Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете компютърна конфигурация за следните игри,

Featured Replies

Ако си им пратил поръчката ще чакаш събота и неделя да ти звънят.. Най-рано понеделник ;) 

• Отговори 101
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 10 часа, D71149 написа:

Ако си им пратил поръчката ще чакаш събота и неделя да ти звънят.. Най-рано понеделник ;) 

Чаках събота, не се обадиха. Е ся след 2 часа ше мине обяд няма да ми звъннат. Ще чакам и целия понеделник, ако не звъннат, във вторник ще пратя нова поръчка.

преди 53 минути, Danael Denow написа:

Чаках събота, не се обадиха. Е ся след 2 часа ше мине обяд няма да ми звъннат. Ще чакам и целия понеделник, ако не звъннат, във вторник ще пратя нова поръчка.

Ще ти ти се обадят бъди търпелив

Ако наистина системата им се е препълнила с поръчки, явно ще карат на ред по номерче :) или дата и час на поръчката! Тъка че чакай до обяд или най късно следобед до 15:00 часа и после ги натисни по телефона, аз тъка правя, и все пак сме си в правото! http://nikem-bg.net/kontakti.php на всеки му се изчерпва търпението!

• Автор

Звъннаха ми...
Дънната платка и охладителя не били в наличност... 
Като под охладителя неразбрах какво имат придвид.

Вземай аналогично дъно с DDR4  поддръжка. И аз не виждам охладител, може да са помислили захранването за охладител. 

• Автор

Да, захранването е било ,,вентилатора''. Нищо, смених ги и двете след два дена ше додат.

Ей позлатихте я тази фирма Никем. Да взема същата конфигурация от друго място да видя колко ще излезе!

• Автор
преди 39 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ей позлатихте я тази фирма Никем. Да взема същата конфигурация от друго място да видя колко ще излезе!

Изредих доста сайтове преди nikem, в които мога да напрява конфигурация, но навсякъде излизаше по-скъпо! Пък и мой приятел си е поръчал конфигурация от nikem и е доста доволен.

• Автор

Момчета, частите дойдоха. Всичко изглежда ОК, утре ще го сглобявам.

Обаче с частите има дискове за инсталиране на драйверите, трябва ли да слагам CD-то за да ти инсталирам или мога и авт. инсталиране без  CD.

преди 7 минути, Danael Denow написа:

Обаче с частите има дискове за инсталиране на драйверите, трябва ли да слагам CD-то за да ти инсталирам или мога и авт. инсталиране без  CD.

има ги във сайта на дъното ти аз също имам драйвери обаче записвачката не тръгва заради един кабел

• Автор
преди 5 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

има ги във сайта на дъното ти аз също имам драйвери обаче записвачката не тръгва заради един кабел

Ами имам и за видео картата, нейните драйвъри?

преди 44 минути, Danael Denow написа:

Няма нужда да изплозваш драйверите от дисковете.По-добре ще е да си ги изтеглиш от официалните сайтове (било то за видеото,чипсета и т.н). Ако не ти се занимава да ги теглиш един по един има една програмка наречена Driver Genius ,която ти сканира конфигурацията и тегли всички драйвери автоматично. Можеш да я изтеглиш от някой торент тракер. Безаварийно сглобяване! ;)

преди 1 час, Danael Denow написа:

Ами имам и за видео картата, нейните драйвъри?

Всички драйвери си ги има там

Ха да ти е честит!

И дано да нямаш проблеми с харда който тъка и не спомена с какъв порт е! За напред едно SSD до 120гб слагаш на него опер системата и излиташ!

Честито на всички! Аз моите части си ги купих от MOST.BG на дилърски цени. Излезе ми по-изгодно дори от NIkem ;)  Гаранция всичко 6+. Ако има хора, които са заинтересовани да пишат :)

GB H110M

I5 6500

DDR4 Kingstop Hyperx 8GB

550W Fractal Design 550w Integra M

730лв. ;)

По-изгодно няма как да ти излезе под-моста дори в паралелна вселена. В Скай излиза същите пари а в Никем след намалението при покупка на повече от една част с 20 лв. по-малко.

Така че нормалните фирми продават на нормалните хора на дилърските цени на Мост което говори ясно на всеки с малко акъл какви бесни надценки слагат. 

Наистина не разбирам какво те радва? Да успял си да вземеш нещо на нормална цена от място където продават на ненормални цени но какво от това?

Аз пък преди години съм хващал каре с жокер при 2 лв. врътката но няма да препоръчам  на никой да се захваща с подобни игри.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Абе зависи. Аз взех MSI GTX970  от скъпия HL  за 700 лева. Цена под 700 лева не видях и година и половина след покупката. А да кажеш, че HL е евтин, не е. Сега си поръчах и друга джаджа 160 лева по-малко от всеки друг БГ магазин, ама да не казвам голяма дума докато не я получа. Понякога има изненадващи цени на места, където не очакваш. И дори тая джаджа не е намалена. Преди време си  взех дъно, памет и процесор за 30 лева. Чисто нови. Не можех да повярвам, ама им дадох на хората точно колкото искаха - 30 лева.  Айде да не правим заключения прибързано. 

Емаг също са мошеници от класа но пускат и реални промоции та може да удариш нещо изгодно. Това се отнася и до други фирми.

Мост обаче са си стиснати гъзета от както ги има и човек трябва да стои далеч от тях. При тях дилърска цена значи нормална не намалена.

Преди много години съм взимал от тях готови сглобки за фирма и след време като се опря до гаранция шефа имаше разправии.

Сега си представи ако си частно лице как ще се държат с теб... Дори преди 10 г. бих препоръчал Перси примерно не и Мост.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Да, преди доста години и аз си взех от Мост чрез човек, който се водеше дилър. По втора колонка и мисля тогава бяха нормалните цени. колкото и да го кандардисвах, по-евтино не ми го даде. Но навремето електронната търговия бе непозната за масовия купувач, та се налагаше и такива врътки да правим. 

• Автор

Готово хора, сглобиха го и тръгна без проблеми, игрите вървят гладко.
Благодаря на всички за мненията и до скоро виждане! 

преди 2 минути, Danael Denow написа:

Готово хора, сглобиха го и тръгна без проблеми, игрите вървят гладко.
Благодаря на всички за мненията и до скоро виждане! 

Честито и със здраве да си ги ползваш :)

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте,

Извинявам се, че пиша в очевидно приключила тема, но имам сходно търсене на компютърна конфигурация, на която да може да се играе гладко The Witcher 3. Искам да попитам Даниел, последно тази конфигурация ли получи? Гледам минималните системни изисквания на The Witcher 3, и че за процесор са посочили Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz. Би ли споделил как се държи играта (ако я играеш) с I3-6100 3.7GHX/3MB/LGA1151/BOX?

И ако не е много нахално, мога ли да помоля да ми предложите дори малко по-скъпа конфигурация от горната, с която играта да върви наистина гладко и дъно, което търпи ъпгрейд в обозримо бъдеще (също евентуално купуване на съвместима мощна видеокарта). Благодаря.  

Редактирано от meleager (преглед на промените)

Направи си една отделна темичка. Напиши какъв размер бюджет разполагаш, имаш ли старо пц от което да се използва нещо? Я кутия, я захранване, хард диск?

И ще ти се обърне внимание веднага.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.