за Байерн в Бундеслигата, в които отбеляза седем гола.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Публикувано изображение

Литекс си върна Светльо Тодоров

Отборът на Литекс осъществи нов трансферен удар, след като си осигури услугите на нападателя Светослав Тодоров, съобщиха от клуба.

Бившият футболист на Уест Хем, Портсмут и Чарлтън се завръща в клуба, от който тръгна кариерата му в Англия. Нападателят ще се присъедини към лагера на тима в Холандия утре и вероятно ще играе в съботната контрола срещу Апелдоорн

Това е вторият бивш играч на тима, който се завръща в Ловеч след Небойша Йеленкович. "Оранжевите" вече взеха и Христо Янев от френския Гренобъл.

"Светльо Тодоров е доказано име. Надявам се с неговото привличане да се повиши конкуренцията в нападение", коментира треньорът Станимир Стоилов пред клубния сайт.

Източник: ТопСпорт

В Каталуня: Барса взима Ибрахимович

Публикувано изображение

Европейският клубен шампион Барселона постигна споразумение с Интер за привличането на шведския нападател Златан Ибрахимович, съобщава каталунския вестник "Спорт". Според изданието президентът на испанците Жоан Лапорта се е срещнал лично със собственика на италианския първенец в Милано, за да договори трансфера. Интер ще получи 40 милиона евро за Ибрахимович. Като част от сделката камерунският нападател Самуел Ето'о ще премине в Интер, а беларуският национал Александър Хлеб ще играе на "Сан Сиро" като преотстъпен за един сезон.

Сега остава загадка къде и изобщо ще иде ли някъде Давид Вия.

От щаба на Интер: Ибра вече е футболист на Барса Футболната легенда Луис Суарес, който е част от щаба на италианския шампион Интер, потвърди сделката с Барселона за Златан Ибрахимович. "Ибра вече е футболист на Барса", довери бившият кавалер на "Златната топка", цитиран от sport.es. 'о "Не съм участвал в разговорите, но да - Златан Ибрахимович ще играе за Барселона през следващия сезон", призна бившият играч на Барселона и Интер. "Ето'о в Интер - също е сигурно. Още не е ясно обаче дали Хлеб ще играе под наем при нас. Моуриньо обаче от седмици говори за нуждата от офанзивен и халф и затова не виждам пречка и за този детайл от сделката", заяви Луис Суарес. Sportal.bg Според мен сделката е добра за Барса,ще се отърват от Ето'о и вземат Ибрахимович.Ето'о вкара 38 гола миналия сезон и изтърва два пъти повече дано Ибра да се представи по-добре.

Платини бесен на Реал, въвежда нови правила през 2012 г.

Публикувано изображение

Президентът на УЕФА Мишел Платини осъди още веднъж действията на испанския гранд Реал (Мадрид) на трансферния пазар това лято. След завръщането на Флорентино Перес на президентския пост в Кралския клуб Реал похарчи над 200 милиона евро, с които привлече суперзвездите Кака (купен от Милан) и Кристиано Роналдо (привлечен от Манчестър Юнайтед), младия талант Карим Бензема (взет от Лион) и защитника на Валенсия Раул Албиол.

"Реал (Мадрид) срина пазара. Реализирането на такива трансфери ще повиши инфлацията, което ще се отрази негативно на всички клубове в Европа", заяви пред италианското седмично издание L’Espresso Платини. "През 2012 година ще въведем финансов фейрплей. Клубовете ще могат да купуват играчи единствено с помощта на собствените си ресурси и без никаква външна помощ. Повечето от клубните президенти и законът са на наша страна по този въпрос. Но какво можем да направим в този момент?", каза още френската футболна легенда.

Откъде ли подухна този вятър, че лично мосю Платини да направи подобно изказване? Дали не е от северната част на Апенините?

ТЕЛКИЙСКИ ОТИДЕ ПРИ ХЕРО В АМКАР ПЕРМ

Халфът на българския национален отбор Димитър Телкийски ще се присъедини към Амкар Перм днес.

Бившият футболист на Левски за последно игра в израелския Апоел Тел Авив, но договорът му не бе подновен след изтичането му. Наставникът на руския тим Димитър Димитров - Херо сподели, че с Телкийски е работил и в Левски и в представителния тим на България. Според Херо, халфът ще пасне идеално за неговата схема, заради това, че е универсален футболист.

Заедно с Телкийски, в Амкар ще пристигне и защитника на немския Херта Микаел Лалетин, който е играл за младежката формация на берлинчани, съобщават руските медии, цитирани от БГНЕС.

Да видим там какво ще се случи

Откъде ли подухна този вятър, че лично мосю Платини да направи подобно изказване? Дали не е от северната част на Апенините?

Ти как мислиш ? Платини е доказано италианско протеже !!!

Ман Сити без спирачки - Адебайор за пет години

Публикувано изображение

Тогоанският нападател Емануел Адебайор официално премина в Манчестър Сити, обяви сайтът на "гражданите". 25-годишният африканец подписа 5-годишен договор със "сините", напускайки отбора на Арсенал. "Нямам търпение да играя за феновете на Сити и да им покажа какво мога", призна Адебайор пред сайта на Манчестър Сити. Сделката е за 25 милиона паунда.

"Емануел е един от най-добрите нападатели в Премиър лийг, откакто дойде от Франция. Много сме радостни, че се присъедини към нас", довери мениджърът на Сити Марк Хюз. С привличането на Адебайор конкуренцията пред българите Валери Божинов и Мартин Петров вече е убийствена. На "Сити ъф Манчестър" вече акостираха големи имена като Карлос Тевес и Роке Санта Круз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.