Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

Бенфика много близо до подписа на Фреди Аду

Публикувано изображение

Португалският гранд Бенфика е много близо до подписа на младата надежда на футбола в САЩ Фреди Аду, след като шефовете на "орлите" се разбраха с ръководството на американската Мейджър Лига за трансферна сума в размер на 2 милиона евро за 18-годишния талант. Това обяви президентът на португалския клуб Луиш Фелипе Виейра, който разкри още, че остава само да бъдат договорени личните условия на тъмнокожия нападател. Самият Аду обаче не бърза да обявява преминаването си на "Луж" за факт, като коментира, че това е прекалено важно решение за него.

"Не искам да прибързвам с евентуален трансфер, тъй като това е много важна стъпка в кариерата ми. Ще изчакам, преди да дам окончателния си отговор. Агентът ми трябва да види какво ми предлагат като лични условия и какви са перспективите за мен при евентуален такъв трансфер", заяви нападателят на Реал Солт Лейк пред медиите в САЩ.

sportal

Аду е много добър ! :)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Левски взе Рабе за 700 000 евро

Публикувано изображение

Ръководството на Левски купи капитана на мароканския национален отбор Юсуф Рабе, разкри Don balon. Играчът ще пристигне в България тази сряда, когато новият му тим ще е във Финладия, за да играе с Тампере първия си двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

От лагера на "сините" обаче категорично отрекоха информациите, че трансферът на 22-годишния централен защитник вече е факт. Въпреки това от клуба заявиха, че са подновили преговорите за привличането на играча.

Рабе е роден на 13.04.1985 година, висок е 182 сантиметра, тежи 75 килограма. За него Шахиб Бензукан казва, че е мароканският Бекенбауер. "Рабе е с поне една класа по-добър от мен, той е любимият ми футболист и аз се уча от него”, казва Шаки. Сагата с Рабе приключи, след като в Левски всички се убедиха в безспорните качества на Бензукан, бързата му адаптация и факта, че бе приет много добре от публиката по време на мача за Суперкупата. Юсуф е централен защитник, но с успех играе и като вътрешен полузащитник и като краен бранител. Той ще бъде картотекиран за следващия кръг на Шампионска лига, ако Левски отстрани Тампере.

sportal

Рабе за четири години в Левски

Публикувано изображение

Дълго чаканият трансфер на мароканеца Юсуф Рабе в Левски е пред финализиране, съобщи "Дарик радио". В канцелариите на стадион "Георги Аспарухов" е пристигнал факс от настоящия му тим ФАР Рабах, в който се съобщава, че от мароканците приемат условията на Левски и вече има подписан от тяхна страна договор според който Рабе идва в шампиона на България за четири години. Очаква се в близките дни адвокат Тодор Батков също да подпише договора и така да финализира сделката. Сумата на трансфера е обявената по-рано 700 хил. евро.

Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е научил новината едва след днешната тренировка на тима и затова по-рано бе заявил пред медиите, че играчът все още не е привлечен.

Рабе е роден на 13.04.1985 година, висок е 182 сантиметра, тежи 75 килограма. За него Шахиб Бензукан казва, че е мароканският Бекенбауер. "Рабе е с поне една класа по-добър от мен, той е любимият ми футболист и аз се уча от него”, казва Шаки. Сагата с Рабе приключи, след като в Левски всички се убедиха в безспорните качества на Бензукан, бързата му адаптация и факта, че бе приет много добре от публиката по време на мача за Суперкупата. Юсуф е централен защитник, но с успех играе и като вътрешен полузащитник и като краен бранител. Той ще бъде картотекиран за следващия кръг на Шампионска лига, ако Левски отстрани Тампере

sportal

Реал Мадрид са готови да продадат бразилския нападател Жулио Баптища на Милан, но искат 20 милиона евро, което е с два повече от това, което предлагат „росонерите”. Очаква се до края на седмицата сделката между двата отбора да стане факт. Според медиите в Испания Баптища ще лети утре до Милано, за да уточни личните си условия. Президентът на Реал Рамон Калдерон заяви, че трансферната сага с Жулио е на път да приключи

acmilan-bg.com

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Реал Мадрид са готови да продадат бразилския нападател Жулио Баптища на Милан, но искат 20 милиона евро, което е с два повече от това, което предлагат „росонерите”. Очаква се до края на седмицата сделката между двата отбора да стане факт. Според медиите в Испания Баптища ще лети утре до Милано, за да уточни личните си условия. Президентът на Реал Рамон Калдерон заяви, че трансферната сага с Жулио е на път да приключи

acmilan-bg.com

Публикувано изображение

Божинов казва "да" на Манчестър Сити утре

Публикувано изображение

Трансферът на Валери Божинов в Манчестър Сити ще бъде финализиран утре. По-рано днес ръководството на "виолетовите" е приело оферта в размер на 10 милиона евро от страна на "гражданите". Остава само Валери да каже своето „да”, след което сделката ще бъде финализирана.

Българският нападател си затвори вратата за Фиорентина, след като отказа да поднови договора си с клуба. Това подразни трансферното гуру на "виолетовите" Панталео Корвино и Божинов бе моментално изолиран от отбора.

В същото време стана ясно, че Фиорентина е съвсем близо до финализиране на сделката по привличането на нападателя на Киево Обиня.

sportal

Реал (М) взима Кака до 2009 година

Публикувано изображение

Президентът на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон е убеден, че всички футболисти искани от него ще пристигнат на ”Сантяго Бернабеу” до две години. Както е известно, ”Кралският клуб” иска да привлече Ариен Робен, Сеск Фабрегас и Кака. ”Всичките ще пристигнат в Реал до края на третата ми година като президент. Можем да предположим, че веднага това лято ще купим Робен, Сеск догодина, а Кака след два сезона”, сподели пред ”La Razon” Калдерон, който от 12 месеца е шеф на мадридския гранд.

Човек №1 в Реал е много горд от покупката на бранителя Пепе, който бе взет от Порто за 30 милиона евро. ”Платихме с 6 милиона евро повече отколкото Барселона за Тиери Анри, като сега всички ще кажат, че хвърляме пари на вятъра. Имахме съмнения кой да купим Киву или Пепе. За щастие взехме бразилеца на много добра цена. Всички ми твърдят, че е най-добрият в света”, сподели Калдерон.

спортал.бг

Е,след 2-3 години да го вземат Кака...Няма проблеми. Обаче се кефя,че не им се отвори парашута и не можаха да го вземат веднага,а толкова го искаха.Най-накрая им увряха главите,че Кака е абсолютно непродаваем за момента,въпреки чувалите с пари,които са готови да дадат за него. Както се казва в рекламата - някои неща се купуват с пари. Други неща не се купуват изобщо Публикувано изображение

Тотнъм ще финализира тази седмица трансфера за 4,5 млн. паунда на полузащитника на Херта Кевин-Принс Боатенг.

Дефанзивният 20-годишен халф се очаква да подпише 5-годишен договор на "Уайт Харт Лейн".

Германският младежки национал привлече вниманието преди две години, когато вкара гол с изстрел от централния кръг при победата с 3:0 над Гърция в мач на ниво до 19 г.

Той представя Германия и на ниво до 21 и до 16 г.

Боатенг се очаква в Лондон тази седмица, за да преговаря за индивидуалните условия по договора си.

Привличането му ще увеличи сумата, похарчена от мениджъра на Тотнъм Мартин Йол това лято, на 39 млн. паунда.

sport1.bg

Божинов замина за Манчестър Българският нападател Валери Божинов замина за Манчестър, където ще премине медицински прегледи, след което ще подпише контракт с Манчестър Сити. 21-годишният българин излетя с полет за Мюнхен, където ще смени самолет с друг за английския град. Той бе изпратен от нежната си половинка Алисия, която съвсем скоро ще го дари с първороден наследник.”Много се радвам, че отивам в Мачнестър, където ще съм съотборник на Марто Петров. Вече няколко пъти си говорим и съм много превъзбуден от факта, че ще играе и в клубния си тим с него, а не само в националния отбор. Радостен съм, че сагата около мен завърши и сега ще мога да се концентрирам изцяло върху футбола. Отивам при един голям специалист Свен Йоран Ериксон, който може да ме научи на много неща. Благодарен съм на всички в Италия, които ми помогнаха през тези осeм години да стана това, което съм. От шефовете и тифозите на Лече, минавайки през тези на Фиорентина и завършвайки с тези на Ювентус. На всички тях дължа много, но дойде моментът да напусна Италия в посока Висшата лига”, сподели Валери пред gong.bg малко преди да излети.В Англия Божинов ще бъде посрещнат от агента си Джери Палобма, който късно снощи се договори за личните условия на играча, както и хора от ръководството на "гражданите." Най-вероятно Валери ще подпише четиригодишен контракт, като ще печели по 1,3 милиона евро на сезон. В касата на Фиорентина ще влязат около 8,6 милиона евро от продажбата на българския голмайстор. Sportal.bg

Валери Божинов в Манчестър Сити за 4 години

Българският национал Валери Божинов подписа 4-годишен договор с английския Манчестър Сити, където наскоро бе привлечен и Мартин Петров.

Според информация в пресата на Острова преговорите са приключили късно снощи, като мениджърът на “гражданите” Свен-Йоран Ериксон е платил на Фиорентина 5.75 милиона паунда.

През последния сезон Валери Божинов игра под наем с Ювентус в Серия “Б”, а след приключването на шампионата се завърна при “виолетовите”.

21-годишният нападател обаче отказа да подпише договор с тима от “Артемио Франки", което нажежи обстановката и той бе низвергнат.

В крайна сметка бившият състезател на Лече ще играе с Манчестър Сити във Висшата лига на Англия. Валери става вторият българин, който бе привлечен при “небесносините”, след като миналата седмица ръководството на тима успя да привлече и Мартин Петров от Атлетико Мадрид.

sport1.bg

Най-накрая... Публикувано изображение

Англичани напират за Домовчийски

Публикувано изображение

Английски клуб напира за нападателя на българския шампион Левски Валери Домовчийски, съобщи собственикът на "сините" адвокат Тодор Батков.

"Представител на англичаните беше на стадиона в Тампере, за да гледа Валери Домовчийски. Той остана много доволен от представянето му и искаше веднага да започнем преговори. Казах му да дойде в София на реванша на 7 август и тогава ще видим. Валери е млад и ние на бързаме да го продаваме", заяви Батков, но не уточни името на отбора от Острова.

Собственикът на "сините" каза, че през пролетта сериозен интерес към нападателя е имало от страна на Споринг (Лисабон) и Олимпиакос, но заради различни мениджърски влияния в двата клуба евентуалният трансфер на Домовчийски е пропаднал. В същото време Левски е отхвърлил оферта на испанския първодивизионен Хетафе за Ричард Еромоигбе.

"Хетафе искаше Ричард, но този отбор не отговаря на неговата класа", обясни Батков.

sportal

тука не съм съгласен с Батков за Хетафе

Рабе на летище "София": Избрах Левски, защото е голям отбор Капитанът на младежкия национален отбор на Мароко Йосуф Рабе кацна късно снощи в София, съобщи Гонг. Днес защитникът ще премине медицински тестове, след което официално ще бъде представен като футболист на шампиона Левски.„Избрах Левски, защото е голям отбор. Чувал съм само добри неща от приятелите ми Шакиб Бензукан и Мурад Хидиуед. Това е причината да откажа другите оферти, които имах”, сподели Рабе.Мароканецът ще излезе на шампионите около 700 хиляди евро. Той няма да може да вземе участие в реванша с Тампере от квалификациите на Шампионската лига, защото все още не е картотекиран. Sportal.bg

Пато вече е играч на Милан

Младият бразилски нападател Пато вече е футболист на Милан, разкриха медиите на Апенините. Късно снощи в Порто Алегре са приключили и последните преговори между представители на „росонерите” и на досегашния клуб на играча - Интернасионал. „Всичко е договорено. Милан се съгласи да плати исканите 20 млн. долара и Пато ще сключи с тях 5-годишен договор. Утре пътуваме за Италия”, потвърди представителят на таланта Жилмар Велос.

Самият Пато бе безкрайно щастлив, че ще играе в един отбор с идола си Роналдо. 17-годишният стрелец не скри, че е предпочитал да премине именно в редиците на европейския клубен шампион, а не в Реал (Мадрид), откъдето също наддаваха за него.

acmilan-bg.com

:):P;)

Тази година Милан направо се подиграва с Реал... Публикувано изображение

хаха ... Милан, ама те ще играят за 3-то място, докато Реал финал налииии Публикувано изображение

иначе нека си го държат Рики ... Калдерон да вземе Ван дер Ваарт ще съм 100 пъти по-доволен :)

Старши треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер призна в интервю за „Кикер”, че Рафаел ван дер Ваарт от Хамбургер е интересен футболист и името му фигурира в трансферната листа на „кралете”. Въпреки това германският наставник каза, че засега привличането нито на холандския национал, нито на капитана на Бундестима Михаел Балак стои на дневен ред.

Ръководството на германския клуб упорито се опитва да удължи контракта на халфа до 2012-а година, холандецът обаче засега не дава съгласието си за това.

Ван дер Ваарт отдавна е изявил желание да премине в топ отбор от Испания. След края на този сезон Хамбургер ще може да прибере 15-20 милиона евро от трансфера на капитана си, а през 2009-а холандецът може да бъде откупен само за 1 милион според клауза в договора му.

дарик

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

хаха ... Милан, ама те ще играят за 3-то място, докато Реал финал налииии Публикувано изображение

иначе нека си го държат Рики ... Калдерон да вземе Ван дер Ваарт ще съм 100 пъти по-доволен ;)

Какво трето място,какъв финал? :) В последно време май Милан играят много по-често на финали,отколкото Реал... ;)

А иначе за Кака - ако го бяха взели,всички мадридисти щяха да си удрят задниците в тавана от радост. Но понеже не стана работата - и гроздето било кисело... Публикувано изображение

Какво трето място,какъв финал? :) В последно време май Милан играят много по-често на финали,отколкото Реал... ;)

А иначе за Кака - ако го бяха взели,всички мадридисти щяха да си удрят задниците в тавана от радост. Но понеже не стана работата - и гроздето било кисело... Публикувано изображение

Така в неделя ”Кралският клуб” ще се изправи срещу холандския шампион ПСВ Айндховен във финала на турнира. Тимът на Роналд Куман победи по-рано днес с 4:3 след изпълнения на дузпи европейски клубен шампион Милан. "Росонерите" ще спорят за трето място с домакина Локомотив.

Москва приятелския турнир Публикувано изображение

А за Кака просто за парите не си заслужава ... аз не съм меренге, от Валенсия съм и на нас такъв футболис не ни трябва ... просто Бараха да е по-постоянен и един супер талант като Аарон Нигез като почнат да го налагат ще видите за какво става върпос, но искам да кажа, че Ваарт + Робен + Балак > Кака, че ще спестят и 30 милиона даже Публикувано изображение

Часове преди да разберат евентуалния си съперник в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, шефовете на Розенборг осъществиха сделка, продавайки една от надеждите на местния футбол Даниел Браатен в Болтън, съобщава "Тема спорт". 25-годишният нападател имаше договор с черно-белите за още няколко месеца, но офертата на Тротърс от 700 хиляди евро го изпрати във Висшата лига. Норвежецът в нигерийски корени има девет мача с националната фланелка и се е разписал два пъти.

спортал

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Публикувано изображение

Стоян Колев пак облича червения екип?

Вратарят Стоян Колев може отново да облече екипа на ЦСКА. Стражът на Локомотив (Пд) трябваше да премине в италианския Тревизо, но буквално в последния момент трансферът му се провали. В момента Колев тренира с пловдивчани, но вече е водил разговори с ръководството на ЦСКА и старши-треньора Стойчо Младенов. При положение, че Стоян подпише с вицешампионите един от наличните вратари в клуба ще стане излишен. Стойчо разполага с четирима: Ивайло Петров, Оливер Ковачевич, Илко Пиргов и младокът Караджинов. С най-големи шансове да "изхвърчи" от "Армията" е Ковачевич, който е твърда резерва.

Източник: gol.bg

Публикувано изображение

Стоян Колев пак облича червения екип?

Източник: gol.bg

А дано! Фактът, че тоз некадърник няма да пази в Левски е една от малкото приятни новини за този отбор напоследък.

А дано! Фактът, че тоз некадърник няма да пази в Левски е една от малкото приятни новини за този отбор напоследък.

Толкова вярно...че няма повече на къде!

Редактирано от Liguid (преглед на промените)

Футболист на ЦСКА отива в Шалке 04

Футболистът на ЦСКА Николай Чипев е пред трансфер в немския гранд Шалке 04, довери сигурен източник на "Топспорт" от Борисовата градина. Юношата на "червените" ще замине за Гелзенкирхен до няколко дни, където ще тренира с първия отбор на "кралскосините". Ръководството на Шалке 04 проявява сериозен интерес към 18-годишният талант, който стана шампион с юношите старша възраст на червените", но не попадна в сметките на Стойчо Младенов за първия отбор. Преди известно време от Чипев се интересуваше Бенфика, но тогавашният треньор на "армейците" Пламен Марков го задържа с обещанието, че има запазено място в мъжкия отбор.

Източник: ТопСпорт

Евертън привлича Лейтън Бейнс

Публикувано изображение

Ръководството на Уигън Атлетик потвърди пред медиите на Острова, че трансферът на Лейтън Бейнс в Евертън е почти финализиран. Сумата за коята левият бек ще премине при "карамелите" е точно 5 млн. паунда. Играчът, който започна кариерата си в Уигън заяви, че тъжен да се раздели с феновете и ръководството на "JJB Стейдиъм", но им е благодарен за чудесното време прекарано там.

"Искам да благодаря на ръководството на Уитън. Тук изкарах шест чудесни години, а и това бе клубът, който ми даде шанс да играя на най-високо ниво. Това бе изтинско приключение за мен и никога няма да го забравя. Тук оставям много добри приятели. Освен това искам специално да благодаря и на феновете на тима, които винаги ме подкрепяха от трибуните и миналата одина ме избраха за Играч на сезона за клуба. Това бе специален момент за мен. Сигурен съм, че тимът ще продължи да се развива добре и ще постигне много успехи в бъдеще", убеден е Бейнс.

sportal

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.