Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

Публикувано изображение

Интер продава Балотели, взема Рамирес

Интер обмисля възможността да продаде Марио Балотели на Реал (Мадрид) и да купи на негово място полузащитника на Бенфика Рамирес.

Вчера, агентът на Супер Марио призна, че Реал са склонни да дадат рекордните 70 милиона евро за клиента му. Остава отворен въпросът как Марио ще се спогоди с треньора на кралския клуб Жозе Моуриньо. Двамата имаха мног драматични моменти по време на престоя си на "Сан Сиро". Скандалният нападател беше в изгнание за дълго време и не попадаше в групата за мачовете на Итнер.

Евентуална продажба на Балотели ще освободи свободен финансов ресурс за привличането на на Рамирес от Бенфика, който направи сериозно впечатление на шефовете на "нерадзурите". Според неофициална информация, португалците искат около 15 милиона за халфа.

Източник: ТопСпорт

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гову подписа с ПАО

Публикувано изображение

Френският национал Сидни Гову премина в гръцкия шампион Панатинайкос. 31-годишното крило подписа с ПАО за две години, като за услугите му новият му клуб няма да плати нищо, тъй като договорът му с Лион изтече и той пристига като свободен агент. В Панатинайкос, Гову се събира със съотборника си при "петлите" - Джибрил Сисе, който стана голмайстор на шампионата през миналия сезон.

Източник: sportal.bg

• 2 седмици по-късно...

Моуриньо маха Кака

Жозе Моуриньо не иска Кака в Реал и го пуска на пазара това лято, пише каталунският в. "Спорт." Бразилецът не опрадва очакванията след трансфера от Милан за 60 млн. евро миналата година. "Той е напът да стане една от най-големите издънки в историята на клуба", подиграва се "Спорт". Кака изигра само 7 мача с пълни 90 мин в Примера дивисион. Вкара едва 9 гола в общо 33 мача за Реал във всички турнири и очевидно се пестеше за участието на световното с Бразилия. То също се оказа провал.

Новият треньор на Реал М Жозе Моуриньо изобщо не брои Кака в плановете си за новия сезон. Португалецът ще даде диригентската палка в центъра на холандеца Рафаел ван дер Ваарт, който бе пред изгонване миналата година. Специалния вече е уведомил Ван дер Ваарт за решението си да го остави в отбора. А от Кака на пейката Реал М няма нужда. Дори Белия балет не би си позволил да плаща 9 млн. годишна заплата на играч, който на практика не използва.

Най-заинтересован от привличането на Кака е мениджърът на Челси Карло Анчелоти. Двамата работиха дълги години в Милан, а сега Карлето е в отбор, който може да си позволи подобен трансфер. Реал М няма как да избие дадените 60 млн. евро, но все още Флорентино Перес се надява да покрие част от загубите. Пречка за транфера може да бъде хроничната херния на Кака. Ако се наложи да се оперира, ще му трябва поне 3 месеца възстановяване. Това ще откаже намеренията на всички мераклии за привличането му.

Източник: 7 Дни Спорт

Публикувано изображение

Роналдиньо прие предложението на Фламенго

Звездата на Милан Роналдиньо прие оферта за договор от Фламенго. Според "Globoesporte" Роналдиньо се е съгласил с условията на бразилските гиганти и в момента е готов да напусне Милан. Откри се клауза в договора му, според която Рони ще може да напусне Милан като свободен агент на 11 януари, а това поражда дилема в "Росонерите" дали да го продадат или да подновят контракта му това лято. Ясно е, че споразумението на Роналдиньо с Фламенго ще е за половината сума от тази, която печели в момента в Милан. В момента братът на бразилската звезда, който е и негов агент е в Италия, за да преговаря с ръководството на клуба.

Източник: БГНЕС

Ливърпул обяви: Николай Михайлов напусна клуба

Публикувано изображение

Интернет сайтът на Ливърпул обяви официално днес, че българският вратар Николай Михайлов си заминава от Анфийлд и преминава за постоянно в Твенте, където до момента игра като преотстъпен.

„Ливърпул потвърждава, че Фрасиско Дуран и Николай Михайлов напускат клуба", пише днес официалната страница на петкратните шампиони на Европа. 

„Младото дуо се присъедини към червените през 2007 година, но не успя да се наложи в първия отбор." 

„Дуран дойде от Малага дойде през януарския трансферен прозорец, но въпреки че показа част от неговия талант в резервния тим, испанският полузащитник имаше продължителни контузии на Анфийлд и си тръгва с изтичането на неговия контракт това лято." 

„Михайлов бе привлечен от Левски София, но никога не е изглеждало, че може да изгони Пепе Рейна от вратата на първия тим и след прекаран сезон 2009/2010 под наем в холандския Твенте, той се премести за постоянно", информира още сайтът на Ливърпул.

Източник: gong.bg

Публикувано изображение

Валенсия подписа със заместника на Давид Вия

Валенсия попълни празнината в тима, оставена след напускането на Давид Вия в посока Барселона и обяви, че привлича нападател от Майорка. Става въпрос за 29-годишният баск Ариц Адурис, който има 12 гола през миналия сезон в Примера дивисион. Договорът стана факт, след като играчът премина медицински тестове и подписа личния си договор. Според информации на медиите, прилепите ще платят около 4 милиона евро за играча.

Валенсия реструктурира целия клуб, започна погасяването на задълженията, които надхвърлят 500 милиона евро, след като продаде двете си най-големи звезди - Давид Вия в Барселона и Давид Силва в Манчестър Сити. Явно обаче са останали пари и за нови попълнения, тъй като Адурис се оказва шестият нов играч. Преди него бяха привлечени Роберто Солдадо от Хетафе, португалецът Рикардо Коща, турчинът Мехмет Топал, Тино Коста, както и френският полузащитник Софиан Фегули.

„Ние бихме продали и още футболисти, но на този етап двата трансфера навън поуспокоиха обстановката. Освен това ние искаме да изградим един стегнат тим, без излишни играчи, които само да взимат заплата, но да влизат за по 2-3 мача на сезон”, обясни новата политика на клуба техническият директор Браулио Васкес.

Източник: Гонг

Наполи взе Кавани за 16 милиона евро

Публикувано изображение

Отборът на Наполи финализира трансфера на уругвайския нападател на Палермо Единсон Кавани.

Голмайсторът, който се представи отлично на завършилото Световното първенство по футбол в Южна Африка, бе свързван с възможен трансфер през последните няколко седмици. 

23-годишният Кавани бе трансферна цел на италианския шампион Интер и на английския Тотнъм, но Наполи бяха много по-настоятелни и в крайна сметка си осигуриха подписа на една от звездите на четвъртите в света уруси. 

Италианската преса съобщава, че Наполи са платили 16 милиона евро за уругвайския национал, който се разписа по време на мача за третото място на Мондиал 2010, загубен от Германия.

Реал Мадрид с още една покупка

Публикувано изображение

Полузащитникът на Хетафе Педро Леон е договорен за Реал Мадрид. Преговорите между президента на "сините" Анхел Торес и шефовете на Кралския клуб са приключили успешно днес сутринта. 

23-годишният мурсиански халф е пожелан изрично от новия треньор на "белите" Жозе Моуриньо и няма да бъде отдаден под наем за идния сезон. Операцията по привличането му се оценява на 10 милиона евро. Леон ще подпише шестгодишен контракт.

Очаква се полузащитникът да бъде обявен официално в следващите часове. Днес най-четеният вестник в Испания "Марка" обяви за сигурно идването на Сами Кедира от Щутгарт.

Снимка: AS

Джо Коул подписа за четири години с Ливърпул

Публикувано изображение

Бившият футболист на Челси Джо Коул подписа договор за четири години с Ливърпул, като новината е потвърдена от мърсисайдския клуб.

Английският национал се е разбрал за личните си условия с Ливърпул и до 48 часа трябва да премине медицински прегледи.

Така Коул ще се превърне във второто ново попълнение на Ливърпул, след като в клуба вече бе привлечен Милан Йованович.

28-годишният футболист спечели три титли с екипа на Челси и два трофея за купата на Англия. Той игра седем години за лондончани.

Джо е много опитен футболист, в това няма никакво съмнение, но не съм сигурен как ще пасне "в съблекалнята" на червения отбор и това ме притеснява в не дотам малка степен.

Ливърпул с трето ново попъление

Публикувано изображение

След като привлече официално Джо Коул и Милан Йованович, Ливърпул договори трети трансфер преди началото на новия сезон. Мърсисайдци потвърдиха, че са постигнали принципна договорка с Глазгоу Рейнджърс за талантливия централен защитник Дани Уилсън. 18-годишният бранител, който през миналия сезон има 24 мача и един гол за Рейнджърс, бе избран за Най-добър млад играч в Шотландия за миналата година.  Ливърпул ще плати първоначално 2 милиона паунда за Уилсън, които могат да нараснат до 5 милиона в зависимост от броя мачове, които ще изиграе таланта с червената фланелка.

За това момче се говореше още докато Бенитес бе начело на червения отбор. Шотландците са борбени, горди и корави хора, които трудно се огъват или отстъпват. Не прави разлика и футбола, да давам ли примери... :whist:

Джо Коул е страхотно попълнение, малко ме е яд, че Тотнъм го изтърваха... Вярно, че не е във форма, но класата му е безспорна и може много да помогне на Ливърпул. Като цяло очаквам Ходжсън да ги стабилизира, макар че е абсурд да се мисли за титла в близките 2 години. Поне ще са конкурентноспособни за борбата за топ 4...

Джо Коул е страхотно попълнение, малко ме е яд, че Тотнъм го изтърваха...

Чакай сега, това е английски национал, който иска да играе в голям клуб. В случая не тотскъм са го изтървали, а Джо ги е отсвирил...поради разбираеми причини...

Чакай сега, това е английски национал, който иска да играе в голям клуб. В случая не тотскъм са го изтървали, а Джо ги е отсвирил...поради разбираеми причини...

Не че нещо, ама с Тотнъм би играл в Шампионска лига, а с Ливърпул - в Лига Европа. Това едно. Второ - Тотнъм са доста по-стабилен финансово клуб, с възходяща линия на развитие, и с доста качествени футболисти. Като история, разбира се, не могат да се мерят с Ливърпул, но за момента перспективите пред тях са по-добри от тези пред мърсисайдци... Но така си е решил футболистът, желая му успех в Пуул, винаги ми е бил симпатичен като играч.

Тотнъм са доста по-стабилен финансово клуб, с възходяща линия на развитие, и с доста качествени футболисти.

:rolleyes: Да не стане като 2007/2008 ?

...с Тотнъм би играл в Шампионска лига

харесва ми начина ти на изразяване... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Може би трябваше да постна следното в темата за английския футбол, но пък интервюто на Джо Коул е по-тясно свързана с трансферната тема...

Джо Коул: Парите нямат значение, Ливърпул е най-големият клуб, ще дишам и живея с него

Публикувано изображение

Само преди 48 часа Ливърпул обяви, че трансферът на Джо Коул на "Анфийлд" е факт, което бе посрещнато с огромен ентусиазъм от изтерзаните фенове на мърсисайдци. В следващите два дни 28-годишният халф посети лагера на отбора в Швейцария, премина медицински тестове и даде първото си интервю като играч на Ливърпул. Ето какво каза новият номер 10 на "червените" пред официалния сайт на мърсисайдци.*

Преди всичко - добре дошъл в Ливърпул...

- Много благодаря, радвам се да бъда тук.

Как преминаха за теб последните 48 часа?

- Беше пълна лудост. Поставих си краен срок за вземане на решение. Когато реших, изпратих съобщения на Кристиан Пърслоу и Стивън Джерард, след което си изключих телефона. Знам, че направих правилния избор и гледам с нетърпение към новото предизвикателство. То е такова, защото през целия си живот съм играл в Лондон. Можех да остана в Челси, защото феновете ме обичаха и там печелех трофеи, но имах нужда от ново предизвикателство и когато разбрах за интереса на Ливърпул, нямаше какво да мисля повече, защото това е най-големият клуб в страната. Опитах се да не мисля за финансовата страна или за местоположението, а само за чисто футболната част. Сетих се за полуфинала в Шампионската лига през 2005, когато косата ми настръхваше, докато тичах по терена. Мислех за това, че мога всеки уикенд да играя при такава атмосфера.

Тези фенове, които създадоха толкова много шум в онзи полуфинал, ще са вече на твоя страна. Как ще се чувстваш?

- Очаквам това с нетърпение. Преживял съм го вече, но от другата страна - като съперник. Беше неописуемо. Ще бъде феноменално всяка седмица да играя при такава атмосфера.

Рой Ходжсън оказа ли влияние върху твоя избор?

- Говорих с него по футболните въпроси и съм впечатлен. През последните години клубът имаше френски и испански мениджъри и мисля, че назначаването на англичанин на този пост ще е като глътка свеж въздух. Ливърпул завърши на седмо място през изминалия сезон, което е незадоволително. Мениджърът ми каза къде иска да види клуба. С играчите, които има тук, и с тези, които ще бъдат привлечени, клубът ще тръгне в правилната посока.

Мислиш ли, че големият опит на Рой Ходжъсн ще ти помогне да вдигнеш нивото си като футболист?

- Говорихме за позицията, на която ще играя и каква схема на игра ще предпочита той. Просто искам да бъда част от отбора. Да изляза на терена и да се боря за останалите момчета и феновете. Винаги съм правил това. Важно е да бъдем заедно като отбор и да имаме духа, който може да ни води напред. Ако успеем да направим това и да го прибавим към качеството на играчите, ще извървим дълъг път.

Впечатляват ли те имената на играчите, които вече ще бъдат твои съотборници?

- Да, определено. Свикнал съм да играя с футболисти от световна класа. Развълнуван съм от възможността да играя с Фернандо Торес, познавам добре Стивън Джерард, Джейми Карагър и Джонджо Шелви. Пепе Райна, Акуилани - има толкова много големи имена тук. Трябва ми време, за да се адаптирам, но мога да гарантирам, че ще давам 100% от себе си във всеки мач. Горд съм да играя за този клуб и ще давам всичко от себе си във всяка тренировка и всеки мач, за да имаме успехи и да печелим трофеи.

Ден след като ти подписа с клуба, Стивън Джерард заяви, че бъдещето му е свързано с Ливърпул. Какво означава това за теб?

- Това бе най-добрата новина, която можеше да чуя. Познавам Стиви, той винаги е бил част от Ливърпул, знам какви качества притежава и какво представлява този клуб за него. Играчите могат да играят в различни клубове, но ако си тук, трябва да живееш и дишаш с Ливърпул.

Голяма промяна за теб ли е да се преместиш на север?

- Да, това е сериозно. Имаме малка дъщеричка, но аз вече съм на 28 години и разчитам на доброто семейство, което имам. Знам, че хората ще ме посрещнат добре тук и ще ме накарат да се чувствам добре.

От два дни си в Швейцария, каква представа получи за Рой Ходжсън за това кратко време?

- Очевидно няма да играя тази вечер в контролата, но бях с отбора. Мениджърът е много задълбочен. Огромно значение за него имат старанието и желанието. Мисля, че Рой е човекът, който може да ни направи отбор. Сезонът ще бъде дълъг, ще има моменти, когато нещата няма да вървят добре, но е важно колко бързо може да се излезе от такива ситуации. Ако започне разделение или разчитаме само на Фернандо и Стиви, тогава ще имаме неприятности.

Получи фланелката с номер 10. Какво означава това за теб?

- Горд съм да играя с този номер. Честно казано, бих се гордял да нося какъвто и да е номер в Ливърпул. Когато растях, Ливърпул тъкмо излизаше от ерата, в която редовно печелеше титли и купи, но аз знам всичко за клуба и ще съм горд да нося червената фланелка, макар че ще бъде странно да сменя синьото с червено.

С какво мислиш, че можеш да помогнеш на отбора?

- Искам да създам много възможности за Фернандо Торес и другите играчи в атаката. Не искам да обещавам, че ще направя това или онова, просто ще кажа на феновете, че ще има играч, който ще дава всичко от себе си. От това, което знам, точно това искат хората тук.

Мислиш ли, че си във върха на кариерата си?

- Да. Имах два трудни сезона, с много контузии. Това бе и причината да дойда в клуб, в който мога да играя по 90 минути редовно. Идвам тук като опитен играч, който обаче още е свеж.

Поставил ли си си цели?

- Да, но ще ги запазя за себе си. Във футбола можеш да имаш добри и лоши мачове, но аз искам да съм част от клуб, който печели трофеи. Затова сме тук. Това е целта ми - да изиграя колкото е възможно повече мачове и да постигнем нещо голямо.

Джейми Карагър каза вчера, че се справяш добре за "кокни' (б.а. - лондончанин)...

- Винаги съм се разбирал добре със "скаузърите" (ливърпулци). Живял съм почти година с такъв. Трябват ми няколко седмици, за да свикна с акцента. Изобщо не знам как се справят испанците с това. Хората от този регион имат добро чувство за хумор, обичам остроумието им. Освен това харесвам „Бийтълс".

Готов ли си да започнеш кариерата си в Ливърпул, вълнуваш ли се?

- Това е реализирана мечта. Тук съм от 48 часа. Всичко стана толкова бързо. Винаги съм знаел, че Ливърпул е много голям клуб, но докато не подпишеш, не можеш да го осъзнаеш напълно.

Какво е посланието ти към феновете на Ливърпул?

-Знам какво искат и то е отбор, с който да се гордеят. Ще живея и ще дишам с този клуб, ще дам всичко от себе си. Малко съм изостанал с подготовката, но ще се опитам да наваксам и да съм готов. Искам да съм част от отбор, който е способен да постигне велики неща.

*Интервюто е публикувано с незначителни съкращения

Снимка: www.liverpoolfc.tv

В крайна сметка не разбрах кой № е получил Джо, защото при подписването на договора се изписа, че е получил легендарната за червените фенове фланелка с № 7, носена от Далглиш и Кийгън, а тук се говори категорично за № 10.

Хари Реднап: Джо Коул ще стане идол на “Енфийлд” Да вземеш Джо Коул без трансфер си струва всяко пени - за Рой (Ходжсън) това е фантастична сделка. Ако Джо имаше договор, преговорите за него щяха да започнат от начална цена 10 милиона паунда. Феновете на Ливърпул ще го обожават. От Рой Ходжсън зависи къде ще пусне Джо да играе, но аз го виждам точно зад нападателите, където действаше навремето Кени Далглиш. Може би точно пред Джерард в халфовата линия на Ливърпул, малко зад Фернандо Торес. Ние от Тотнъм опитахме всичко възможно, за да го вземем. Предложихме фантастични условия на Джо. Но в крайна сметка се изправихме срещу клуб с дългогодишни традиции и репутацията на един от най-големите в света. Получих хубаво съобщение от Джо Коул, за да ми обясни избора си. Смятам, че той отиде в Ливърпул по чисто футболни причини. Джо иска да бъде част от промяната в клуба. Мисля, че на Ливърпул предстои голяма година. Предишният сезон бе лош за тях, но може би временна засечка. Привличането на Джо Коул ще бъде голям стимул за всички в клуба. Обзалагам се, че феновете на Ливърпул вече са развълнувани. Едно от нещата, които съм забелязал, е, че Джо Коул е харесван от феновете на всеки клуб. Никой не го мрази. 7sport.net

От Рой Ходжсън зависи къде ще пусне Джо да играе, но аз го виждам точно зад нападателите,

А Джерард къде ? пред защитниците ? Хари, Хариии, престоя в тотскъм вече започва да ти се отразява...Напускай веднага докато съвсем не си пропаднал...

...Мисля, че на Ливърпул предстои голяма година...

...Джо Коул е харесван от феновете на всеки клуб. Никой не го мрази...

И аз предполагам, че на Ливърпул им предстои добър сезон. Дори следващият ще е още по-добър, стига да не изпаднат в някаква финансова криза. Ами играч от класа, как няма да го харесват. Ако и като характер и поведение на игрището е спортсмен, е напълно нормално да има много симпатизанти. Той нали играеше като ляво крило?

@rvp, стига с този хейт.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Барса и Реал полудяха: готвят сензационна замяна

Испанските грандове Барселона и Реал (Мадрид) са на път да осъществят бомбастична размяна на футболисти. Според информация на "Ел Мундо Депортиво", таранът на каталунците Златан Ибрахимович може да поеме към Мадрид, а в посока „Камп Ноу” да бъде пратен Рикардо Кака.

В Испания твърдят, че новият треньор на Реал- Жозе Моуриньо лично е настоял пред ръководството за привличането на Златан Ибрахимович, който да замени скандалджията Карим Бензема. Трансферът на "Ибракадабра" не изглежда невъзможен, тъй като в Барса вече се сдобиха с доказан голаджия като Давид Вия.

На "Камп Ноу" пък са се ориентирали към носителят на Златната топка за 2007 година Рикардо Кака. Бразилецът е алтернатива на Франсеск Фабрегас, чието завръщане в Барса с всеки ден изглежда все по-невъзможно. Ибрахимович и Кака преминаха в Ла Лига преди година, съответно от Интер и Милан. И двамата обаче направиха разочароващ дебютен сезон в испанския футбол, за което спекулациите около тях нямат край.

Източник: ТопСпорт

Кой беше ти ?

Някой доста по-толерантен и умерен от теб.

Смекчи малко тона и стига си се заяждал постоянно.

Някой доста по-толерантен и умерен от теб.

Смекчи малко тона и стига си се заяждал постоянно.

хехе,

първо, не виждам да съм обидил някого или да съм написал нещо, което не е така

второ, нали не ти пречеше !... :)

...не виждам да съм обидил някого...

Или забравяш прекалено бързо това, което пишеш, или просто нямаш реална оценка върху думите си. Тоест или склероза, или ниска интелигентност.

...тотскъм...

...съвсем не си пропаднал..

Барса и Реал тази година трябва да направят страхотна битка за титлата. Но дори и да не успее да спечели титлата този сезон, Моуриньо ще го направи другия. Просто в съвременния футбол мениджърът, или "старши треньор", както го наричаме тук, е основната причина за успехите на един отбор. В Англия също ще бъде интересно - Ливърпул се връща в борбата за титлата, а миналогодишните първенци изглежда нямат проблеми и ще градят върху постигнатото. Челси, Юнайтед, Сити, Тотнъм, Ливърпул, Астън Вила, Арсенал и разбира се, завърналият се Нюкясъл. Много интересен сезон предстои, направо нямам търпение :)

хмм, значи се обиждаш понеже съм ги нарекъл тотскъм - както повечето фенове на други отбори ги наричат. Така ли ? Ами това си е ТВОЙ проблем . Второ, откога се казваш Хари Реднап ? Трето, ами да, пропаднал е точната дума - както пропаднаха доста таланти като Сергей Ребров например.Но пък за сметка на това болните амбиции на клуба са по-големи от самочувствието на Адриана Секуличка. Ако гледаше мааалко повече Английска Висша лига може би щеше да знаеш какво имам предвид... P.S. И да не кажете, че съм голословен ето, това е от днес - REDKNAPP: SPURS COULD WIN LEAGUE !! :P

Редактирано от rvp (преглед на промените)

хмм, значи се обиждаш понеже съм ги нарекъл тотскъм - както повечето фенове на други отбори ги наричат. Така ли ? Ами това си е ТВОЙ проблем . Второ, откога се казваш Хари Реднап ? Трето, ами да, пропаднал е точната дума - както пропаднаха доста таланти като Сергей Ребров например.Но пък за сметка на това болните амбиции на клуба са по-големи от самочувствието на Адриана Секуличка. Ако гледаше мааалко повече Английска Висша лига може би щеше да знаеш какво имам предвид...

P.S. И да не кажете, че съм голословен ето, това е от днес - REDKNAPP: SPURS COULD WIN LEAGUE !! :)

Ами могат, защо да не могат? И това теб какво те засяга? Толкова злоба към един отбор не бях виждал до момента. Това, разбира се, си е твоя работа. Искам обаче да те предупредя, че ще трия всеки твой пост, в който използваш обидни наименования към даден отбор. Тотскъм ги наричай пред приятелите в кръчмата, не тук. И аз не храня топли чувства към Арсенал, но не съм тръгнал да ги обиждам.

поради простата причина, че са "Господин за един ден". Винаги тръгват с голямата кошница и винаги са с пръст в уста в края на сезона. Сега извадиха късмет да се класират за квалификациите на ШЛ, пак повтарям - квалификациите, и веднага станаха фаворити за титлата - хахахаха. Спомняш ли си сезон 2007/2008, когато след 2 пети места афишираха мераци за същата тази титлата какво се случи ? Ами стартираха сезона с 9-10 поредни мача без победа, едвам влязоха в 10-ката и това им струваше ~150 милиона, хвърлени в разстояние на 3 години ! Ето това се случи !

Това не е омраза, по-скоро насмешка. Тотскъм (да, точно така ги наричат не само в кръчмата, а и на всички други места - ако излизаше по-често, сигурно щеше да знаеш) са може би най-смешният отбор в света ! И това не е само мое мнение, а такова на повечето английски фенове...

към раздаващия минуси фен на МЮ, Rych - нормално е да защитаваш отбора, който ви донесе требъл (ако въобще си наясно със случая) и като цяло всяка година мачовете ви с тях са сигурни 6 точки, тъй като дребните им душици никога няма да позволят Арсенал да стане шампион...независимо от цената, която биха платили !...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.