Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали е проблем със Замунда или проблемът е при мен?

Featured Replies

преди 20 минути, Филипов написа:

Някой реши ли да флуди истински - няма спасение.

Този някой за да флуди истински не трябва ли за целта първо да разпространи вирус до хиляди компютри, от които да бичува сървърите?

Колеги стига се карайте. Ще се оправи Замундата, просто трябва повече време и да се договорят, кой, къде и какво.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Колеги стига се карайте. Ще се оправи Замундата, просто трябва повече време и да се договорят, кой, къде и какво.

Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Един месец и се разраства още повече, вместо да намаля. А Филипов казва, че няма спасение, а аз се чудя как хакерите са успели да стигнат до тук...?

Хакери няма. Това с флуденето си е вече бизнес. Има си "фирми", които се занимават точно с такава дейност. Плащаш си и не те закачат. Сега дали проблема на Замунда е поради флудене или си имат друг проблем може само да се гадае. Както виждаш си има и проблем в самият екип на Замунда. Разделиха се, крадоха си сървъри информация и т.н. Ще излезе в крайна сметка вярна поговорката :" уж хубава работа, ама нашенска". Така или иначе обаче Замунда мина през доста проблеми и трудности и оцеля. Ще оцелее и в бъдеще. 

преди 1 час, Филипов написа:

Хаде сега пък и квадратчета - въпрос на енкодинг - Cyrilic (Windows) 

Eнкодинг?Да не съм от днес в Замундата?На два различни лаптопа е така:

Заснемане.PNG

Току що, Филипов написа:

Елементарно. Десен бутон на мишката и си избери енкодинга.

Да ама вече е това предишното....2affvok.jpg 

Току що, Филипов написа:

Елементарно. Десен бутон на мишката и си избери енкодинга.

Не е нужно. Това се появява от недозаредена страница. И аз го имах на няколко пъти, но не дигах джангър. 

Интересно, какви инструменти трябва за подкарване на DDos атака? Някой компетентен има ли?

Заглавието на темата е: "Дали е проблем с Замунда или проблема е при мен?" В изложението съм отбелязал: "Как е положението при Вас и какво бихте споделили? И при двете Замунди е едно и също положението." 
Във вторият пост от " McLane" получавам потвърждение, че: "И при мен е така,явно някакъв проблем имат със сайта ." Веднага след него споделям това: "Вече съм убеден в това, понеже го забелязах още снощи че са написали за някакъв проблем съвсем бегло. Исках да се уверя и затова пуснах този пост, не че ми е важно. Благодарско приятел и лек ден от мен. Темата като че ли е излишна и ако някой мод сметне да я изтрие, няма да е лошо."  Което значи, че съм получил отговор и съм споделил, че евентуално, ако прецени модератор, може да затвори темата.
Емо(модератора) е прав. Вие почвате да спорите, да се карате и т.н. Моята цел не е да науча как сезапочва една атака към сървар, а да получа някакъв отговор , дали положението е само при мен. Всички коментари след този на McLare са абсолютно излишни!
Емо! По твоя преценка постъпи така, както сметнеш за необходимо.Иначе се притеснявам, че ще стигне до още по нежелателен край!Българинът е човек, който всичко знае и всичко може, докато проблема ще се оправи само от администрацията на тракера.И друг път е било и много по тежко положението, но за радост на всички, и там администраторите се справиха!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.